Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

seni tebrik ederim .
5 tedavinin bizim yaşlarda sağlıklı bebiş için gayet normal olduğunu bende düşünüyorum.hani 5 tedavi gördük öldüm bittim değil ancak işte 5 tedavide olur zaten

bende 1 yıl içinde 1. tedavi negatif, 2. tedavi havuz yöntemi olduğundan 1. opu sağlıksız 2. ve 3. opu 1 er tane ngs.ye gönderilen embriyonun sağlıklı dönmesi sonucunu aldım.yani kasım (negatif sonuç) , aralık (bekleme), ocak (vitaminlere başlama) , şubat (1. opu) , mart (2. opu) ,nisan (3. opu) aylarında ancak 2 kardeş yapabildim 6 ay

en kolay olanımız, ne şanslıymışsın dediğimizin hali böyle
7 yıl fitnese gitmiştim hergün kivi yerdim, nar yerdim sigarayı bırakmıştım.bunlarda demek çok etki etmiş.

o yüzden 40 yaşın biraz üzeri olan 41-42 -43 olan arkadaşlar emek olmadan bizim iş olmuyor malesef

Çok haklısın canim bizim yaşlarda çabalamak gerekiyor sizin çocuğunuz var galiba yanlış anlamadiysam

Ampul yandı direk kafamın üstünde
-Havuz yapılırken kaçar yumurta toplanmıştı ??
-Vitaminler demek ki en az 1 ay kullanılmalı ki sizde bariz faydası görülmüş arka arkaya 2 opudan transfere uygun 2 muhteşem embriyo çıkmış (ayy darısı inşallah hepimizin başına amiin amiin amiiinn )
Çok açıklayıcı olmuş bu çooooooook teşekkür ederimm

cok haklisin,guzel konu oldu bu gercekten.kimsenin acısını kücümsemek yada güç savasi vermek değil ama malesef bizler savasmadan mutlu sona eremiyoruz.cunku kabul edelim,hepimizin bir problemi var ve bu bana gore sağlik problemi.Allah korusun ama,ciddi bir hastaligimiz olsaydi "ayy yook cok yoruldum,ztn paramda yok" mu diyecektik.herkes hayati icin savasiyor,bende bebegimin hayati icin savasiyorum
her gece duam benim bu,Allah im yeterki bana güc ve imkan ver

bir arkadasim ilk seferde gebe kaldi,"ayyy bi deneyelim dedik,baktim olmus" dio bide. neyse cocuga kendi bakio die cok güclü oldugunu neler cektigini kimsenin anlamadigi anlatio:) ben de haklisin die dinliyorum,ne diyim ki. sonucta damdan düsenin halini damdan düsen anlarhe kimsede yanlis anlamasin,tabiyki bebek buyutmekte zor.ama bizler o evreye gelene kdr 5 e katliyoruz ztn yükü.
yanii; evet zor ama pes etmek yok.ben 5-6 sene sonra keske dememek icin veriyorum savasimi.tüm kız kardeslerim ,hepimiz basarabiliriz bunu biz neler basardik yaaa dimi ama

Dibine kadar haklısın canım...

Bende aynı durumdayım test yapmaya devam ediyorum yinede

Kızlar birşey takıldı aklıma. Adet sonrası beş gin klomen kullansak sonra ovulasyon testiyle başlasak ilişkiye nolur klomenin zararı olurmu acaba

Aynı dur
Bende aynı durumdayım test yapmaya devam ediyorum yinede
Hatta biraz önce test yaptım 3tane çizgi çıktı çok güldüm kızlar hem hamileyim hem yumurtluyom

evet sende bebeğinin hayatı için savaşıyorsun, bende ayneeenn öyleydim, tedaviye gidip gelirken içimden kendi kendime "bebeğim anneni bırakma" diyordum
zaten, bebeğini bizim gibi 44 45 yaşında kucağına almış, veya uğraşarak imkansıza yakın iken bebeği olanlar önce duygusal olup ağlıyor bunu gördüm bir kaç arkadaşta ve bende alışana kadar gidiyor sonra
ben bayadır oğlumla ilgili aklıma tedavi gelmiyordu.geçen" oğlum niye o kadar geç geldin bakiim" diyorum küçük çocuğa, yüzüme bakıyor güzel güzel annem ne dedi diye anlamaya çalışıyor :)
sonuç böyle oluyor inşallah sana ve sizlerede darısı olsun
tedavideyken savaşçı anneleriz bebeğinin hayatı için bu uğraş inşallah da güzel sonuçlanacak en kısa zamanda anne olursun inş. ve bekleyen arkadaşlarım anne olur inş.

bende beğenmene sevindim canım darısı en kısa zamanda başına
havuz yapılırken ki sayı pek sorun değil benim 5-6 dendi ve 4 dolu toplandı hep.
ama yaniii son olayımızda arkadaşımın 2 mi 3 mü yumurtasından sanırım 1 embriyosu oldu yani 5. güne gitti embriyo.doktoru embriyoya kaliteli demiş ve bebiş geldiiii...
1 embriyo olması yeterli ve o embriyoya NGS yapılmadı ve 7. tedavisiydi
işte o bir embriyo bebiş için vesile yaa Allahın takdiri aslında sebep olmadan sonuç olmuyor gibi birşey...herşey bahane olacaksa da Allah 1 tanecik veriyor Allah nasip etsin inş. sana ve sizlere
bilmem açıklayıcı oldu mu canım

Elbette önemli olan 1 tane bile olsa transfere uygun gelebilmesi. Ben sadece % hesabı yapabilmek için sormuştum. Takviyelerle %25 sağlıklı gelme ihtimali var o zaman diyebiliriz
Oldu tabi çok da güzel açıkladın Allah razı olsun

Sağol Perrycim cok güzel yapıyorsun yüzde hesabi yapıliyor insallah ilkinde bingo dersin sende sağol

Çok güzel yazmışsın Canım
Bende bu duruma benzer yaşadım .. arkadaşım boşanacakken sırf evliliğini kurtarmak için hamile kaldı hemde hemen biz bu kadar plan yapıyoruz her şeyimizi ayarlıyoruz ama olmuyor bu çok acı gibi gelse de aslında biz çok güçlü kadınlarız .. bunu bu olaylardan sonra daha net anlıyorum

Oh şükür canım
Benimde 1 yumurtam çıktı en sonkinde 5.güne geldi ondan öncekilerde de 5.güne 1 ya da 2 kalıyordu hemde çok yumurta olmasına rağmen .. inş şeninde olacak

Aynı dur

Hatta biraz önce test yaptım 3tane çizgi çıktı çok güldüm kızlar hem hamileyim hem yumurtluyom
Bende az önce yaptım t çizgisi koyu yumurtlama başladı. Bu 3 günü değerlendirmem lazım galiba. Öyle diyorlar.Denesem mi ki kürtaj olalı 1 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…