Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim 29.7.sukurler olsunpazartesi tekrar baktircam.

Kuzum varmis biseyler7. Gunumdu.testi yaptigimda.5. Gunde erken gebelik yaomistim..negatifti..
Ayy ne kadar güzel bi haber, çok sevindim senin için. Pazartesi de güzel sonuç alacaksın inşallah

Hanımlar folic asit olarak folat olanmı yoksa diğer formda olanmı kullanıyorsunuz ben son 3,4 yıldır hiç kullanmadım, hangisini tavsiye edersiniz

Benim folatim fazla çıkmıştı kan tahlilinde ara ara kullandığım halde. Şimdide ayrica kullanmiyorum multivitamin içinde folik asit var diye.

Anladim canim bulunduğum yerde yok aslindandoktora güveniyorum baya iyi bu konuda gerekirse gene ankaraya gittiğimde giderim sagolasin

Hanımlar folic asit olarak folat olanmı yoksa diğer formda olanmı kullanıyorsunuz ben son 3,4 yıldır hiç kullanmadım, hangisini tavsiye edersiniz
Doktor bana pregnomarin vermişti. İçeriği sağlam diye düşünüyorum bir bak istersen

Benimde öyle doktorun doğru demiş öncesi başlanacak

Yaş 41 buay hsg çektirdim sag tup kapali sol açik fakat genisleme varmış ve eşimle birlikte prowomen takviyeleri kullandik artı avakado, caksir suyu keçi boynuzu pekmezci . Adeta 1 hafta var fakat ayaklarım çok usuyor en son tüp bebek yaptırırken sanırım ilaçlardan ( progesteron olabilir aşağıdan verilen bir ilacti adını unuttum) bu kadar ayak usumesi yaşamıştım. Bakalım bu belirtiler ne ile sonuçlanacak beklemedeyiz......

Doktor bana pregnomarin vermişti. İçeriği sağlam diye düşünüyorum bir bak istersen
Ankarada İbrahim esinlere gittim birde özel ofisine gittim adam bebek istediğimide bildiği halde hiçbir takviye vermedi sadece yüzde 15 şansın var dedi moralimin içine etti bıraktı insan folic asit verir, bak yazarken bile sinir oldum, tşk ederim buarada cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…