Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim.

Sevgili Mucize, söyleyecek birşey bulamıyorum. Sözlerin anlamı yok bilirim. Kendini çok heba etmeden üzüntünü yaşa ama toparlan, güçlü ol ve yeniden mücadeleye devam et lütfen. İnşallah sen ve hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. İnşallah Rabbim.

Açelyacım, benim doktorum da önce havuz yapacağız, bi kaç ay embriyo biriktireceğiz, zaman önemli dedi. Sonra ilk opu da benim 2 tane iyi kalite embriyom oldu, nedense fikrini değiştirdi ve transfer edelim dedi. Transfer yapıldı, sonra kürtajla sonuçlandı. Toparlanma vs ile 3 ayım gitmişti. Bence sen mantıklı düşünüyorsun. Bir kez daha yumurta toplanması için ısrarcı ol derim. Takdir senin. Hakkında hayırlı iyi olan olsun İnşallah

Tesekkur wdiyoeum canim..muhtemelen benimde oyle olucak..bugun inanilmaz sancim vardi..zaten adet sancisi gibi..sagliknolsun..

Super kuzum ya..baya tedirgin olmustum..insallah kimyasaldirda..ilaclari birakinca degerler duser..

Cok tesekkur ederim canim..benim moralim iyi.kuzum..sukurler olsun..cunki bu hayatta bazen..bazi seyler olmasi gerekiyor ..rabbim bizim yanimizda onu biliyorum..ben..sukurler olsun..

cok üzgünüm,sinavlarimiz bitmiyor malesef ama ben burda bizlere guzel haberler verecegini biliyorum,zamani simdi degilmis demek
Tesekkur ederim canim..aslinda bu olumlu dunyada uzulmek ne derce dogru.kuzum.inan cok uzulmedim canim..elimden geleni yaptim ben olmuyosa bu benim sucum degil..bi daha denerim en kotu..kuzum..nasip..

Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..

Geçmiş olsun hanım arkadaşım. Hamile kalabiliyorsan her zaman ümit var demektir. Rahmini dinlendir. Ve bu arada varsa takviyelerine devam et. Kürtaj olmayacak olman da büyük nimet. Rahmi inceltiyor çünkü kürtaj. Bu açıdan da düşünüp şükretmek lazım. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Aynen canimmm.sukurler olsunnnn..bu transfer de ben cok sey ogrendim aslinda..kuzum..hep kotu dusunup uzulup kendimi eskiisi gibi birakmamayi ogrendim..negatiflerden sonra..
Nasip degilmis..sukur olaun..bugunlerimize

Tesekkur ederim canim..aslinda bu olumlu dunyada uzulmek ne derce dogru.kuzum.inan cok uzulmedim canim..elimden geleni yaptim ben olmuyosa bu benim sucum degil..bi daha denerim en kotu..kuzum..nasip..
aynen oylee..iste boyle güclü olmaliyiz cok dogru dedigin,biz elimizden geldigince devam ederiz ama olmuyorsa da yasamaya devam..hayatta cok acı ve bir okadar da güzellikler var..tam bir denge..
ben yumurta oldugu surece ve maddi olarak imkan oldugunca isteyen herkesin devam etmesini istiyorum,cunku umut hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…