- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.861
Cok teşekkür ederim canım...gelişmeleri yazarım mutlaka...Hadi inşallah ocakta güzel sonuçlar alırsın. Doktora güvenmek çok önemli. Bu işte psikolojinin önemi yadsınamaz. Doktora güvenince kendini güvende hissedince herşey daha güzel ilerliyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Gittiğim merkezden sonuç alamazsam bende ocakta ordayım.
Yaş kaçtı. Birde amh . Hangi vitaminleri verdi. İlaçsız tüp bebekle ilgili konuştunuz mu.
Bir de şunu eklemek istiyorum. Tedavi gördüğümde ağustos ayı idi.Kavunun içinde ki folat sebebi ile doğurganlığı arttırdığını öğrenip çok sık kavun tüketmiştim.Hahh haaa haa harika bir tesadüf , ben de kahve içmezsem aynen böyle oluyorum.Kaşımın gözümün yerine oturması için içmem şart .
Takviyelerin özellikle bağışıklık sistemine faydalı olduğuna inanıyorum.Geçen kış grip olmadan geçirdim.Bu pek mümkün değil benim bünye için takviyesiz.En azından bir şeye yarıyor takviyeler. İnfertilite konusunda iyi çalışıyor mu , beklenen şeyi yapıyor mu bilemiyorum gerçekten.Hep bir umut alıp kullanıyoruz.
Hayvansal proteinler yerine kırmızı etin içerdiği doymuş yağ asitlerinden dolayı genelde bitkisel proteinler öneriyorlar diye biliyorum canım. Demek ki hayvansal kaynaklarla da çok güzel sonuçlar alınabiliyor. Bitkisel proteine de ağırlık versen süper olacak demek ki.
hayırlı olsun simdiden tedavinizKizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...
Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi
Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi
Psikolojimiz de etkiliyor .Belki de o ay tatildeydin vücut rahatladı diye düşündüm olabilir mi?İğne dozlarının değişmesi bile etkileyebiliyor.Bilmece gibi bu işlerBir de şunu eklemek istiyorum. Tedavi gördüğümde ağustos ayı idi.Kavunun içinde ki folat sebebi ile doğurganlığı arttırdığını öğrenip çok sık kavun tüketmiştim.
Yani ney ne kdr etki etti bilemiyorum elbette ama herşey birbirini tetiklemiş oldu zaarSanırım bitkilere de şans vermiştim ama inan neydi şu an hatırlamıyorum
İnşallah güzel haberini alır ve bizlerle de paylaşırsın canım.Hayırlısı oluversin inşallah.Canim normal test bu..7. Gun.5. Gun embriyoau..5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..tek embriyoydu..cok umudum yok..aslinda.az once kan verdim geldim..e nabiza duscekmis sanirim..
ne demişler; cehalet mutlulukturPsikolojimiz de etkiliyor .Belki de o ay tatildeydin vücut rahatladı diye düşündüm olabilir mi?İğne dozlarının değişmesi bile etkileyebiliyor.Bilmece gibi bu işler. Heç beşeyy belemeeyorrrrummm . Hiç bir şey bilmesek daha kolay olurdu aslında ya bir çok şey neyse .
Yaşın kaç canım , daha iyi sayıda ve kalitede yumurta mı çıkmıştı?
Alllah insanı iyi doktor lara denk getirsin benim amh 0 13 çıkmıştı ilk gittiğim doktor dünyamı başıma yıktı 4 folükülüme rağmen üstelik çocuğun %15 ve %20 olacak ama yüzde seksen çocuğun olmayacak dedi yeni evlenmiştim bu durumlar hakkında hiç bir bilgim yoktu çok üzülüp bütün dengemi bozmuştum şimdi diyiyorum neden böyle kendimi bu kadar streste boğdumCok teşekkür ederim canım...gelişmeleri yazarım mutlaka...
Insallah guzel sonuc alirsinda gerek kalmaz başka yere..
Tabi ya bahcecide berfu hoca ilk muayeneye girdiğimizde söylediği şey bu yas ve amh ile zor dedibenim moral tabi yerlerde.oyle basladim tedaviye.
Aygul hoca 38 yas daha gec değil genceciksin dedi moral verdi.daha moralim yuksek çıktım odadan..kendimi cok genç hissediyorum şu an
Yaşım 38 amh 0.5 canim
Ben de mesajımı yazarken senin yazdığın cümleyi düşünmüştüm vallahi. Benim doktorum bir gün şöyle demişti "İnan tarladan gelen Diana nın ( Bir Türk ismi yazsam birini gücendirmiş olmamak için Diana yazdım ) işi daha rast gidiyor, ,işini tümüyle yukarı havale ediyor " . Daina kurcalamıyor tabi bizim kadar , biz üst üste yenilgiler, yanlış tedaviler , ihmaller karşısında ne kadar işi araştırmadan edemiyoruz .Daha fazla ihmal ve yanlış tedavilere de maruz kalmamak için her türlü bilgiyi hoppp vakumluyoruz bünyeye.Bünye ne yapıyor durur mu , endişe endişe endişe kurmaya başlıyor.ne demişler; cehalet mutluluktur
aynen oyle..kesinlikle katiliyorum.ama bizler gibi farkjnda olup yasayan kadinlar icin isin diger boyutu epey bi ruhani dayaniklilik istiyor.ama sanirim biraz tevekkul etmek gerekiyor.isler daha kolay olurBen de mesajımı yazarken senin yazdığın cümleyi düşünmüştüm vallahi. Benim doktorum bir gün şöyle demişti "İnan tarladan gelen Diana nın ( Bir Türk ismi yazsam birini gücendirmiş olmamak için Diana yazdım ) işi daha rast gidiyor, ,işini tümüyle yukarı havale ediyor " . Daina kurcalamıyor tabi bizim kadar , biz üst üste yenilgiler, yanlış tedaviler , ihmaller karşısında ne kadar işi araştırmadan edemiyoruz .Daha fazla ihmal ve yanlış tedavilere de maruz kalmamak için her türlü bilgiyi hoppp vakumluyoruz bünyeye.Bünye ne yapıyor durur mu , endişe endişe endişe kurmaya başlıyor.
