Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
Alllah umduğuna tez zamanda hayırlısı ve de kolaylıkla Nail eylesin anneliği tattırsın kapısı hiç kapanmayan Rabbimiz var

Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl
Merhaba, çocukluğumdan beri arıcılık yaptığımız için naçizane tavsiyem ;arısütü bal polen karışımlarında arısütü oranı çok azdır, arısütü, bal ve polen i ayrı ayrı alıp kullanmanızı öneririm,nasıl ki her balı almadığımız gibi arısütü fiyatları arasında da çok fark var, çok ucuz olanlarından uzak durun, beeo gibi güvenilir markalar da çok pahalı, ben arifoğlu nun arısütü nü kullanıyorum, eğriçayır ın sahibi bizim mahalleden, babam çok iyi tanıyor güvenilmez bir adam olduğunu söyledi o yüzden eğriçayır dan hiçbişey almıyorum, arısütü bal ve polen i ayrı ayrı bir bardak suda bir ölçü arısütü, bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı polen i karıştırıp sabah akşam için, ben öyle yapıyorum, inşallah faydasını görürsünüz

Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl

Ben de bir şey ekleyeyim, polen dediğiniz gibi çok değerli bir besin, ama polen çiçektozunun kovana girmemiş ham halidir, polen yerine arı ekmeği tavsiye ederim, arı ekmeği peteğin içinde fermente olmuş olgunlaşmış besin değeri kat kat artmış halidir, arı ekmeği tercih edin,( 43 yaşındayım, 8 yaşımdan beri babamla arıcılık yapıyoruz.)

' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
Canım inşallah bu sefer emeklerinin karşılığini misli misli al Rabbim yüzünü güldürsün inşallah insallaaahh rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin güzel haberlerini alalim

Muayenemi oldum.. Ben ilaç verecek yeniden baslayacagiz derken doktor transfer yapmak istedigini söyledi.. Ama öncesinde rahim filmi cekelim belki tüplerde sivi vs.. bisey olabilir riske atmayalim dedi.. cunku ilk rahim filmimi 10 sene önce ilk tup denememden once cektirmistim.. bu ay rahim filmi cekilecek.. nasip olursa diger ay transfer yapacak..

Eğriçayır efsanesi sona mı eriyor ne :) o kadar arı sütü kullandım bi gram yararını görmedim eğriçayır marka olduğu için mi acaba diye saçma da olsa düşünüyorum şu an

Yaaa ne güzel hadi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallah

Kimsenin yarasini desmek amacında değilim dostlar hatta bu çok üzücü anları size hatirlattigim için şimdiden cok özür dilerim ancak bu kadar denemeye rağmen gerek kendi önlemlerimle gerekse sansimla kürtaj olayını yaşamadım ancak bu son denememde risk çok yüksek inşallah yaşamam ancak bende bu korku çok fazla...başından gecirmis arkadaşlar tecrubenizi paylaşır mısınız ? İşlem anestezi ile yapılıyor zannedersem histereskopiye benzer ancak kanama olduğunda hastaneye hemen gittiginizde işlemi o an mi yapiyorlar nasıl oluyor ??
Bulunduğum ilçedeki özel hastaneye pek güvenmiyorum acaba devlet hastanesi tecrübesi olan var mı ?

Eğriçayır efsanesi sona mı eriyor ne :) o kadar arı sütü kullandım bi gram yararını görmedim eğriçayır marka olduğu için mi acaba diye saçma da olsa düşünüyorum şu an
Hayır öyle düşünmeyin ,arısütü kesin sonuç verir diye bir şey yok, ben üç senedir aralıklarla farklı markalar kullandım ben de sonuç alamadım. 12 senedir erken menopozum, her şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef, mukadderat,

Daha ortada bi şey yokken sadece risk var diye bu konuyu mu araştırıyorsunuz? Yanlış mı anlıyorum?

Yaaa ne güzel hadi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallah
Ya aslinda 6-7 tane olsun diyordu..Ben en azindan bir toplama daha yapacak diyordum.. ama son toplamada elde ettigi 3 taneyle sansini denemek istedigini söyledi.. olmazsa o zaman tekrar toplariz dedi.. tamam dedik artik.. insallah bu defa olur..

Öyle tabi, kısmet bu işler bir de yıllardır vücudunuza ne verdiniz genleriniz nasıl cici mi.. gibi hususlar belirliyor her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…