- 9 Mayıs 2012
- 803
- 441
- 123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.841
Estağfurullah ne kusura bakması bizler birbirimeze kardeş olduk Dertdimizi paylaşıp bir birimize çare olmaya çalışıyoruz Bizi bizden başka kimse anlayamaz İNŞALLAH en yakın zaman da mutluluğumuzu da paylaşırız hep birlikte
Evet çok kalabalık benim 2018 de ilk tedavimde muayenede 1 yumurta vardı Bülent Traş vitamin ve Humatrop iğne verdi bunları iki ay kullan gel dedi ben 1 ay sonra baktırdım yumurtalıklarıma memlekette ki doktora 3 yumurta var dedi fsh ta 65 ten 5 e düşmüştü ben yurtdışında yaşıyorum o zaman izine gelmiştik e tabi ben 3 yumurtayı görünce beklemeden başlayacağım dedim memlekette ki doktor zaten beni Bülent Traşa o yönlendirmişti dedi hayır bu ay başlama bekle yumurtalıklar zayıf görünüyor bu masraflı bi iş sabırlı ol ilaçları bir kaç ay kullan git ki etki etsin rahinin kanlansın dedi ben beklemedim gittim iğnelere başladım yumurta gelişmedi iptal edildi iki ay sonra gel dedi ilaçlara devam ederek bi olumsuzluk oldu devam edemedim geçen yıl da prp yaptılar 2 yumurta çıktı gelişmedi yine iki ay sonra tekrar gel dedi sonra vürüs çıkınca gelemedim ama evet vaz geçmiyor Bülent hoca zor vakalarla ilgileniyorMerve bülent traş nasıl orda benim arkadaşlarım çalışıyo yoğun ama iyi diyo
Kahve içmem de;çayı baya bi azaltarak ve o tedavi süresince yumurta karaciğer ve kırmızı et tüketerek olumlu yönde bir deneyim sağladım evetKahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.
Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güseliibitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.
Kahve içmem de;çayı baya bi azaltarak ve o tedavi süresince yumurta karaciğer ve kırmızı et tüketerek olumlu yönde bir deneyim sağladım evet
tam kahvemi yapmisimm,kopurte kopurte icerken bunlari okumamKahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.
Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güseliibitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.
çok üzgünüm ama ben göremedimKizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Canım ben göremedim ama üzülme olur mu. Bir testle belli olmaz o işler. Hem yaptığın zaman da önemli. Belki çok erken. En sağlamı kan testi.Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
çok üzgünüm ama ben göremedimumarim yanılıyorumdur
Cok tesekkur ederim kizlar..Canım ben göremedim ama üzülme olur mu. Bir testle belli olmaz o işler. Hem yaptığın zaman da önemli. Belki çok erken. En sağlamı kan testi.
Opu günü nedir acabaBen son tedavimde opu gününe kdr kullanmıştım..
tam kahvemi yapmisimm,kopurte kopurte icerken bunlari okumam
acikcasi bende kahve konusunda vazgecemiyorum.sigarayi biraktim 1,5 sene oluyor ama kahvee
filtre kahveyi icmiyorum artik ama gunde 5-6 sekersiz turk kahvesi iciyorum.
ama solede bir durum var; biliyorsunuz sayida degil ama kalitede sorunum var.daha once deneyimledigim hicbir durumda degismedi.hatta son tedavimden once 6 kilo verdim spor hicasi tuttum spor yaptim hatta son ay fonksiyonel tipla beslendim diyetisyen esliginde birde imprly fln kullanmistim ama hic kalmamisti 5. gune.
fakat körtopal 3. tedavimde olusan iki embrioda tek fark opuya kdr arisutu kullanmistim. oyuzden vazgecilmezim arisutuhe tabiyki takviyelere hala inaniyorum ve bu sefer fazlasiylada kullaniyorum.
cokta sıkmamaliyiz sanirim kendimizi,okdr zor zamanlar yasiyoruz ki,bir fincan kahve bir kucuk parca cikolata bize zarar degil mutluluk verir die dusunuyorumm( abartmadan tabii).afiyet olsunn
Yumurta toplama aşaması opu diye adlandırılıyorOpu günü nedir acaba
aynen,dikkat etmeye calisiyorum bende.ama iste ahh kahveeNormal zamanım da çikolata çaydan kısmam bitter yada sütlü baya aşırırım yaani fakat son tedavimde ciddi bir çığır açmıştım.Çeşitli vitaminler,fındık fıstık ceviz üçlüsü,et ürünleri(özellikle karaciğer) kızartma dan uzak, çay minimum, kahve zaten hiç yok, incir kürü, ballı macunum ve aşkım canım arısütü günde 2 olmak üzere..
Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Aminn cok tesekkur ederim..ben sagda T altinda bir golge cizgi goruyorum ama??..İnsallah insallahh mucizen seni bulur âminnnnearly predictor ile tekrar etsen harika olurdu..hadi bize mujdeler ver, can olsun ruha burunsun dilerimm
Yaşınız kaç anatolia ya bi tanidigim gitti bir oglu var simdi ama yaşı genç 20 li yaşlarda cok memnun kaldılar ilk transferiydi bende subat mart gibi sordum yasimdan dolayi 20 bin tl tutacagini söyledilerBen anatolia hakan yaralıyla görüştüm bence fena değil sanki. Tolga ecemişlede görüşmek istiyorum ikisi arasında kararsızım. Hakan yaralıyı kesin deniycem ama dr aralıkta amerikaya gidicekmiş transferini ben yapamam diyor yanında başka dr var o yaparmış bende ondan emin değilim aslında ultrason ve yumurta toplamayı hakan bey yapmıyomuş hepsini senin ben yapayım dedi ama ikemedim
Hadi inşallah ocakta güzel sonuçlar alırsın. Doktora güvenmek çok önemli. Bu işte psikolojinin önemi yadsınamaz. Doktora güvenince kendini güvende hissedince herşey daha güzel ilerliyor.Kizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...
Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi
Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi
Hahh haaa haa harika bir tesadüf , ben de kahve içmezsem aynen böyle oluyorumtam kahvemi yapmisimm,kopurte kopurte icerken bunlari okumam
acikcasi bende kahve konusunda vazgecemiyorum.sigarayi biraktim 1,5 sene oluyor ama kahvee
filtre kahveyi icmiyorum artik ama gunde 5-6 sekersiz turk kahvesi iciyorum.
ama solede bir durum var; biliyorsunuz sayida degil ama kalitede sorunum var.daha once deneyimledigim hicbir durumda degismedi.hatta son tedavimden once 6 kilo verdim spor hicasi tuttum spor yaptim hatta son ay fonksiyonel tipla beslendim diyetisyen esliginde birde imprly fln kullanmistim ama hic kalmamisti 5. gune.
fakat körtopal 3. tedavimde olusan iki embrioda tek fark opuya kdr arisutu kullanmistim. oyuzden vazgecilmezim arisutuhe tabiyki takviyelere hala inaniyorum ve bu sefer fazlasiylada kullaniyorum.
cokta sıkmamaliyiz sanirim kendimizi,okdr zor zamanlar yasiyoruz ki,bir fincan kahve bir kucuk parca cikolata bize zarar degil mutluluk verir die dusunuyorumm( abartmadan tabii).
Hayvansal proteinler yerine kırmızı etin içerdiği doymuş yağ asitlerinden dolayı genelde bitkisel proteinler öneriyorlar diye biliyorum canım. Demek ki hayvansal kaynaklarla da çok güzel sonuçlar alınabiliyor. Bitkisel proteine de ağırlık versen süper olacak demek kiKahve içmem de;çayı baya bi azaltarak ve o tedavi süresince yumurta karaciğer ve kırmızı et tüketerek olumlu yönde bir deneyim sağladım evet
Canım kaçıncı gün testi bu , test erken gebelik testi mi ? Normal gebelik testinde çıkmayabiliyor.Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Canim normal test bu..7. Gun.5. Gun embriyoau..5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..tek embriyoydu..cok umudum yok..aslinda.az once kan verdim geldim..e nabiza duscekmis sanirim..Canım kaçıncı gün testi bu , test erken gebelik testi mi ? Normal gebelik testinde çıkmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?