Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

3. Gün transferi yinr de yapabilirler yapmamalarindaki amaç ne merak ediyorum. Benim 1 embriyo var umudum yok hic

3. Gün transferi yinr de yapabilirler yapmamalarindaki amaç ne merak ediyorum. Benim 1 embriyo var umudum yok hic
dedigim gibi aslinda; hem bosuna maddiyat olusturmamak hemde gebelik olusacagina inanmamalari o kalitede 3. gun embriosunun.yada tutsa bile saglikli bir dogum gerceklesmeyebiliyor,bu durumda bosuna birde rahme zarar verilme riski tasiyor ki ruhsal çöküntü cabası..tabiyki en dogru karari dr vericdktir.netice "hastalik yoktur,hasta vardir".kismet tabii.

sizin donduruldu mu 5. gun embriosu mu? yoksa haber mi bekliyorsunuz? o kısmı atladik sanirim.

Benim 1. Gunu bugun yarın doktor arayayacak konuşacağız. Bakalım belki de 5. Gune gitmeden ölür. Peki sence 14 yumurta toplandi ya acaba taze transfer yaparlar mi

Benim 1. Gunu bugun yarın doktor arayayacak konuşacağız. Bakalım belki de 5. Gune gitmeden ölür. Peki sence 14 yumurta toplandi ya acaba taze transfer yaparlar mi
benim sahsi fikrim ve tavsiyem; dondurulmus embrio transferi yaptirmasiherkesin. he tabiyki taze transferlerde tutan var fakat totelde dondurulmus embrionun pozitife dönme orani daha yuksek.kaldi ki vucudun dinlemis ruhun aklin dinlenmis rahmin okdr ilacin yorgunlugunu atmis oluyor. 2-3 ay gec olsun ama olsun..
ama sana yaparlar mi bilemem,doktorun bilir sonucta bunu.yapilanlar var.ama dedigim gibi dr istese bile taze transferi ben dondurulmasini isterim

Olabilir aslinda bir sonraki ay muhtemelen bir sürü yumurta büyüyecek bir klomen fln kullanıp tekrar toplama islemi yapar misiniz diye sorabilirim bile. Hayırlısı

Asilama icin kurul karari gerekiyor dedi dr’um ve bu yas icin kurul onaylamazmis ama kendisi insiyatif kullanmis. Yasadigim yerde asilamayi devlet karsiliyor, tup bebegi de eger 40 yasindan kucuksen 1 kez karsiliyor.

Merhaba, ben Acıbadem Maslak'ta 2. Opu oldum. Birinciden ngs sonrası 1 iyi embriyo çıktı. Şuan 2. Ngs sonucunu bekliyoruz. Hesapladım da ilaçlara bu sefer 8.700 TL ödemişiz, toplamında Fostimon 22, Merional 22x, Humatroope 5x, Cetrotide 4x, Ovitrelle 2x verilmiş. Sonuç 9 döllenen yumurta, 1 i genetiğe gidebildi. Siz ne düşünüyorsunuz bu kadar çok ilaçla ilgili? Şimdi burada yüksek doz ilacın kaliteyi düşürebildiğini okudum.... Bu doğru mu? Hiç düşünmemiştim. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.

Olabilir aslinda bir sonraki ay muhtemelen bir sürü yumurta büyüyecek bir klomen fln kullanıp tekrar toplama islemi yapar misiniz diye sorabilirim bile. Hayırlısı
Bizde yumurta az olunca havuz yapildi.. genelde oyle olur.. sizde de onu teklif etmeleri lazim bana göre.. siz bence bir toplama daha yaptırın.. insan negatifi alinca bi sure kendine gelemiyor çünkü..

evet oyle deniyor ama ilacsiz tedaviyi genelde yumurta sayisi birkac tane olanlara uyguluyorlar.. sizin 9 tane dollenebilen olmus.. o kadar yuksek doza şaşırdım 22 dediginiz sey adet sanirim..gunluk doz ne kadardi ki fosmiton ve merional toplamda?

Evet, ben toplam kutu sayısını belirttim. Günlük Merional ve Fostimon 2toz 1 su, 150 idi 13gün boyunca.

Bizde yumurta az olunca havuz yapildi.. genelde oyle olur.. sizde de onu teklif etmeleri lazim bana göre.. siz bence bir toplama daha yaptırın.. insan negatifi alinca bi sure kendine gelemiyor çünkü..
Evet çünkü olgun yumurta çıkmıyor. Bir konuşacağım doktrala hyrlisi olsun

Evet, ben toplam kutu sayısını belirttim. Günlük Merional ve Fostimon 2toz 1 su, 150 idi 13gün boyunca.
22 tanenin hepsini kullanmamissiniz o zaman hesap yapamadim ben 150+150=300 vermis sanirim..bende yuksek dozlar kullandim ama en cok 4500 falan tutmustu benimkiler..sizin fiyat acayip yuksek geldi bana nerdeyse 1 tup parasi..

Sağlıklı yumurta biriktirmek hedef zaten... Havuz bu sanırım? Şuan elimizde 1 tane sağlıklı var. Bir kere başka bir klinimte 7.haftada bir negatif yaşadım zaten, evet, zor oluyor toparlaması, ama devam, pes etmek yokgüzel fikirlerin için de teşekkür ediyorum

Kizlar doktor transfer demisti ben bir toplama daha yaptırsam mi diyordum ama gidip gelmeler beni acayip yordu.. 1.5 yildir yaptigim km lerin harcadigim paranin hesabini tutamadim.. transfer şansımı denemeye karar verdim. 1 ay kafa dinleyip ocakta gideyim diyorum..negatif olursa sonrasinda düşünürüm artik

22 tanenin hepsini kullanmamissiniz o zaman hesap yapamadim ben 150+150=300 vermis sanirim..bende yuksek dozlar kullandim ama en cok 4500 falan tutmustu benimkiler..sizin fiyat acayip yuksek geldi bana nerdeyse 1 tup parasi..
22 kutunun hepsini de kullandım, sadece kutu başı bir tüp su arttı sadece. Ben kutular bazında hesapladım. Kliniğe en yakın eczaneden aldım hep, sözde anlaşmalı eczanesi.. Bilemiyorum az mı çok mu ödedim. Evet, bir tedavi parası, haklısınız, oturup hepsini hesaplayınca ben de şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…