- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.061
Slm çok olmuş yazalı ama hala burdamısın dr kimlere gidiyorsun merak ettim bende aynı durumdayımb
bende Ankarada yasıyorum.9 defa denedim ama hala deniyorum. bu gün yumurta toplanacaktı. cuma günü iki yumurta vardı .havuz yapacağız .ama yumurtalar birtanesi büyüdü toplatmaktan vazgeçtik. genart ,anatolia ,gazi tıp .memorial istanbul ,gata ankara tüp bebekte denedim ama hala umudum var .sende umudunu kaybetme iyi şanslar diliyorum.benim çevremdekiler artık bırak sana yazık diyorlar ama ben sağlıgım elverdigi ölçüde deneyecegim,Herşey ALLAH Tan gerisi boş kısmet.
Tmm tşklerBen yaptirmistim canim. Esine de yaptir muhakkak. Dna larinizda sorun var mi diye bakıyorlar. Eger sorun çıkarsa olusan embrjyolara genetik test yapip ona gore transfer ediliyor
Mucizem zor bir durum evet ama bizim hayattaki şuan sınavımızda bu demek ki benimde kimyasal oldu 29da kalmıştı seninki artıyor önemli olan orası biraz sakin ol herşey güzel olucak senin bebeğin hepimize umut olucak senin arkandan gelicez hepimiz.Canim bugun ben ayri bor merkezde yaptirdim..54.8 cikti..10. Gunumdu..vede asil test gunum bugundu..nasil sence..10. Gune gore deger..
Mucizem korkuyu bir tarafa bırak ve bebeğini kucağını aldığını onu beslediğini hayal et bırak kötü hayalleriYa cok uzgunum..cok gecmis olaunonceki 3 denememdede deger goremedigim icin.uzulurdum..ama simdi.degeri gordukten sonra..onemli olan artisi..ve kalp ve kesesiymis..daha zor surecler diyodu herkes..anlayamiyodum..ama zormus bu surecte gercekten canim..
Nerde yaptırdın özellere para vermekten yoruldum yaaTmm tşkler
Tıbbı genetik bölümü olan bir devlet hastanesine gidebilirsiniz. Durumu izah ettiğinizde hemen yardımcı oluyorlar zaten ama biraz uzun sürede çıkıyor sonucu benim 18. günde çıkmıştı bazı arkadaşlar 3 aya kadar uzadığından bahsetmişlerdi. Benden 5 eşimden 1 tüp kan almışlardı birde . Giren hep bana girmiş heeNerde yaptırdın özellere para vermekten yoruldum yaa
Eşimde bende yaptırdık Kartal Eğitim Araştırma'da 2 ay sonra çıkmıştı sonuç, zaman sıkıntım yoktu o aralar şimdi olsa daha çabuk sonuç almak için başka yerde de yaptırabilirdim.Kızlar karyotip tesi yaptıran varmı kanda kromozom testiymiş. Dr istedi
Canim allah razi olsun...ben rabbime biraktimm..dualarim..saglikliysa olsun..hep bu yonde..hayirli degilse..tez zamnda kimyasala donussun..canim..insallah..cokk isterimmm..hemde cok canim..cunki bende..rezerv azliginda hamis olan arkadaslari gorunce..umut la doluyodum..ve dahada guc buluyodum..insallah oyle bisey olur.ama olmasada bunun cok ornegi var. Kuzum..cok tesekkur ederim canimMucizem zor bir durum evet ama bizim hayattaki şuan sınavımızda bu demek ki benimde kimyasal oldu 29da kalmıştı seninki artıyor önemli olan orası biraz sakin ol herşey güzel olucak senin bebeğin hepimize umut olucak senin arkandan gelicez hepimiz.
Aminn cumlemizz insallah..insallahh❤❤Mucizem korkuyu bir tarafa bırak ve bebeğini kucağını aldığını onu beslediğini hayal et bırak kötü hayalleri
günaydın :)Yeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.
Merhaba,güzel dileklerin için çok teşekkür ederimMerhabalar canım, en son okuduğumda sende meşhur son deneme için yer arıyordun. Umarım yanlış anlamadım. Embriyoların NGS'den sağlıklı geldi doğru mu? Senin için sevindim. Bu deneme için yanlış hatırlamıyorsam Ercan Baştu'yu araştırıyordun. Onda mı yaptırdın? İnşallah embriyoların sana sağlıkla tutunur. Hayırlı, sağlıklı göz nuru, gönül süruru evlatlar olur.
Keşkeeeeee ama nerdee. Yok yumurtlama zamanından beri aşırı ağrı var adetin 4. Günü hala ağrı devam ediyo sadece biraz hafifledi ama tam geçmediHamileliktendir inşallah jeton şimdi düştü
Eşinle birlikte genetik tahlillerinizi istemiş , aslında yaptirsanda olur yaptirmasanda bence çünkü maalesef bizim yaşlarda yumurta kalitesi pek iyi olmadığı için sağlıklı bolunemiyorlar. Tekrarlayan düşükler ve başarısiz tüp bebek tedavilerinde genetik taramalı tedavi onerilmekten ziyade zorunluluk bence. Embriyolariniz genetige gidecekse sizin genetigine baktirmaniz sadece bilgilenmis olmanız olacak çünkü yapılacak işlem belli embriyolarda ngs. Isiniz rast gitsin inşallahMerhaba arkadaşlar.
