Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar bende 12 gün önce çatlatma iğnesi oldum Buda testim iğnemi hala acaba

Eklentiler

• image.webp
    75,4 KB · Görüntüleme: 58
Amin canimm..hayirlisi..rabbim ne dusunduyse hayirlisini dusunmustur elbett..nasibimizde yokmus..
Allaha tevekkülüne bende hayran kaldım önceki sayfalarda bir arkadaş yazmış net okuyamadım.
Allah hayırlısını versin inş. çok çok üzgünüm seninde çok üzgün olduğunu biliyorum.
inşallah Allahtan ümit kesilmez olmayanın bebeği oluyor Allah nasip etsin mucizeni sende mucizen diye bebeğini seversin inş.

Tesekkur wdiyoeum canim..muhtemelen benimde oyle olucak..bugun inanilmaz sancim vardi..zaten adet sancisi gibi..sagliknolsun..
Canım iyi dileklerim seninle İnan çok sevinmiştim olduğu için bazen kaderde var ise oluyor canım dediğim gibi başka bir arkadaşında değeri güzelce arttı ama benimde olmamıştı ...o zaman çok üzüldüm çünkü olacağına dair inancım tamdı ama insan ona da alışıyor bende alıştım .hayata bakışın zaten çok pozitif belli oluyor ben senin bu niyetlerle olacağına inanıyorummm ...sevgiler

Kızlar günaydın akapunktur deneyeniniz varmı fikriniz nedir bu konuda
ben anadolu yakasındayım burda bir yer ile görüştüm ark tavsiyesi ile ama korona olunca kaldı...ama arkım kilo verme amaçlı gitmişti güzelde verdi ben tüp bebek öncesi gidecektim kaldı gidemedim olumlu sonuçlar var ama doktorlar çok önemsemiyor ...bahçecide sormuştum çok oralı olmamıştı doktor...

Canimm cok tesekkur ederim..Allah razi olsun..cok yorucu sureclerden geciyoruz..biraz dinlenip yine yola devam kuzusumm..insallah kimyasal olur benimde..insallah..kimyasali arastirdim zaten bayanlarin yuzde 30 u geciriyomus zaten..normal yollarlada..hatta bazen bayanlar adet olmadan bile degerleri artip dusgugu icin farketmiyolarmis bile..insallah benimkide kimyasaldir..allah razi olsun..

Bu takviyeleri hergün mü alıyorsunuz acaba

Kızlar biliyorsunuz aralıkta dondurulmuşlarım vardı tekrar transfer için gitmeyi düşünüyorum. Bir engel bir mani olmazsa deneyeceğim doktoru arayayım diyorum bakalım ne diyecek ama yapmam gereken birşey varmı. beslenme olsun takviye olsun birşey kullanayımmı elimde imprly vardı bitirdim, promotil vomen var 10 günlük falan onuda bitirip bir vitamin olur başka birşey tavsiyeniz varmı. şu an elimde birşey yok avakado incir falan yiyeyimmi. şu an regl bitti bu ay kendim deneyeyim diyorum. Bu arada 5000 tl ayarlayacaz diye baya zorlanıyoruz. Çok büyük para değil acıkcası ama o bile zorladı bizi. Kasımda bu ay gideyim diyordum kaldı aralığa. neyse çocuk olursa eylülde doğum yaparım :)

Ya insan senelerdir ugrasinca herseyin en olumusuzunu düşünüyor.. bugun rahim filmim vardi.. ne senaryolar yazdim..kapali cikacak..tuplerim alinacak yada baglanacak vs diye.. cok sukur bi sorun çıkmadı.. ağrım falan da yok..
1500 cekim ucreti, 2 saat yol masrafi ve üstüne radar cezası ile baya pahaliya geldi ama neyse en azindan bu aşamayı da atlatmış oldum..

Benimde transfer yapacakti aralikta..ben ocak olsun dedim..takviyeleri sordum cnm devam edeyim mi diye gerek yok dedi.. sen kendim deneyecegim diyorsan kullan tabi..ama transfer oncesi icin gerekli oldugunu dusunmuyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım,kolaylıkla olsun bitsin inşallah..sonrasında da dilediğini versin Allah inşallah. Dualarımız seninle biscolatam
dualarımız seninle canım ...şimdiden geçmiş olsunnn...
Çok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Düşünülenden fazla yapışıklık varmış temizlendi ve ilave olarak sıvı kaçağı yapan tüp bağlandı.Göbek deliği ve kasıktan girilmiş..

Cok gecmis olsun

canim cok gecmis olsun, orada hersey duzene girdi insallah ..bundan sonraki surecin gonlunce gecsin

Çok geçmiş olsun canım ...
Az kaldı minnoşuna kavuşmana onun için her şeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…