- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.781
Alllah umduğuna tez zamanda hayırlısı ve de kolaylıkla Nail eylesin anneliği tattırsın kapısı hiç kapanmayan Rabbimiz var' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
Merhaba, çocukluğumdan beri arıcılık yaptığımız için naçizane tavsiyem ;arısütü bal polen karışımlarında arısütü oranı çok azdır, arısütü, bal ve polen i ayrı ayrı alıp kullanmanızı öneririm,nasıl ki her balı almadığımız gibi arısütü fiyatları arasında da çok fark var, çok ucuz olanlarından uzak durun, beeo gibi güvenilir markalar da çok pahalı, ben arifoğlu nun arısütü nü kullanıyorum, eğriçayır ın sahibi bizim mahalleden, babam çok iyi tanıyor güvenilmez bir adam olduğunu söyledi o yüzden eğriçayır dan hiçbişey almıyorum, arısütü bal ve polen i ayrı ayrı bir bardak suda bir ölçü arısütü, bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı polen i karıştırıp sabah akşam için, ben öyle yapıyorum, inşallah faydasını görürsünüzBunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl
Bunu arı süyünü sade olarak mı tüketmek daha etkili yoksa bal ve polenle mi karıştırmak etkili
Fransa’da ampül şeklinde almıştım geçen yıl
Merhaba, çocukluğumdan beri arıcılık yaptığımız için naçizane tavsiyem ;arısütü bal polen karışımlarında arısütü oranı çok azdır, arısütü, bal ve polen i ayrı ayrı alıp kullanmanızı öneririm,nasıl ki her balı almadığımız gibi arısütü fiyatları arasında da çok fark var, çok ucuz olanlarından uzak durun, beeo gibi güvenilir markalar da çok pahalı, ben arifoğlu nun arısütü nü kullanıyorum, eğriçayır ın sahibi bizim mahalleden, babam çok iyi tanıyor güvenilmez bir adam olduğunu söyledi o yüzden eğriçayır dan hiçbişey almıyorum, arısütü bal ve polen i ayrı ayrı bir bardak suda bir ölçü arısütü, bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı polen i karıştırıp sabah akşam için, ben öyle yapıyorum, inşallah faydasını görürsünüz
Ben de bir şey ekleyeyim, polen dediğiniz gibi çok değerli bir besin, ama polen çiçektozunun kovana girmemiş ham halidir, polen yerine arı ekmeği tavsiye ederim, arı ekmeği peteğin içinde fermente olmuş olgunlaşmış besin değeri kat kat artmış halidir, arı ekmeği tercih edin,( 43 yaşındayım, 8 yaşımdan beri babamla arıcılık yapıyoruz.Kızlar arı sütünü bal ile karışım halinde almayın .Karışımda yüzde kaç oranında arısütü var , genelde yazmaz.Paranıza da üründen alabileceğiniz maksimum verime de yazık etmeyin.
Arısütünü saf halde soğuk zincirle yollayan ürün olarak alın kendiniz bala karıştırın.
Propolis süper bir antioksidandır, bundan maksimum fayda görmek için alkolde çözüneni almanız gerek , baldaki propolisin biyoyararlanımı çok düşük olur.Çünkü propolis suda veya balda çözünmez. Fayda görebilmek için alkolde çözünenini almalısınız.
Arısütünü saf halde alıp bala kendiniz karıştın.
Polen de çok fazla aminoasit , vitamin ve mineralce zengini .Polen , bal ve çörekotu tozunu karıştırıp hergün bir tatlı kaşığı yerseniz faydasını mutlaka göreceğimize inanıyorum.
Ama antioksidan şart , coenzim q10 elbette almalıyız , ondan da değerli olan astaxanthin dir.Her iki antioksidanı çok iyi miktarlarda içeren en iyi ürünlerden biri bence Prowomen .İçindeki coenzimq10 ve astaxthini inanın prowomenin fiyatına satıyorlar.Üstelik içinde L Arjinin , B12 ,B6 ,Folik asit, çinko,selenyum ,magnezyum , E ,C ve D3 vit var.A bu arada myoinositol denilen folikül gelişimine bilhassa yardımcı bir madde de içeriyor.Ben çok ürün inceledim.En iyi bu gibi geldi bana.İspanya menşeili.Muadillerine hem fiyat hem de içerik zenginliği ile fark atıyor bence.Tek eksiği omega3 o da olsa süper ötesi bir şey olacaktı.
Prowomen kullananlar şaseyi suda karıştırdığında bir kaç damla zeytinyağı damlatsın mutlaka.Neden mi ?İçinde bulunan coenzim q10 yağda çözünen yapıdadır, bağırsağımızdan emilebilmesi için yağ gerekli .Arzu eden çörekotu yağı da kullanabilir tabi.
