- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.221
Yürekten amin...Alllah ım sizlere sizler le beraber bana da Lütfuyla kremiyle kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizde anne olalım İNŞALLAH amin
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimize mutlu haberler olsunnGeçmiş olsun bundan sonraki süreçte güzel haberler alırsın inşallah
seni tebrik ederim .oncelikle gecmis olsun,olmayinca olmuyor malesef.ne kaliteye bakiyor bu is ne sayiya,cozemedigimiz bilmedigimiz bir işleyiş var.ve umarim hepimiz en kisa surede kavusuruz bebeklerimize
yorgun hissetmeniz,gücsuz hissetmeniz son derece olağan.ben asla 2 den fazla ugrasmam diyordum ama reglimle beraber bahcecide 5. tedavime baslicam:) yani insan her seferinde her daha yok olmaz dedigi yerde bir bakiyorki düsmus gene yollara.ama nacizane tavsiyem;cok taze durumunuz,once gununde yinede kan testi vermelisiniz.ve birkacgun dinlenin,sakinleyin.üzüntunuzu yasayin.zaten o gucu bulup tekrar yapmanuz gerekenleri yapacaksinizdir
şansiniz bol,yolunuz acik olsun.umarim burda guzel haberlerinizide aliriz
Çok haklısın canim bizim yaşlarda çabalamak gerekiyor sizin çocuğunuz var galiba yanlış anlamadiysamseni tebrik ederim .
5 tedavinin bizim yaşlarda sağlıklı bebiş için gayet normal olduğunu bende düşünüyorum.hani 5 tedavi gördük öldüm bittim değil ancak işte 5 tedavide olur zaten
bende 1 yıl içinde 1. tedavi negatif, 2. tedavi havuz yöntemi olduğundan 1. opu sağlıksız 2. ve 3. opu 1 er tane ngs.ye gönderilen embriyonun sağlıklı dönmesi sonucunu aldım.yani kasım (negatif sonuç) , aralık (bekleme), ocak (vitaminlere başlama) , şubat (1. opu) , mart (2. opu) ,nisan (3. opu) aylarında ancak 2 kardeş yapabildim6 ay
en kolay olanımız, ne şanslıymışsın dediğimizin hali böyle
7 yıl fitnese gitmiştim hergün kivi yerdim, nar yerdim sigarayı bırakmıştım.bunlarda demek çok etki etmiş.
o yüzden 40 yaşın biraz üzeri olan 41-42 -43 olan arkadaşlar emek olmadan bizim iş olmuyor malesef
Ampul yandı direk kafamın üstündeseni tebrik ederim .
5 tedavinin bizim yaşlarda sağlıklı bebiş için gayet normal olduğunu bende düşünüyorum.hani 5 tedavi gördük öldüm bittim değil ancak işte 5 tedavide olur zaten
bende 1 yıl içinde 1. tedavi negatif, 2. tedavi havuz yöntemi olduğundan 1. opu sağlıksız 2. ve 3. opu 1 er tane ngs.ye gönderilen embriyonun sağlıklı dönmesi sonucunu aldım.yani kasım (negatif sonuç) , aralık (bekleme), ocak (vitaminlere başlama) , şubat (1. opu) , mart (2. opu) ,nisan (3. opu) aylarında ancak 2 kardeş yapabildim6 ay
7 yıl fitnese gitmiştim hergün kivi yerdim, nar yerdim sigarayı bırakmıştım.bunlarda demek çok etki etmiş.
o yüzden 40 yaşın biraz üzeri olan 41-42 -43 olan arkadaşlar emek olmadan bizim iş olmuyor malesef
cok haklisin,guzel konu oldu bu gercekten.kimsenin acısını kücümsemek yada güç savasi vermek değil ama malesef bizler savasmadan mutlu sona eremiyoruz.cunku kabul edelim,hepimizin bir problemi var ve bu bana gore sağlik problemi.Allah korusun ama,ciddi bir hastaligimiz olsaydi "ayy yook cok yoruldum,ztn paramda yok" mu diyecektik.herkes hayati icin savasiyor,bende bebegimin hayati icin savasiyorumseni tebrik ederim .
Dibine kadar haklısın canım...cok haklisin,guzel konu oldu bu gercekten.kimsenin acısını kücümsemek yada güç savasi vermek değil ama malesef bizler savasmadan mutlu sona eremiyoruz.cunku kabul edelim,hepimizin bir problemi var ve bu bana gore sağlik problemi.Allah korusun ama,ciddi bir hastaligimiz olsaydi "ayy yook cok yoruldum,ztn paramda yok" mu diyecektik.herkes hayati icin savasiyor,bende bebegimin hayati icin savasiyorum
her gece duam benim bu,Allah im yeterki bana güc ve imkan ver
bir arkadasim ilk seferde gebe kaldi,"ayyy bi deneyelim dedik,baktim olmus" dio bide.neyse cocuga kendi bakio die cok güclü oldugunu neler cektigini kimsenin anlamadigi anlatio:) ben de haklisin die dinliyorum,ne diyim ki. sonucta damdan düsenin halini damdan düsen anlar he kimsede yanlis anlamasin,tabiyki bebek buyutmekte zor.ama bizler o evreye gelene kdr 5 e katliyoruz ztn yükü.
yanii; evet zor ama pes etmek yok.ben 5-6 sene sonra keske dememek icin veriyorum savasimi.tüm kız kardeslerim ,hepimiz basarabiliriz bunu biz neler basardik yaaa dimi ama
Bende aynı durumdayım test yapmaya devam ediyorum yinedeKızlar biraz alakasız olacak ama ben kürtajdan 28 gün sonra adet oldum. Normal yolla deneyeyim belki olur diye ovulasyon testi aldım 10.günden beri yapıyorum bugün 15.gün hep silik acaba bu ovulasyon testi bizim yaşlarda koyu çıkmaz mı yada bende artık yumurtlama olmuyor mu ki. Moralim bozuldu iyice. Bileniniz var mı.
