- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.541
Azalma yokta rahim film çekilirse hamile kalmak kolay oluyor diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum tabiRahim filminden anlaşılır. Regl miktarı azaldıysa bu da yapışıklık göstergesi olarak aklınızda bulunsun
Teşekkür ederimKozmodi.com da en ucuzu vardı bir ara. Akakce den yada farmanteden bakın bikac sitede arastırın en iyisi promotıl women.
Evet içeriği cok iyi hepsi biraradaKozmodi.com da en ucuzu vardı bir ara. Akakce den yada farmanteden bakın bikac sitede arastırın en iyisi promotıl women.
Öyle söyleniyor ama bende işe yaramadı :)Azalma yokta rahim film çekilirse hamile kalmak kolay oluyor diye duydum ne kadar dogru bilmiyorum tabi
Bende de :)Öyle söyleniyor ama bende işe yaramadı :)
Telefonun azizliğine uğradım burda yazan arkadaşın mesajını kopyalamış :) M Mirayseval menopoza birden bire girilmiyor diye biliyorum, benim arkadaşım da bu durumdaydı doktor buna benzer Bi şey söyleyip tarlusal vermişti, sonuçta durumu düzeldi. Siz de en güzeli doktorunuza görününKusura bakmayın bir sey soracağım ikinci tüp bebek denemesi negatif oldu adet oldu. Üzerinden bir ay geçti adetime on gün vardı lekelenme geldi bir geldi bir gelmedi sonunda sadece leke geliyor adet olmuyorum on iki gün oldu lütfen bir fikir veririm menopoza mı girdim
Test yapmışsınızdır diye o ihtimalden hiçOn gün boyunca böyle olunca dedim acaba tüp bebekten sonra yerleşme mi dedim erken adet oldum çünkü leke leke olacak şey değil gibi geldi 12 gün ara ara geliyor
Test yapmadım ama iki tüp bebek denedim olmadı şimdi 12 gün boyunca ara ara kanamam oluyor bir fikir verirseniz sevinirimTest yapmışsınızdır diye o ihtimalden hiç
Söz etmedim ama umalım da yerleşmeden büyümeden olsun bu lekeler
Ben olsam hiç değilse idrar testi yapardım, tüp bebeğin adet düzenine belirgin Bi etkisi yok benim bildiğim o yüzden bence doktorunuza görünün ya da öncesinde test yapın. hamileyseniz ve haberiniz olmadığı için sıkıntılı bi durum olursa erken müdahale etmiş olursunuz.Test yapmadım ama iki tüp bebek denedim olmadı şimdi 12 gün boyunca ara ara kanamam oluyor bir fikir verirseniz sevinirim
Negatiften sonra adet gormediniz mi? Yoksa adet gördünüz de bir sonraki ay mi bu oldu?Test yapmadım ama iki tüp bebek denedim olmadı şimdi 12 gün boyunca ara ara kanamam oluyor bir fikir verirseniz sevinirim
Bence test yaptırın mutlaka hamileliğin başlarında böyle lekelenmeler olabiliyor diye biliyorum.Test falan yapmadım sadece ara ara leke geliyor 12 gün oldu
Evet kurtajdan sonra regl olduktan sonra çektirin muhakkak. Ben de kurtaj olduktan sonra reglden sonra cektirdim. Parca falan kaldığı goruldu. Tup tikanmis o goruldu. Yapisiklik goruldu. Tekrar operasyon oldum.Bende kürtaj oldum rahime zarar verdiği nasil anlaşılır sizce rahim filmimi cektirmek gerekiyor
Ben prowoman act aliyorum. Yanında bir de imprly iciyorum. Her sabahta arisutu bal polen tableti var ondan aliyorum. Tup bebege başlayınca faydasını gorup görmediğimi sizlere yazarimProwomen hangisini tavsiye ediyorsunuz 2 çeşidi var sanirim
Özelde kadin dogum doktoruna cektirsem olur herhalde devlet hastaneleri malum virüs var birde film cektiricem desem cekeler mi bakalimEvet kurtajdan sonra regl olduktan sonra çektirin muhakkak. Ben de kurtaj olduktan sonra reglden sonra cektirdim. Parca falan kaldığı goruldu. Tup tikanmis o goruldu. Yapisiklik goruldu. Tekrar operasyon oldum.
Sperm dna hasariniz varsa ngs yaptırmanız gerekir. Sperme dışarıdan bakılıp hangisinde dna hasari var hangisinde yok anlasilmiyor. Mikrociple içerisinden seçilen spermlerde hangisi hasarli bilinmiyor. bu nedenle de hasarli spermler nedeniyle embriyo da dna si bozuk embriyolara neden olabiliyor. Bunu en iyi anlamanın yolu da embriyolara ngs yaptirmak. Bu bile riski en aza indirir tamamen riski sıfırlamış da olmazsınız.Çok sagolun. Acibademde tedavi görüyorum.Onlara göre sperm yeterli, seçmekte sıkıntı yok.Mikrociple seçiyorlar. Tedaviye başladığımizda hasar düşüktü.Tabi şuan ne durumda bilmiyorum. Kaan Aydos takviye kullandığı sürece hasar düşecek dedi. Takviyeler de 6-7 bin TL masraf etmisizdir. Bı faydasınıda görmedik. Bu denemede de olmazsa sizin dediklerinizi kesinlikle yapıcam.
Anladım neyseki bebek tutunmadan düştü benim. Doktor ondan şanslısın kürtaj kötü dedi. Bilmiyorumki doktor neden önermiyor. Hasarın yüksek olduğunuda söyledim biliyor. Basarilida biri aslında. Dedikleriniz benim için çok önemli dikkat edicem kesinlikle.Sperm dna hasariniz varsa ngs yaptırmanız gerekir. Sperme dışarıdan bakılıp hangisinde dna hasari var hangisinde yok anlasilmiyor. Mikrociple içerisinden seçilen spermlerde hangisi hasarli bilinmiyor. bu nedenle de hasarli spermler nedeniyle embriyo da dna si bozuk embriyolara neden olabiliyor. Bunu en iyi anlamanın yolu da embriyolara ngs yaptirmak. Bu bile riski en aza indirir tamamen riski sıfırlamış da olmazsınız.
Kurtaj olmaktan iyidir inanin. Defalsrca kurtaj sonrasi rahime kalici zarar verilir ve artik donasyon bile yapsanız rahim hasarli oldugunda tutmayabilir. Bari rahimi bu surecte kaybetmeyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?