- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.281
3. Gün transferi yinr de yapabilirler yapmamalarindaki amaç ne merak ediyorum. Benim 1 embriyo var umudum yok hicbahceciyse lab. yada doktor ihmali olmasi biraz zor tabii.bende 5. tedaviyi orda basladim.10 gun sonra fln baslicz ignelere.
3. gunde de cok iyi degiller denildi hep.birde sayi fazla olunca pek yapilmiyor 3. gun.ve biraxda boşuboşuna hem maddi hem manevii yormamakti sanirim amaç.ilk tedavimde aa olusmustu 1 tane,3. tedavidede 4cc 2 tane olmustu.ama tabi tutmasina cok umutla bakilmadi.tutmadi da zaten.ilk tedavideki ztn gümbürtüye gitti,bisey anladigimizda yoktu.belki o tutardi dondursaydik,nasip biraxda
bakalim belki bahceci 3. gun embriosu transfer etmek istet
dedigim gibi aslinda; hem bosuna maddiyat olusturmamak hemde gebelik olusacagina inanmamalari o kalitede 3. gun embriosunun.yada tutsa bile saglikli bir dogum gerceklesmeyebiliyor,bu durumda bosuna birde rahme zarar verilme riski tasiyor ki ruhsal çöküntü cabası..tabiyki en dogru karari dr vericdktir.netice "hastalik yoktur,hasta vardir".kismet tabii.3. Gün transferi yinr de yapabilirler yapmamalarindaki amaç ne merak ediyorum. Benim 1 embriyo var umudum yok hic
Benim 1. Gunu bugun yarın doktor arayayacak konuşacağız. Bakalım belki de 5. Gune gitmeden ölür. Peki sence 14 yumurta toplandi ya acaba taze transfer yaparlar midedigim gibi aslinda; hem bosuna maddiyat olusturmamak hemde gebelik olusacagina inanmamalari o kalitede 3. gun embriosunun.yada tutsa bile saglikli bir dogum gerceklesmeyebiliyor,bu durumda bosuna birde rahme zarar verilme riski tasiyor ki ruhsal çöküntü cabası..tabiyki en dogru karari dr vericdktir.netice "hastalik yoktur,hasta vardir".kismet tabii.
sizin donduruldu mu 5. gun embriosu mu? yoksa haber mi bekliyorsunuz? o kısmı atladik sanirim.
benim sahsi fikrim ve tavsiyem; dondurulmus embrio transferi yaptirmasiherkesin. he tabiyki taze transferlerde tutan var fakat totelde dondurulmus embrionun pozitife dönme orani daha yuksek.kaldi ki vucudun dinlemis ruhun aklin dinlenmis rahmin okdr ilacin yorgunlugunu atmis oluyor. 2-3 ay gec olsun ama olsun..Benim 1. Gunu bugun yarın doktor arayayacak konuşacağız. Bakalım belki de 5. Gune gitmeden ölür. Peki sence 14 yumurta toplandi ya acaba taze transfer yaparlar mi
Olabilir aslinda bir sonraki ay muhtemelen bir sürü yumurta büyüyecek bir klomen fln kullanıp tekrar toplama islemi yapar misiniz diye sorabilirim bile. Hayırlısıbenim sahsi fikrim ve tavsiyem; dondurulmus embrio transferi yaptirmasiherkesin. he tabiyki taze transferlerde tutan var fakat totelde dondurulmus embrionun pozitife dönme orani daha yuksek.kaldi ki vucudun dinlemis ruhun aklin dinlenmis rahmin okdr ilacin yorgunlugunu atmis oluyor. 2-3 ay gec olsun ama olsun..
ama sana yaparlar mi bilemem,doktorun bilir sonucta bunu.yapilanlar var.ama dedigim gibi dr istese bile taze transferi ben dondurulmasini isterim
Anlamadığım şey aşılama yaptığı hastaya donasyon demesi. Sonuçta aşılama yapılabiliyorsa yumurta vardır ki siz bence normal deneyin bir çocuğunuz var ikinciside olabilir. Ben bizim yaşlarda tüp bebeğin artık çok süründüren bir tedavi olduğunu düşünüyorum.
Ilkinde olgun yumurta çıkmayınca 2. Tup bebekte verdi doktor 2 olgun yumurta elde ettik 1 i dollendi. O iğne büyütüyor biliyorum ama 14 yumurtadan 2 si dollendi oran düşük
Evetbilindik seyler d, b, vitaminleri vs balik yağıDoktorunuz takviye önermiş miydi?
ok.Evetbilindik seyler d, b, vitaminleri vs balik yağı
Merhaba canım , ben de yüksek doz iğnelerin lkaliteyi bozduğunu düşünüyorum.Doktorumu mini ıvf e ikna ettim.Güzel sonuçlar alanları okuyunca umutsuzluktan sıyrılıyor insan.İnşallah sonuna kadar mucizen devam eder canım.
