- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.521
Soyle bir sey duydum. Bruksel ile görüştüm orasi soyledi. Diyelim 10 yumurtan var. 4 u büyüdü. 4 unu topluyorlar. Kalan yumurtalari almayıp ilac kullanmaya devam edip kalanları da olgunlaştırır kalanları da topluyorlar. Embriyologkarla gorustum. Tekrar bir sonraki regl de yumurta elde etmekle ayni derece başarılı yumurtalarda kalitenin etkilenmedigini gorduk dedi. Yeni bir yöntem olarak artik bu uygulaniyormus. Maliyet olarak da daha dusuk.Uzun protokolu söyledim. Artik uygulamıyoruz onu dedi. Sana uygulasak daha az yumurtan çıkar dedi. Tekrar teşekkür ederim
Bir de kimyasal yaşıyorsanız bence ngs ya da cgs yaptirin. En azindan kimyasal yaşamınızda daha iyidir. Iyi gelenleri transfer ederler. Buna da doktorlar çelişkili ifadeler de bulunuyor. Ben de henüz karar veremedim. Ileri de genetik test yaptirmak istiyorum ama hangi genetik testi yaptıracağım karar veremedim. En azindan kromozom sayıları dogru olanlar transfer edilmesini istiycem.Uzun protokolu söyledim. Artik uygulamıyoruz onu dedi. Sana uygulasak daha az yumurtan çıkar dedi. Tekrar teşekkür ederim
Kimyasal bir kez oldu. Sordum genetige yollamayi falan. 38 yaştan sonra öneriyoruz dedi. Birde 3.denemede öneriyorlarmis. Oldukçada masraflı tek embriyo 300 Euro +1800 TL. Çok embriyom kalsa göndereyim diyorum ama iki tane olunca zaten onlarda transfer oluyor. Birde genetiği iyi olanlarda tutmayabiliyormus. Dipsiz bı kuyuya taş atmak gibi bu isler gerçekten.Bir de kimyasal yaşıyorsanız bence ngs ya da cgs yaptirin. En azindan kimyasal yaşamınızda daha iyidir. Iyi gelenleri transfer ederler. Buna da doktorlar çelişkili ifadeler de bulunuyor. Ben de henüz karar veremedim. Ileri de genetik test yaptirmak istiyorum ama hangi genetik testi yaptıracağım karar veremedim. En azindan kromozom sayıları dogru olanlar transfer edilmesini istiycem.
Doktora dedim neden tutmadi sebebini bende bilmiyorum herşey iyiydi dedi. Benim görümcemde kromozom bozukluğu var 7 yıl çocugu olmamış sonra da doğal yolla iki tane olmuş. Kimse önermedi ama esime ondan dna hasarı testi yaptırdim ve gerçektende hasar çok yüksek çıktı.Bazen bende embriyoların genetiklerinin bozuk olduğunu düşünüyorum.Tabi doktorum bunu biliyor ama şuan gerekli gormuyorSoyle bir sey duydum. Bruksel ile görüştüm orasi soyledi. Diyelim 10 yumurtan var. 4 u büyüdü. 4 unu topluyorlar. Kalan yumurtalari almayıp ilac kullanmaya devam edip kalanları da olgunlaştırır kalanları da topluyorlar. Embriyologkarla gorustum. Tekrar bir sonraki regl de yumurta elde etmekle ayni derece başarılı yumurtalarda kalitenin etkilenmedigini gorduk dedi. Yeni bir yöntem olarak artik bu uygulaniyormus. Maliyet olarak da daha dusuk.
İsterseniz bi araştırın. Dusukler ve kimyasal olma sebepleri genelde kalitesiz yumurta ve sperm kaynakli olabiliyormus.
Teşekkür ederim bilgi içinSoyle bir sey duydum. Bruksel ile görüştüm orasi soyledi. Diyelim 10 yumurtan var. 4 u büyüdü. 4 unu topluyorlar. Kalan yumurtalari almayıp ilac kullanmaya devam edip kalanları da olgunlaştırır kalanları da topluyorlar. Embriyologkarla gorustum. Tekrar bir sonraki regl de yumurta elde etmekle ayni derece başarılı yumurtalarda kalitenin etkilenmedigini gorduk dedi. Yeni bir yöntem olarak artik bu uygulaniyormus. Maliyet olarak da daha dusuk.
İsterseniz bi araştırın. Dusukler ve kimyasal olma sebepleri genelde kalitesiz yumurta ve sperm kaynakli olabiliyormus.
