Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Allah rast getirsin, bu defa yüzünü güldürsün insallah..

Bu sefer boş çıkmaz, hatta sürpriz yumurtaların da olur inşallah, benim iki kere sürpriz oldu senin neden olmasın bol şans, Allah güç ve neşe versin

Allah kolaylık versin yardımcınız olsun kan versin can versin yumurtalarınıza hayırlısıyla evlat olsun size.

Kızlar bende 38 yaşındayım. Bu 2. Tüp bebek denemem. İlki dondurulmuş 3. Gün embriyosuydu ve 2 tane transfer edilmişti. Biri tutundu ama maalesef 7. haftada gelişimi durduğu için kürtaj oldum. Bu denememde 2 tane 5. gün embriyom oldu bugün transferin 7. günü sabah kaset testlerden yaptım ama maalesef negatif. Olsaydı çıkardı zaten bugün. Moralim bozuk umutluydum kaliteleri gayet iyiydi en kötü biri tutmazsa diğeri tutar herhalde diyordum. Ahm da düşük en fazla 2 tane kaliteli oluyor elimde dondurulmuş kalmadığından yeniden baştan tedaviye başlıyorum. Yorulduğumu düşünüyorum. Bahçeci ye gitsem diyorum ücretleri çok fazla. Ne yapayım bilemedim

İnşallah İnşallah boş çıkmaz. Rabbim o folikülün çok sağlıklı bir bebek olmasını kısmet etsin İnşallah

Geçmiş olsun ,
İNŞALLAH o yumoş bebiş olur

Geçmiş olsun bundan sonraki süreçte güzel haberler alırsın inşallah

İnşallah o yumurta sana kan olsun can olsun hayırlı evlat olsun arkadaşım. Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin...

oncelikle gecmis olsun,olmayinca olmuyor malesef.ne kaliteye bakiyor bu is ne sayiya,cozemedigimiz bilmedigimiz bir işleyiş var.ve umarim hepimiz en kisa surede kavusuruz bebeklerimize

yorgun hissetmeniz,gücsuz hissetmeniz son derece olağan.ben asla 2 den fazla ugrasmam diyordum ama reglimle beraber bahcecide 5. tedavime baslicam:) yani insan her seferinde her daha yok olmaz dedigi yerde bir bakiyorki düsmus gene yollara.ama nacizane tavsiyem;cok taze durumunuz,once gununde yinede kan testi vermelisiniz.ve birkacgun dinlenin,sakinleyin.üzüntunuzu yasayin.zaten o gucu bulup tekrar yapmanuz gerekenleri yapacaksinizdir

şansiniz bol,yolunuz acik olsun.umarim burda guzel haberlerinizide aliriz

Allah razı olsun inşallah Allah hepimize nasip eder. Çok haklısınız dediklerinizde ama dediğim gibi yorgun hissediyorum. Benim eşimde bir sıkıntı yok benim tüpler kapalı. Içinde sıvı olmadığı için ameliyat olmadım. Tabi yaş ilerlediği için amh da düşük. Sizin sorununuz ne acaba ? Bir de bahçecide kimde tedavi görüyorsunuz?

Amin arkadasim amin
bende yakinda 38 olucam.aslinda gorunurde bir sorun bulunamadi.esimde de bende bir sikinti gorunmuyor.tüm genetikler testler vs yapildi.bizim şöyle ki; blastokist asamasina gelmiyor embriyolarimiz.sayi olarak 12-13-15 oyle gidiyor.ama iste 5. gune ulasmiyor.sebep olarak yumurta kalitesi deniliyor ama tabi o da birsey bulunamadigi icin.illa ki bunun bir sebebi var sonucta

biz bahceciye hep mesafeli durduk ama dedik hadi hatri kalmasin:)) benim durum icin cokta dr luk oldugunu dusunmuyorum
cunku hepsinin son soyledigi sey ayni "biz tedaviyi yapalim gerisi lab.da" ee iyi lab da birkac merkez var ztn.oyle olunca cokta dr da kafa yormadik.remzi bey yada guvenc bey diyorduk esimle kura cektik güvenc hoca cikti bakalim bu sefer neler bekliyor olucak bakalim bizi

Hayırlısı olsun canım. Inşallah bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın. Çok emek vermişsin Allah boşa çıkarmasın

7.gun evde yapilan test negatif diye hemen yeni tedaviyi düşünmeye baslamissiniz.. siz sadece kan testine guvenin ve erken yaptirmayin.. Benim ilk tup denememde 12.gun test günümdü.. kan veresim yoktu evde 10.gunden itibaren idrarda bakmistim negatifti hep.. 12.gun kan testi sonucum yuksek bir degerle pozitif oldugu halde idrarda hala negatifti.. inat ettim o idrar testinde pozitifi gorucem duye 14.veya 15.gun ancak cift cizgiydi düşünün

Keşke dediginiz gibi çıksa nasıl mutlu olurdum bilemezsiniz. İlk denemem 3. gün embriyosuydu ve 6. mıydı 7. gün müydü silik de olsa çıkmıştı bu sefer 5. gün embriyosu olduğu için hayli hayli çıkardı diye düşünüyorum. Nasip ne diyim

Oyyy kurban olduğum inşallah bu son olur evladını kucağına alırsın bu tedaviyle şansın bol olsun inşallah

Yüce Rabbim büyük. İnşallah o 1 folikülden sağlıklı 1 yumurta çıkar ve o özlediğin yavruna kavuşursun.

Canım arkadaşım Yüce Rabbim o yumurtana ruh üfürsün... Amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…