- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.381
Incir kürü nasıl yapılıyor?İncir kürünü hiç denediniz mi?
Benim doktorum çizik olayına inanmıyor ve yapmiyormuş öyle demişti hemşiresi.. O yuzden isteyemeyecegim o aşamaya bile gelsekBende o levele gelemedimbunu değilde çizik atmayı çok duydum . İnşallah birgün o seviyeye gelirsem kesin isticem çizik olayını
ay su zaman en onemli konum vllaKızlar haberlere baktım haftasonu yasaklar geliomus etkilermi bizi bu. Musait olamadım ev kalabalıktı
Etkilemez canım. Benim opu da yasaklara denk gelmişti Bi yazı verdiler. Polise onu gösterip gecmistikKızlar haberlere baktım haftasonu yasaklar geliomus etkilermi bizi bu. Musait olamadım ev kalabalıktı
Sorunumuzun ne olduğunu hala bilmiyoruz açıkçası :))) yarın soracağım doktora bu eksik kalmasın bari. %10 olumlu etkiliyormuş tutunmayı. Eğer olumlu bişeyler duyarsam yaşarsam sizlerle paylaşırım.Embriyoyu özel bir solüsyonda bekletiyorlar ve rahme tutunmasını sağlıyolarlar tek sorununuz tutunmaysa sizin için uygun olabilir ama boş gebelik kalp atımı duyamama onlara bir faydası olduğunu düşünmüyorum.
Yaziyi neresi verdi tup bebek merkezi mi?Etkilemez canım. Benim opu da yasaklara denk gelmişti Bi yazı verdiler. Polise onu gösterip gecmistik
Çizik atma olayı nedir ,histeroskopi gibi bişey mi? Bu arada benim rahim filmine bakıp bi Dr kesin histeroskopi olmalısın demişti ,bi başkası ise gerek yok demiştiBende o levele gelemedimbunu değilde çizik atmayı çok duydum . İnşallah birgün o seviyeye gelirsem kesin isticem çizik olayını
Evet canım.Yaziyi neresi verdi tup bebek merkezi mi?
Kaymakamlik vs izni olmadan sadece merkezin verecegi bir yazıyla sehir disina gidebileceğimizi hic bilmiyordum..teşekkür ederimEvet canım.
Ben de şehir dışındayım canım. Polis durdurdu aracımızi biz de yazıyı gösterdik. Doktora gidiyoruz deyince yazıya doğru düzgün bakmadılar bile.. Yine de doktorunuza sorun onlar daha iyi biliyor. Biz sorduk yazıyı verdiler bize..Kaymakamlik vs izni olmadan sadece merkezin verecegi bir yazıyla sehir disina gidebileceğimizi hic bilmiyordum..teşekkür ederim
Ben sormuştum dr çok etkili değil demiştiO neymiş ki ilk kez duyuyorum
Benimkide yapışıklık yapıyor diyorBenim doktorum çizik olayına inanmıyor ve yapmiyormuş öyle demişti hemşiresi.. O yuzden isteyemeyecegim o aşamaya bile gelsek
Arkadasım çizik attırdı bir işe yaramadı. Ama umut dünyası hepimiz bir çare arıyoruz işte elimizden gelen bu.Benimkide yapışıklık yapıyor diyor
Ben ilk kez duydum.Ben sormuştum dr çok etkili değil demişti
Yaralamak iyi fikir gibi geliyor bana.. Ama bilemedim. Zaten benim doktorum da yapmadığı için çok düşünmedim üzerineBenimkide yapışıklık yapıyor diyor
Arkadaşınız nerde yaptirdi donasyonuha benim arkadaşımın donasyonla bebeği hemen oldu onun gayet güzeldi tedavisi herkesin donasyonla kötü olacakda değil
merhaba Minee78Arkadaşınız nerde yaptirdi donasyonu
Yumurtaliklara prp yaptirdim bir işe yaramadi.. rahim filmi cekildi..histereskopi yapilip cizik atildi ama 1.5 yil oldu transfer olamayinca atilan cizigin bi önemi kalmamistir sanirim.. genetikle ilgili bisey düşünüyorum zaten zor embriyo elde ediyorum transfer olup sansimi deneyecegim..Ama tekrarlayan düşüklerde bence yapilmali.. benim farkli olarak intralipid serum uygulanacak.. Ocak ayinda gorecegiz bakalim fayda saglayacak mi?Kızlar araştırdığım kadarıyla tüp bebekte bir çok şey var. Embriyo yapıstırma, yumurtalık prpsi, rahim prpsi, rahime çizik atma, cd56 testi, era testi, intralipid serum, gebelik aşısı ama ben bunların işe yarayıp yaramadığını bilemem. Tüp bebekte en önemli şey yumurta ve sperm kalitesi eğer onlar sağlıklıysa rahimde yeterli kalınlıktaysa tutunma ve devam etme şansımız yüksek bence.
Kutay biberoğlu diye iyi bir doktor var ankarada o mesela 40 yaş üstünün ngs yaptırmasının büyük cesaret olduğunu söylüyor. Zaten az yumurta toplandığını zaten güvenilirliğinin tartışmalı olduğunu bu taramanın tekrarlayan düşüğü olan genç ve yumurtası çok hastalarda yapılmasının daha uygun buluyor. Ben ngssiz transfer edilmesi taraftarıyım çünkü bizim sonraki aylarda yumurtamız olup olmayacağı kesin değil.Yumurtaliklara prp yaptirdim bir işe yaramadi.. rahim filmi cekildi..histereskopi yapilip cizik atildi ama 1.5 yil oldu transfer olamayinca atilan cizigin bi önemi kalmamistir sanirim.. genetikle ilgili bisey düşünüyorum zaten zor embriyo elde ediyorum transfer olup sansimi deneyecegim..Ama tekrarlayan düşüklerde bence yapilmali.. benim farkli olarak intralipid serum uygulanacak.. Ocak ayinda gorecegiz bakalim fayda saglayacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?