Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

merkez falan kapanmaz rahat olun kızlar. Baksanıza okullar bile tam kapatılmadı merkez neden kapatılsın.

merkez falan kapanmaz rahat olun kızlar. Baksanıza okullar bile tam kapatılmadı merkez neden kapatılsın.
bende kapatilacagini düsünmuyorum cnm, tam zamanli sokaga cikma yasagi da olmaz ama belki haftasonu gibi yaparlar mi yine die endiseleniyordum.birde sehirdisindan geliyirz ya iyice insan endiseleniyor.ya bide ben gecen tedavide influenza olmustum aksilik bu ya bulur gene die

buarada merkezle gorustum; kapatilsa bile(ki gundemde oyle bir durum yok dediler) tedavisi devameden hastalara dilekce veriliyormus gidip gelmek icin.zaten bundan oncekinde de saglik bakanligi degil,biz tedbir amacli kapanmistik dediler. rahatladim bu konuda endiselenen arkadaslara duyrulur

Standart tetkiklerdir merak etme, hadi bakalım önümüzdeki ay sonuna transferin olur yeni yıla bebişinle girersin inaşallah

Aman inşallah birde biz hastalanmasak süper olacak. Çember iyice daralıyor ne zaman bizi bulacak diye düşünüyorum sürekli

Benim yaşım 41 diye bende embriyolar 3.güne değil hep 5.güne getiriliyor. Hepsine ngs uygulanıyor. Ben Acıbadem Maslak'ta tedavideyim. Ilk tedavim Fulya Bahçeci'deydi. Orada 8 tanesi döllendi, 2si yerleştirildi, 7 haftada düşük oldu. Orada hiç genetik tarama yapılmadı. Ama Acıbadem'de yaş 40ı geçince genetik taramayı kesinlikle tavsiye ediyorlar, sağlıklı embriyolarla yol alabilmek için.
Bahçeci'de ise toplanan yumurtalık sayısıyla reklam yapıyorlardı, halbuki embriyo kalitesinin önemli olduğundan kimse bahsetmemişti, ben de tabii o zamanlar konuya hiç hakim değilim, 100% doktora güvendim, ve sonuç hüsrandı.

Teşekkürler bu faydalı bilgiler için. Benim ilaçlarım da aynı. Bülent Tıraş'ın önerilerine benziyor

Bende de tam tersi oldu biliyor musunuz.

İlk önce Acıbadem de tüp bebek tedavisi yaptırdım. yaşım 41 idi. 1 embriyomuzu dondurdu sonra transfer yaptı ama sonuç hamile kalamadım. Doktorum genetik teste gönderelim yeni tedavide diyince ben yeni bir merkez araştırmasına girdim ve Bahçeci umut tüp bebeğe gittim. Onlar genetiğe gönderiyor diye gitmiştim ve her tedavimde genetiğe gönderdiler.

Ne kadar ilginç.

Gerçektende ilginçSanırım Klinikten ziyade doktora bağlı bu kararlar. Ben ilk Güvenç Karlıkaya'daydım, hastasıyla ihtimalleri konuşmadan bildiği tedaviyi uyguladı. Genetiği konuşmadı bile benimle, terslendim hatta. Siz Bahçeci Umut'ta kimdeydiniz? Inanın O KADAR farklı şeyler duyuyorum ki, ben de neye inanacağımı şaşırmış durumdayım Bahçeci'deki tedaviniz olumlu sonuçlanmıştır umarım.

Merhaba, bu klomenle tedaviyi biraz daha açar mısınız? Acıbadem Maslak "biz yüksek ilaç dozu ekolündeniz" diyor...ama kaliteli yumurta çıkmadı. Sizden gelen cevaplar doğrultusunda Klomenden bahsedeceğim. Sizlerin deneyimi bu yönde nasıl?

Evet bülent tıraş ile devam ediyorum,1 yıl oldu.hoca bize ısrar etmedi genetik test için.ben 38 sonrası öneriyorum dedi.öncesinde spontan bir gebeliğim oldu gelişimi durdu 7.haftada.biz yaş aralığına göre yüzdeleri sorduk ngs li sonuçlar oldukça yüksekti,eşimle böyle bir karar verdik.rezerv az olunca da süreç oldukça uzun.hakkımızda hayırlısı.

Ben Cem Çelik doktora gittim. Eğer yanlış hatırlamıyor isem 6 tüp bebek tedavisi yaptırdım. Ve her tedavide oluşan embriyomuz genetik teste gönderildi. Tabi bunlar maddi külfet. Ki ben Konya'dan İstanbul'a gittim geldim sürekli. Bu daha da maliyeti artırdı. Aldığım gıda takviyelerini saymıyorum bile.

bu yuksek doz olayini bende cözemedim bende sayi sıkıntısı yok kalite onemli.o yuzden simdiye kdr gorustugum fikir aldigim tedavi oldugum her dr a ayni seyi sordum.hepside alakasi yok dedi...hatta guvenc beyede sordum son o da alakasi yok dedi..ama benim de kafami karistirmaya devam ediyor bu olay

4.tedavime kadar bana da aynısı söylendi ve uygulandı. Son dr.um kendisinin düşük doz kullandığını ve yükseğin kaliteyi bozduğunu söyleyerek ilk kez sağlıklı embriyo elde etmemize vesile oldu.Belki farklı etmenler de sağlıklıya sebep olmuştur tabiki bu da var..

Maslak Acıbadem her koşulda açık onu biliyorum :))) geçen pandemide Şişli Memorial hemen kapatmıştı merkezi. O dönem araştırdım,tek açık yer Maslak Acıbademdi,oraya sıçradım bende :))

Benim de doktorum bilimsel çalışmalara değindi ve yüksek dozun kaliteyi etkilemediğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…