- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.921
Canim cok tesekkue ederim amin....Ayy ne kadar güzel bi haber, çok sevindim senin için. Pazartesi de güzel sonuç alacaksın inşallah
İNŞALLAH olumlu olur bebişinle dönersin,Esim sperm testi yaptılar sonucu pazartesi cikar dedi ona gore verecekmiş
Canim cok tesekkur ederim..Gözün aydın, inşallah katlanarak artar
Amin canim..cok tesekkur ederimm..yaaacook sevindim.insallah sağlıkla artsın degerin
Canim cok tesekkur ederim..amin..insalllahÇoom sevindim canım. Maşallah... Allah tamamına erdirsin. Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben de 3 gende heterozigot var , transfer günü başlanmıştı oksapar.Kizlar bir sey daha soracağım bana bu doktor senin kan pihtilasman baya ciddi omur boyu aspirin kullanmalısın ve de oksapar igneyi de transfer günü değil de.daha once başlamalısın dedi pihtilasma problemi olan arkadaslarim ignelere transfer.gunu mu once mi başladınız..
Faktör v heterozigot bende..
Mthfr C677T heteeozigot diyor iste ne bileyim.
Doktorların dediklerine çok da aldırış etmemek gerektiğini öğrendim.Ankarada İbrahim esinlere gittim birde özel ofisine gittim adam bebek istediğimide bildiği halde hiçbir takviye vermedi sadece yüzde 15 şansın var dedi moralimin içine etti bıraktı insan folic asit verir, bak yazarken bile sinir oldum, tşk ederim buarada cevabın için
Transfer günü başlaniyordu bana hep ilk kez böyle dedi birisi...peki bir sıkıntı oldu mu sonrasında tedaviniz nasil ilerlediBen de 3 gende heterozigot var , transfer günü başlanmıştı oksapar.
Cook sevindim yaa..Tesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Cpk tesekkur ederimm..amin insallah..yatin aksam yine yapicam..bakalim..test..Cook sevindim yaa..Hayırlı olsun canım. Değerin katlanma katlanma gitsin inşallah ben ve bizler için de bol bol dua et lutfen..
Benim aşılama ile ikiz gebeliğimde doktor ihmal etmişti maalesef kan sulandırıcı iğneyi yapmayı.O zamanlar devlet hastanesinde doçent idi doktorumuz. Maalesef doktorumu kan sulandırıcı iğne yapması noktasında hatırlatıcı davranmama rağmen keseler gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Transfer günü başlaniyordu bana hep ilk kez böyle dedi birisi...peki bir sıkıntı oldu mu sonrasında tedaviniz nasil ilerledi
Kuzum ben İzmir den İstanbul a sadece hsg çekimi için gidip geliyorum .Aynı masrafa geliyor hemen hemen ama en azından anestezi kullanılmadan acısız çekim yapıyorlar.Ayrıca cihazları daha gelişmiş olduğu için çok daha az radyasyon yayıyor.Ben ileri yaşımda foliküllerime daha az zarar vermek için İstanbul da çektiriyorum .İstanbul da tanıdık kalabileceğiniz biri varsa düşünün derim. 675tl gibi bir şeydi yanlış hatırmalıyorsam Eylül de çektirmiştim. İzmir de ise anestezili eski tip cihazlarla 1.100 demişlerdi.Yok cnm istanbulda degilim.. tedaviye de izmire gel git yapiyorum.. kendi ilimde kim neresi cekiyor ugrasmak istemedim izmirde kendi merkezimde cektiricem..
Bu mesajı nasıl atlamış görmemişim bilmiyorum , hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah.Tesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
MAŞALLAH Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin böyle mutlu Haberler almayı vermeyi Rabbim nasib etsin tüm arkadaşlarımaCanim cok tesekkue ederim amin....insallah.. ⚘⚘
Zencefili nasıl kullanıyorsunuz?Benim aşılama ile ikiz gebeliğimde doktor ihmal etmişti maalesef kan sulandırıcı iğneyi yapmayı.O zamanlar devlet hastanesinde doçent idi doktorumuz. Maalesef doktorumu kan sulandırıcı iğne yapması noktasında hatırlatıcı davranmama rağmen keseler gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.
Canım o kürtaj ile gelişen rahim duvarı sorunum ortaya çıktı ve senelerce çözüm bulunamadı , şuan en temel sorunum bu benim.Rahim duvarım transfer için yeterli kalınlıkta değil. Yeterli kalınlığa gelmeyen rahim duvarına embriyo transferi yapılmak zorunda kalındı , bunda da oksapar 4000 kullanılmıştı.Nasıl ilerledi diye sormuşsun ? Kürtajdan sonra incecik rahim duvarıyla gebe kalamadığım için iyi gelişti diyemiyorum maalesef canım.
Zencefil süper bir kan sulandırıcı , yazın sürekli kullanırım .Gerçekten çok etkili .Kan verdiğim zaman kanım durmuyor kolay kolay zencefil kullandığım dönemde.Bunu deneyimledim.Gebelik elde edebilirsek oksapar a ilave olarak taze zencefil kullanmayı düşünüyorum canım, tabi doktoruma da danışarak.
Mucizem sen tüp bebekmi yapmıştın ben seninle ilgili okuduklarımı hayırlıyamadım senin hikayen neydi neler yaptın kimlere gittinCanim cok tesekkur ederim..amin..insalllah
Cok tesekkur ederim canim..aminn...kuzumBu mesajı nasıl atlamış görmemişim bilmiyorum , hayırlı olsun arkadaşım Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah.
Aminn..allah razi olsun canim.cok tesekkur ederim..MAŞALLAH Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin böyle mutlu Haberler almayı vermeyi Rabbim nasib etsin tüm arkadaşlarıma
Canim ben 1 asilama 3 tup bebek yaptim..bu 3. Denemem di..rezerv azligi var bende..esimde problem yoktu..40 a gircem yakinda..3. Deneme haric oncekilerde hep 1 yumurtam olustu..toplandi.ve dollendi.ama 3. Gun transferi olmustu.2. Kalite..bu sefer 3. Gun ben yaptirmicam dedim..hemde doktorum..zatrn yapmiyordu..3. Tup bebekte doktorumu degistirdim.daha oncekilerin hrpsi adnaa baskentte oldu..negatifti..bu ozel muayenehanesi olan bir profdu kuzum adanada..acibademle anlasmaliyfi..bu sefer ..allahim..mucize yasadim..hep 1 olusan yumurta bu sefer 4.5 tane gorundu ..3 u toplandi..2 si dollendi..4. Gune kadar 2 side geldi..transfer gunu yani 5. Gun malesef birini kaybetmisiz..benim moral coktu transfer gunu..tabi..4ba tek embriyo transferi oldum kuzum..allaha sukur tuttu..5. Gun erken gebelik yapmistim..negatiffti aslinda..dun 7. Gun norml testte hayali bosey gordum..emin olamadim.kan verdim..aksaminada sonucu aldim..sukurlerrrr olsun..daha net degil ...yarin eger katlanmissa..kuzum..birasdaha rahatlicam..doktorum..degerin 7. Gune gore iyi oldugunu soyledi..bakalim..nasibimizde varsa olucak..insallahh..darisii tum arkadaslara insallahh....allahimmm..cok isterim.Mucizem sen tüp bebekmi yapmıştın ben seninle ilgili okuduklarımı hayırlıyamadım senin hikayen neydi neler yaptın kimlere gittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?