- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.121
Amin canim tesekkur ederim..herseyin hayirlisi..Sevgili mucize ben de bilemedim ne diyeceğimi....adın gibi mucizeler bulsun seni inşallah doğru vakitte.
Canim kimyasal olur muhtemelen kanama ile atarsın. Daha cok yeni cunku.Tesekkur ediyorum canim.amin.aynen..zaten hayirli degilse olmamamsi daha iyi..ama insallah kimyasala donusur..degerim tam dusmus gozukmuyor cunki..insallahh kimyasal olur.kuzum..dua et olurmu
Insallah canim ya..insallah bu sekilde atarim..kuzum..Canim kimyasal olur muhtemelen kanama ile atarsın. Daha cok yeni cunku.
Sevinçlerimizi biraz daha erteleyeceğiz demek ki mucizem.. yaşın genç daha avantajın büyük hiç karartma içini, yakında bir gün olacakAmin canimm..hayirlisi..rabbim ne dusunduyse hayirlisini dusunmustur elbett..nasibimizde yokmus..
Canim tesekkur ederim..aynen..canim..Sevinçlerimizi biraz daha erteleyeceğiz demek ki mucizem.. yaşın genç daha avantajın büyük hiç karartma içini, yakında bir gün olacak
Canimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..Hamile kalabiliyosun mucizem denemeye devam. Üzme kendini ama tavsiyem kürtaj olma bırak kendisi düşsün
Bi kapı kapanır bir açılır Canım Alllah tan Ümit kesilmez Rabbim en kolay yoldan nasib eylesin hayırlı evlat İNŞALLAHKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim.
Amin kuzum..cumlemize insallah..isteyen herkese nasip etsinBi kapı kapanır bir açılır Canım Alllah tan Ümit kesilmez Rabbim en kolay yoldan nasib eylesin hayırlı evlat İNŞALLAH
Canim 10 gunluk gebelikte zaten kurtaj olmazsın korkma. En kotu ihtimalle dil alti hap verirler kanama ile atarsın. Hatta ona bile gerek kalmaz. Deger zamanla azalıp sıfırlanır. Minik bir kanama ile atarsın.Canimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..
canım çok üzüldüm bende de aynısı oldu değerim hiç artmadı ilaçlarımı bıraktım zaten regl ile düşüyor kürtaj olmassın merak etme çok yeni...Canimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..
Insallah canimmCanim 10 gunluk gebelikte zaten kurtaj olmazsın korkma. En kotu ihtimalle dil alti hap verirler kanama ile atarsın. Hatta ona bile gerek kalmaz. Deger zamanla azalıp sıfırlanır. Minik bir kanama ile atarsın.
Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..canım çok üzüldüm bende de aynısı oldu değerim hiç artmadı ilaçlarımı bıraktım zaten regl ile düşüyor kürtaj olmassın merak etme çok yeni...
Inan kafam cok karıştı..bi yandan pozitifi gorursem bi dene diyorum..diger yandan sil bastan baslamak daha zor olur diyorum.. Allah insallah hayirli karar almami nasip eder.. Ben 4 toplamada ancak bu kadar ilerleyebildim bu arada..Açelya benzer durumdayız...daha önce 2 transferim var negatif. Tekrar başka bir hastanede tedaviye başladım (şişli memorial) tedavi yarıda iptal edildi yumurta gelişmedi diye (oysaki bir önceki hastane 5 yumurta toplamıştı). Bundan sonra tekrar hastane değiştirdim acıbadem maslağa geçtim bu arada şişli memorial da Semra Kahraman ın çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum ama malesef benim takiplerime giren doktor bazı durumları gözden kaçırdı diye düşünüyorum. Herneyse acıbadem de Bülent Hoca ,iptal durumu vs. nedeniyle havuz yapalım dedi. ok dedik başladık ve ilkinde 4 yumurta toplandı bi sonraki tedavim burada da iptal oldu çünkü yumurtam yine gelişmedi :)) neyse acıbadem de 3. tedaviye başladık 6 toplandı ama 1 tanesi döllendi bu kez anladım ki kalite de error vermeye başladı ...ve biz bu durumları yaşayınca (transfer olmadan üst üste tedavilerde de büyük indirim oluyor biliyorsun havuz sisteminde) 2 kez daha toplayalım dedik...çünkü yaşlanan rahim değil ,yumurtalar. Ve tekrar toplamaya girdik onda daha iyiydi sonuç. Ve şimdi 5.tedavim :)) buradaki sadece. Taze transferle toplama konusunda final yapacağım.
Biraz karışık yazdım ,ama durum kendisi karışık zaten :))) havuzda tedavi 9.000 lerden 5.500 lere düştü 2.toplamadan sonra. Eğer hastanen sana böyle bir indirim uyguluyorsa biraz daha toplama yaptırabilirsin ...evet maddi olarakta çok zor fakar diğer türlüsünü düşünüp seçim yapmak durumunda kalınca böyle bir karar aldım. Şimdi ben tedaviye başladım tekrar ,taze transfer olacağım Allah nasip ederse olmazsa da dondurulanları çözdürmeye başlıycam....
Hayirlisi olsun bende cok uzuldum..bize de umut olacak birileri hamile kalirsa.. merak etmeyin değeriniz yuksek degil..buyuk ihtimal kimyasal..Tesekkur ediyorum canim.amin.aynen..zaten hayirli degilse olmamamsi daha iyi..ama insallah kimyasala donusur..degerim tam dusmus gozukmuyor cunki..insallahh kimyasal olur.kuzum..dua et olurmu
Insallah canim..insallah...Hayirlisi olsun bende cok uzuldum..bize de umut olacak birileri hamile kalirsa.. merak etmeyin değeriniz yuksek degil..buyuk ihtimal kimyasal..
Benim degerim 200 den dusmeye baslayinca doktor adeti bekle atarsin demisti..oyle de oldu.. adet kanamasi biraz daha yogun oluyor o kadar..Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..
ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan..Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..
Hayır gerekmiyor, değerin çok yüksek değil korkma ilaçları bırakıp normal reglini oluyorsun. Benim hemen Bi sonraki reglimde doktorum transfer yapabiliriz demişti ama ben demoralize olduğum için bi ay daha beklemiştim, düşük gibi bile değil yani hiç endişe etmeCanimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?