- 25 Eylül 2019
- 2.227
- 2.493
- 83
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.501
Canım çok teşekkür ediyorum biz de erkek infertiletisiydi eşim tedavi önce keçiboynuzu özü ve pekmezi kullandı bunun dışında B vitamini kompleksi farmaton ve balık yağı kullandI ilk transferim kimyasal oldu sonra doktorum histeraskopi yaptı iki ay sonra gelin yeni transfer için ama ben adet olmadım ikinci reglimle hamile kalmışım histeraskopinin etkisi oldu mu bilmiyorum ama her şey Rabbimin ol demesine bakar 17 yıllık evliyim 4 yıl istemedik geçen sene yine kendiliğimden hamile kalmıştım boş gebelikti eşimin ileri hızlı hareketli ve morfoloji sıfırdı ama ben de sorun yoktu şükürHayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah, bize takviye yada başka tavsiyeniz varmı acaba
C life macununu bende kullaniyorum adetin ilk gününden baslayip ovulasyona kadar kullaniliyor gecen ay kullanmaya başlamıştım bugün regl oldum yine basladim bakalimTşkler, ozaman 1 kutu deneyeyim bakam nasıl olacak,
C life ne etkisi ediyor yumurta mi kaliteli yapar miC life macununu bende kullaniyorum adetin ilk gününden baslayip ovulasyona kadar kullaniliyor gecen ay kullanmaya başlamıştım bugün regl oldum yine basladim bakalim
Tşk ederim canim, inşallah faydasını görürüzC life macununu bende kullaniyorum adetin ilk gününden baslayip ovulasyona kadar kullaniliyor gecen ay kullanmaya başlamıştım bugün regl oldum yine basladim bakalim
Senin rezerv yada kalitede sorun varmıydı canım yoksa sadece eşindemi, yada swnin kullandığın vitamin varmıydıCanım çok teşekkür ediyorum biz de erkek infertiletisiydi eşim tedavi önce keçiboynuzu özü ve pekmezi kullandı bunun dışında B vitamini kompleksi farmaton ve balık yağı kullandI ilk transferim kimyasal oldu sonra doktorum histeraskopi yaptı iki ay sonra gelin yeni transfer için ama ben adet olmadım ikinci reglimle hamile kalmışım histeraskopinin etkisi oldu mu bilmiyorum ama her şey Rabbimin ol demesine bakar 17 yıllık evliyim 4 yıl istemedik geçen sene yine kendiliğimden hamile kalmıştım boş gebelikti eşimin ileri hızlı hareketli ve morfoloji sıfırdı ama ben de sorun yoktu şükür
Instegramda olumlu yorumlar var whatsappta görüştüm hamile kalmak icin kullanmak istedigimi belirttim yaşımı belirttim 45 yasinda hamile kalan müşterim var dedi bakalim sonucta bitkisel bi ürün bi zarari olmaz diye düşünüyorumC life ne etkisi ediyor yumurta mi kaliteli yapar mi
1 kutu 1 aylıkmı oluyor ne kadar kullanacaksınInstegramda olumlu yorumlar var whatsappta görüştüm hamile kalmak icin kullanmak istedigimi belirttim yaşımı belirttim 45 yasinda hamile kalan müşterim var dedi bakalim sonucta bitkisel bi ürün bi zarari olmaz diye düşünüyorum
Bu arada yanlışma olmasin 42 yasindayimInstegramda olumlu yorumlar var whatsappta görüştüm hamile kalmak icin kullanmak istedigimi belirttim yaşımı belirttim 45 yasinda hamile kalan müşterim var dedi bakalim sonucta bitkisel bi ürün bi zarari olmaz diye düşünüyorum
Yani yanlis anlaşılma olmasin 42 yasindayim yazacaktimBu arada yanlışma olmasin 42 yasindayim
Aynı yaştayız canım inş faydası olur bende yarın sipariş vereyim,, bakayım tadı iyiyse aynı oranda bizde karışım yaparızBu arada yanlışma olmasin 42 yasindayim
1kutu 25 günlük demislerdi ben diger ay reglim başladiginda siparis etmiştim araya 29 ekim resmi tatil girdi biraz gec geldi ovulasyona kadar fazla kullanamadim.ama bu ay bitiririm o 1 kutuyu1 kutu 1 aylıkmı oluyor ne kadar kullanacaksın
Peki buda yumurtlamaya kadarmı kullanılıyor1kutu 25 günlük demislerdi ben diger ay reglim başladiginda siparis etmiştim araya 29 ekim resmi tatil girdi biraz gec geldi ovulasyona kadar fazla kullanamadim.ama bu ay bitiririm o 1 kutuyu
Senin rezerv yada kalitede sorun varmıydı canım yoksa sadece eşindemi, yada swnin kullandığın vitamin varmıydı
Aynı yaştayız canım inş faydası olur bende yarın sipariş vereyim,, bakayım tadı iyiyse aynı oranda bizde
Allah tamamina erdirsin cnm darisi bizim başımıza inşallahyoktu canım annem doğurgan bir kadındı ona çekmişim sanırım yaşıma göre çok iyiydi7 yumurtam 5. Güne girmişti ama doktorum tedavi amaçlı pragnavit adlı bir vitamin verdi onu kullandım onun dışında hiçbir şey kullanmadım
Yumurtlama donemi başlayinca 3 gun daha kullanip 4.gun kullanima ara veriliyo sonrada adeti bekliyorsunPeki buda yumurtlamaya kadarmı kullanılıyor
