- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.001
Besıncı gun. Ikisi iyi sadece. Bunada şükür.
AMİNBen öyle şeyler okudum ya da instagramda gördüm ki herşey nasip. Bir bakıyorsun en kaliteli olanı transfer ediyorlar tutmuyor. Daha düşük kaliteli olanı transfer ediyorlar tutmuş, doğurmuş. Kimine de 5. gün transferi yapıyorlar olmuyor. 3. gün transferi yapıyorlar tutuyor. Herşey Allahtan. Nasip. Çok şükür yumurtam var diye her zaman dua edin. Yumurta varsa umut her zaman vardır.
Bizim akrabalardan birinin gelinin kız kardeşi yıllarca çocuk için gitmedikleri doktor kalmamış. 1985'li yıllardı o ablayı tanıdığımda. Olmuyordu. Çok uzun zamandır da görmüyordum. 2013 ya da 2014'te sanırım anneleri vefat etmişti. Akşam tebarekesine gitmiştik annemle onlara. Bir kız çocuğu dolanıyordu ortalıkta. Orada yengemin akrabaları da vardı, tanımadığım için onlardan birinindir diye düşünüyordum. Tebareke bittikten sonra öğrendik ki o sarı saçlı, beyaz tenli o kız çocuğu bu bahsettiğim ablanınmış. Olmuyor diye bırakmışlar. Durup dururken hamile kalmış. O zamanlada 4 yaşında filandı. Şimdilerde 10'lu yaşlarındadır sanırım.
Diyeceğim o ki, Yüce Rabbimin hikmetinden sual olmaz. Siz olmadı diye üzülürsünüz. Kalitesi düşük embriyomuz dersiniz. O embriyo ile bebeğiniz olur. Allah hepimize böyle güzel müjdeler versin.
Hayirli haberlerle gel insallah..Canim insallah.hatirlamamammi..kuzum ne olur dua edin..1 saat sonra kan vermeye gidicemm..insallah artmistir..cok korkuyorum
Canim 46.5 cikti..sonucum..malesef degerim cok artmamis..ama sukurler olsun yinede..nasibimde varsa olucak zatrn..tesekkur ediyorum canim..Hayirli haberlerle gel insallah..
Olsun belki değişir bir sonrakinde..erken yaptin diye biliyorum.. bikac gun daha bekle bakalim.. hayirlisi olsun insallah..Canim 46.5 cikti..sonucum..malesef degerim cok artmamis..ama sukurler olsun yinede..nasibimde varsa olucak zatrn..tesekkur ediyorum canim..
Canim bugun 9. Gundu..cok erken degildi..aslinda..neyse saglik olsun..nasibiimde varsa..hayirlisi olsun..kuzum..Olsun belki değişir bir sonrakinde..erken yaptin diye biliyorum.. bikac gun daha bekle bakalim.. hayirlisi olsun insallah..
Benim besıncı gun embriyo ta 11.gun 90 cıvarı cikmisti önemli olan en az yuzde elli - altmış artmasi.. Hic canini sikma sakin kal tamammi bol bol inna fetahna leke fethan mübina fetih suresi ilk cümlesini tekrarla.Canim bugun 9. Gundu..cok erken degildi..aslinda..neyse saglik olsun..nasibiimde varsa..hayirlisi olsun..kuzum..
Canim cok tesekkur ederimm..artmassada nasip dicem..ben en az yuzde 60 diye duymustumm...3. Tahlil biras daha belirleyici olucaktir..sanirim..dualarinizi eksik etmeyin kzuum..ya..olmassda artik nasip diyecegim...allahin takdiri..diyecegim.Benim besıncı gun embriyo ta 11.gun 90 cıvarı cikmisti önemli olan en az yuzde elli - altmış artmasi.. Hic canini sikma sakin kal tamammi bol bol inna fetahna leke fethan mübina fetih suresi ilk cümlesini tekrarla.