Bu arada hangi ilacı kullanmıştı doktorun ve dozu ne kadardı yazabilir misin
Merhaba, ben Acıbadem Maslak'ta 2. Opu oldum. Birinciden ngs sonrası 1 iyi embriyo çıktı. Şuan 2. Ngs sonucunu bekliyoruz. Hesapladım da ilaçlara bu sefer 8.700 TL ödemişiz, toplamında Fostimon 22, Merional 22x, Humatroope 5x, Cetrotide 4x, Ovitrelle 2x verilmiş. Sonuç 9 döllenen yumurta, 1 i genetiğe gidebildi. Siz ne düşünüyorsunuz bu kadar çok ilaçla ilgili? Şimdi burada yüksek doz ilacın kaliteyi düşürebildiğini okudum.... Bu doğru mu? Hiç düşünmemiştim. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.Merhaba canım , ben de yüksek doz iğnelerin lkaliteyi bozduğunu düşünüyorum.Doktorumu mini ıvf e ikna ettim.Güzel sonuçlar alanları okuyunca umutsuzluktan sıyrılıyor insan.İnşallah sonuna kadar mucizen devam eder canım.
Bu arada hangi ilacı kullanmıştı doktorun ve dozu ne kadardı yazabilir misin ?
Bizde yumurta az olunca havuz yapildi.. genelde oyle olur.. sizde de onu teklif etmeleri lazim bana göre.. siz bence bir toplama daha yaptırın.. insan negatifi alinca bi sure kendine gelemiyor çünkü..Olabilir aslinda bir sonraki ay muhtemelen bir sürü yumurta büyüyecek bir klomen fln kullanıp tekrar toplama islemi yapar misiniz diye sorabilirim bile. Hayırlısı
evet oyle deniyor ama ilacsiz tedaviyi genelde yumurta sayisi birkac tane olanlara uyguluyorlar.. sizin 9 tane dollenebilen olmus.. o kadar yuksek doza şaşırdım 22 dediginiz sey adet sanirim..gunluk doz ne kadardi ki fosmiton ve merional toplamda?Merhaba, ben Acıbadem Maslak'ta 2. Opu oldum. Birinciden ngs sonrası 1 iyi embriyo çıktı. Şuan 2. Ngs sonucunu bekliyoruz. Hesapladım da ilaçlara bu sefer 8.700 TL ödemişiz, toplamında Fostimon 22, Merional 22x, Humatroope 5x, Cetrotide 4x, Ovitrelle 2x verilmiş. Sonuç 9 döllenen yumurta, 1 i genetiğe gidebildi. Siz ne düşünüyorsunuz bu kadar çok ilaçla ilgili? Şimdi burada yüksek doz ilacın kaliteyi düşürebildiğini okudum.... Bu doğru mu? Hiç düşünmemiştim. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim.
Evet, ben toplam kutu sayısını belirttim. Günlük Merional ve Fostimon 2toz 1 su, 150 idi 13gün boyunca.evet oyle deniyor ama ilacsiz tedaviyi genelde yumurta sayisi birkac tane olanlara uyguluyorlar.. sizin 9 tane dollenebilen olmus.. o kadar yuksek doza şaşırdım 22 dediginiz sey adet sanirim..gunluk doz ne kadardi ki fosmiton ve merional toplamda?
Evet çünkü olgun yumurta çıkmıyor. Bir konuşacağım doktrala hyrlisi olsunBizde yumurta az olunca havuz yapildi.. genelde oyle olur.. sizde de onu teklif etmeleri lazim bana göre.. siz bence bir toplama daha yaptırın.. insan negatifi alinca bi sure kendine gelemiyor çünkü..
22 tanenin hepsini kullanmamissiniz o zaman hesap yapamadim benEvet, ben toplam kutu sayısını belirttim. Günlük Merional ve Fostimon 2toz 1 su, 150 idi 13gün boyunca.
Sağlıklı yumurta biriktirmek hedef zaten... Havuz bu sanırım? Şuan elimizde 1 tane sağlıklı var. Bir kere başka bir klinimte 7.haftada bir negatif yaşadım zaten, evet, zor oluyor toparlaması, ama devam, pes etmek yokBizde yumurta az olunca havuz yapildi.. genelde oyle olur.. sizde de onu teklif etmeleri lazim bana göre.. siz bence bir toplama daha yaptırın.. insan negatifi alinca bi sure kendine gelemiyor çünkü..
22 kutunun hepsini de kullandım, sadece kutu başı bir tüp su arttı sadece. Ben kutular bazında hesapladım. Kliniğe en yakın eczaneden aldım hep, sözde anlaşmalı eczanesi.. Bilemiyorum az mı çok mu ödedim. Evet, bir tedavi parası, haklısınız, oturup hepsini hesaplayınca ben de şok oldum.22 tanenin hepsini kullanmamissiniz o zaman hesap yapamadim ben150+150=300 vermis sanirim..bende yuksek dozlar kullandim ama en cok 4500 falan tutmustu benimkiler..sizin fiyat acayip yuksek geldi bana nerdeyse 1 tup parasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?