- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.321
bende kapatilacagini düsünmuyorum cnm, tam zamanli sokaga cikma yasagi da olmaz ama belki haftasonu gibi yaparlar mi yine die endiseleniyordum.birde sehirdisindan geliyirz ya iyice insan endiseleniyor.ya bide ben gecen tedavide influenza olmustummerkez falan kapanmaz rahat olun kızlar. Baksanıza okullar bile tam kapatılmadı merkez neden kapatılsın.
yooo,aman yanlis anlasilmasin.kapatildigi fln yokBen de bugün yarın bekliyorum kırmızıları, tadaviye start vereceğim.
Merkezlerin kapanma ihtimali mi var canım nerden çıktı bu ?
Amiiinnnn amiinnnnn Rabbim en kısa sürede seninde yüzünü güldürsün inşallahCanim yeni tedavinnle hersey.guzel olur insallah..insallah devam eder..ve kucagina almayida nasip eder rabbim...
Standart tetkiklerdir merak etme, hadi bakalım önümüzdeki ay sonuna transferin olur yeni yıla bebişinle girersin inaşallahKızlar selam, bende dondurulmuş embriyo transferi için doktoru aradım ne zaman geleyim diye, aralık adetinde gelirsin eğer bir sorun çıkmazsa transfere karar veririz ama öncesinde tetkikler yapılması lazım dedi. yani transfer bile uzadı gitti yani. kesinliği yok.
Aman inşallah birde biz hastalanmasak süper olacak. Çember iyice daralıyor ne zaman bizi bulacak diye düşünüyorum süreklibende kapatilacagini düsünmuyorum cnm, tam zamanli sokaga cikma yasagi da olmaz ama belki haftasonu gibi yaparlar mi yine die endiseleniyordum.birde sehirdisindan geliyirz ya iyice insan endiseleniyor.ya bide ben gecen tedavide influenza olmustumaksilik bu ya bulur gene die
buarada merkezle gorustum; kapatilsa bile(ki gundemde oyle bir durum yok dediler) tedavisi devameden hastalara dilekce veriliyormus gidip gelmek icin.zaten bundan oncekinde de saglik bakanligi degil,biz tedbir amacli kapanmistik dediler. rahatladimbu konuda endiselenen arkadaslara duyrulur
Benim yaşım 41 diye bende embriyolar 3.güne değil hep 5.güne getiriliyor. Hepsine ngs uygulanıyor. Ben Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. Ilk tedavim Fulya Bahçeci'deydi. Orada 8 tanesi döllendi, 2si yerleştirildi, 7 haftada düşük oldu. Orada hiç genetik tarama yapılmadı. Ama Acıbadem'de yaş 40ı geçince genetik taramayı kesinlikle tavsiye ediyorlar, sağlıklı embriyolarla yol alabilmek için.Merhaba,ilk toplamada 1,ikinci toplamada 3,üçüncü toplamada 8 tane(hepsi 3.gün embriyosu)..son toplamadaki 8 embriyoyu 5.güne gönderdik 4 tanesi kaldı,onları da ngs ye gönderdik 1 tanesi sağlıklı döndü.5.güne kadar sayı azalıyor ne yazık ki,ilk gün arayıp şu sayıda yumurta döllendi diyorlar ya onların üçte biri kadarı 5.güne gidebiliyor.
Teşekkürler bu faydalı bilgiler için. Benim ilaçlarım da aynı. Bülent Tıraş'ın önerilerine benziyorTakviyeler biosteron,gonamax (eşime andromax) ve omepa Q10..iğneler fostimon,merionel,humatrope..çatlatma iğneleri ovitrelle ve gonapeptyl..benim tedavilerimde hiç ilaç değişikliği olmadı dozajlar ayarlandı.rahim operasyonları sebebiyle iyileşme sürecinde beklemedeyim.
Iyi haberlerini okuruz inşallah. Süreci bizimle paylaşırsan sevinirizgüvenç karlıkaya yla başlıcaz. yaklaşık 10 gun sonraki reglimle beraber kısmetse
Benim yaşım 41 diye bende embriyolar 3.güne değil hep 5.güne getiriliyor. Hepsine ngs uygulanıyor. Ben Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. Ilk tedavim Fulya Bahçeci'deydi. Orada 8 tanesi döllendi, 2si yerleştirildi, 7 haftada düşük oldu. Orada hiç genetik tarama yapılmadı. Ama Acıbadem'de yaş 40ı geçince genetik taramayı kesinlikle tavsiye ediyorlar, sağlıklı embriyolarla yol alabilmek için.
Bahçeci'de ise toplanan yumurtalık sayısıyla reklam yapıyorlardı, halbuki embriyo kalitesinin önemli olduğundan kimse bahsetmemişti, ben de tabii o zamanlar konuya hiç hakim değilim, 100% doktora güvendim, ve sonuç hüsrandı.
Gerçektende ilginçBende de tam tersi oldu biliyor musunuz.
İlk önce Acıbadem de tüp bebek tedavisi yaptırdım. yaşım 41 idi. 1 embriyomuzu dondurdu sonra transfer yaptı ama sonuç hamile kalamadım. Doktorum genetik teste gönderelim yeni tedavide diyince ben yeni bir merkez araştırmasına girdim ve Bahçeci umut tüp bebeğe gittim. Onlar genetiğe gönderiyor diye gitmiştim ve her tedavimde genetiğe gönderdiler.
