- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.141
Yeni gördüm duani seninle inşallah hersey yolundadirKizlar 1 saate kan vermeye gitcem..ne olur dua edin benim icin..insallah artmistir degerim..rabbim nasip eder insallah..
Benim amh 4.33 42 yaşındayım amh de tek başına bi işe yaramiyo0.95 amh bizim yaşlara göre iyi benim onun az yükseği ile 5 adet blastokist embriyom oluştu. Bizde önemli olan kalite.amh ın önemi yok bence.
Kizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim.
Sağlıkla kolaylıkla geçsin operasyonun, hamile kalmaya gittikçe yaklaşıyorsun neticede hiç kaygılanmaArkadaşlar yarın sabah tüp bağlama operasyonum var..Az da olsa kaygılıyım, lütfen dualarınıza beni de ekleyin
Kizlar tecrubelerinize guvenerek sizlere bisey danismak istiyorum.. bikac gundur kafama takildi.. Simdi bazilariniz biliyorsunuz bana havuz yapti.hep 6-7 oluncaya kadar biriktiririz demisti..suanda 4 tane 3.gun embriyosu var..ama biri geride kalmis 4 hucreli.. ben opu yapilacak diye beklerken transfer yapmak istedigini soyledi.. yarin rahim filmi cekilecek..sonraki ay veya ocakta transfer yapacak.. benim merak ettigim şey şu: 3 tanesi birlikte dondurulmus..2 tanesini koyacak.. kalan 1 taneyi ya 5.gune goturup donduracak yada direkt donduracak.. 5.gune gitmezse nolacak? Yada cozulunce bozulursa Geriye sadece 4 hucreli tek embriyo kalacak.. oyle olunca 1.transfer tutmazsa 2.si icin sansim azalmis olacak..
Veya birçoğunuz yastan dolayi düşük kurtaj vs yasamissiniz.. tutup ta oyle bisey olursa cunku 40 yasta tuttuktan sonrada devam etme ihtimali yuzde 50.. oyle bir durumda ben en az 6 ay kaybetmis olacagim.. 6 ay sonra bende yumurta kalir mi? Suan durumum zaten vahimken aylarin bile onemi var biliyorsunuz.. Sizce transfer istemeyip birkac opu ile embriyo sayisini arttirmali miyim? En azindan birkac transfer olabilecek kadar olsa elimde? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Kizlar malesef benim olmadi..48.3Allah sabır versin. Çok Üzgünüm.Kizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim.
Ya insallah canim..insallah atlatirimm..bu durumu..saglikli bir sekilde..Benim degerim 200 den dusmeye baslayinca doktor adeti bekle atarsin demisti..oyle de oldu.. adet kanamasi biraz daha yogun oluyor o kadar..
Tesekkur wdiyoeum canim..muhtemelen benimde oyle olucak..bugun inanilmaz sancim vardi..zaten adet sancisi gibi..sagliknolsun..ben günümden önce hiç test yapmadım canım ..3.gün embrotusu 12.gün 29 ya da 33 dü tamhatırlamıyorum... 2 gün sonra yaptım yine aynıydı ..doktor ilaçlarını bırak olmamış dedi zaten ertesi gün hemen regl oldum biraz sancılı oluyor pıhtı gibi atıyorsun vücudundan..
Super kuzum ya..baya tedirgin olmustum..insallah kimyasaldirda..ilaclari birakinca degerler duser..Hayır gerekmiyor, değerin çok yüksek değil korkma ilaçları bırakıp normal reglini oluyorsun. Benim hemen Bi sonraki reglimde doktorum transfer yapabiliriz demişti ama ben demoralize olduğum için bi ay daha beklemiştim, düşük gibi bile değil yani hiç endişe etme
Malesef canim..degerim artmadi..sagliknolsun..herseyde bir hayir vardir..Yeni gördüm duani seninle inşallah hersey yolundadir
Cok tesekkur ederim canim..benim moralim iyi.kuzum..sukurler olsun..cunki bu hayatta bazen..bazi seyler olmasi gerekiyor ..rabbim bizim yanimizda onu biliyorum..ben..Sevgili Mucize, söyleyecek birşey bulamıyorum. Sözlerin anlamı yok bilirim. Kendini çok heba etmeden üzüntünü yaşa ama toparlan, güçlü ol ve yeniden mücadeleye devam et lütfen. İnşallah sen ve hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım. İnşallah Rabbim.
cok üzgünüm,sinavlarimiz bitmiyor malesefKizlar malesef benim olmadi..48.3 cikti degerim.
Tesekkur ederim canim..cok üzgünüm,sinavlarimiz bitmiyor malesefama ben burda bizlere guzel haberler verecegini biliyorum,zamani simdi degilmis demek
Canim cok uzuldum.peki..boyle mi artis olmustu..benim.7. Gun 29.7 idi ....9.gun..46.5 idi..11. Gun yani bugun 48.3 tu..
Aynen canimmm.sukurler olsunnnnGeçmiş olsun hanım arkadaşım. Hamile kalabiliyorsan her zaman ümit var demektir. Rahmini dinlendir. Ve bu arada varsa takviyelerine devam et. Kürtaj olmayacak olman da büyük nimet. Rahmi inceltiyor çünkü kürtaj. Bu açıdan da düşünüp şükretmek lazım. Hayırlı haberlerini alırız inşallah.
aynen oylee..iste boyle güclü olmaliyizTesekkur ederim canim..aslinda bu olumlu dunyada uzulmek ne derce dogru.kuzum.inan cok uzulmedim canim..elimden geleni yaptim ben olmuyosa bu benim sucum degil..bi daha denerim en kotu..kuzum..nasip..
aynen oylee..iste boyle güclü olmaliyizcok dogru dedigin,biz elimizden geldigince devam ederiz ama olmuyorsa da yasamaya devam..hayatta cok acı ve bir okadar da güzellikler var..tam bir denge..
ben yumurta oldugu surece ve maddi olarak imkan oldugunca isteyen herkesin devam etmesini istiyorum,cunku umut hep var
Yeni görebildim, üzüldüm canım. Ama en basinda böyle olmasi inan daha hayırli.Ya insallah canim..insallah atlatirimm..bu durumu..saglikli bir sekilde..
Çok teşekkür ediyorum arkadaşım.. Evet sanırım kendime böyle telkin verirsem daha kolay olacak..Sağlıkla kolaylıkla geçsin operasyonun, hamile kalmaya gittikçe yaklaşıyorsun neticede hiç kaygılanmageçmiş olsun şimdiden
Aynen canimYeni görebildim, üzüldüm canım. Ama en basinda böyle olmasi inan daha hayırli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?