- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.161
Allah yardımcın olsun arkadaşım,kolaylıkla olsun bitsin inşallah..sonrasında da dilediğini versin Allah inşallah. Dualarımız seninle biscolatamArkadaşlar yarın sabah tüp bağlama operasyonum var..Az da olsa kaygılıyım, lütfen dualarınıza beni de ekleyin
İnş hamilesindir cnmMerhaba kızlar bende 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum Buda testim iğnemi hala acaba
Merhaba kızlar bende 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum Buda testim iğnemi hala acaba
Aminİnş hamilesindir cnm
Allaha tevekkülüne bende hayran kaldım önceki sayfalarda bir arkadaş yazmış net okuyamadım.Amin canimm..hayirlisi..rabbim ne dusunduyse hayirlisini dusunmustur elbett..nasibimizde yokmus..
Tabiki canim herserde vardır Hayır .pes etmek yok yola devam canimMalesef canim..degerim artmadi..sagliknolsun..herseyde bir hayir vardir..
Canım iyi dileklerim seninle İnan çok sevinmiştim olduğu içinTesekkur wdiyoeum canim..muhtemelen benimde oyle olucak..bugun inanilmaz sancim vardi..zaten adet sancisi gibi..sagliknolsun..
dualarımız seninle canım ...şimdiden geçmiş olsunnn...Arkadaşlar yarın sabah tüp bağlama operasyonum var..Az da olsa kaygılıyım, lütfen dualarınıza beni de ekleyin
ben anadolu yakasındayım burda bir yer ile görüştüm ark tavsiyesi ile ama korona olunca kaldı...ama arkım kilo verme amaçlı gitmişti güzelde verdi ben tüp bebek öncesi gidecektim kaldı gidemedim olumlu sonuçlar var ama doktorlar çok önemsemiyor ...bahçecide sormuştum çok oralı olmamıştı doktor...Kızlar günaydın akapunktur deneyeniniz varmı fikriniz nedir bu konuda
Canimm cok tesekkur ederim..Allah razi olsun..cok yorucu sureclerden geciyoruz..biraz dinlenip yine yola devam kuzusumm..insallah kimyasal olur benimde..insallah..kimyasali arastirdim zaten bayanlarin yuzde 30 u geciriyomus zaten..normal yollarlada..hatta bazen bayanlar adet olmadan bile degerleri artip dusgugu icin farketmiyolarmis bile..insallah benimkide kimyasaldir..allah razi olsun..Canım iyi dileklerim seninle İnan çok sevinmiştim olduğu içinbazen kaderde var ise oluyor canım dediğim gibi başka bir arkadaşında değeri güzelce arttı ama benimde olmamıştı ...o zaman çok üzüldüm çünkü olacağına dair inancım tamdı ama insan ona da alışıyor bende alıştım .hayata bakışın zaten çok pozitif belli oluyor ben senin bu niyetlerle olacağına inanıyorummm ...sevgiler
Bu takviyeleri hergün mü alıyorsunuz acabaSaf ari sutunu arifoglu markadan aldim. Arisutu bal polen beeo dan tablet olanlardan aldım.
Bir de kadinlar icin prowoman cok iyi deniliyor ondan aldim. Dna yapısı iyi olsun diye de imprly aldim. Esime de proxeed aldim. Bir de krilomdan omega 3 aldik. Ayni zamanda solgardan qoenzim q10 200 mg aldim.
Gunde bir bardak da hayit tohumu cayi iciyorum.hayit tohumunu da arifoglundan aldim.
Yani 3 ay kullanicam. Sonrasinda kalite konusunda etkili olup olmadığını yine burdan yazarım.
Amh i değiştiremeyiz belki ama kaliteyi değiştirebiliriz.
Sigarayi biraktim. Bu ay da diyet yapicam. Hazir paket seyler yemiyorum artik. Ispanagin tam mevsimi bol bol alabilirsiniz. Siyah üzüm ayni şekilde. Bunlar hep antioksidan yiyecekler. Sperm ve yumurta kalitesini cok etkiliyor. Kafein minimuma indirin.
Hic bir etkisi olmasa da saglik açısından iyi olur en azindan.
Benimde transfer yapacakti aralikta..ben ocak olsun dedim..takviyeleri sordum cnm devam edeyim mi diye gerek yok dedi.. sen kendim deneyecegim diyorsan kullan tabi..ama transfer oncesi icin gerekli oldugunu dusunmuyorumKızlar biliyorsunuz aralıkta dondurulmuşlarım vardı tekrar transfer için gitmeyi düşünüyorum. Bir engel bir mani olmazsa deneyeceğim doktoru arayayım diyorum bakalım ne diyecek ama yapmam gereken birşey varmı. beslenme olsun takviye olsun birşey kullanayımmı elimde imprly vardı bitirdim, promotil vomen var 10 günlük falan onuda bitirip bir vitamin olur başka birşey tavsiyeniz varmı. şu an elimde birşey yok avakado incir falan yiyeyimmi. şu an regl bitti bu ay kendim deneyeyim diyorum. Bu arada 5000 tl ayarlayacaz diye baya zorlanıyoruz. Çok büyük para değil acıkcası ama o bile zorladı bizi. Kasımda bu ay gideyim diyordum kaldı aralığa. neyse çocuk olursa eylülde doğum yaparım :)
Allah yardımcın olsun arkadaşım,kolaylıkla olsun bitsin inşallah..sonrasında da dilediğini versin Allah inşallah. Dualarımız seninle biscolatam
Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.dualarımız seninle canım ...şimdiden geçmiş olsunnn...
Cok gecmis olsunÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Düşünülenden fazla yapışıklık varmış temizlendi ve ilave olarak sıvı kaçağı yapan tüp bağlandı.Göbek deliği ve kasıktan girilmiş..
cok cook gecmis olsunÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Düşünülenden fazla yapışıklık varmış temizlendi ve ilave olarak sıvı kaçağı yapan tüp bağlandı.Göbek deliği ve kasıktan girilmiş..
canim cok gecmis olsun, orada hersey duzene girdi insallah ..Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım ...Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?