Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haklısın bu konuda sana hak veriyorum.

Siz hamile misiniz 2.sine?

0.95 amh bizim yaşlara göre iyi benim onun az yükseği ile 5 adet blastokist embriyom oluştu. Bizde önemli olan kalite.amh ın önemi yok bence.

Kendince çok haklısın. Ama ben o kadar parayı verip hiç transfer olamamaktansa son kez transfer olmayı tercih ederim nasılsa kaybedecek bişeyim yok öylede üzülcem böylede en azından maddi olarak yıpranmam. Çünkü ngs ninde garantisi yok. Yaşım genç olsa ngs yaptırırdım çünkü tekrar tekrar kürtaj olupta şansımı düşürmemek için. Ama zaten ileri yaşım daha kaç kere deneyebilirim ki.

Devlet hastanesinden randevu al muayene vs bana uzun geliyor. Evime yakın bir klinik var 25 lira karşılığında prolaktin yada fsh değerine baktırmak istiyorum diyorum ertesi gün sonuç çıkıyor.
Özel hast. Kaça yapıyor ki devlete gidilmez burdaki devletler hepsi pandemi hast. Olmuş

Belki adetin hemen bitince koyulaştı sonrası silikleşmiş

Belki adetin hemen bitince koyulaştı sonrası silikleşmiş
Bende onu düşündüm canım. Hatta adetim 6.gün bitti. 8.gün tekrar az bir kanama geldi acaba yumurtlama kanamasımıydı diye düşündüm. Neyse bu ay geçti.

Çok iyiyimiş ayşe blast. Yapamıyorum ben senin yaş kaç ne yiyip ne içiyosun
Canım o zaman 39 yaşındaydım.şimdi 40 ım yani bir sene oldu. Hiçbirşey yapmamıştım. Sadece promotilwomen kullandım.bebeklerde tuttu ama boş gebelik oldu. Demekki kalitesizmiş diye düşündüm.Hatta 5aa ydılar. Doktorda bir açıklama yapamadı.

net katiliyorum ..zor surecler o kayiplar vs...ngssiz artik benimki sahsen bilerek lades olur.

Kızlar ben cyglo pronova ile adet görüyorum bi iki senedir. acnucaston hayıt hapını alırsam ilacın etkisini azaltırmı acaba bazen kullanıyorum devam etsem mi etmesem mi bi bileğiniz var mı

Yok size destek olmak icin arada yazıyorum eski yasadiklarimı yazıyorum .2. Bebek istiyorsun ins. Senin olur.
Foruma dolmusta bakiyordum evi azıcık gecmisim tövbe est. hemen indim
Insallah.. olmazsa da nasip.. Allah hic olmayanlara versin.. zaman kısıtlı ileride niye daha fazla denemedim dememek icin uğraşıyorum iste.. Allah hayirlisini versin en başta..

Kizlar tecrubelerinize guvenerek sizlere bisey danismak istiyorum.. bikac gundur kafama takildi.. Simdi bazilariniz biliyorsunuz bana havuz yapti.hep 6-7 oluncaya kadar biriktiririz demisti..suanda 4 tane 3.gun embriyosu var..ama biri geride kalmis 4 hucreli.. ben opu yapilacak diye beklerken transfer yapmak istedigini soyledi.. yarin rahim filmi cekilecek..sonraki ay veya ocakta transfer yapacak.. benim merak ettigim şey şu: 3 tanesi birlikte dondurulmus..2 tanesini koyacak.. kalan 1 taneyi ya 5.gune goturup donduracak yada direkt donduracak.. 5.gune gitmezse nolacak? Yada cozulunce bozulursa Geriye sadece 4 hucreli tek embriyo kalacak.. oyle olunca 1.transfer tutmazsa 2.si icin sansim azalmis olacak..
Veya birçoğunuz yastan dolayi düşük kurtaj vs yasamissiniz.. tutup ta oyle bisey olursa cunku 40 yasta tuttuktan sonrada devam etme ihtimali yuzde 50.. oyle bir durumda ben en az 6 ay kaybetmis olacagim.. 6 ay sonra bende yumurta kalir mi? Suan durumum zaten vahimken aylarin bile onemi var biliyorsunuz.. Sizce transfer istemeyip birkac opu ile embriyo sayisini arttirmali miyim? En azindan birkac transfer olabilecek kadar olsa elimde? Siz olsaniz ne yapardiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…