Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.

Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güselii bitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.

Merve bülent traş nasıl orda benim arkadaşlarım çalışıyo yoğun ama iyi diyo
Evet çok kalabalık benim 2018 de ilk tedavimde muayenede 1 yumurta vardı Bülent Traş vitamin ve Humatrop iğne verdi bunları iki ay kullan gel dedi ben 1 ay sonra baktırdım yumurtalıklarıma memlekette ki doktora 3 yumurta var dedi fsh ta 65 ten 5 e düşmüştü ben yurtdışında yaşıyorum o zaman izine gelmiştik e tabi ben 3 yumurtayı görünce beklemeden başlayacağım dedim memlekette ki doktor zaten beni Bülent Traşa o yönlendirmişti dedi hayır bu ay başlama bekle yumurtalıklar zayıf görünüyor bu masraflı bi iş sabırlı ol ilaçları bir kaç ay kullan git ki etki etsin rahinin kanlansın dedi ben beklemedim gittim iğnelere başladım yumurta gelişmedi iptal edildi iki ay sonra gel dedi ilaçlara devam ederek bi olumsuzluk oldu devam edemedim geçen yıl da prp yaptılar 2 yumurta çıktı gelişmedi yine iki ay sonra tekrar gel dedi sonra vürüs çıkınca gelemedim ama evet vaz geçmiyor Bülent hoca zor vakalarla ilgileniyor

Kahve içmem de;çayı baya bi azaltarak ve o tedavi süresince yumurta karaciğer ve kırmızı et tüketerek olumlu yönde bir deneyim sağladım evet

Kahve içmem de;çayı baya bi azaltarak ve o tedavi süresince yumurta karaciğer ve kırmızı et tüketerek olumlu yönde bir deneyim sağladım evet

tam kahvemi yapmisimm,kopurte kopurte icerken bunlari okumam

acikcasi bende kahve konusunda vazgecemiyorum.sigarayi biraktim 1,5 sene oluyor ama kahvee
filtre kahveyi icmiyorum artik ama gunde 5-6 sekersiz turk kahvesi iciyorum.
ama solede bir durum var; biliyorsunuz sayida degil ama kalitede sorunum var.daha once deneyimledigim hicbir durumda degismedi.hatta son tedavimden once 6 kilo verdim spor hicasi tuttum spor yaptim hatta son ay fonksiyonel tipla beslendim diyetisyen esliginde birde imprly fln kullanmistim ama hic kalmamisti 5. gune.
fakat körtopal 3. tedavimde olusan iki embrioda tek fark opuya kdr arisutu kullanmistim. oyuzden vazgecilmezim arisutuhe tabiyki takviyelere hala inaniyorum ve bu sefer fazlasiylada kullaniyorum.
cokta sıkmamaliyiz sanirim kendimizi,okdr zor zamanlar yasiyoruz ki,bir fincan kahve bir kucuk parca cikolata bize zarar degil mutluluk verir die dusunuyorumm( abartmadan tabii).afiyet olsunn

Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..

Eklentiler

• Screenshot_20201107-135728.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Canım ben göremedim ama üzülme olur mu. Bir testle belli olmaz o işler. Hem yaptığın zaman da önemli. Belki çok erken. En sağlamı kan testi.

Normal zamanım da çikolata çaydan kısmam bitter yada sütlü baya aşırırım yaanifakat son tedavimde ciddi bir çığır açmıştım.Çeşitli vitaminler,fındık fıstık ceviz üçlüsü,et ürünleri(özellikle karaciğer) kızartma dan uzak, çay minimum, kahve zaten hiç yok, incir kürü, ballı macunum ve aşkım canım arısütü günde 2 olmak üzere..

aynen,dikkat etmeye calisiyorum bende.ama iste ahh kahvee

ama tabii okdr neler yaptim 3 ay banamisin demedi hatta ilk tedavimde( tam saftık,dunyadan haberimiz yoktu) alkol sigara fln da vardi oncesinde ,1 tane olmustu ama aa kaljteydiher bunye farkli reaksiyon gosterio o da var.
arisutunu eylul ortasindan beri kullaniyorum.daha once sadece ovulasyon a kdr kullaniyordum.busefer hergun aldim.bu ayki adetim 2 gun gec ve az geldi.birde bir sanci bir sancii.kist fln yapmamistir umarim.konu acilmisken hic bu durumla karsilasan var mi?

ben sagda T altinda bir golge cizgi goruyorum ama??..İnsallah insallahh mucizen seni bulur âminnnn early predictor ile tekrar etsen harika olurdu..hadi bize mujdeler ver, can olsun ruha burunsun dilerimm

Yaşınız kaç anatolia ya bi tanidigim gitti bir oglu var simdi ama yaşı genç 20 li yaşlarda cok memnun kaldılar ilk transferiydi bende subat mart gibi sordum yasimdan dolayi 20 bin tl tutacagini söylediler

Kizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...

Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi

Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi

Hadi inşallah ocakta güzel sonuçlar alırsın. Doktora güvenmek çok önemli. Bu işte psikolojinin önemi yadsınamaz. Doktora güvenince kendini güvende hissedince herşey daha güzel ilerliyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Gittiğim merkezden sonuç alamazsam bende ocakta ordayım.
Yaş kaçtı. Birde amh . Hangi vitaminleri verdi. İlaçsız tüp bebekle ilgili konuştunuz mu.

Hahh haaa haa harika bir tesadüf , ben de kahve içmezsem aynen böyle oluyorum .Kaşımın gözümün yerine oturması için içmem şart .
Takviyelerin özellikle bağışıklık sistemine faydalı olduğuna inanıyorum.Geçen kış grip olmadan geçirdim.Bu pek mümkün değil benim bünye için takviyesiz.En azından bir şeye yarıyor takviyeler. İnfertilite konusunda iyi çalışıyor mu , beklenen şeyi yapıyor mu bilemiyorum gerçekten.Hep bir umut alıp kullanıyoruz.

Hayvansal proteinler yerine kırmızı etin içerdiği doymuş yağ asitlerinden dolayı genelde bitkisel proteinler öneriyorlar diye biliyorum canım. Demek ki hayvansal kaynaklarla da çok güzel sonuçlar alınabiliyor. Bitkisel proteine de ağırlık versen süper olacak demek ki .

Canım kaçıncı gün testi bu , test erken gebelik testi mi ? Normal gebelik testinde çıkmayabiliyor.
Canim normal test bu..7. Gun.5. Gun embriyoau..5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..tek embriyoydu..cok umudum yok..aslinda.az once kan verdim geldim..e nabiza duscekmis sanirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…