Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşın yazdığı gibi ölecek halimiz yok.
yorulmanıza üzüldüm gittigimiz yolu degistirmeye bir ben mi olumlu bakiyorum
bu isler çok ince bir cizgide Allah isteklerinizi gerceklestirsin ins. bizbize dertlesiyoruz cok güzel yerinden konuya dokundunuz

Canım beimde 10. Gün testim 56 çıkmıştı iki gün sonra 200 çıktı. Tabi boş gebelik oldu benimki ama seninki öyle olmayacak inşallah.

Hic oyle düşünme belli olmaz ki bu kez gelir insallah mucizen

Canım beimde 10. Gün testim 56 çıkmıştı iki gün sonra 200 çıktı. Tabi boş gebelik oldu benimki ama seninki öyle olmayacak inşallah.
Ya cok uzgunum..cok gecmis olaunonceki 3 denememdede deger goremedigim icin.uzulurdum..ama simdi.degeri gordukten sonra..onemli olan artisi..ve kalp ve kesesiymis..daha zor surecler diyodu herkes..anlayamiyodum..ama zormus bu surecte gercekten canim..

Evet doğru anlıyorsun ...ileri yaş faktörü yaş 43 NGS 'ye giden toplam 6 emnriyodan sağlıksız çıkmama yani korkmam yersiz mi ben mi olayları farklı yaşa
Merhabalar canım, en son okuduğumda sende meşhur son deneme için yer arıyordun. Umarım yanlış anlamadım. Embriyoların NGS'den sağlıklı geldi doğru mu? Senin için sevindim. Bu deneme için yanlış hatırlamıyorsam Ercan Baştu'yu araştırıyordun. Onda mı yaptırdın? İnşallah embriyoların sana sağlıkla tutunur. Hayırlı, sağlıklı göz nuru, gönül süruru evlatlar olur.

hepimiz bunlari yasiyoruz,inan anliyorum seni.bende birgun kelebek gibi hadi hadiii baslayalim derken,birgun nolcak sanki baslasak da diyip asiyorum suratimi.cok normal bunlar,bunun farkindayim ama.

ve gercekten oyle zamanlardan geciyoruz ki,nefes alip bir kap yemek yiyorsak sukurediyorz.cok krise ama insanlar nelerle ugrasiyor.o yuzden biz elimizden geleni yapalim,olursa canimiza katar severiz olmazsa hayat devam ediyor en guzelinden..icindeki gücü gormezden gelme sakın..

kızlar,cektiriyim mi cektirmiyim mi derken bugun rahim filmini cektirdim.cok sükür umdugum kadar kotu olmadi.5 saat oluyor nerdeyse sadece adet sancim varmis gibi biraz.

bir problem cikmadi filmde.ancak kizlar,prolaktin im 33 cikti sinirin ustunde.buyuk ihtimal kist olustu buay sormak istedigim ;12-13 gun sonra baslicam tedaviye reglimle beraber.kist olusmussa baslamaz mi dr?

ve boyle bir durum varmis gibi dusunursek bu sure icinde düsürmek icin kaliteye sayiya zarar vermeden yapabilecegim bisey var mi?

Insallah canimm..artik ne olcaksa nasibimde..insallah guzel seyler olsun..cok tesekkur ederim.allah razi olsun sizlerden..gercekten inanilmaz desteginiz guzell..rabbim cumlemize insallah nasip etsin..
Böyle güzel haberlerde tek yürek oluyoruz mucizem , en içten kalpten dualarımızı ediyoruz..senin artışın bizim artışımız oluyor,uzaktan okurken kalbimiz çarpıyor...ve bu başlık altındaki herkesten güzel artış haberlerini alalım diye iç geçiriyoruz...ismini bilmediğim,yüzünü görmediğim sadece rumuzundan gönül bağı kurduğumuz insanlarla dolu bu başlık.....ahh bir bir gelse güzel haberler....nasıl mutlu oluyoruz,nasıl bu başlık altındaki arkadaşlarım, hastanede doktor kapısında beraber beklediğim arkadaşlarım bir de tedavi olamayıp evlat hasreti çeken arkadaşlarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..her biriniz çok kıymetlisiniz,çok değerlisiniz

Prolaktin kac olmaliki

Canim ne guzel yazmissinn..aylardir bu topigi takip ediyorum..senin yazdigin herbirseyi bende dusundum hep..ama..sizin desteginiz bana inanilmazz moral verdi..bende ahh keskee bi gebe kalsaydimm....burdann yaptigim denedigim seylerin hepsini paylasicaktimm..ama nasip..benim gebelik biraz devam etmicek gibi gorunuyor kismet artik..rabbimm..hepimizee nasip etsin..

Hiç üzülme,benimde 36 çıkmıştı. Testere dişli aslan pençesi içtim ve kısa süre sonra normale döndü.

Evet inan negatif sonuç alınca insan olmuyor diyor belki olur diye denemeye daha hevesli oluyor. Ben 2 kere aynı şeyi yaşadım ikincisinde hamile kaldığıma sevinemedim bile.

Kızlar bu prolaktin testlerini özelde mi yaptırıyorsunuz devlettemi benim göğüslerim çok fena ağrıyor prolaktin mi yüksek acaba

Devlet hastanesinden randevu al muayene vs bana uzun geliyor. Evime yakın bir klinik var 25 lira karşılığında prolaktin yada fsh değerine baktırmak istiyorum diyorum ertesi gün sonuç çıkıyor.

Kızlar bu prolaktin testlerini özelde mi yaptırıyorsunuz devlettemi benim göğüslerim çok fena ağrıyor prolaktin mi yüksek acaba
Hamileliktendir inşallah jeton şimdi düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…