- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.961
hayır Canım hamile kalmadım İNŞALLAH o da olur hayırlısı ile bir gün cüzlemizeH
Hamile kalabildinizmi
katiliyorum.bencede cektirilmeli.ozellikle bizim gibi en ufak bir sansi kacirma luksu olmayanlar icinBazı durumlarda hsg nin çekilmesi gerçekten gerekli .Örneğin rahim duvarı yapışıklığı öyküsü varsa sık tekrarlayan bir durum olduğundan genelde hsg tekrarlanıyor.Böyle bir durum yoksa genelde 1 yılda bazı doktorlar 2 yılda bir istiyor , hsg çekimini.
Hayırlısı olsun şimdiden.
Canim benimmiş cok sukur. Cok sevindim inan. Insqllah katlanarak artar degerin. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizler için de dua isterizCanim ben 1 asilama 3 tup bebek yaptim..bu 3. Denemem di..rezerv azligi var bende..esimde problem yoktu..40 a gircem yakinda..3. Deneme haric oncekilerde hep 1 yumurtam olustu..toplandi.ve dollendi.ama 3. Gun transferi olmustu.2. Kalite..bu sefer 3. Gun ben yaptirmicam dedim..hemde doktorum..zatrn yapmiyordu..3. Tup bebekte doktorumu degistirdim.daha oncekilerin hrpsi adnaa baskentte oldu..negatifti..bu ozel muayenehanesi olan bir profdu kuzum adanada..acibademle anlasmaliyfi..bu sefer ..allahim..mucize yasadim..hep 1 olusan yumurta bu sefer 4.5 tane gorundu ..3 u toplandi..2 si dollendi..4. Gune kadar 2 side geldi..transfer gunu yani 5. Gun malesef birini kaybetmisiz..benim moral coktu transfer gunu..tabi..4ba tek embriyo transferi oldum kuzum..allaha sukur tuttu..5. Gun erken gebelik yapmistim..negatiffti aslinda..dun 7. Gun norml testte hayali bosey gordum..emin olamadim.kan verdim..aksaminada sonucu aldim..sukurlerrrr olsun..daha net degil ...yarin eger katlanmissa..kuzum..birasdaha rahatlicam..doktorum..degerin 7. Gune gore iyi oldugunu soyledi..bakalim..nasibimizde varsa olucak..insallahh..darisii tum arkadaslara insallahh....allahimmm..cok isterim.
İNŞALLAH canım en yakın zamanda isteyen herkese rabbim nasip eder, al bendende okadar şimdi ah ediyorum ama işte kafa, sağlık olsun Allah büyük ben inanıyorum olacağınahayır Canım hamile kalmadım İNŞALLAH o da olur hayırlısı ile bir gün cüzlemize
yaşadığım stres bir anda vücut düzenimi alt üst etti o yüzden dedim keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diye
Merve tüp bebek tedavisi gördünmü belki yazmışsındır yoğunluktan pek okuyamadım buraları, yaş kaçtı mahsuru yoksahayır Canım hamile kalmadım İNŞALLAH o da olur hayırlısı ile bir gün cüzlemize
yaşadığım stres bir anda vücut düzenimi alt üst etti o yüzden dedim keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diye
Cok cok sevindım hatırlarsan takviye için yazisirdik konu açmıştın. Insallah katlansın değerin cok sevindımCok tesekkur ederim canim..allah razinolsun..kuzumamin canimmmm..insallah.. ⚘⚘
Burda iki üye vardi o hoca ile hamile kaldılar, fakat takviye vermiyormuş ole bılıorum bende. Arastırdım ama gitmedim özel olduğu icin.Ankarada İbrahim esinlere gittim birde özel ofisine gittim adam bebek istediğimide bildiği halde hiçbir takviye vermedi sadece yüzde 15 şansın var dedi moralimin içine etti bıraktı insan folic asit verir, bak yazarken bile sinir oldum, tşk ederim buarada cevabın için
Hacettepe nin hocası zaten, bende arkadaş tavsiyesi ile gittim zaten, hiç ilaç vermedi, tüple yüzde 15, 20 şansın var dedi bende o ara tayin çıkınca kaldı başka dr a gidemedimBurda iki üye vardi o hoca ile hamile kaldılar, fakat takviye vermiyormuş ole bılıorum bende. Arastırdım ama gitmedim özel olduğu icin.
Kaç dondurulmuş embriyo var cnm, inşallah busefer sağlıklı ilerler, ankaradamı yaptırdın sen. Buarada vit takviyesi işe yarıyormu gerçekten neler kullanıyorsunuz, kusura bakmayın çok sordumKizlar hsg rahim filmi çektirmeme gerek varmi, kurtaj oldum ya bu ikinci regl zamaninda geldi aralikta zaten dondurulmus embriyom var onu denıcem hsg ye gerek varmı, bu ay kendim denedim gebelikte olmadı acaba yapısıklik falan varmıdir Allah emanetiz bılıosunuz kontrol olmadık kaldi ole.
