- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.181
çok geçmiş olsun canım iyi olman dileğiyleÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Düşünülenden fazla yapışıklık varmış temizlendi ve ilave olarak sıvı kaçağı yapan tüp bağlandı.Göbek deliği ve kasıktan girilmiş..
Cok gecmis olsun..tupler baglandiktan sonra kendiliginden kalanlar da oluyor..insallah öyle olurÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Düşünülenden fazla yapışıklık varmış temizlendi ve ilave olarak sıvı kaçağı yapan tüp bağlandı.Göbek deliği ve kasıktan girilmiş..
Tüpler ifadesi yanlis oldu..sorunlu tek tup baglaninca demek istedimCok gecmis olsun..tupler baglandiktan sonra kendiliginden kalanlar da oluyor..insallah öyle olur
Acelyacım çok teşekkür ederim. Evet onu ben de duymuştum açıkcası baya ümitlendim. Çok yapışıklık oluşmuş esasen o hesapta yoktu, sadece bağlama işlemi vardı.Cok gecmis olsun..tupler baglandiktan sonra kendiliginden kalanlar da oluyor..insallah öyle olur
Çok sağol bebeğimhadi cim. Umarım hepimiz için mutluluklar daim olsunçok geçmiş olsun canım iyi olman dileğiyle
Allah razı olsun çok sağol birminikaskcımCok gecmis olsun
Geçmiş olsun kuzuAllah razı olsun çok sağol birminikaskcım
Kalisperacım Allah razı olsun..canim cok gecmis olsun, orada hersey duzene girdi insallah ..bundan sonraki surecin gonlunce gecsin
Bunu düşünmesi bile öyle heyecan verici ki... Canımsın.. Çok teşekkür ediyorum herkesin hepimizin emeklerinin mükafatını versin AllahımÇok geçmiş olsun canım ...
Az kaldı minnoşuna kavuşmana onun için her şeye değer
Allah razı olsun arkadaşım..Geçmiş olsun kuzu
Canım sağolasınnn...herbiriniz sağolun var olun gerçekten..cok cook gecmis olsunumarim cabucak gecer,agrin sizin olmaz
Çok geçmiş olsunÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Canım çok geçmiş olsun Alllah gönlündekini hayra çevirip kolaylıkla versinÇok sağolun Allah razı olsun kızlar.Ameliyattan çıktım çok şükür.
Çok geçmiş olsun
B Biscolataamm geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonra herşey daha kolay olacak. Yavruna kavuşacaksın.
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.. Güzel dilekleriniz dualarınız için...Canım çok geçmiş olsun Alllah gönlündekini hayra çevirip kolaylıkla versin
Hadi gelmiş geçmiş oldu maşallah mis gibi de atlatmışsınArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.. Güzel dilekleriniz dualarınız için...
Yalnız bırakmadınız destek oldunuz Rabbim de sizleri hiç bir zaman yalnız ve duasız bırakmasın..bebeklerinize kavuştursun...
Alllah yumurtanı sağlıklı ve kuvvetli etsin onun la hayırlı sağlıklı evlat versin İNŞALLAH AminArkadaşlar yarın opu ya gidiyorum. Bir tane folikül var. Bende fazla olmuyor zaten. Birde bu 6. Denemem hep boş çıkıyor foliküller. Bu aralar takviyeleri baya kullandım. İnşallah bu sefer boş çıkmaz.
Dualarınıza çok ihtiyacım var.
İnşallah hersey yolunda gidecek stres yapma lütfen boş çıkmayacak inşallah duam iz seninleArkadaşlar yarın opu ya gidiyorum. Bir tane folikül var. Bende fazla olmuyor zaten. Birde bu 6. Denemem hep boş çıkıyor foliküller. Bu aralar takviyeleri baya kullandım. İnşallah bu sefer boş çıkmaz.
Dualarınıza çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?