- 19 Şubat 2018
- 794
- 3.951
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.881
hahhah yogayla baslayan partii,elde kadehler salya sumuk biter ben soliyimParti mi hahh haaa çok motive edici olurdu doğrusu. Partilerde nefes açma egzersizleri , yogalar ve çakra açmaları da yaptık mıydı infertilite elimizden inim inim inilerdi vallahi
Ben cektirdikten sonra acıdan kusmuştum o derece olunca hafiften bi korku aldıBen anestezi almadan üç defa çekildim :/ iki defa tıkalı tüp belki açılır diye,bir defada tüpü aldırdıktan sonra diğer açık olan tüpte sıkıntı var mı diye baktırdım. Hepsinde aynı ağrı oldu ama dayandım :)
Bence sorun olmaz aksine bir yoganın , nefes egzersizinin ,çakra açmanın yapamadığını yapmış oluruz bir iki celse de hem de fena mı olur.hahhah yogayla baslayan partii,elde kadehler salya sumuk biter ben soliyim
saka biyana zaten hepimiz uzun zamandir kisitliyoruz kendimizi bircok seyden.biz kac yildir gece gezmelerini,disarda yemek yemeleri,ickiyi fln mumkun oldugunca azalttik sirf saglik yasam olayindan.birde malum pandemiden zaten kac aydir evlerdeyiz.bu sene covid derdine tatile cikmadik gecen sene tedaviden sonra cikalim dedik o olmayinca parayi hemen sonraki tedaviye harcadik gene cikamadikBence sorun olmaz aksine bir yoganın , nefes egzersizinin ,çakra açmanın yapamadığını yapmış oluruz bir iki celse de hem de fena mı olur.
Bazı nefes egzersizi seanslarında , meditasyonlarda kendiliğinden ağlama da olabiliyor. İyi bir enerji boşalması yaşamış oluruz , çakralarımız da tertemiz olurKötü enercciyi aha bele def etmiş oluruz .
cok tesekkurler paylasim icin,sifa olsun insallahBunlari verdi kizlar Aygül hoca...birde soya ekstresi dedi solgar in ama yoktu internetten bakacwgim...2 ay önce kullanmak iyidir kalite.icin dedi bakalim insallah oyle olur.
Eki Görüntüle 2717170
Korkma 2 kez çektirdim..her ikisinde de ağrı sızı hissetmedim. İstanbul daysan çektirdiğim yerleri söyleyeyim.10 sene once rahim filminden sonra cok sancim olmuştu.. o zaman anestezi de verilmedi ondan mıdır bilmiyorum.. Simdi de aynisi olacak diye korkuyorum..yakinda cektireniniz oldu mu?
İnşallah canımcok tesekkurler paylasim icin,sifa olsun insallah
Sonucunu yazdın mı göremedim insallah guzel haber verirsin canimCanim normal test bu..7. Gun.5. Gun embriyoau..5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..tek embriyoydu..cok umudum yok..aslinda.az once kan verdim geldim..e nabiza duscekmis sanirim..
Canım benim 3 genimde sıkıntı var ama faktor v bunlardan biri değil bana hamile kaldıktan sonra kullanmam söylenmişti. Sanırım faktör v en sıkıntılı olan , sen bı hematologa gorunsen mi acaba ? En iyi onlan yönlendirir ilaç dozunu ayarlar hemKizlar bir sey daha soracağım bana bu doktor senin kan pihtilasman baya ciddi omur boyu aspirin kullanmalısın ve de oksapar igneyi de transfer günü değil de.daha once başlamalısın dedi pihtilasma problemi olan arkadaslarim ignelere transfer.gunu mu once mi başladınız..
Faktör v heterozigot bende..
Mthfr C677T heteeozigot diyor iste ne bileyim.
Bence hayalet çizgi var, erken yapmış olabilir misin testi? Ben onuncu gün yaptığımda böyle çıkmıştı o yüzden kimyasal olduğunu anlamıştım ama seninki öyle olmayacak inşallahKizlar allah icin suna bi bakin..lutfen..hayalide olsa biseyler gorebiliyormusunuz..goremiyosanizda lutfen yazin..test bozukmu..vede acil yardim..
Hadi inşallah pozitif olursun bekliyoruz hepimiz dualarımız seninleCanim normal test bu..7. Gun.5. Gun embriyoau..5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..tek embriyoydu..cok umudum yok..aslinda.az once kan verdim geldim..e nabiza duscekmis sanirim..
Tesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..Hadi inşallah pozitif olursun bekliyoruz hepimiz dualarımız seninle
Hadi inşallah çok sevindim güzel olucak herşey. Mutlu son.....!!!!Tesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Amin insallahh..canimHadi inşallah çok sevindim güzel olucak herşey. Mutlu son.....!!!!
Canim 29.7.sukurler olsunSonucunu yazdın mı göremedim insallah guzel haber verirsin canim
Kuzum varmis biseylerBence hayalet çizgi var, erken yapmış olabilir misin testi? Ben onuncu gün yaptığımda böyle çıkmıştı o yüzden kimyasal olduğunu anlamıştım ama seninki öyle olmayacak inşallah
Yaaaaa coook guzel demiştim dicem amaTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Sana yaşın ileri diyenin anlini karislarim genceciksin tabikiiii maşallah maşallahCok teşekkür ederim canım...gelişmeleri yazarım mutlaka...
Insallah guzel sonuc alirsinda gerek kalmaz başka yere..
Tabi ya bahcecide berfu hoca ilk muayeneye girdiğimizde söylediği şey bu yas ve amh ile zor dedibenim moral tabi yerlerde.oyle basladim tedaviye.
Aygul hoca 38 yas daha gec değil genceciksin dedi moral verdi.daha moralim yuksek çıktım odadan..kendimi cok genç hissediyorum şu an
Yaşım 38 amh 0.5 canim
Çok sevindiiiim kat kat artsın inşallah...çok güzel haber bu..hepimiz burdan böyle güzel haberler verelimTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?