Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

katiliyorum.bencede cektirilmeli.ozellikle bizim gibi en ufak bir sansi kacirma luksu olmayanlar icin.cok tesekkurederim

Canim benimmiş cok sukur. Cok sevindim inan. Insqllah katlanarak artar degerin. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizler için de dua isteriz

hayır Canım hamile kalmadım İNŞALLAH o da olur hayırlısı ile bir gün cüzlemize
yaşadığım stres bir anda vücut düzenimi alt üst etti o yüzden dedim keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diye
İNŞALLAH canım en yakın zamanda isteyen herkese rabbim nasip eder, al bendende okadar şimdi ah ediyorum ama işte kafa, sağlık olsun Allah büyük ben inanıyorum olacağına

hayır Canım hamile kalmadım İNŞALLAH o da olur hayırlısı ile bir gün cüzlemize
yaşadığım stres bir anda vücut düzenimi alt üst etti o yüzden dedim keşke kendimi bu kadar üzmeseydim diye
Merve tüp bebek tedavisi gördünmü belki yazmışsındır yoğunluktan pek okuyamadım buraları, yaş kaçtı mahsuru yoksa

Burda iki üye vardi o hoca ile hamile kaldılar, fakat takviye vermiyormuş ole bılıorum bende. Arastırdım ama gitmedim özel olduğu icin.

Kizlar hsg rahim filmi çektirmeme gerek varmi, kurtaj oldum ya bu ikinci regl zamaninda geldi aralikta zaten dondurulmus embriyom var onu denıcem hsg ye gerek varmı, bu ay kendim denedim gebelikte olmadı acaba yapısıklik falan varmıdir Allah emanetiz bılıosunuz kontrol olmadık kaldi ole.

Burda iki üye vardi o hoca ile hamile kaldılar, fakat takviye vermiyormuş ole bılıorum bende. Arastırdım ama gitmedim özel olduğu icin.
Hacettepe nin hocası zaten, bende arkadaş tavsiyesi ile gittim zaten, hiç ilaç vermedi, tüple yüzde 15, 20 şansın var dedi bende o ara tayin çıkınca kaldı başka dr a gidemedim

Kaç dondurulmuş embriyo var cnm, inşallah busefer sağlıklı ilerler, ankaradamı yaptırdın sen. Buarada vit takviyesi işe yarıyormu gerçekten neler kullanıyorsunuz, kusura bakmayın çok sordum

Merve tüp bebek tedavisi gördünmü belki yazmışsındır yoğunluktan pek okuyamadım buraları, yaş kaçtı mahsuru yoksa
Evet denedim yumurta büyümedi geçen yıl da prp yaptım yine büyümedi yumurta ilginç prp yapılırken adetimin 9 günü 14 mm folükülüm vardı o zaman da ne ilaç bişey kullanıyordum prp den sonra 2 aylık takviyelere rağmen yumurta gelişmedi işte dediğim gibi tedavi beni çok sıttrse sokuyor vücudum kilitleniyor e kolay değil Türkiye’ye geliyorum misafirlikte kalıyorum uyukumu alamıyorum hepsinetken işte şimdi geceden sütün içine 2 tane incir koyuyorum sabah sütü içip incirlerini yiyiyorum 20 gün felan oldu bakalım Rabbim in İzniyle vesile olur İNŞALLAH

Kaç dondurulmuş embriyo var cnm, inşallah busefer sağlıklı ilerler, ankaradamı yaptırdın sen. Buarada vit takviyesi işe yarıyormu gerçekten neler kullanıyorsunuz, kusura bakmayın çok sordum
Yaş 43 canım 3 yıl oldu evleneli
Senin durumun nasıl? Rabbim sana da güzel güzel bebişler nasip etsin İNŞALLAH

Ya allah razi olsun canimm..hepinizden..son zmanlardaa pek giremiyodumm..ama aylardir..cogunuz abla..kardes ..sirdas..oldunuz..bana.allah hepinizden razinolsun..aminn kuzumm..amin ...
Mucizem
Bi paylaşımını okudum da diğer tedavilerin hep de 1 yumurta oluyormuş son tedavinde 4. ,5 yumurta göründü demişsin O zamanlar kullandığın bi şey varmıydı acaba yumurta sayını arttıran Alllah hamileliğini sağlıkla Doğuma kadar devam ettirsin sonra da mis kokulu bebeğini kucağına almayı nasip etsin

İNŞALLAH tez vakitte güzel olur, stres çok etkiliyor ben şuan saldım çayıra mevlam kayıra hesabı, tüp istiyodym am şuan gitmek zor bulunduğum yerde iyi hastanede yok dr da yok oda ayrı strese sokuyor

4var şuan hepsi iyi kalite deıl ikisi iyi dediler. İnşallah bana evlat olurlar hayırlı ve saglikli. Evet ankarada. burda cok yazdım forumlarda ama gene yazayım geçmişe dönük sayfalarda da yazmisimdir.
Implry, promotıl vomen, omega 3, balik yağı ve kuenzim q10 buralarda okuyarak zaman zaman denediklerim. Son zamanlarda zeytınyagında bekletilmis incir ve yıne Arısutu kullananlar cok fazla burada ama ben hic kullanamadim. Geçmişe dönük tarama yaparsan konularda takviye olarak kendine bir liste çıkarabilirsin, yumurta kalitesi icin konu arama da yapabilirsin ama tabi sen bunları yaparken esin de sorun varmi sıkıntı ne bunuda değerlendir ben hep kendime yükledim aylarca. Bu is maddi manevi bir sabir istiyor yas önemli durumunuz önemli hikayeniz ne. Aslinda bir doktor buna karar vermeli ama takviyesiz zor yani eskiler nasil kuru ekmekle hamile kalmışlar kestiremiyorum.

Sizinkiler 5.gun embriyosu mu? Eger oyleyse cok iyi bence.. Benimkiler 3.gunde donduruldu sanirim sayi az olunca bazi doktorlar 5 i beklemiyor..nasip artik..

Cok korkuyorum artık bende embriyo olmaz yumurta bis cikar vs diye...doktorun verdiği takviyeleri aldim kullanıyorum 1 tanesi kaldi sadece...soya ekstresi o da..forumlarda internette pek bir şey bulamadım ilk kez duyuyorum soya ekstresini neden vermiş olabilir kizlar..soya zararlı diye de biliyoruz ya hep...sadece su bagisiklik serumu mu ne veriyormuş ya bazi doktorlar o serumun içinde soya varmış bagisiklik la alakalı mi verdi ki bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…