Evet denedim yumurta büyümedi geçen yıl da prp yaptım yine büyümedi yumurta ilginç prp yapılırken adetimin 9 günü 14 mm folükülüm vardı o zaman da ne ilaç bişey kullanıyordum prp den sonra 2 aylık takviyelere rağmen yumurta gelişmedi işte dediğim gibi tedavi beni çok sıttrse sokuyor vücudum kilitleniyor e kolay değil Türkiye’ye geliyorum misafirlikte kalıyorum uyukumu alamıyorum hepsinetken işte şimdi geceden sütün içine 2 tane incir koyuyorum sabah sütü içip incirlerini yiyiyorum 20 gün felan oldu bakalım Rabbim in İzniyle vesile olur İNŞALLAHMerve tüp bebek tedavisi gördünmü belki yazmışsındır yoğunluktan pek okuyamadım buraları, yaş kaçtı mahsuru yoksa
Yaş 43 canım 3 yıl oldu evleneliKaç dondurulmuş embriyo var cnm, inşallah busefer sağlıklı ilerler, ankaradamı yaptırdın sen. Buarada vit takviyesi işe yarıyormu gerçekten neler kullanıyorsunuz, kusura bakmayın çok sordum
MucizemYa allah razi olsun canimm..hepinizden..son zmanlardaa pek giremiyodumm..ama aylardir..cogunuz abla..kardes ..sirdas..oldunuz..bana.allah hepinizden razinolsun..aminn kuzumm..amin ...
İNŞALLAH canım çok amin hepimizeYaş 43 canım 3 yıl oldu evleneli
Senin durumun nasıl? Rabbim sana da güzel güzel bebişler nasip etsin İNŞALLAH
İNŞALLAH tez vakitte güzel olur, stres çok etkiliyor ben şuan saldım çayıra mevlam kayıra hesabı, tüp istiyodym am şuan gitmek zor bulunduğum yerde iyi hastanede yok dr da yok oda ayrı strese sokuyorEvet denedim yumurta büyümedi geçen yıl da prp yaptım yine büyümedi yumurta ilginç prp yapılırken adetimin 9 günü 14 mm folükülüm vardı o zaman da ne ilaç bişey kullanıyordum prp den sonra 2 aylık takviyelere rağmen yumurta gelişmedi işte dediğim gibi tedavi beni çok sıttrse sokuyor vücudum kilitleniyor e kolay değil Türkiye’ye geliyorum misafirlikte kalıyorum uyukumu alamıyorum hepsinetken işte şimdi geceden sütün içine 2 tane incir koyuyorum sabah sütü içip incirlerini yiyiyorum 20 gün felan oldu bakalım Rabbim in İzniyle vesile olur İNŞALLAH
Canim cok tedekkur ederimm..Canim benimmiş cok sukur. Cok sevindim inan. Insqllah katlanarak artar degerin. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizler için de dua isteriz
4var şuan hepsi iyi kalite deıl ikisi iyi dediler. İnşallah bana evlat olurlar hayırlı ve saglikli. Evet ankarada. burda cok yazdım forumlarda ama gene yazayım geçmişe dönük sayfalarda da yazmisimdir.Kaç dondurulmuş embriyo var cnm, inşallah busefer sağlıklı ilerler, ankaradamı yaptırdın sen. Buarada vit takviyesi işe yarıyormu gerçekten neler kullanıyorsunuz, kusura bakmayın çok sordum
Allah tamamina erdirsin cok sevindim..insallah katlanarak artar degerin..Darisi başımıza diyelimCanim cok tedekkur ederimm..⚘ kuzumm..allah razi olsun ama..daha belli degil kzuusumm..bu aksam kan vericem...
Sizinkiler 5.gun embriyosu mu? Eger oyleyse cok iyi bence.. Benimkiler 3.gunde donduruldu sanirim sayi az olunca bazi doktorlar 5 i beklemiyor..nasip artik..4var şuan hepsi iyi kalite deıl ikisi iyi dediler. İnşallah bana evlat olurlar hayırlı ve saglikli. Evet ankarada. burda cok yazdım forumlarda ama gene yazayım geçmişe dönük sayfalarda da yazmisimdir.
Implry, promotıl vomen, omega 3, balik yağı ve kuenzim q10 buralarda okuyarak zaman zaman denediklerim. Son zamanlarda zeytınyagında bekletilmis incir ve yıne Arısutu kullananlar cok fazla burada ama ben hic kullanamadim. Geçmişe dönük tarama yaparsan konularda takviye olarak kendine bir liste çıkarabilirsin, yumurta kalitesi icin konu arama da yapabilirsin ama tabi sen bunları yaparken esin de sorun varmi sıkıntı ne bunuda değerlendir ben hep kendime yükledim aylarca. Bu is maddi manevi bir sabir istiyor yas önemli durumunuz önemli hikayeniz ne. Aslinda bir doktor buna karar vermeli ama takviyesiz zor yani eskiler nasil kuru ekmekle hamile kalmışlar kestiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?