Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok gecmis olsun..tupler baglandiktan sonra kendiliginden kalanlar da oluyor..insallah öyle olur

Cok gecmis olsun..tupler baglandiktan sonra kendiliginden kalanlar da oluyor..insallah öyle olur
Acelyacım çok teşekkür ederim. Evet onu ben de duymuştum açıkcası baya ümitlendim. Çok yapışıklık oluşmuş esasen o hesapta yoktu, sadece bağlama işlemi vardı.
Rabbimin ganimeti bol canım..
İnş. sizlere de, belki bana da spontane olur

canim cok gecmis olsun, orada hersey duzene girdi insallah ..bundan sonraki surecin gonlunce gecsin
Kalisperacım Allah razı olsun..
Dediğin gibi inşallah temizlenmiştir, mutlu sona yaklaşmaktadır belki de yaklaşmakta olan.. Hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı bebekler inş.

cok cook gecmis olsunumarim cabucak gecer,agrin sizin olmaz
Canım sağolasınnn...herbiriniz sağolun var olun gerçekten..
Herkeslerin geçmiş olsun dilekleri ayrı ayrı o kadar değerli ki..
Ağrım sızım şükür ki bir miktar, şimdilik fazla sarsmıyor..

Canım çok geçmiş olsun Alllah gönlündekini hayra çevirip kolaylıkla versin

Çok geçmiş olsun
B Biscolataamm geçmiş olsun canım. İnşallah bundan sonra herşey daha kolay olacak. Yavruna kavuşacaksın.
Canım çok geçmiş olsun Alllah gönlündekini hayra çevirip kolaylıkla versin
Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun.. Güzel dilekleriniz dualarınız için...
Yalnız bırakmadınız destek oldunuz Rabbim de sizleri hiç bir zaman yalnız ve duasız bırakmasın.. bebeklerinize kavuştursun...

Hadi gelmiş geçmiş oldu maşallah mis gibi de atlatmışsın finish çizgisine az kaldı

Alllah yumurtanı sağlıklı ve kuvvetli etsin onun la hayırlı sağlıklı evlat versin İNŞALLAH Amin

İnşallah hersey yolunda gidecek stres yapma lütfen boş çıkmayacak inşallah duam iz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…