Bol kaliteli günler , kaliteli yumoşlar bizimle olsun.Sevgiyle kalın :)
Âmin cumlemize canimAlllah umduğuna tez zamanda hayırlısı ve de kolaylıkla Nail eylesin anneliği tattırsın kapısı hiç kapanmayan Rabbimiz var
sagol varol biscolatam
Bende bir an şaşırdım sonra yanlis yazdi sanirim dedim.. doktorum ümit hanımprp yumurtalıklarına mı yapıldı diye sorduğumu sanıyordum , opu yumurtalıklarına mı yapıldı diye sormuşum.Ahah haah haa ne düşünüyorum ne yazıyorum ya iyi güldüm kendime .
Canım inşallah bu sefer emeklerinin karşılığini misli misli al Rabbim yüzünü güldürsün' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
Bol bereketli bi opu olsun inşallah :)' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Eğriçayır efsanesi sona mı eriyor ne :) o kadar arı sütü kullandım bi gram yararını görmedim eğriçayır marka olduğu için mi acaba diye saçma da olsa düşünüyorum şu anMerhaba, çocukluğumdan beri arıcılık yaptığımız için naçizane tavsiyem ;arısütü bal polen karışımlarında arısütü oranı çok azdır, arısütü, bal ve polen i ayrı ayrı alıp kullanmanızı öneririm,nasıl ki her balı almadığımız gibi arısütü fiyatları arasında da çok fark var, çok ucuz olanlarından uzak durun, beeo gibi güvenilir markalar da çok pahalı, ben arifoğlu nun arısütü nü kullanıyorum, eğriçayır ın sahibi bizim mahalleden, babam çok iyi tanıyor güvenilmez bir adam olduğunu söyledi o yüzden eğriçayır dan hiçbişey almıyorum, arısütü bal ve polen i ayrı ayrı bir bardak suda bir ölçü arısütü, bir tatlı kaşığı bal ve bir tatlı kaşığı polen i karıştırıp sabah akşam için, ben öyle yapıyorum, inşallah faydasını görürsünüz
Yaaa ne güzel hadi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallahMuayenemi oldum.. Ben ilaç verecek yeniden baslayacagiz derken doktor transfer yapmak istedigini söyledi.. Ama öncesinde rahim filmi cekelim belki tüplerde sivi vs.. bisey olabilir riske atmayalim dedi.. cunku ilk rahim filmimi 10 sene önce ilk tup denememden once cektirmistim.. bu ay rahim filmi cekilecek.. nasip olursa diger ay transfer yapacak..
Hayır öyle düşünmeyinEğriçayır efsanesi sona mı eriyor ne :) o kadar arı sütü kullandım bi gram yararını görmedim eğriçayır marka olduğu için mi acaba diye saçma da olsa düşünüyorum şu an
Daha ortada bi şey yokken sadece risk var diye bu konuyu mu araştırıyorsunuz? Yanlış mı anlıyorum?Kimsenin yarasini desmek amacında değilim dostlar hatta bu çok üzücü anları size hatirlattigim için şimdiden cok özür dilerim ancak bu kadar denemeye rağmen gerek kendi önlemlerimle gerekse sansimla kürtaj olayını yaşamadım ancak bu son denememde risk çok yüksek inşallah yaşamam ancak bende bu korku çok fazla...başından gecirmis arkadaşlar tecrubenizi paylaşır mısınız ? İşlem anestezi ile yapılıyor zannedersem histereskopiye benzer ancak kanama olduğunda hastaneye hemen gittiginizde işlemi o an mi yapiyorlar nasıl oluyor ??
Bulunduğum ilçedeki özel hastaneye pek güvenmiyorum acaba devlet hastanesi tecrübesi olan var mı ?
Ya aslinda 6-7 tane olsun diyordu..Ben en azindan bir toplama daha yapacak diyordum.. ama son toplamada elde ettigi 3 taneyle sansini denemek istedigini söyledi.. olmazsa o zaman tekrar toplariz dedi.. tamam dedik artik.. insallah bu defa olur..Yaaa ne güzel hadi inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsun inşallah
Öyle tabi, kısmet bu işler bir de yıllardır vücudunuza ne verdiniz genleriniz nasıl cici mi.. gibi hususlar belirliyor her şeyiHayır öyle düşünmeyin,arısütü kesin sonuç verir diye bir şey yok, ben üç senedir aralıklarla farklı markalar kullandım ben de sonuç alamadım. 12 senedir erken menopozum, her şey herkeste aynı etkiyi göstermiyor malesef, mukadderat,
Aynen öyleÖyle tabi, kısmet bu işler bir de yıllardır vücudunuza ne verdiniz genleriniz nasıl cici mi.. gibi hususlar belirliyor her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?