- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #74.981
Besıncı gun. Ikisi iyi sadece. Bunada şükür.Sizinkiler 5.gun embriyosu mu? Eger oyleyse cok iyi bence.. Benimkiler 3.gunde donduruldu sanirim sayi az olunca bazi doktorlar 5 i beklemiyor..nasip artik..
Acaba aramı verseydiniz bir iki ay kadar takviye alırdınız hemde kafa bos olurduCok korkuyorum artık bende embriyo olmaz yumurta bis cikar vs diye...doktorun verdiği takviyeleri aldim kullanıyorum 1 tanesi kaldi sadece...soya ekstresi o da..forumlarda internette pek bir şey bulamadım ilk kez duyuyorum soya ekstresini neden vermiş olabilir kizlar..soya zararlı diye de biliyoruz ya hep...sadece su bagisiklik serumu mu ne veriyormuş ya bazi doktorlar o serumun içinde soya varmış bagisiklik la alakalı mi verdi ki bilemedim..
Canim zaten ara verdik ocak şubat gibi yeni tedavi düşünüyoruz ozamana kadar kullanacağım takviyeleriAcaba aramı verseydiniz bir iki ay kadar takviye alırdınız hemde kafa bos olurdu
2 tane bile olsa 5.gune kalmasi guzel bence.. az degil bizim yaşa göre sanslisiniz..insallah tutar ikisi de..Besıncı gun. Ikisi iyi sadece. Bunada şükür.
Amin inşallah seviniriz bizde.2 tane bile olsa 5.gune kalmasi guzel bence.. az degil bizim yaşa göre sanslisiniz..insallah tutar ikisi de..
5. Güne kalmıyorsa sizin hiç üzülmeyin, benim dört opu’da toplanan 2’şer 3’er yumurtam da 5. Güne gidebiliyor a kalite oluyor ama sonuç olumlu olmuyor. Kaliteli, kromozom yönünden sağlıklı yumurta olsun 3. Gün de tutar emin olun.2 tane bile olsa 5.gune kalmasi guzel bence.. az degil bizim yaşa göre sanslisiniz..insallah tutar ikisi de..
Kizlar hastaneden aradılar simdi esim test vermisti baya duzelmis...
Morfoloji % 1
Ileri hareketli 0
Sayi 17 milyon idi en son
3 ay proxeed kullqndi bi de saracoglundan bi karisim almisti.onu
Bu sonuc
Morfoloji %2
İleri hareket %52
Sayi 53 milyon olmuş baya artirmis esim doğal yolla olacak kadar olmus diyor
Cok korkuyorum artık bende embriyo olmaz yumurta bis cikar vs diye...doktorun verdiği takviyeleri aldim kullanıyorum 1 tanesi kaldi sadece...soya ekstresi o da..forumlarda internette pek bir şey bulamadım ilk kez duyuyorum soya ekstresini neden vermiş olabilir kizlar..soya zararlı diye de biliyoruz ya hep...sadece su bagisiklik serumu mu ne veriyormuş ya bazi doktorlar o serumun içinde soya varmış bagisiklik la alakalı mi verdi ki bilemedim...
Aynen ben gun sayisina takilmiyorum.. belki 5.gune gidebilirlerdi ama doktor gerek görmedi..Ben ilk denemede 3.gun 2.kalite embriyo ile cocuk sahibi olmustum.. ama sonrasinda 2 kez 5.gun transferim tutmadi benimde.. simdi 3.gun embriyosu konacak hic dert etmiyorum..olacaksa böyle de olur..5. Güne kalmıyorsa sizin hiç üzülmeyin, benim dört opu’da toplanan 2’şer 3’er yumurtam da 5. Güne gidebiliyor a kalite oluyor ama sonuç olumlu olmuyor. Kaliteli, kromozom yönünden sağlıklı yumurta olsun 3. Gün de tutar emin olun.
