Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
Ağla ağlayabildiğin kadar dök içini ve yola devam et,umut hep var...sen hamile kalabilmişsin ..inşallah yine kalacaksın ve doğuracaksın..bu yolda üzüleceğiz de sevineceğiz de inşallah. Elin bu tedavide boş..hep boş kalmayacak. Bu gibi durumlarda çıkıp yanınıza gelesim oluyor hep..

Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
ahh canim..iste kelimelerin anlamsizlasti durum..seni anliyorum ve üzüntünü paylasiyorum.tek duam ; tez zamanda oyle guzel bir evlada sahip ol ki, Allah cektigin tum sıkıntilarini unuttursun

ahhh canım ya çok çok üzüldüm inanın içim acıyor bu haberleri aldığımda ..
benim kendi adıma artık gücüm kalmadı yeni tedaviye böyle kabullendim kendimi inanın artık içim bile acımıyor ama bu haberler beni inanın daha fazla üzüyor .. bu durumda geçmiş dönemde bende yaşadığım için...

ayni seyi dusundum,keske boyle durumlarda yan yana olabilisek..

su covid olmasa toplanalim diye bile dusundum.

En azindan boş çıkmadı.. bir dahakine olgun da cikar merak etme.. benim de hep olgun degil deniyordu.. bos cikmasindan veya dollenmemesinden daha iyi bir durum bu canim.. sen şu mini olayini da bi dene artik bence..

Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olucak

Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım bile.
Üzülme arkadaşım bak küçükte olsa bi gelişme olmuş yumurta boş çıkmamış olgunlaşmamış kendine en iyi şekilde bakmaya devam et vitaminlerini de kullan zaten kullanılan vitaminler beslenmeler yumurtaya 3 ay sonra tam etki ediyormuş

cok gecmis olsun Nazli inan boyle bir durumda uzulmemek elde degil..burada hepimiz hissetiklerini paylasiyoruz , sana guzel yarinlar icin sagligin icin duaedecegim

Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olucak
Özür dilerim sonraki mesajı geç gördüm. Keşke elimizden bişey gelse . Bak seninle aynı durumdayız hepimiz yanlız değilsin. Dünyada bukadar kadın var evet bizler 40 li yaşlardayız evlilik haytına sonradan katılanlarız ama 25 yaşında olup bizimle aynı kaderi paylaşan çok genç kızlarımız var. Lütfen bu bizim kaderimiz değil seçimimiz. Geç evlendik evlilik önceliğimiz olmadı . Olmazsada alıcaz sırt çantalarımız dünyayı gezicez. . Ya dünyanın sonu değil ve sen kadar üzüldüm kalbim acıdı emin ol. Bizim kendi sağlığımız herşeyden önemli.

Tebrik ediyorum. Hepimiz çok mutlu olduk inan. O belki ALTIN YUMURTA olabilir. Belli mi olur. Ama sen takviyelerine devam et derim. Zaman bizim için çok kıymetli biliyorsun. Yumurtanın ne zaman olacağını da bilemeyiz. O sebeple yumurta kaliten için aynen devam et. Had
bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz hepimiz. Öpüyoruz ama uzaktan uzaktan korona malum

Haydaaaaa daha dakka dolmadan bu haberini okudum önceki yazdığına cevap yazdıktan sonra.
Olgun çıkmamış dedin. Kaç gün tedavi gördün? Folikül kaçken aldılar merak ettim.

Gözün aydın canım çok şükür inşallah o sana bebiş olacak Allahın izniyle, sevindim adına herşey çok güzel gitsin burdanda bize hep güzel haberler veririsin

Gözün aydın canım çok şükür inşallah o sana bebiş olacak Allahın izniyle, sevindim adına herşey çok güzel gitsin burdanda bize hep güzel haberler veririsin
Nzlnaz son yazdığını görmeden bunu yazdım üzüldüm, belki bır sonrakinde daha iyi sonuçlar alırsın, l mutlaka iyi güzel haber alacağına inanıyorum

Cok üzüldüm cok zor ..arkadaşlar o kadar destek olmuş ki üzüntünü paylaşıyorum bugün opu oldun bir de.. opu içinde gecmiş olsun canım kendini bırakma

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizinde kafanızı karıştırdım ama herşey öyle gelişti. Önce mutlu haberi aldım. Sizlerle paylaştım mutluluğumu. Yola çıktık baya keyfim yerindeydi. Yoldayken arayıp verdiler kötü haberi. Eve geldim ağlayarak uyuya kalmışım.

Ama şu an iyiyim. Bir daha ki ay yine deneyeceğiz. Vazgeçmek yok. Maddi manevi gücümüz yettiğince denemeye devam edeceğiz. Umudumuzu yitirmeyelim hiçbirmiz.

Arkadaşlar iyi ki varsınız. Beni anladığınızı biliyorum. O yüzden söylediğiniz sözler çok anlamlı çok kıymetli. Sevgililer. Hepinizi tek tek yüreğinizden öpüyorum.

iste bu...tabiyki de umudumuzu yitirmeyecegiz biz bu yolda herzaman, herbirimiz mutluluguna kavusana kadar yanyana yuruyeceyiz.yuzumuzu yere düşürecek degiliz.dimdik umutla her tedavi

Çok sevindim. İnşallah sağlıklı bebek olur. Rabbim mucizene kavuşmanı nasip etsin İnşallah

Önce yukarda cevapladığım mesajınızı gördüm. Sonra bu 2. mesajınızı. Kusura bakmayın, üstekini silemiyorum. Acınızı tazelemez İnşallah. Allah size sabır güç versin. En kısa zamanda da bebeğinize kavuşun İnşallah.

En merak ettiğim konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…