Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İncir kürünü hiç denediniz mi?
yok canım hıc onu deneyemedım bır o kaldı zaten denemedıgım bir ara onu denemek ıstedım sonra ınternete erken menapoz riskı olanlar kullanmamalı dıye okudum ve korktum dahada kotuyemı gıderım dıye ve gene kaldı zeytınyagında ıncır yedım ıkı uc ay boyunca o kadar ... adetten sonramı baslanıyor bıde bazı yerde 15-16 bazı yerde 6-7 ıncır denılıyor hangısı dogru acaba

Hem tüpleri hem de rahimdeki yapışıklık,şekil bozukluğu,polip,miyom gibi durumları değerlendiriyorlar.örneğin benim rahmim t şeklindeymiş ve yapışıklıklar varmış yıllardır kadın doğumcuya giderim hiç bilmiyordum,filmde çıktı.bu şekilde transfer yapmıyor dr.um,önce histereskopi yapıldı.

rahim filmi çekilip aynı ay transfer olurmuki.

perşembe randevu aldım infertilite bölümüne. Belki ordan yardımcı olurlar
canim kesinlikle cektir transferden once.zaten zarzor 1-2 embriomuz oluo o da en iyi sekilde transfer ettirmk lazim.evet pek hoş bisey degil,ama yaptir lutfen.iyi yapmissin randevu alarak.
hatta daha iyi bile olabilecegini dusunuyorum oncesinde cektirmenin tutunma icin.sonucta yıkanmış oluyor

merhaba
Ben izmirdeyim ve bu ayki adetimle tüp bebek tedavisi ne basliycAm Allah'ın izniyle.benim amh düşük dediginz dukkani gidip bulurum. yaş 39 .3 yıldır evliyim malesef bebeğim yok
Merhaba tedaviye başladınız mı,nerde başladınız? Ben de izmirdeyim ve merkez arıyorum

Arkadaşlar embriyo yapıştırma ile ilgili ne düşünüyorsunuz....? Geçen Bülent Tıraş on sayfasında gördüm ,40 yaş üstü bir hanım embriyo yapıştırma yöntemiyle hamile kalmış ..ben de oranın hastasıyım kısmetse yaklaşıyor transfer ama hiç embriyo yapıştırma katan bahsedilmesi. Daha önce bu yöntem uygulanan var mı aranızda?

O neymiş ki ilk kez duyuyorum

O neymiş ki ilk kez duyuyorum
Embriyoyu özel bir solüsyonda bekletiyorlar ve rahme tutunmasını sağlıyolarlar tek sorununuz tutunmaysa sizin için uygun olabilir ama boş gebelik kalp atımı duyamama onlara bir faydası olduğunu düşünmüyorum.

Ben daha transfer olamadım hiç canım olur da bir gün transfer olursam diye sordum

Ben daha transfer olamadım hiç canım olur da bir gün transfer olursam diye sordum
Bende o levele gelemedim bunu değilde çizik atmayı çok duydum . İnşallah birgün o seviyeye gelirsem kesin isticem çizik olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…