Tevekkül etmene duruşuna gerçekten hayran kaldım hep böyle olCanim cok tesekkur ederimm..artmassada nasip dicem..ben en az yuzde 60 diye duymustumm...3. Tahlil biras daha belirleyici olucaktir..sanirim..dualarinizi eksik etmeyin kzuum..ya..olmassda artik nasip diyecegim...allahin takdiri..diyecegim.
Cok tesekkur ederim..bana bakma kuzum.daha onceki 3 negatifte..isyan etmistim..yeri geldi..cok..bir bebek aslinda buyuk sorumluluk..allah korusun..bana bisey olsa..o yavruya ne olcak..bu kovitti depremlerdi...beni biraz etkledi..allah bana aileme saglik versin..kuzum..dunyanin sonuda degil..insallah rabbim nasip eder..ama.o neyi bana yasatirsa onun takdiri..beni hep korudugunu dusunuyorum kuzum..olmassa bu denemede de beni koruyordur..bu anlamda artik inancim tam...ama insallah hayirlisidirda nasip eder..kuzum..cumlemizede..Tevekkül etmene duruşuna gerçekten hayran kaldım hep böyle ol
Rabbim hayırlı evlatlar versin arkadaşım
Canim..allah razi olsun.tesekkur ederim..amin..cumlenize insallah..nasip olurbreath12 Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. İnşallah değerlerin yükselir. Hayırlısıyla sağlıklı bir evladın olur.
İNŞALLAH değerin katlanarak artacak, sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alacaksın amiinCok tesekkur ederim..bana bakma kuzum.daha onceki 3 negatifte..isyan etmistim..yeri geldi..cok..bir bebek aslinda buyuk sorumluluk..allah korusun..bana bisey olsa..o yavruya ne olcak..bu kovitti depremlerdi...beni biraz etkledi..allah bana aileme saglik versin..kuzum..dunyanin sonuda degil..insallah rabbim nasip eder..ama.o neyi bana yasatirsa onun takdiri..beni hep korudugunu dusunuyorum kuzum..olmassa bu denemede de beni koruyordur..bu anlamda artik inancim tam...ama insallah hayirlisidirda nasip eder..kuzum..cumlemizede..⚘
Herzaman ikiye katlamazmış ikiye katlama yakın olursa bile düzelirmiş güzel olucak inş. Kucağına alıcaksın güzel şeyler düşünCanim 46.5 cikti..sonucum..malesef degerim cok artmamis..ama sukurler olsun yinede..nasibimde varsa olucak zatrn..tesekkur ediyorum canim..
Kalispera cım ne güzel Mevlanadan alıntı yapmışsın tamda bizleri ne güzel anlatmışsın iki kanatlı olursun diyerek çok beğendim. fazlada yazmayayım duygusala bağlarım' Bir yandan korkun, bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten der Mevlana..
Sabah yine yeni yeniden opuya giriyorum, haydi hayirlisi haklarimizda..selam ve dua ile gúzellikler
tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inş... çok mutlu oldum haberine...inşallah sağlıkla doğsun MucizemmmCanim 46.5 cikti..sonucum..malesef degerim cok artmamis..ama sukurler olsun yinede..nasibimde varsa olucak zatrn..tesekkur ediyorum canim..
Canimmmm..degerimdeki artis iyi degil..9. Gun 5. Gun embriyosu. Ilki 29.7 idi simdiki ise 46.5 ..yuzde 56 artmis..yani..degerde artista dusuk biraz..ama allahtan umit kesilmez insallah..tebrik ederim sağlıkla gelsin bebeğin inş... çok mutlu oldum haberine...inşallah sağlıkla doğsun Mucizemmm
Aynı saatte mi verdiniz kanı?Canimmmm..degerimdeki artis iyi degil..9. Gun 5. Gun embriyosu. Ilki 29.7 idi simdiki ise 46.5 ..yuzde 56 artmis..yani..degerde artista dusuk biraz..ama allahtan umit kesilmez insallah..tesekkur ediyoeum canin..
Evet canim ayni yer ayni saat.Aynı saatte mi verdiniz kanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?