- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.901
Ne mutlu umutlu bir haber.. Gözün aydın canımTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Kahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.
Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güseliibitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.
Ayy ne kadar güzel bi haber, çok sevindim senin için. Pazartesi de güzel sonuç alacaksın inşallahCanim 29.7.sukurler olsunpazartesi tekrar baktircam.
Kuzum varmis biseyler7. Gunumdu.testi yaptigimda.5. Gunde erken gebelik yaomistim..negatifti..
Eşine verdimi, buarada hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızBunlari verdi kizlar Aygül hoca...birde soya ekstresi dedi solgar in ama yoktu internetten bakacwgim...2 ay önce kullanmak iyidir kalite.icin dedi bakalim insallah oyle olur.
Eki Görüntüle 2717170
Gözün aydın, inşallah katlanarak artarTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Esim sperm testi yaptılar sonucu pazartesi cikar dedi ona gore verecekmişEşine verdimi, buarada hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız
Anladim canim bulunduğum yerde yok aslindandoktora güveniyorum baya iyi bu konuda gerekirse gene ankaraya gittiğimde giderim sagolasinCanım benim 3 genimde sıkıntı var ama faktor v bunlardan biri değil bana hamile kaldıktan sonra kullanmam söylenmişti. Sanırım faktör v en sıkıntılı olan , sen bı hematologa gorunsen mi acaba ? En iyi onlan yönlendirir ilaç dozunu ayarlar hem
Doktor bana pregnomarin vermişti. İçeriği sağlam diye düşünüyorum bir bak istersenHanımlar folic asit olarak folat olanmı yoksa diğer formda olanmı kullanıyorsunuz ben son 3,4 yıldır hiç kullanmadım, hangisini tavsiye edersiniz
Yok cnm istanbulda degilim.. tedaviye de izmire gel git yapiyorum.. kendi ilimde kim neresi cekiyor ugrasmak istemedim izmirde kendi merkezimde cektiricem..Korkma 2 kez çektirdim..her ikisinde de ağrı sızı hissetmedim. İstanbul daysan çektirdiğim yerleri söyleyeyim.
Benimde öyle doktorun doğru demiş öncesi başlanacakKizlar bir sey daha soracağım bana bu doktor senin kan pihtilasman baya ciddi omur boyu aspirin kullanmalısın ve de oksapar igneyi de transfer günü değil de.daha once başlamalısın dedi pihtilasma problemi olan arkadaslarim ignelere transfer.gunu mu once mi başladınız..
Faktör v heterozigot bende..
Mthfr C677T heteeozigot diyor iste ne bileyim.
yaaaTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Çoom sevindim canım. Maşallah... Allah tamamına erdirsin. Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallahTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Çok sevindim, bu grupta böyle bi haberi görünce çok çok mutlu oluyorumTesekkur ediyorum canim..sonucum.cikti 29.7..sukurler olsun.rabbime. .pazartrsi tekrar yaptiricam canim.. insallah artar deger..
Canim cok tesekkur ederim..Yaaaaa coook guzel demiştim dicem amaçok çok sevindim Rabb'im kucağına sağ salim almayı naaip etsin canım benim. İnan çok mutlu oldum
Canim cok tesekkur ederim..amin insallah.Çok sevindiiiim kat kat artsın inşallah...çok güzel haber bu..hepimiz burdan böyle güzel haberler verelim
Canim cok tedekkur ediyorum..Çok sevindim, bu grupta böyle bi haberi görünce çok çok mutlu oluyoruminşallah kat kat artar,dualarım seninle
Ankarada İbrahim esinlere gittim birde özel ofisine gittim adam bebek istediğimide bildiği halde hiçbir takviye vermedi sadece yüzde 15 şansın var dedi moralimin içine etti bıraktı insan folic asit verir, bak yazarken bile sinir oldum, tşk ederim buarada cevabın içinDoktor bana pregnomarin vermişti. İçeriği sağlam diye düşünüyorum bir bak istersen
Aminnn cnaim..cok tesekkur ederim..Ne mutlu umutlu bir haber.. Gözün aydın canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?