Ne kadar ilginç.
Merhaba, bu klomenle tedaviyi biraz daha açar mısınız? Acıbadem Maslak "biz yüksek ilaç dozu ekolündeniz" diyor...ama kaliteli yumurta çıkmadı. Sizden gelen cevaplar doğrultusunda Klomenden bahsedeceğim. Sizlerin deneyimi bu yönde nasıl?@acelya30 önümüzdeki ay bizde mini tüp bebek deneyeceğiz. Sonunda ikna ettim doktorumu. Tam ikna olmuş sayılmaz ama bir dahaki adet döneminde muayenede karar vereceğim dedi. İlaçsız tüp bebek tedavisinin bana iyi geleceğini düşünüyorum. Umarım bu ay deneriz.
Evet bülent tıraş ile devam ediyorum,1 yıl oldu.hoca bize ısrar etmedi genetik test için.ben 38 sonrası öneriyorum dedi.öncesinde spontan bir gebeliğim oldu gelişimi durdu 7.haftada.biz yaş aralığına göre yüzdeleri sorduk ngs li sonuçlar oldukça yüksekti,eşimle böyle bir karar verdik.rezerv az olunca da süreç oldukça uzun.hakkımızda hayırlısı.Benim yaşım 41 diye bende embriyolar 3.güne değil hep 5.güne getiriliyor. Hepsine ngs uygulanıyor. Ben Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. Ilk tedavim Fulya Bahçeci'deydi. Orada 8 tanesi döllendi, 2si yerleştirildi, 7 haftada düşük oldu. Orada hiç genetik tarama yapılmadı. Ama Acıbadem'de yaş 40ı geçince genetik taramayı kesinlikle tavsiye ediyorlar, sağlıklı embriyolarla yol alabilmek için.
Bahçeci'de ise toplanan yumurtalık sayısıyla reklam yapıyorlardı, halbuki embriyo kalitesinin önemli olduğundan kimse bahsetmemişti, ben de tabii o zamanlar konuya hiç hakim değilim, 100% doktora güvendim, ve sonuç hüsrandı.
Gerçektende ilginçSanırım Klinikten ziyade doktora bağlı bu kararlar. Ben ilk Güvenç Karlıkaya'daydım, hastasıyla ihtimalleri konuşmadan bildiği tedaviyi uyguladı. Genetiği konuşmadı bile benimle, terslendim hatta. Siz Bahçeci Umut'ta kimdeydiniz? Inanın O KADAR farklı şeyler duyuyorum ki, ben de neye inanacağımı şaşırmış durumdayım Bahçeci'deki tedaviniz olumlu sonuçlanmıştır umarım.
amin,inşallah..paylasirim tabiykiiIyi haberlerini okuruz inşallah. Süreci bizimle paylaşırsan seviniriz
düsünmeyelim benceAman inşallah birde biz hastalanmasak süper olacak. Çember iyice daralıyor ne zaman bizi bulacak diye düşünüyorum sürekli
bu yuksek doz olayini bende cözemedimMerhaba, bu klomenle tedaviyi biraz daha açar mısınız? Acıbadem Maslak "biz yüksek ilaç dozu ekolündeniz" diyor...ama kaliteli yumurta çıkmadı. Sizden gelen cevaplar doğrultusunda Klomenden bahsedeceğim. Sizlerin deneyimi bu yönde nasıl?
4.tedavime kadar bana da aynısı söylendi ve uygulandı. Son dr.um kendisinin düşük doz kullandığını ve yükseğin kaliteyi bozduğunu söyleyerek ilk kez sağlıklı embriyo elde etmemize vesile oldu.Belki farklı etmenler de sağlıklıya sebep olmuştur tabiki bu da var..bu yuksek doz olayini bende cözemedimbende sayi sıkıntısı yok kalite onemli.o yuzden simdiye kdr gorustugum fikir aldigim tedavi oldugum her dr a ayni seyi sordum.hepside alakasi yok dedi...hatta guvenc beyede sordum son o da alakasi yok dedi..ama benim de kafami karistirmaya devam ediyor bu olay
Maslak Acıbadem her koşulda açık onu biliyorum :))) geçen pandemide Şişli Memorial hemen kapatmıştı merkezi. O dönem araştırdım,tek açık yer Maslak Acıbademdi,oraya sıçradım bende :))Hanımlar 1 ay sonra kısmetse bende yeniden başlayacağım ya şimdi kara kara yeniden merkezler kapanır mı, ya o sürede hastalığa yakalanırsa diye düşünmeye başladımTabi herşey nasip ötesi yok
Benim de doktorum bilimsel çalışmalara değindi ve yüksek dozun kaliteyi etkilemediğini söyledi.bu yuksek doz olayini bende cözemedimbende sayi sıkıntısı yok kalite onemli.o yuzden simdiye kdr gorustugum fikir aldigim tedavi oldugum her dr a ayni seyi sordum.hepside alakasi yok dedi...hatta guvenc beyede sordum son o da alakasi yok dedi..ama benim de kafami karistirmaya devam ediyor bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?