Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canim 46.5 cikti..sonucum..malesef degerim cok artmamis..ama sukurler olsun yinede..nasibimde varsa olucak zatrn..tesekkur ediyorum canim..
canım hamile misin
ben şehir dışındaydım giremedim çok sevindim konuştuk inan çok sevindim inş katlanarak devam eder .. hiç stres yapma olacak ise oluyor zatenn...

canım hamile misin
ben şehir dışındaydım giremedim çok sevindim konuştuk inan çok sevindim inş katlanarak devam eder .. hiç stres yapma olacak ise oluyor zatenn...
Canim suan icin biraz durum sıkıntılı artis iyi degil..kismet..sukurler olaun yinede..hersey olacagina variyor..aynen..stres yapmadim..canim.sadece.dis gebelik olur diye korkuyorum..allah korusun olmicaksada kimyasal olsun.isterim..allah yardimcim olsun..rabbim nasip etmistir..insallah

İnşallah mucizem, yavrun senin isminle müsemma olsun.. Yüce Yaradan "OL" desin olsun

inşallah mucizen seninledir ...
aklına kötü şey getirme sakın.... dinlen rahat ol tutacak ise zaten o sana sımsıkı tutunur dualarım seninle...

Canimmmm..degerimdeki artis iyi degil..9. Gun 5. Gun embriyosu. Ilki 29.7 idi simdiki ise 46.5 ..yuzde 56 artmis..yani..degerde artista dusuk biraz..ama allahtan umit kesilmez insallah..tesekkur ediyoeum canin..
Canımm ne emeklerle pozitif sonucunu aldın bizlerin bir yanı hep umutlu yüzde 56 da güzel.
sonucun ins. Once seni sonra bizi sevindirir

Yeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.

Canım hepimiz aynı durumdayız ama illa çocuğumuz olacak diye birşey yokki. Olmasada ölcek miyiz napalım. Hayat kısa neler var hayatta Allah sağlık versin. Sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri.

Herzaman ikiye katlamazmış ikiye katlama yakın olursa bile düzelirmiş güzel olucak inş. Kucağına alıcaksın güzel

Sen içini ferah tut dış gebelk falan olmasın güzel güzel ilerlesin

Merhaba kizlar.dun aksam 7.8 gibi kan testi yapmistim acilden..46.5 cikmisti..normalde asil test gunum..bugundu..bugun sabah 10.30 da ozel bir merkezde yaptirdim..54.8 cikti..tabikide karsilastirma yapmicam lab. Farki var cunki ama..10. Gune gore 54.8 nasil bir deger sizce..tek embriyoydu..5. Gun embriyoau..

Canım benim 3 . Gün embriyosu 12.gün 30 du gebelik var dedi doktorum .. 2 günde bir kan vermemi istedi aynı yerde .. aynı yerde kan vermen önemli buna göre takip edecektir doktorun seninde gebelik oluşmuş inş katlanarak ilerler

Canim tebrik ederim.seni..ben bugun sabah hemsiremle gorustum..deger 50 nin uatu olsa iyiymis..ama yuzde 50 nin ustunde artis olmus dedi..3. Tahlilimi yarin aksam vercem ayni merkezdeki..buginkino ben onlem amacli yaptirdim kuzum..yarin acilde yapmazlarsa diye..bende artislar ii cikmadi canim..14. Gun kac cikti peki canim degerin..

Ben pek iyi bir örnek değilim canım
14.gün aynı kalmış değerim zaten kanamam başladı maalesef kimyasal yaşadım ama sen sakın kötü düşünme olacağına İnan
Merkezde biriyle tanışmıştım onun da 50 lerdeydi değeri onun düzgün arttı bir sıkıntı yaşamadı
Biraz nasip sanırım bu işler inş seninde olacak

Canim gecmis olsun..cok uzgunum..ama saglik olsun..canim..herseyin hayirlisi oluyo..malesef..uzulsekte....benim icim inan rahat elimden geleni yaptim.cok dogru bir doktor secimi yaptim..onun disinda..bicok sey uyguladim..cok tesekkur ederim.canim..rabbim..tez zmanda nasip etsin...pes etmek yok..bende etmiyecegim...

Bence güzel ilerliycek ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…