merhabalar; ilk deneme dediginiz tup bebek tedavisi yaptirdiniz dimi yanlis anlamadim.kac yumurtaniz toplandi,kaci dollendi? açikcasi sizin icin kriter olabilecek olan ilk tedavibizdeki sayilar.he tabiyki bu demek degilki ilkinde ne olduysa oyle devam edicek.ama bu da bir gosterge sonucta.kaldi ki bence gorunen sayisiniz (7-8) hicte az degil.onenmli olan zaten kalitesi,cok krise bir laf ama bize birtane kaliteli saglikli embrio lazimBu sayfayı bazen okuyorum. Gercekten bu konuda çok bilinçli ve deneyimlisiniz. 36 yaşındayım. İlk denemem kimyasal gebelik oldu. Benim merak ettiğim Ultrasonda görünen yumurta sayısını artıracak bı yöntem yok mu acaba? Sağlıklı besleniyorum, takviye aliyorum, yürüyüş yapıyorum. Bal propolis arı sütü olan bı karışımda kullanıyorum. Bunları yaptığım halde ultrasonda görünen yumurta sayım hep aynı artmıyor hatta azalıyor.7-8 civarı yumurta görünüyor.Tabi bu ay 6 göründü. Yumurtalarım eşit büyüsün diye doğum kontrol hapı verdi doktor. Bu ay basliycam bakalım kaç cikacak
Evet canim ilk tüp bebek denemem 7 yumurta görünmüştü. Doktor kaliteleri güzel demişti. 8 toplandı ama eşit buyumemislerdi. Sadece 3 tanesi 20 mm civarıydı. 3 taneden 2 si 5.gune gitti. Cift embriyo transfer ettiler. Kimyasal oldu. Dedim yumurtalarım eşit büyümüyor. Doktorda bunun için doğum kontrol hapı verdi düzene girsin diye. Negatif sonrası doktor takviye önermedi ama bir aydır prowoman diye takviye kullanıyorum. İkinci kutuya geçtim. Yeterli gelir mi o bilmiyorum. Eş evet önemli malesef bizim sebepsiz görünüyor ama esimde DNA hasarı yüzde 90 çıktı. Takviyeyle yüzde 8'e düşürdük. Transfer olunca bırakmıştı takviyeyi şimdi yine başladı. Ari sütünü ayrı kullanayım en iyisi... Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.merhabalar; ilk deneme dediginiz tup bebek tedavisi yaptirdiniz dimi yanlis anlamadim.kac yumurtaniz toplandi,kaci dollendi? açikcasi sizin icin kriter olabilecek olan ilk tedavibizdeki sayilar.he tabiyki bu demek degilki ilkinde ne olduysa oyle devam edicek.ama bu da bir gosterge sonucta.kaldi ki bence gorunen sayisiniz (7-8) hicte az degil.onenmli olan zaten kalitesi,cok krise bir laf ama bize birtane kaliteli saglikli embrio lazimayrica yasinizda cok uygun..
size tavsiyem ari sutunu harici kullanmaniz.karisim icindekilerde oran az cunku.direk arisutu kullanin.harici takviye aliyirum demissiniz ne aliyorsunuz bilmiyorum ama ; omega d vit folat bunlar ztn demirbas.Quenzm de kesinlikle almalisiniz.bunlardan haric prowomen tarzi kullanan arkadaslar var.onceki yazilanlari soyle bir okuyun cok faydali bilgiler bulacaksiniz.ayrica sadece kendinize yuklenmeyin; esinizde problem olmasa bile ona da takviye kullandirmalisiniz.keciboynuzu özü fix mesela.ben esime sorun olmasada proxeed kullandiriyorum ve keciboynuzu.birde E vit aliyoruz ikimizde...aklima gelenler bunlar simdilik.
umarim gonlunuzden gecenlere biran once kavusursunuz,sevgiler
eger esit buyumemesi gibi bir durum varsa uzun protokol deneyebilirsiniz.doktorunyz yonlendirecektir.dogum kont hapi da evt 1 ayin sonunda olumlu etki gosterebilir.Evet canim ilk tüp bebek denemem 7 yumurta görünmüştü. Doktor kaliteleri güzel demişti. 8 toplandı ama eşit buyumemislerdi. Sadece 3 tanesi 20 mm civarıydı. 3 taneden 2 si 5.gune gitti. Cift embriyo transfer ettiler. Kimyasal oldu. Dedim yumurtalarım eşit büyümüyor. Doktorda bunun için doğum kontrol hapı verdi düzene girsin diye. Negatif sonrası doktor takviye önermedi ama bir aydır prowoman diye takviye kullanıyorum. İkinci kutuya geçtim. Yeterli gelir mi o bilmiyorum. Eş evet önemli malesef bizim sebepsiz görünüyor ama esimde DNA hasarı yüzde 90 çıktı. Takviyeyle yüzde 8'e düşürdük. Transfer olunca bırakmıştı takviyeyi şimdi yine başladı. Ari sütünü ayrı kullanayım en iyisi... Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.
Uzun protokolu söyledim. Artik uygulamıyoruz onu dedi. Sana uygulasak daha az yumurtan çıkar dedi. Tekrar teşekkür ederimeger esit buyumemesi gibi bir durum varsa uzun protokol deneyebilirsiniz.doktorunyz yonlendirecektir.dogum kont hapi da evt 1 ayin sonunda olumlu etki gosterebilir.
esinizdeki düşüs muazzamama saglikli bir bebeginiz olana kdr takviye kullanimini birakmamasi bence,ki baslamis ztn.
ricaederim,sevgiler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?