Şimdi zaten karışık olan kafam iyice karıştı. Beni aydınlatın lütfen. Artık düşünemez durumdayım zaten. Ne doğru ne yanlış ne yapsam ne yapmasam inanın bilemez durumdayım. Akışına bırakmış durumdayım. Doktor ne derse tamam diyorum.
Benim Mayıs'ta sonlandırılan gebeliğimde kürtajdan sonra genetik test yaptırdık bebeğimize turner sendromu çıktı. Yani bir kromozom eksik. Sonra zar zor oluşan bir tanecik emriyomuza da test yapıldı. Ondada 22 kromozom iki tane olması gerekirken bir tane çıktı. Bana genetik test mutlaka öneriyorlar çünkü iki ayrı yaşadığım durum var.
Zaten foliküller boş çıkıyor. Ayda yılda zar zor bir tane çıkarsa çıkıyor. Ne yapsam ben şimdi. Kafam iyice karıştı.
Slm ben nacizene fikrimi söylemek istiyorum. Ben zaten 43 yaşındayım çok kaliteli yumurta üretemiyorum . Bir tane yumurtam olucak onu dondurup ispanyaya genetiğe göndericem. Onlar bakıcak tekrar iyiysede kötüysede dondurup türkiyeye gelicek sonra tekrar çözdürüp bana transfer edicek. Ben zaten bu genetiğe transfer yapacak kadar para ödüyorum.neden bunu iyi yada kötü rahme koydurup denemeteyim. Sadece işin psikolojik kısmı o bekleme süresi 12 gün zor geçiyor ama yine zor geçicek. Ben genetik yerine hepsinin sağlığına vücudumda karar vermek istiyorum .tabiki bu benim düşüncem herkes ne ister ne dülünür bilemem.Eşinle birlikte genetik tahlillerinizi istemiş , aslında yaptirsanda olur yaptirmasanda bence çünkü maalesef bizim yaşlarda yumurta kalitesi pek iyi olmadığı için sağlıklı bolunemiyorlar. Tekrarlayan düşükler ve başarısiz tüp bebek tedavilerinde genetik taramalı tedavi onerilmekten ziyade zorunluluk bence. Embriyolariniz genetige gidecekse sizin genetigine baktirmaniz sadece bilgilenmis olmanız olacak çünkü yapılacak işlem belli embriyolarda ngs. Isiniz rast gitsin inşallahsanırım az yumurta olunca ilaçsız tedavi ve havuz yapılıyor şansınız artsın diye. İnşallah insallah emekleriniz boşa gitmesin bubarada devlet hastaneleri yapıyor bu testi
Hatta bizim yaşımızdakilerin dondurmasından yana taze taransfer yapılmasından yanayım dondurma işleminin embriolara zarar verebileceğini düşünüyorum eğer çok olursa yumurta dondurulsun.Slm ben nacizene fikrimi söylemek istiyorum. Ben zaten 43 yaşındayım çok kaliteli yumurta üretemiyorum . Bir tane yumurtam olucak onu dondurup ispanyaya genetiğe göndericem. Onlar bakıcak tekrar iyiysede kötüysede dondurup türkiyeye gelicek sonra tekrar çözdürüp bana transfer edicek. Ben zaten bu genetiğe transfer yapacak kadar para ödüyorum.neden bunu iyi yada kötü rahme koydurup denemeteyim. Sadece işin psikolojik kısmı o bekleme süresi 12 gün zor geçiyor ama yine zor geçicek. Ben genetik yerine hepsinin sağlığına vücudumda karar vermek istiyorum .tabiki bu benim düşüncem herkes ne ister ne dülünür bilemem.
Aslında hepimiz buluşsak serhoş oluncaya kadar içsek sızıp kalsak sonra uyanıp devam etsek. Ben tedavinin ikinci yarısı 12 gün uyutulmak istiyorumYeniden tedaviye başlıyorum. Aslında hiç enerjim inancım yok.eşim çok ısrar ediyor.keşke daha erken yaşlarda olsaydım ve zamana bırakma lüksüm olsaydı.bu ay bütün takviyeleri kullandım, herşeye dikkat ettim sonuç hüsran.yoruldum ben,ilaçlardan doktorlardan testlerden ve beklemekten.belirti sorgulamalaktan, aynı tek cizgilerden çok yoruldum.inancını hiç yitirmeyenlere selamlar,dilerim ki mucizeleriniz sizi bulsun.
Bende nacizane tecrübemi yazayımSlm ben nacizene fikrimi söylemek istiyorum. Ben zaten 43 yaşındayım çok kaliteli yumurta üretemiyorum . Bir tane yumurtam olucak onu dondurup ispanyaya genetiğe göndericem. Onlar bakıcak tekrar iyiysede kötüysede dondurup türkiyeye gelicek sonra tekrar çözdürüp bana transfer edicek. Ben zaten bu genetiğe transfer yapacak kadar para ödüyorum.neden bunu iyi yada kötü rahme koydurup denemeteyim. Sadece işin psikolojik kısmı o bekleme süresi 12 gün zor geçiyor ama yine zor geçicek. Ben genetik yerine hepsinin sağlığına vücudumda karar vermek istiyorum .tabiki bu benim düşüncem herkes ne ister ne dülünür bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?