- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.241
Ahhh canımm çok sevindim...hadi inşallah ...Kızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kardeşlerim.
Ağla ağlayabildiğin kadar dök içini ve yola devam et,umut hep var...sen hamile kalabilmişsin ..inşallah yine kalacaksın ve doğuracaksın..bu yolda üzüleceğiz de sevineceğiz de inşallah. Elin bu tedavide boş..hep boş kalmayacak. Bu gibi durumlarda çıkıp yanınıza gelesim oluyor hep..Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
ahh canim..iste kelimelerin anlamsizlasti durum..seni anliyorum ve üzüntünü paylasiyorum.tek duam ; tez zamanda oyle guzel bir evlada sahip ol ki, Allah cektigin tum sıkıntilarini unuttursunSevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
ahhh canım ya çok çok üzüldüm inanın içim acıyor bu haberleri aldığımda ..Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
ayni seyi dusundum,keske boyle durumlarda yan yana olabilisek..Ağla ağlayabildiğin kadar dök içini ve yola devam et,umut hep var...sen hamile kalabilmişsin ..inşallah yine kalacaksın ve doğuracaksın..bu yolda üzüleceğiz de sevineceğiz de inşallah. Elin bu tedavide boş..hep boş kalmayacak. Bu gibi durumlarda çıkıp yanınıza gelesim oluyor hep..
En azindan boş çıkmadı.. bir dahakine olgun da cikar merak etme.. benim de hep olgun degil deniyordu.. bos cikmasindan veya dollenmemesinden daha iyi bir durum bu canim.. sen şu mini olayini da bi dene artik bence..Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olucakKızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Üzülme arkadaşım bak küçükte olsa bi gelişme olmuş yumurta boş çıkmamış olgunlaşmamış kendine en iyi şekilde bakmaya devam et vitaminlerini de kullan zaten kullanılan vitaminler beslenmeler yumurtaya 3 ay sonra tam etki ediyormuşSevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım bile.
cok gecmis olsun NazliSevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
Özür dilerim sonraki mesajı geç gördüm. Keşke elimizden bişey gelse . Bak seninle aynı durumdayız hepimiz yanlız değilsin. Dünyada bukadar kadın var evet bizler 40 li yaşlardayız evlilik haytına sonradan katılanlarız ama 25 yaşında olup bizimle aynı kaderi paylaşan çok genç kızlarımız var. Lütfen bu bizim kaderimiz değil seçimimiz. Geç evlendik evlilik önceliğimiz olmadı . Olmazsada alıcaz sırt çantalarımız dünyayı gezicez. . Ya dünyanın sonu değil ve sen kadar üzüldüm kalbim acıdı emin ol. Bizim kendi sağlığımız herşeyden önemli.Hadi hayırlısı inşallah çok güzel olucak
Kızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Haydaaaaa daha dakka dolmadan bu haberini okudum önceki yazdığına cevap yazdıktan sonra.Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
Gözün aydın canım çok şükür inşallah o sana bebiş olacak Allahın izniyle, sevindim adına herşey çok güzel gitsin burdanda bize hep güzel haberler veririsinKızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Gözün aydın canım çok şükür inşallah o sana bebiş olacak Allahın izniyle, sevindim adına herşey çok güzel gitsin burdanda bize hep güzel haberler veririsin
Cok üzüldüm cok zor ..arkadaşlar o kadar destek olmuş ki üzüntünü paylaşıyorum bugün opu oldun bir de.. opu içinde gecmiş olsun canım kendini bırakmaSevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
iste bu...tabiyki de umudumuzu yitirmeyecegizArkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Desteğiniz için teşekkür ederim. Sizinde kafanızı karıştırdım ama herşey öyle gelişti. Önce mutlu haberi aldım. Sizlerle paylaştım mutluluğumu. Yola çıktık baya keyfim yerindeydi. Yoldayken arayıp verdiler kötü haberi. Eve geldim ağlayarak uyuya kalmışım.
Ama şu an iyiyim. Bir daha ki ay yine deneyeceğiz. Vazgeçmek yok. Maddi manevi gücümüz yettiğince denemeye devam edeceğiz. Umudumuzu yitirmeyelim hiçbirmiz.
Arkadaşlar iyi ki varsınız. Beni anladığınızı biliyorum. O yüzden söylediğiniz sözler çok anlamlı çok kıymetli. Sevgililer. Hepinizi tek tek yüreğinizden öpüyorum.
Kızlar opu yapıldı ve yumurtam boş çıkmadı. Bu benim için çok büyük bir gelişme. Emriyo oluşursa 5. Güne bekletecekler. İlk kez bir opudan sonra ağlamadan evime dönüyorum.
Sevincim kısacık sürdü. Şimdi merkezden aradılar. Olgun çıkmamış yumurta iptal etmişler. Elim yine boş yani. Daha evime bile varamadan sevincim bitti. Dondum kaldım ağlayamıyırum bile.
En merak ettiğim konuKızlar mrblar.. gecen ay bahsetmistim 3 yumurta olgun cikmadi..adetle birlikte bugun kontrolüm vardi bu 2.kez boş dönüşümüz oldugu icin umutlu konusmadi.. ben en azindan 2 toplama daha denemek istiyorum.. o da mini deneyelim zaten yumurtalarin hepsi ayni anda büyümüyor bu defa ilac yuklemeyelim dedi ve klomenle basladik bakalim.. hep aklimdaydi bide oyle denemek en azindan bi bakariz bakalim.. klomenle tup bebek deneyeniniz oldu mu daha once? Bunda sadece tek yumurta mi buyutecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?