Prowomen hangisini tavsiye ediyorsunuz 2 çeşidi var sanirimmerhabalar; ilk deneme dediginiz tup bebek tedavisi yaptirdiniz dimi yanlis anlamadim.kac yumurtaniz toplandi,kaci dollendi? açikcasi sizin icin kriter olabilecek olan ilk tedavibizdeki sayilar.he tabiyki bu demek degilki ilkinde ne olduysa oyle devam edicek.ama bu da bir gosterge sonucta.kaldi ki bence gorunen sayisiniz (7-8) hicte az degil.onenmli olan zaten kalitesi,cok krise bir laf ama bize birtane kaliteli saglikli embrio lazimayrica yasinizda cok uygun..
size tavsiyem ari sutunu harici kullanmaniz.karisim icindekilerde oran az cunku.direk arisutu kullanin.harici takviye aliyirum demissiniz ne aliyorsunuz bilmiyorum ama ; omega d vit folat bunlar ztn demirbas.Quenzm de kesinlikle almalisiniz.bunlardan haric prowomen tarzi kullanan arkadaslar var.onceki yazilanlari soyle bir okuyun cok faydali bilgiler bulacaksiniz.ayrica sadece kendinize yuklenmeyin; esinizde problem olmasa bile ona da takviye kullandirmalisiniz.keciboynuzu özü fix mesela.ben esime sorun olmasada proxeed kullandiriyorum ve keciboynuzu.birde E vit aliyoruz ikimizde...aklima gelenler bunlar simdilik.
umarim gonlunuzden gecenlere biran once kavusursunuz,sevgiler
Yaşınız genç ama kürtaj diye bir gerçek var ve rahime oldukça sorun çıkarabiliyor embriyo sağlıklı olsa bile bu sefer rahim inceliği sorunu karşınıza çıkabilir. Sizi uyarmak istedim zamanında bende bilmiyordum kimse uyarmadı fırsat buldukça aklıma gelenleri paylaşmaya çalışıyorum. Eşinizin dna oranı %90 ise çok çok yüksek size tavsiyem her deneme öncesi baktırın. Kötü ise tedavi olmadan tüp bebeğe başlamayın. Tedavi olduğunuz yer biraz rahat davranıyor gibi. Başka bir çare embriyolarınıza ngs yaptırın tüm kromozom ve delesyon herşeyi tarıyor ngs. Sağlıklı olanı transfer edin. Bunun da garantisi yok biliyorum ama diğer türlü daha riskli. Kürtaj gerçekten problem.Doktora dedim neden tutmadi sebebini bende bilmiyorum herşey iyiydi dedi. Benim görümcemde kromozom bozukluğu var 7 yıl çocugu olmamış sonra da doğal yolla iki tane olmuş. Kimse önermedi ama esime ondan dna hasarı testi yaptırdim ve gerçektende hasar çok yüksek çıktı.Bazen bende embriyoların genetiklerinin bozuk olduğunu düşünüyorum.Tabi doktorum bunu biliyor ama şuan gerekli gormuyorBende bilmiyorum böyle deneme yanilma mi gitsem ne yapsam. İkinci üçüncüde olur diyor. Çocuğun olacak diyor ama ne gelen var ne giden yaşta geçiyor. Allah isteyen, çabalayan herkese yardım etsin.Yormadan yıpratmadan olsun. Hatta doğal yolla olsun
Çok sagolun. Acibademde tedavi görüyorum.Onlara göre sperm yeterli, seçmekte sıkıntı yok.Yaşınız genç ama kürtaj diye bir gerçek var ve rahime oldukça sorun çıkarabiliyor embriyo sağlıklı olsa bile bu sefer rahim inceliği sorunu karşınıza çıkabilir. Sizi uyarmak istedim zamanında bende bilmiyordum kimse uyarmadı fırsat buldukça aklıma gelenleri paylaşmaya çalışıyorum. Eşinizin dna oranı %90 ise çok çok yüksek size tavsiyem her deneme öncesi baktırın. Kötü ise tedavi olmadan tüp bebeğe başlamayın. Tedavi olduğunuz yer biraz rahat davranıyor gibi. Başka bir çare embriyolarınıza ngs yaptırın tüm kromozom ve delesyon herşeyi tarıyor ngs. Sağlıklı olanı transfer edin. Bunun da garantisi yok biliyorum ama diğer türlü daha riskli. Kürtaj gerçekten problem.
Ben size promotil women i tavsiye ederim. Kendim kullandım içeriğine bi göz atın isterseniz. İçeriğinde yumurtalar üzerinde ki stresi ve hasarı azaltıcı, kalitesini artırıcı etkisi olup yüksek antioksidan barındıran en güçlü takviye oldugunu düşünüyorum.Prowomen hangisini tavsiye ediyorsunuz 2 çeşidi var sanirim
Nerden aldiniz netten mi eczaneden mi içeriğine baktim evet bir çok sey biraradaBen size promotil women i tavsiye ederim. Kendim kullandım içeriğine bi göz atın isterseniz. İçeriğinde yumurtalar üzerinde ki stresi ve hasarı azaltıcı, kalitesini artırıcı etkisi olup yüksek antioksidan barındıran en güçlü takviye oldugunu düşünüyorum.
