Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Acaba aramı verseydiniz bir iki ay kadar takviye alırdınız hemde kafa bos olurdu

Kizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...

Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Sayi 17 milyon idi en son

3 ay proxeed kullqndi bi de saracoglundan bi karisim almisti.onu

Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor

2 tane bile olsa 5.gune kalmasi guzel bence.. az degil bizim yaşa göre sanslisiniz..insallah tutar ikisi de..
5. Güne kalmıyorsa sizin hiç üzülmeyin, benim dört opu’da toplanan 2’şer 3’er yumurtam da 5. Güne gidebiliyor a kalite oluyor ama sonuç olumlu olmuyor. Kaliteli, kromozom yönünden sağlıklı yumurta olsun 3. Gün de tutar emin olun.

cok guzel haber insallah öylede olur tedavi zamaniniza kadar bence herayi degerlendirmelisiniz.

esiniz ozamana kdar takviyelerini kullansin bence.3 ayda eskisine donus yapabilir birakirsa.

hic korkma,esindeki bu iyilesme sana moral olsun.bazi aksiliklerin iyiye gittigine isaret ediyormus gibi dusun.
ayrica bildigim kadariyla soya ekstrasi östrojen hormonuna kimsayal olarak bir benzerlik gosteriyor.doktorun verdiyse kullan mutlaka,zararli olsa kullan demezdi.sifa olur umarim

Aynen ben gun sayisina takilmiyorum.. belki 5.gune gidebilirlerdi ama doktor gerek görmedi..Ben ilk denemede 3.gun 2.kalite embriyo ile cocuk sahibi olmustum.. ama sonrasinda 2 kez 5.gun transferim tutmadi benimde.. simdi 3.gun embriyosu konacak hic dert etmiyorum..olacaksa böyle de olur..

Canim benimmiş cok sukur. Cok sevindim inan. Insqllah katlanarak artar degerin. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizler için de dua isteriz
Canim cok tedekkur ederimm..kuzumm..allah razi olsun ama..daha belli degil kzuusumm..bu aksam kan vericem...
Allah tamamina erdirsin cok sevindim..insallah katlanarak artar degerin..Darisi başımıza diyelim
Insallah kuzum..dua edin ne olur..1 saat sonra kan vermeye gidicem..

Amin kuzum..ama daha belli degil..1 saat sonra kan vermeye gidcem..kuzum..dua et lutfen olurmu..biraz korku var. Evet canim..yumurta kalitesini artirmada kac kisiyizli bi topik acmistim..orda neredeyse her yaptigimi paylasmistim..yaz boyu..ama deger artmissa..sizinlede tekrar kesinlikle paylasicam..cunki topik benim gibi olan arkadaslarla dolu..sonuna kadar..herseyi yazicam..brn cok cektim...cunki..umarim herkeese faydam olur..ama bu tedavide sunu gordum..sayi artabikiyor..ben hic artmicak diye dusunuyodum..ama arriyor..kimse umudunu kaybetmesin..kuzusum.

Kardeşim bil diye söylemiyorum seni rahatlatsın diye söylüyorum sana senin için Dua ettim şimdi Rabbim hayırlı sevineceğin haberler aldırsın sen de bol bol salavat getir dua et

Eline karnına koyup bebeğinin hayırlı ve sağlıklı olup kucağına alıp büyütmeye niyet edip bol bol Esma-ül-Hüsna oku bide için de ferahlar

Evladinin ama tutundugunu gün gün büyüdüğünü hayal et , rabbim gerçekleşmeyecek şeyi hayl ettirmezmis , inşallah sağlıkla kucağına alacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…