Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar haberlere baktım haftasonu yasaklar geliomus etkilermi bizi bu. Musait olamadım ev kalabalıktı

Sorunumuzun ne olduğunu hala bilmiyoruz açıkçası :))) yarın soracağım doktora bu eksik kalmasın bari. %10 olumlu etkiliyormuş tutunmayı. Eğer olumlu bişeyler duyarsam yaşarsam sizlerle paylaşırım.

Bende o levele gelemedim bunu değilde çizik atmayı çok duydum . İnşallah birgün o seviyeye gelirsem kesin isticem çizik olayını
Çizik atma olayı nedir ,histeroskopi gibi bişey mi? Bu arada benim rahim filmine bakıp bi Dr kesin histeroskopi olmalısın demişti ,bi başkası ise gerek yok demişti artık ne yapacağımızı bilemez olduk

Kaymakamlik vs izni olmadan sadece merkezin verecegi bir yazıyla sehir disina gidebileceğimizi hic bilmiyordum..teşekkür ederim
Ben de şehir dışındayım canım. Polis durdurdu aracımızi biz de yazıyı gösterdik. Doktora gidiyoruz deyince yazıya doğru düzgün bakmadılar bile.. Yine de doktorunuza sorun onlar daha iyi biliyor. Biz sorduk yazıyı verdiler bize..

Kızlar araştırdığım kadarıyla tüp bebekte bir çok şey var. Embriyo yapıstırma, yumurtalık prpsi, rahim prpsi, rahime çizik atma, cd56 testi, era testi, intralipid serum, gebelik aşısı ama ben bunların işe yarayıp yaramadığını bilemem. Tüp bebekte en önemli şey yumurta ve sperm kalitesi eğer onlar sağlıklıysa rahimde yeterli kalınlıktaysa tutunma ve devam etme şansımız yüksek bence.

Arkadaşınız nerde yaptirdi donasyonu
merhaba Minee78
arkadaşım kıbrısta eski bahçeci iken british tüp bebek merkezinde oldu, doktoru da Murat bey.biliyorsun bahçeci kısmı kalmadı murat bey gitti...
donörünün yumurta kalitesinin çok iyi olduğu, transfer edilen herkesin hamile kaldığını başka bir kaynaktan öğrendi ve
1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi kaliteye bakar mısın sanki türkiyede tedavi görüyor 1 adet embriyo konuluyor. belki 6 tane de 5. gün embriyosu bekliyor... Allah bu yolda isteyen kardeşlerimin hepsine böylesini nasip etsin hemen hamile kaldı sağlıklı bir şekilde kızına kavuştu.

Yumurtaliklara prp yaptirdim bir işe yaramadi.. rahim filmi cekildi..histereskopi yapilip cizik atildi ama 1.5 yil oldu transfer olamayinca atilan cizigin bi önemi kalmamistir sanirim.. genetikle ilgili bisey düşünüyorum zaten zor embriyo elde ediyorum transfer olup sansimi deneyecegim..Ama tekrarlayan düşüklerde bence yapilmali.. benim farkli olarak intralipid serum uygulanacak.. Ocak ayinda gorecegiz bakalim fayda saglayacak mi?

Kutay biberoğlu diye iyi bir doktor var ankarada o mesela 40 yaş üstünün ngs yaptırmasının büyük cesaret olduğunu söylüyor. Zaten az yumurta toplandığını zaten güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu bu taramanın tekrarlayan düşüğü olan genç ve yumurtası çok hastalarda yapılmasının daha uygun buluyor. Ben ngssiz transfer edilmesi taraftarıyım çünkü bizim sonraki aylarda yumurtamız olup olmayacağı kesin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…