- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.301
Ne guzel genetige gitti sanirim.. Valla oyle zamanlar yasadim ki dollenmis 1 taneye raziydim.. sizin en azindan arasindan secim yapilacak kadar embriyonuz varmis şükür diyelim.. ilkinde pozitifi gorduyseniz bunda da tutma olasiligi yuksek bence.. Allah isinizi rast getirsinSağlıklı yumurta biriktirmek hedef zaten... Havuz bu sanırım? Şuan elimizde 1 tane sağlıklı var. Bir kere başka bir klinimte 7.haftada bir negatif yaşadım zaten, evet, zor oluyor toparlaması, ama devam, pes etmek yokgüzel fikirlerin için de teşekkür ediyorum
Amin, hepimizin inşallahKizlar doktor transfer demisti ben bir toplama daha yaptırsam mi diyordum ama gidip gelmeler beni acayip yordu.. 1.5 yildir yaptigim km lerin harcadigim paranin hesabini tutamadim.. transfer şansımı denemeye karar verdim. 1 ay kafa dinleyip ocakta gideyim diyorum..negatif olursa sonrasinda düşünürüm artik
Ne guzel genetige gitti sanirim.. Valla oyle zamanlar yasadim ki dollenmis 1 taneye raziydim.. sizin en azindan arasindan secim yapilacak kadar embriyonuz varmis şükür diyelim.. ilkinde pozitifi gorduyseniz bunda da tutma olasiligi yuksek bence.. Allah isinizi rast getirsin
güvenç karlıkaya yla başlıcaz. yaklaşık 10 gun sonraki reglimle beraber kısmetseA az sekerli canım bahcecı de hangı doktora gidiyorsun
Kizlar doktor transfer demisti ben bir toplama daha yaptırsam mi diyordum ama gidip gelmeler beni acayip yordu.. 1.5 yildir yaptigim km lerin harcadigim paranin hesabini tutamadim.. transfer şansımı denemeye karar verdim. 1 ay kafa dinleyip ocakta gideyim diyorum..negatif olursa sonrasinda düşünürüm artik
Merhaba 3 toplama sonrası kaç embriyo elde ettiniz. Genetiğe yollanacak mı? Havuzda 3. gün donduruluyor benim merak ettiğim 3. günden 5. güne giden embriyo sayısında çok azalma oluyor mu? Bende ilk defa havuz yaptırıyorum o sebeple çok merak ediyorum.Merhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir.
Benim 1. Gunu bugun yarın doktor arayayacak konuşacağız. Bakalım belki de 5. Gune gitmeden ölür. Peki sence 14 yumurta toplandi ya acaba taze transfer yaparlar mi
Merhaba, hangi vitaminleri ve iğneleri kullandınız acaba?Merhaba ben de 39 yaşındayım,yumurta sayım az olduğu için havuz önerdiler,3 kere toplama yaptırdım her defasında yumurta sayım arttı,kullanılan vitaminler ve iğneler faydalı olabiliyor dediler.stresin de etkili olduğunu düşünüyorum,rahat olduğum dönemde arttı.prp bana önerilmedi ama yaptıran arkadaşlar görüşlerini paylaşabilir
Yarı yarıya düşünebilirsiniz demişlerdi bana...Merhaba 3 toplama sonrası kaç embriyo elde ettiniz. Genetiğe yollanacak mı? Havuzda 3. gün donduruluyor benim merak ettiğim 3. günden 5. güne giden embriyo sayısında çok azalma oluyor mu? Bende ilk defa havuz yaptırıyorum o sebeple çok merak ediyorum.
Merhaba,ilk toplamada 1,ikinci toplamada 3,üçüncü toplamada 8 tane(hepsi 3.gün embriyosu)..son toplamadaki 8 embriyoyu 5.güne gönderdik 4 tanesi kaldı,onları da ngs ye gönderdik 1 tanesi sağlıklı döndü.5.güne kadar sayı azalıyor ne yazık ki,ilk gün arayıp şu sayıda yumurta döllendi diyorlar ya onların üçte biri kadarı 5.güne gidebiliyor.Merhaba 3 toplama sonrası kaç embriyo elde ettiniz. Genetiğe yollanacak mı? Havuzda 3. gün donduruluyor benim merak ettiğim 3. günden 5. güne giden embriyo sayısında çok azalma oluyor mu? Bende ilk defa havuz yaptırıyorum o sebeple çok merak ediyorum.
Takviyeler biosteron,gonamax (eşime andromax) ve omepa Q10..iğneler fostimon,merionel,humatrope..çatlatma iğneleri ovitrelle ve gonapeptyl..benim tedavilerimde hiç ilaç değişikliği olmadı dozajlar ayarlandı.rahim operasyonları sebebiyle iyileşme sürecinde beklemedeyim.Merhaba, hangi vitaminleri ve iğneleri kullandınız acaba?
Canim sen nasil oldun?Merhaba kizlar..aret kamar star tvde.suanda..demet akalinin sabah programinda..aciklama yapiyor..izlemek isteyenler ..faydali bilgiler veriyor..tup bebk tedavisi ile ilgili
Canim tesekkur ederimm..iyiyim ben..sanirim..hcg de deger gormek beni teselli etti bu sefer cok uzulmedim..en azindan bi kac ay dinlenicem..biraz dinlenmem lazim.artik..tup bebek denemeleri..artik grip atlatir gibi dogal gelmeye basladi bana..alistim..Canim sen nasil oldun?
Canim yeni tedavinnle hersey.guzel olur insallah.Hanımlar 1 ay sonra kısmetse bende yeniden başlayacağım ya şimdi kara kara yeniden merkezler kapanır mı, ya o sürede hastalığa yakalanırsa diye düşünmeye başladımTabi herşey nasip ötesi yok
ya bende haftaya pazartesi gelicem iste haftaici regli olunca baslicam.ama bende cok endiseliyim,yarisinda kapanarsa nasil olur yada sokaga cikma yasagi olursa merkez acik olsa bile nasil gidergelirizHanımlar 1 ay sonra kısmetse bende yeniden başlayacağım ya şimdi kara kara yeniden merkezler kapanır mı, ya o sürede hastalığa yakalanırsa diye düşünmeye başladımTabi herşey nasip ötesi yok
neden uzadi canim,covid olayi icin miKızlar selam, bende dondurulmuş embriyo transferi için doktoru aradım ne zaman geleyim diye, aralık adetinde gelirsin eğer bir sorun çıkmazsa transfere karar veririz ama öncesinde tetkikler yapılması lazım dedi. yani transfer bile uzadı gitti yani. kesinliği yok.
6 kasımda oldum regl. 4-5 aralıkta başlarım diye düşünüyordum kesinlik yok gidicem sonra karar verilecekmiş.neden uzadi canim,covid olayi icin miyoksa kasim adeti mi gecti?
Ben de bugün yarın bekliyorum kırmızıları, tadaviye start vereceğim.ya bende haftaya pazartesi gelicem iste haftaici regli olunca baslicam.ama bende cok endiseliyim,yarisinda kapanarsa nasil olur yada sokaga cikma yasagi olursa merkez acik olsa bile nasil gidergelirizderdimiz azmis gibi bide bunu düsünüyiruz yaa..
ben merkezi aradim bunu sormak icin,donus yaptiklarinda yazarim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?