Netten aldım,bir miktar da olsa eczaneden ucuzdu.220 civarıydı.Nerden aldiniz netten mi eczaneden mi içeriğine baktim evet bir çok sey birarada
Bunlarin ikiside ayni mi acabaNetten aldım,bir miktar da olsa eczaneden ucuzdu.220 civarıydı.
ben kullanmadim.daha once imprly kullanmistik 3 ay bende hic fark yaratmadi..ki bence icerik olarak en zayifi imprly.ben kullanan arkadaslar oldugu icn soyledim prowomani fln.bu sefer genelde tek kullaniyirum vit. ben kullandiklarimi yaziyim ki ise yariyor mu gorucezProwomen hangisini tavsiye ediyorsunuz 2 çeşidi var sanirim
Bende kürtaj oldum rahime zarar verdiği nasil anlaşılır sizce rahim filmimi cektirmek gerekiyorYaşınız genç ama kürtaj diye bir gerçek var ve rahime oldukça sorun çıkarabiliyor embriyo sağlıklı olsa bile bu sefer rahim inceliği sorunu karşınıza çıkabilir. Sizi uyarmak istedim zamanında bende bilmiyordum kimse uyarmadı fırsat buldukça aklıma gelenleri paylaşmaya çalışıyorum. Eşinizin dna oranı %90 ise çok çok yüksek size tavsiyem her deneme öncesi baktırın. Kötü ise tedavi olmadan tüp bebeğe başlamayın. Tedavi olduğunuz yer biraz rahat davranıyor gibi. Başka bir çare embriyolarınıza ngs yaptırın tüm kromozom ve delesyon herşeyi tarıyor ngs. Sağlıklı olanı transfer edin. Bunun da garantisi yok biliyorum ama diğer türlü daha riskli. Kürtaj gerçekten problem.
Bu attıklarınızı bilmiyorum fakat benim dediğim bunlardan farklı. Ben de çook araştırdıktan sonra en yüksek içerikli promotil women olduguna karar vererek aldım.Bunlarin ikiside ayni mi acaba
Azşekerli ne kadar çok vitamin kullanıyorsun :))) acaba sıkıntı çıkarabilir mi hepsini birden kullanmak ,bilemedim. Bi endokronolojiye gideyim diyorum ben de..sen bu vitaminleri kendin mi belirledin?ben kullanmadim.daha once imprly kullanmistik 3 ay bende hic fark yaratmadi..ki bence icerik olarak en zayifi imprly.ben kullanan arkadaslar oldugu icn soyledim prowomani fln.bu sefer genelde tek kullaniyirum vit. ben kullandiklarimi yaziyim ki ise yariyor mu gorucez
d vit,omepa(ubikinol ve omega),wellwoman( bunu ztn hep kullaniyorum multivitamin),çinko,biotin(bunu da genel kullaniyorum tirnaklarim icn arada),E vitamini,miyo&d-kiro inositol,L-arginine 500 mg ve koronadan beri betaglukan+c vit.
ve mutlaka hersabah saf ari sutu
Hangisi acaba resmi varmi sizde burdan paylasabilir misiniz zahmet olmazsaBu attıklarınızı bilmiyorum fakat benim dediğim bunlardan farklı. Ben de çook araştırdıktan sonra en yüksek içerikli promotil women olduguna karar vererek aldım.
:)) aslinda cok degil.prowomen promotilwomen tarzi sase vit. icerigindekiler ayni hemen hemen.sadece ayri ayri almis oluyorum.d vit omega ztn belli biyastan sonra herkesin kullanmasi lazimAzşekerli ne kadar çok vitamin kullanıyorsun :))) acaba sıkıntı çıkarabilir mi hepsini birden kullanmak ,bilemedim. Bi endokronolojiye gideyim diyorum ben de..sen bu vitaminleri kendin mi belirledin?
Kozmodi.com da en ucuzu vardı bir ara. Akakce den yada farmanteden bakın bikac sitede arastırın en iyisi promotıl women.Hangisi acaba resmi varmi sizde burdan paylasabilir misiniz zahmet olmazsa
Çok sagolun. Acibademde tedavi görüyorum.Onlara göre sperm yeterli, seçmekte sıkıntı yok.Mikrociple seçiyorlar. Tedaviye başladığımizda hasar düşüktü.Tabi şuan ne durumda bilmiyorum. Kaan Aydos takviye kullandığı sürece hasar düşecek dedi. Takviyeler de 6-7 bin TL masraf etmisizdir. Bı faydasınıda görmedik. Bu denemede de olmazsa sizin dediklerinizi kesinlikle yapıcam.
Rahim filminden anlaşılır. Regl miktarı azaldıysa bu da yapışıklık göstergesi olarak aklınızda bulunsunBende kürtaj oldum rahime zarar verdiği nasil anlaşılır sizce rahim filmimi cektirmek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?