Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canım çok üzüldüm bende de aynısı oldu değerim hiç artmadı ilaçlarımı bıraktım zaten regl ile düşüyor kürtaj olmassın merak etme çok yeni...
Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..

ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan...

Inan kafam cok karıştı..bi yandan pozitifi gorursem bi dene diyorum..diger yandan sil bastan baslamak daha zor olur diyorum.. Allah insallah hayirli karar almami nasip eder.. Ben 4 toplamada ancak bu kadar ilerleyebildim bu arada..

Tesekkur ediyorum canim.amin.aynen..zaten hayirli degilse olmamamsi daha iyi..ama insallah kimyasala donusur..degerim tam dusmus gozukmuyor cunki..insallahh kimyasal olur.kuzum..dua et olurmu
Hayirlisi olsun bende cok uzuldum..bize de umut olacak birileri hamile kalirsa.. merak etmeyin değeriniz yuksek degil..buyuk ihtimal kimyasal..

Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..
ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan..

Canimm..insallah kimuasal gebeliktir.kimyasaldada kurtajmi olunuyor..
Hayır gerekmiyor, değerin çok yüksek değil korkma ilaçları bırakıp normal reglini oluyorsun. Benim hemen Bi sonraki reglimde doktorum transfer yapabiliriz demişti ama ben demoralize olduğum için bi ay daha beklemiştim, düşük gibi bile değil yani hiç endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…