- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.041
Arkadaşın yazdığı gibi ölecek halimiz yok.Yeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.
Canım beimde 10. Gün testim 56 çıkmıştı iki gün sonra 200 çıktı. Tabi boş gebelik oldu benimki ama seninki öyle olmayacak inşallah.Merhaba kizlar.dun aksam 7.8 gibi kan testi yapmistim acilden..46.5 cikmisti..normalde asil test gunum..bugundu..bugun sabah 10.30 da ozel bir merkezde yaptirdim..54.8 cikti..tabikide karsilastirma yapmicam lab. Farki var cunki ama..10. Gune gore 54.8 nasil bir deger sizce..tek embriyoydu..5. Gun embriyoau..
Hic oyle düşünme belli olmaz ki bu kez gelir insallah mucizenYeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.
Ya cok uzgunum..cok gecmis olaunCanım beimde 10. Gün testim 56 çıkmıştı iki gün sonra 200 çıktı. Tabi boş gebelik oldu benimki ama seninki öyle olmayacak inşallah.
Merhabalar canım, en son okuduğumda sende meşhur son deneme için yer arıyordun. Umarım yanlış anlamadım. Embriyoların NGS'den sağlıklı geldi doğru mu? Senin için sevindim. Bu deneme için yanlış hatırlamıyorsam Ercan Baştu'yu araştırıyordun. Onda mı yaptırdın? İnşallah embriyoların sana sağlıkla tutunur. Hayırlı, sağlıklı göz nuru, gönül süruru evlatlar olur.Evet doğru anlıyorsun ...ileri yaş faktörü yaş 43 NGS 'ye giden toplam 6 emnriyodan sağlıksız çıkmamayani korkmam yersiz mi ben mi olayları farklı yaşa
hepimiz bunlari yasiyoruz,inan anliyorum seni.bende birgun kelebek gibi hadi hadiii baslayalim derken,birgun nolcak sanki baslasak da diyip asiyorum suratimi.cok normal bunlar,bunun farkindayim ama.Yeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.
Böyle güzel haberlerde tek yürek oluyoruz mucizem , en içten kalpten dualarımızı ediyoruz..senin artışın bizim artışımız oluyor,uzaktan okurken kalbimiz çarpıyor...ve bu başlık altındaki herkesten güzel artış haberlerini alalım diye iç geçiriyoruz...ismini bilmediğim,yüzünü görmediğim sadece rumuzundan gönül bağı kurduğumuz insanlarla dolu bu başlık.....ahh bir bir gelse güzel haberler....nasıl mutlu oluyoruz,nasılInsallah canimm..artik ne olcaksa nasibimde..insallah guzel seyler olsun..cok tesekkur ederim.allah razi olsun sizlerden..gercekten inanilmaz desteginiz guzell.. rabbim cumlemize insallah nasip etsin..
Prolaktin kac olmalikikızlar,cektiriyim mi cektirmiyim mi derken bugun rahim filmini cektirdim.cok sükür umdugum kadar kotu olmadi.5 saat oluyor nerdeyse sadece adet sancim varmis gibi biraz.
bir problem cikmadi filmde.ancak kizlar,prolaktin im 33 cikti sinirin ustunde.buyuk ihtimal kist olustu buaysormak istedigim ;12-13 gun sonra baslicam tedaviye reglimle beraber.kist olusmussa baslamaz mi dr?
ve boyle bir durum varmis gibi dusunursek bu sure icinde düsürmek icin kaliteye sayiya zarar vermeden yapabilecegim bisey var mi?
Canim ne guzel yazmissinn.Böyle güzel haberlerde tek yürek oluyoruz mucizem , en içten kalpten dualarımızı ediyoruz..senin artışın bizim artışımız oluyor,uzaktan okurken kalbimiz çarpıyor...ve bu başlık altındaki herkesten güzel artış haberlerini alalım diye iç geçiriyoruz...ismini bilmediğim,yüzünü görmediğim sadece rumuzundan gönül bağı kurduğumuz insanlarla dolu bu başlık.....ahh bir bir gelse güzel haberler....nasıl mutlu oluyoruz,nasılbu başlık altındaki arkadaşlarım, hastanede doktor kapısında beraber beklediğim arkadaşlarım bir de tedavi olamayıp evlat hasreti çeken arkadaşlarım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..her biriniz çok kıymetlisiniz,çok değerlisiniz
Hiç üzülme,benimde 36 çıkmıştı. Testere dişli aslan pençesi içtim ve kısa süre sonra normale döndü.kızlar,cektiriyim mi cektirmiyim mi derken bugun rahim filmini cektirdim.cok sükür umdugum kadar kotu olmadi.5 saat oluyor nerdeyse sadece adet sancim varmis gibi biraz.
bir problem cikmadi filmde.ancak kizlar,prolaktin im 33 cikti sinirin ustunde.buyuk ihtimal kist olustu buaysormak istedigim ;12-13 gun sonra baslicam tedaviye reglimle beraber.kist olusmussa baslamaz mi dr?
ve boyle bir durum varmis gibi dusunursek bu sure icinde düsürmek icin kaliteye sayiya zarar vermeden yapabilecegim bisey var mi?
Evet inan negatif sonuç alınca insan olmuyor diyor belki olur diye denemeye daha hevesli oluyor. Ben 2 kere aynı şeyi yaşadım ikincisinde hamile kaldığıma sevinemedim bile.Ya cok uzgunum..cok gecmis olaunonceki 3 denememdede deger goremedigim icin.uzulurdum..ama simdi.degeri gordukten sonra..onemli olan artisi..ve kalp ve kesesiymis..daha zor surecler diyodu herkes..anlayamiyodum..ama zormus bu surecte gercekten canim..
max 23 olarak girilmis yaptirdigim unv hastanesinde degerProlaktin kac olmaliki
bende kalan su iki haftada iciyim ozmn.sanirim birde hayit otu dusuruyor.Hiç üzülme,benimde 36 çıkmıştı. Testere dişli aslan pençesi içtim ve kısa süre sonra normale döndü.
Saraçoğlu Kadıköy şubesini arayıp sor ne kadar ve nasıl kullanayım diye. Onlar çok yardımcı oluyor. Durumunu anlat tabi.bende kalan su iki haftada iciyim ozmn.sanirim birde hayit otu dusuruyor.
cok tesekkurederim ilginiz icinSaraçoğlu Kadıköy şubesini arayıp sor ne kadar ve nasıl kullanayım diye. Onlar çok yardımcı oluyor. Durumunu anlat tabi.
Ben yaptirmistim canim. Esine de yaptir muhakkak. Dna larinizda sorun var mi diye bakıyorlar. Eger sorun çıkarsa olusan embrjyolara genetik test yapip ona gore transfer ediliyorKızlar karyotip tesi yaptıran varmı kanda kromozom testiymiş. Dr istedi
Hamileliktendir inşallah jeton şimdi düştüKızlar bu prolaktin testlerini özelde mi yaptırıyorsunuz devlettemi benim göğüslerim çok fena ağrıyor prolaktin mi yüksek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?