Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben cektirdikten sonra acıdan kusmuştum o derece olunca hafiften bi korku aldı

hahhah yogayla baslayan partii,elde kadehler salya sumuk biter ben soliyim
Bence sorun olmaz aksine bir yoganın , nefes egzersizinin ,çakra açmanın yapamadığını yapmış oluruz bir iki celse de hem de fena mı olur.
Bazı nefes egzersizi seanslarında , meditasyonlarda kendiliğinden ağlama da olabiliyor. İyi bir enerji boşalması yaşamış oluruz , çakralarımız da tertemiz olur Kötü enercciyi aha bele def etmiş oluruz .

saka biyana zaten hepimiz uzun zamandir kisitliyoruz kendimizi bircok seyden.biz kac yildir gece gezmelerini,disarda yemek yemeleri,ickiyi fln mumkun oldugunca azalttik sirf saglik yasam olayindan.birde malum pandemiden zaten kac aydir evlerdeyiz.bu sene covid derdine tatile cikmadik gecen sene tedaviden sonra cikalim dedik o olmayinca parayi hemen sonraki tedaviye harcadik gene cikamadik
gercekten ne gücluyuz biz yaa şöle bir bakinca,umarim bu isler bitene kadar yıkılmadan koruruz gücümüzu

Bunlari verdi kizlar Aygül hoca...birde soya ekstresi dedi solgar in ama yoktu internetten bakacwgim...2 ay önce kullanmak iyidir kalite.icin dedi bakalim insallah oyle olur.

Kizlar bir sey daha soracağım bana bu doktor senin kan pihtilasman baya ciddi omur boyu aspirin kullanmalısın ve de oksapar igneyi de transfer günü değil de.daha once başlamalısın dedi pihtilasma problemi olan arkadaslarim ignelere transfer.gunu mu once mi başladınız..

Faktör v heterozigot bende..
Mthfr C677T heteeozigot diyor iste ne bileyim.

Canım benim 3 genimde sıkıntı var ama faktor v bunlardan biri değil bana hamile kaldıktan sonra kullanmam söylenmişti. Sanırım faktör v en sıkıntılı olan , sen bı hematologa gorunsen mi acaba ? En iyi onlan yönlendirir ilaç dozunu ayarlar hem

Kizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Bence hayalet çizgi var, erken yapmış olabilir misin testi? Ben onuncu gün yaptığımda böyle çıkmıştı o yüzden kimyasal olduğunu anlamıştım ama seninki öyle olmayacak inşallah

Sonucunu yazdın mı göremedim insallah guzel haber verirsin canim
Canim 29.7.sukurler olsunpazartesi tekrar baktircam.
Bence hayalet çizgi var, erken yapmış olabilir misin testi? Ben onuncu gün yaptığımda böyle çıkmıştı o yüzden kimyasal olduğunu anlamıştım ama seninki öyle olmayacak inşallah
Kuzum varmis biseyler7. Gunumdu.testi yaptigimda.5. Gunde erken gebelik yaomistim..negatifti..

Tesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime..pazartrsi tekrar yaptiricam canim..insallah artar deger..
Yaaaaa coook guzel demiştim dicem ama çok çok sevindim Rabb'im kucağına sağ salim almayı naaip etsin canım benim. İnan çok mutlu oldum

Sana yaşın ileri diyenin anlini karislarim genceciksin tabikiiii maşallah maşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabb'im emeklerini boşa çıkarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…