Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Nasılsın sevindim nasıllll Allahim kat kat katlasin degerin insalalh sağlıkla gelsin kuzummm tebrik ederim canim

arkadaşlar danışmak istedigim bir konu var sizlere;

baslayacagim tedavi icin rahim filmi istediler.daha once cektirmistim ama ameliyatlarimdan once oldugu soleyince tekrar istediler.
simdi sali gunu yasadigim yerdeki unv hastanesinden randevu aldim.ama şöle cekincelerim var ;
1-unv. hastanesi burdaki pandemi hast. tedaviye yaklasik 15 gun kala cok riske atmak istemiyorum
2- tam 12. gunum sali gunu.ve benim ovulasyon tarihim.yaa bide olmaz olmZ bu ay olur,onu yıkıyıp kanaldan sürüklemeyelim( baska zaman randevu vermediler)
3- tedavi oncesi radyasyona girmesem mi yumurtalik kalitesi icin

sonucta rahim filmi benim icin transfer asamasinda önemli olucak.ve benim ztn sorunum transfer olamamak ins bu sefer 5. gune kalirlarsa kesinlikle dondurmak istiyorum.tedaviden sonra mi cektirsem,ne dersiniz

Hayırlı olsun mucizem senin adına çok sevindim canim allah tamamına erdirsin Bende Adana başkentte esra hanima gidiyorum. Sen hangi doktora gitmiştin daha önce başkentte. Şimdiki doktorun adanada kim ogrenebilirmiyim ne kadar tuttu birde özelde çok soru sordum ama bende yumurta 1 tane

Bana 1500 dediler..yol masrafiyla 2 bin gidecek yani.. istanbul bana cok ters malesef..bir de hic tanidik vs yok.. ayrica cocugum var günübirlik ona biri bakacak.. öyle olunca uzaga gidemiyoruz malesef.

Benden de rahim filmi istedi.. bu ay istersen dinlen sonraki ay da cektirebilirsin dedi ama bir an once olsun istedim.. ilk 10 gün icinde cekilmesi lazim bence benim adetin 8.gunu cekilecek mesela..
Ayrica benim yumurta toplama vs asamalari bitti transferden once bakmak istedi.. sende o asamaya gelince cektirebilirsin..

Olucak inşallah hepimiz duaciyiz

Hsg niye allah aşkına zaten tüp bebek yapıyoruz tüplerin açık kapalı olasını neden araştırıyorlar ki

Merhaba canim.ben ozelden yaziyim istersen sana..olurmu..ordan detaylica aciklamis olurum..

Ameliyat geçirdiysen hsg çekilmen de fayda var bence.Tedaviye için rahat başlarsın en azından.Embriyo tutunması önündeki engelleri minimalize etmiş olursun.Nerede yaşıyorsun?

Tedavi öncesi radyasyon almaktan benim gibi endişe ediyorsan en güzeli İstanbul da çektirmek .Son teknoloji olan C kollu cihaz ile hsg çekimi yapıyorlar , anestezi almadan normal jinekolojik muayene gibi çok rahat çekimi yapılıyor.Zerre ağrım olmamıştı.Bu cihaz çok çok radyasyon yayıyor.Hatta o ay korunmana gerek yok .Doğrudan bana öyle söylemişti çeken dr.C kollu cihaz her yerde yok işte sorun da burda ,İstanbul ve Ankara da var sadece.

dimi..transferden once gerekli bencede hem dedigin gibi 10. gunden once cektirmek en iyisi sanirim.tesekkurler cevap icin

aslinda ameliyattan sonra 3 tup 1 transfer yapildi bile.daha once tedaviyide ameliyati ayni yer yaptigi icin gerek gormediler sanirim.birde Bulent urman nin normal muayenede bile kullandigi cihazlar iyidir cidden.gorunurde bir sorun yok.he tabii cektircem genede ama sanirim transfer asamasi olursa cektiricem.

ben de isterim ist da cektirmeyi ama sadexe bunun icin gidip gelmem zor acikcasi.ee 2-3 haftaya ztn direk tedavi icin gidicem tedavi basladiginda da cektiremem malum.sanirim sonraya birakicam

Bazı durumlarda hsg nin çekilmesi gerçekten gerekli .Örneğin rahim duvarı yapışıklığı öyküsü varsa sık tekrarlayan bir durum olduğundan genelde hsg tekrarlanıyor.Böyle bir durum yoksa genelde 1 yılda bazı doktorlar 2 yılda bir istiyor , hsg çekimini.
Hayırlısı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…