Canim cok tedekkur ederimm..Canim benimmiş cok sukur. Cok sevindim inan. Insqllah katlanarak artar degerin. Hamilenin duası kabul olur derler. Bizler için de dua isteriz
Insallah kuzum..dua edin ne olur..1 saat sonra kan vermeye gidicem..Allah tamamina erdirsin cok sevindim..insallah katlanarak artar degerin..Darisi başımıza diyelim
Canim insallah.hatirlamamammi..kuzum ne olur dua edin..1 saat sonra kan vermeye gidicemm..insallah artmistir..cok korkuyorumCok cok sevindım hatırlarsan takviye için yazisirdik konu açmıştın. Insallah katlansın değerin cok sevindım
Amin kuzum..ama daha belli degil..1 saat sonra kan vermeye gidcem..kuzum..dua et lutfen olurmu..Mucizem
Bi paylaşımını okudum da diğer tedavilerin hep de 1 yumurta oluyormuş son tedavinde 4. ,5 yumurta göründü demişsin O zamanlar kullandığın bi şey varmıydı acaba yumurta sayını arttıran Alllah hamileliğini sağlıkla Doğuma kadar devam ettirsin sonra da mis kokulu bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Kardeşim bil diye söylemiyorum seni rahatlatsın diye söylüyorum sana senin için Dua ettim şimdi Rabbim hayırlı sevineceğin haberler aldırsın sen de bol bol salavat getir dua etAmin kuzum..ama daha belli degil..1 saat sonra kan vermeye gidcem..kuzum..dua et lutfen olurmu..biraz korku var. Evet canim..yumurta kalitesini artirmada kac kisiyizli bi topik acmistim..orda neredeyse her yaptigimi paylasmistim..yaz boyu..ama deger artmissa..sizinlede tekrar kesinlikle paylasicam..cunki topik benim gibi olan arkadaslarla dolu..sonuna kadar..herseyi yazicam..brn cok cektim...cunki..umarim herkeese faydam olur..ama bu tedavide sunu gordum..sayi artabikiyor..ben hic artmicak diye dusunuyodum..ama arriyor..kimse umudunu kaybetmesin..kuzusum.
Evladinin ama tutundugunu gün gün büyüdüğünü hayal et , rabbim gerçekleşmeyecek şeyi hayl ettirmezmis , inşallah sağlıkla kucağına alacaksinAmin kuzum..ama daha belli degil..1 saat sonra kan vermeye gidcem..kuzum..dua et lutfen olurmu..biraz korku var. Evet canim..yumurta kalitesini artirmada kac kisiyizli bi topik acmistim..orda neredeyse her yaptigimi paylasmistim..yaz boyu..ama deger artmissa..sizinlede tekrar kesinlikle paylasicam..cunki topik benim gibi olan arkadaslarla dolu..sonuna kadar..herseyi yazicam..brn cok cektim...cunki..umarim herkeese faydam olur..ama bu tedavide sunu gordum..sayi artabikiyor..ben hic artmicak diye dusunuyodum..ama arriyor..kimse umudunu kaybetmesin..kuzusum.
Ya allah razi olsun sizden...cok tesekkur edeimmKardeşim bil diye söylemiyorum seni rahatlatsın diye söylüyorum sana senin için Dua ettim şimdi Rabbim hayırlı sevineceğin haberler aldırsın sen de bol bol salavat getir dua et
Amin canim..cok tesekkur ediyorum..kuzum..Evladinin ama tutundugunu gün gün büyüdüğünü hayal et , rabbim gerçekleşmeyecek şeyi hayl ettirmezmis , inşallah sağlıkla kucağına alacaksin
Amin canim..cok tesekkur ediyorum..kuzum..Evladinin ama tutundugunu gün gün büyüdüğünü hayal et , rabbim gerçekleşmeyecek şeyi hayl ettirmezmis , inşallah sağlıkla kucağına alacaksin
Hayırlı güzel bir haber haydi bakalım.Amin canim..cok tesekkur ediyorum..kuzum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?