Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ankara bahceciden memnun kaldiniz mi aygül hanimda cok iyi bende kararsiz kaldim
Merhaba Berfu hocam iyi memnun kaldım ancak labratuvardann pek memnun kalmadım...Yani bakıyorum da sadece ben değil cogu kisi memnun degilmis madem..
6 da 3.dolleme oldu....3 tanesi 3.gu e gitti sayi az o gün doldururlar diye düşünürken ilerleticez dediler 5.gun 1 kaldığını onu da 6.gune gotureceklerini soylediler ben şok oldum....1 tane embriyoyu 6 gune götürmeye çalışmak nedir bilmiyorum kafam çok karıştı güvenim sarsıldı merkeze..
O yüzden Aygül hocaya da bi gidecegim hatta yarin 4 te randevum var

ya cok uzun olmus,lutfen kusurabakmayin
Estağfurullah ne kusura bakması bizler birbirimeze kardeş olduk Dertdimizi paylaşıp bir birimize çare olmaya çalışıyoruz Bizi bizden başka kimse anlayamaz İNŞALLAH en yakın zaman da mutluluğumuzu da paylaşırız hep birlikte

Sonuna kadar okudum aha dedim umut verici birşey anlatacak yok sonunda da yok güldüğume bakma lütfen evet hoş şeyler değil rabbim sabır versin. Burada hemen hemen hepimizin sorunu neredeyse ayni. Olmaz mı elbette olur yaradan ol desin yeter ki vakti gelmemiştir . Tez zamanda inşallah rabbim yüzünüzü güldürsün

Ben anatolia hakan yaralıyla görüştüm bence fena değil sanki. Tolga ecemişlede görüşmek istiyorum ikisi arasında kararsızım. Hakan yaralıyı kesin deniycem ama dr aralıkta amerikaya gidicekmiş transferini ben yapamam diyor yanında başka dr var o yaparmış bende ondan emin değilim aslında ultrason ve yumurta toplamayı hakan bey yapmıyomuş hepsini senin ben yapayım dedi ama ikemedim

Merve bülent traş nasıl orda benim arkadaşlarım çalışıyo yoğun ama iyi diyo

Sigara içen varmı aranızda ben bırakamıyorum
Ben de ara ara içiyorum. Ama Tedavi sırasında tamamen bırakıyorum, kadın doğumcu bi arkadaşım bugün değil de bugüne kadar yaptıklarımız önemli diyor ama tedavi sırasında iğne ve ilaçların etkisini olumsuz etkilediği için yine de hiç içmesen en güzeli diye ekliyor :)

kesinlikle..ben daha anlayanina rastlamadim.ilk tedavimde anlatmistim yakin arkadaslarima,baktim hic bir faydasi yok hatta zarari var birdaha soylemedim.simdi baslicam tedaviyi soluyorum ama malum bizim hallerde gitgelli.diyorum belki iki dua alirim.cok tesekkurler desteginiz icin,insallah

Su an yoldayım memorial ile görüşeceğim..Aygül demirol ile..eri yas ve düşük amh cok hastası varmış.. bakalkm ne duyecek

:)) ya yazarken ayni seyi dusundum.vardir ya ole,durur durur mutlu hikayesini yazar uzun uzun oyle gibi oldu hakkaten,ama yok nerdee:) insallah hepimize nasip olur mutlu sonlari yazmak

Su an yoldayım memorial ile görüşeceğim..Aygül demirol ile..eri yas ve düşük amh cok hastası varmış.. bakalkm ne duyecek
Aygül hanımla konuşmanızı merakla bekliyorum. Bende ona gitmeyi düşünüyorum özellikle ilaçsız tüp bebek tedavisi için. Bana da bilgi verir misiniz ne dedi ne söyledi.

Daha önce bahsettim doktor yaşından dolayı üç ay süre verdi. Üç ay deneriz yumurta Bulduk bulduk, bulamazsak artık deneme demişti. İlk ay foliküller boş çıktı. Şu an ikinci ayımdayım ve sadece bir folikül var. Eğer folikül sağlam kalırsa gelişirse haftaya opu olur. Yine boş çıkarsa diye çok korkuyorum. Bu ayda boş çıkarsa son bir ayım kalıyor.

Eğer son ayda hala olumlu sonuç almazsam Ankara ya Aygül hanıma gitmek istiyorum. Benim doktorum ilaçsız tüp bebek sana olmaz dedi. Yaşından dolayı gereksiz dedi. Aygül hanım ilaçsız tüp bebeğe sıcak bakıyor. Netten araştırdım konuşmalarını dinledim. İleri yaşta olanlara ilaçsız tüp bebek öneriyor. Doktorlar benden ümidini kesebilir ama ben kendimden ümidimi kesmedim. Çünkü ben doktorlardan değil Rabbimden istiyorum bebeğimi. Onlar vesile sadece. Tabi ki iyi ki varlar. Allah güzel yürekli tüm doktorlardan razı olsun. Beni gereksizce ve acımasızca üzenleride Allah'a havale ediyorum. Neyse hatırlayıp gerilmeyeyim şimdi. Tedavi sürecindeyim. Stres yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…