Bak mesela ben rahat duramadım işi yine ciddi boyuta taşıdım.Kafamız biraz güzel olsa biraz rahat yapıda olsak zamanda akış halinde olsak herşey ama herşey güzel olacak öyle değil mi?
Tedavin hayirli olsun muayene ücreti ve tedavi icin ne kadar ücret söyledi ayrica takviyeler nelerdi ogrenebilirmiyim mümkünseKizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...
Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi
Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi
Aynen ya yawimiz genç tabi...iste bazi doktorlar 35.yas ve altı risk olsun hamilelik sansi olsun tabi bizden daha fazla olduğu için zor olanla uğraşmak istemiyorlar..ne bileyim hayırlısı olsun.hayırlı olsun simdiden tedavinizumarim hersey gonlunuze gore olur.
acikcasi bende oyle dusunuyorum.yasimiz gec degil bencede.aslinda cogumuzdaki bu durum yaştan ziyade kisisel saglik sorunumuz oldugunu dusunuyorum.yani catir catir doguran var 35-45 yas araliginda.yani ezberlemis doktorlar yasi gorunce aa biraz zor tabii modunda konusan.7 gayet iyi bir sayi.hic bozmayin moralinizi.
vitamin olarak ne yazdi peki?
Cok teşekkür ederim..muayene 600 tl tedaviye zam gelmiş bu ay 10.500 olmusTedavin hayirli olsun muayene ücreti ve tedavi icin ne kadar ücret söyledi ayrica takviyeler nelerdi ogrenebilirmiyim mümkünse
Alllah insanı iyi doktor lara denk getirsin benim amh 0 13 çıkmıştı ilk gittiğim doktor dünyamı başıma yıktı 4 folükülüme rağmen üstelik çocuğun %15 ve %20 olacak ama yüzde seksen çocuğun olmayacak dedi yeni evlenmiştim bu durumlar hakkında hiç bir bilgim yoktu çok üzülüp bütün dengemi bozmuştum şimdi diyiyorum neden böyle kendimi bu kadar streste boğdum
6_7 ay önce çektirdim. Narkoz verdiler hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da ağrım sancım olmadı. Özel hastanede çektirmiştim.10 sene once rahim filminden sonra cok sancim olmuştu.. o zaman anestezi de verilmedi ondan mıdır bilmiyorum.. Simdi de aynisi olacak diye korkuyorum..yakinda cektireniniz oldu mu?
Ben anestezi almadan üç defa çekildim :/ iki defa tıkalı tüp belki açılır diye,bir defada tüpü aldırdıktan sonra diğer açık olan tüpte sıkıntı var mı diye baktırdım. Hepsinde aynı ağrı oldu ama dayandım :)10 sene once rahim filminden sonra cok sancim olmuştu.. o zaman anestezi de verilmedi ondan mıdır bilmiyorum.. Simdi de aynisi olacak diye korkuyorum..yakinda cektireniniz oldu mu?
Teşekkür ederimCok teşekkür ederim..muayene 600 tl tedaviye zam gelmiş bu ay 10.500 olmus
Vitaminleri eve geçince yazayim
Nerde oturtuyorsun bilmiyorum ama İstanbul’da bir iki merkez var ,bunlar anestezi kullanmadan ağrısız sızısız film çekiyor . Ben çok rahat etmiştim .6_7 ay önce çektirdim. Narkoz verdiler hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında da ağrım sancım olmadı. Özel hastanede çektirmiştim.
Korkma canım. Olup bitecek hemencik.
Hamile kalabildinizmiAlllah insanı iyi doktor lara denk getirsin benim amh 0 13 çıkmıştı ilk gittiğim doktor dünyamı başıma yıktı 4 folükülüme rağmen üstelik çocuğun %15 ve %20 olacak ama yüzde seksen çocuğun olmayacak dedi yeni evlenmiştim bu durumlar hakkında hiç bir bilgim yoktu çok üzülüp bütün dengemi bozmuştum şimdi diyiyorum neden böyle kendimi bu kadar streste boğdum
Parti mi hahh haaa çok motive edici olurdu doğrusuaynen oyle..kesinlikle katiliyorum.ama bizler gibi farkjnda olup yasayan kadinlar icin isin diger boyutu epey bi ruhani dayaniklilik istiyor.ama sanirim biraz tevekkul etmek gerekiyor.isler daha kolay olur
yada bir Kk gece partisi vermeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?