Aynı durKızlar biraz alakasız olacak ama ben kürtajdan 28 gün sonra adet oldum. Normal yolla deneyeyim belki olur diye ovulasyon testi aldım 10.günden beri yapıyorum bugün 15.gün hep silik acaba bu ovulasyon testi bizim yaşlarda koyu çıkmaz mı yada bende artık yumurtlama olmuyor mu ki. Moralim bozuldu iyice. Bileniniz var mı.
Hatta biraz önce test yaptım 3tane çizgi çıktı çok güldüm kızlar hem hamileyim hem yumurtluyomBende aynı durumdayım test yapmaya devam ediyorum yinede
Klomen fazla kullanmak rahim inceliğine sebep oluyormuş diye duydum canım. Sürekli kullanılabilecek bisey değil anladığım kadariylaKızlar birşey takıldı aklıma. Adet sonrası beş gin klomen kullansak sonra ovulasyon testiyle başlasak ilişkiye nolur klomenin zararı olurmu acaba
evet sende bebeğinin hayatı için savaşıyorsun, bende ayneeenn öyleydim, tedaviye gidip gelirken içimden kendi kendime "bebeğim anneni bırakma" diyordumcok haklisin,guzel konu oldu bu gercekten.kimsenin acısını kücümsemek yada güç savasi vermek değil ama malesef bizler savasmadan mutlu sona eremiyoruz.cunku kabul edelim,hepimizin bir problemi var ve bu bana gore sağlik problemi.Allah korusun ama,ciddi bir hastaligimiz olsaydi "ayy yook cok yoruldum,ztn paramda yok" mu diyecektik.herkes hayati icin savasiyor,bende bebegimin hayati icin savasiyorum
bir arkadasim ilk seferde gebe kaldi,"ayyy bi deneyelim dedik,baktim olmus" dio bide.neyse cocuga kendi bakio die cok güclü oldugunu neler cektigini kimsenin anlamadigi anlatio:) ben de haklisin die dinliyorum,ne diyim ki. sonucta damdan düsenin halini damdan düsen anlar he kimsede yanlis anlamasin,tabiyki bebek buyutmekte zor.ama bizler o evreye gelene kdr 5 e katliyoruz ztn yükü.
yanii; evet zor ama pes etmek yok.ben 5-6 sene sonra keske dememek icin veriyorum savasimi.tüm kız kardeslerim ,hepimiz basarabiliriz bunu biz neler basardik yaaa dimi ama
bende beğenmene sevindim canım darısı en kısa zamanda başınaAmpul yandı direk kafamın üstünde
-Havuz yapılırken kaçar yumurta toplanmıştı ??
-Vitaminler demek ki en az 1 ay kullanılmalı ki sizde bariz faydası görülmüş arka arkaya 2 opudan transfere uygun 2 muhteşem embriyo çıkmış(ayy darısı inşallah hepimizin başına amiin amiin amiiinn )
Çok açıklayıcı olmuş bu çooooooook teşekkür ederimm
Elbette önemli olan 1 tane bile olsa transfere uygun gelebilmesi. Ben sadece % hesabı yapabilmek için sormuştum. Takviyelerle %25 sağlıklı gelme ihtimali var o zaman diyebilirizbende beğenmene sevindim canım darısı en kısa zamanda başına
havuz yapılırken ki sayı pek sorun değil benim 5-6 dendi ve 4 dolu toplandı hep.
ama yaniii son olayımızda arkadaşımın 2 mi 3 mü yumurtasından sanırım 1 embriyosu oldu yani 5. güne gitti embriyo.doktoru embriyoya kaliteli demiş ve bebiş geldiiii...
1 embriyo olması yeterli ve o embriyoya NGS yapılmadı ve 7. tedavisiydi
işte o bir embriyo bebiş için vesile yaa Allahın takdiri aslında sebep olmadan sonuç olmuyor gibi birşey...herşey bahane olacaksa da Allah 1 tanecik veriyor Allah nasip etsin inş. sana ve sizlere
bilmem açıklayıcı oldu mu canım
Sağol Perrycim cok güzel yapıyorsun yüzde hesabi yapıliyor insallah ilkinde bingo dersin sende sağolElbette önemli olan 1 tane bile olsa transfere uygun gelebilmesi. Ben sadece % hesabı yapabilmek için sormuştum. Takviyelerle %25 sağlıklı gelme ihtimali var o zaman diyebiliriz
Oldu tabi çok da güzel açıkladın Allah razı olsun
Çok güzel yazmışsın Canımcok haklisin,guzel konu oldu bu gercekten.kimsenin acısını kücümsemek yada güç savasi vermek değil ama malesef bizler savasmadan mutlu sona eremiyoruz.cunku kabul edelim,hepimizin bir problemi var ve bu bana gore sağlik problemi.Allah korusun ama,ciddi bir hastaligimiz olsaydi "ayy yook cok yoruldum,ztn paramda yok" mu diyecektik.herkes hayati icin savasiyor,bende bebegimin hayati icin savasiyorum
Oh şükür canımKızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kardeşlerim.
Bende az önce yaptım t çizgisi koyu yumurtlama başladı. Bu 3 günü değerlendirmem lazım galiba. Öyle diyorlar.Denesem mi ki kürtaj olalı 1 ay oldu.Aynı dur
Hatta biraz önce test yaptım 3tane çizgi çıktı çok güldüm kızlar hem hamileyim hem yumurtluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?