- 6 Aralık 2014
- 472
- 265
- 323
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.361
yok canım hıc onu deneyemedım bır o kaldı zaten denemedıgım bir ara onu denemek ıstedım sonra ınternete erken menapoz riskı olanlar kullanmamalı dıye okudum ve korktum dahada kotuyemı gıderım dıye ve gene kaldı zeytınyagında ıncır yedım ıkı uc ay boyunca o kadar ... adetten sonramı baslanıyor bıde bazı yerde 15-16 bazı yerde 6-7 ıncır denılıyor hangısı dogru acabaİncir kürünü hiç denediniz mi?
Bende cem celikteyim cnm. Benımde durumlarım karısıkgüvenç karlıkaya yla başlıcaz. yaklaşık 10 gun sonraki reglimle beraber kısmetse
Hem tüpleri hem de rahimdeki yapışıklık,şekil bozukluğu,polip,miyom gibi durumları değerlendiriyorlar.örneğin benim rahmim t şeklindeymiş ve yapışıklıklar varmış yıllardır kadın doğumcuya giderim hiç bilmiyordum,filmde çıktı.bu şekilde transfer yapmıyor dr.um,önce histereskopi yapıldı.Tüp bebek için rahim filmi gereklimi
Tüplerin var olan durumunu değerlendirmek için MR, ultrasonografi gibi yöntemler rahim filmi kadar başarılı olamaz. Bu sebeple de aşılama ve tüp bebek tedavisi öncesinde mutlaka rahim filmi çekilmesi önerilir.
google de buldum.
rahim filmi çekilip aynı ay transfer olurmuki.Hem tüpleri hem de rahimdeki yapışıklık,şekil bozukluğu,polip,miyom gibi durumları değerlendiriyorlar.örneğin benim rahmim t şeklindeymiş ve yapışıklıklar varmış yıllardır kadın doğumcuya giderim hiç bilmiyordum,filmde çıktı.bu şekilde transfer yapmıyor dr.um,önce histereskopi yapıldı.
Bir probleminiz yoksa olabilir ama yanlış bilgi vermeyeyim benim durumum farklı.rahim filmi çekilip aynı ay transfer olurmuki.
perşembe randevu aldım infertilite bölümüne. Belki ordan yardımcı olurlarBir probleminiz yoksa olabilir ama yanlış bilgi vermeyeyim benim durumum farklı.
canim kesinlikle cektir transferden once.zaten zarzor 1-2 embriomuz oluo o da en iyi sekilde transfer ettirmk lazim.evet pek hoş bisey degil,ama yaptir lutfen.iyi yapmissin randevu alarak.perşembe randevu aldım infertilite bölümüne. Belki ordan yardımcı olurlar
Merhaba tedaviye başladınız mı,nerde başladınız? Ben de izmirdeyim ve merkez arıyorummerhaba
Ben izmirdeyim ve bu ayki adetimle tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyle.benim amh düşük dediginz dukkani gidip bulurum. yaş 39 .3 yıldır evliyim malesef bebeğim yok
hayirlisi olsun,benim totalde 5. bahcecide ilk tedavim olucak.Bende cem celikteyim cnm. Benımde durumlarım karısık
Kasım adetimle gittim kliniğe moane oldum kistim varmış bu ay ilaç kullanip adetin 2.gunu gidecem kist yok olmuşsa tedaviye başlıcam Alsancak kodömer klinigiMerhaba tedaviye başladınız mı,nerde başladınız? Ben de izmirdeyim ve merkez arıyorum
İlk tedaviniz mi olacak yaş kaç acaba kaç yillk evlisinizMerhaba tedaviye başladınız mı,nerde başladınız? Ben de izmirdeyim ve merkez arıyorum
35 oldum, yaklasik 2 yıldır uğraşıyorum, doğal yolla olup kaybettiğim 2 gebeliğim oldu, şimdi benim psikolojimi ciddiye alacak anlayacak birisini arıyorumİlk tedaviniz mi olacak yaş kaç acaba kaç yillk evlisiniz
Bizi bizden başka kimse anlayamaz bende buradaki arkadaşlarla konuşuyorum rahatlıyorum iyi geliyo bana35 oldum, yaklasik 2 yıldır uğraşıyorum, doğal yolla olup kaybettiğim 2 gebeliğim oldu, şimdi benim psikolojimi ciddiye alacak anlayacak birisini arıyorum
Irenbede Ümit Hanım var..Bir ongorusme yapın içinize sinecegini düşünüyorum..35 oldum, yaklasik 2 yıldır uğraşıyorum, doğal yolla olup kaybettiğim 2 gebeliğim oldu, şimdi benim psikolojimi ciddiye alacak anlayacak birisini arıyorum
hayirlisi olsun,benim totalde 5. bahcecide ilk tedavim olucak.
sizin neden karisik?
O neymiş ki ilk kez duyuyorumArkadaşlar embriyo yapıştırma ile ilgili ne düşünüyorsunuz....? Geçen Bülent Tıraş on sayfasında gördüm ,40 yaş üstü bir hanım embriyo yapıştırma yöntemiyle hamile kalmış ..ben de oranın hastasıyım kısmetse yaklaşıyor transfer ama hiç embriyo yapıştırma katan bahsedilmesi. Daha önce bu yöntem uygulanan var mı aranızda?
Embriyoyu özel bir solüsyonda bekletiyorlar ve rahme tutunmasını sağlıyolarlar tek sorununuz tutunmaysa sizin için uygun olabilir ama boş gebelik kalp atımı duyamama onlara bir faydası olduğunu düşünmüyorum.O neymiş ki ilk kez duyuyorum
Ben daha transfer olamadım hiç canımEmbriyoyu özel bir solüsyonda bekletiyorlar ve rahme tutunmasını sağlıyolarlar tek sorununuz tutunmaysa sizin için uygun olabilir ama boş gebelik kalp atımı duyamama onlara bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
Bende o levele gelemedimBen daha transfer olamadım hiç canımolur da bir gün transfer olursam diye sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?