Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ozge ozder in cinsiyet partisinde bahceci tup bebegin sahibi Mustafa bahceci vardi , sevgili doktorum diye tanıttı, muhtemelen orada tedavi gördü.

Ama benim bir arkadaşım 43 yasinda tup bebek tedavisine giderken hamile oldugunu ogrendi. 2 yasinda kizi simdi. Bir arkadaşımda 44 yasinda kendiliğinden kaldi.. bunlar herhalde nadir görülen vakalar bilemedim..

Büyük ihtimal tüp bebekti zaten ama hızlı olmuş maşallah. Erken yaşta yumurta dondurmuş da olabilir böylece kromozom anomalisi olasılığını azaltmıştır onun eşi de genç. Diğer örneklere gelince de umut oluyor valla 43-44 yaşlarda doğal gebelik mucize. İnşallah hepimiz bir gün mucize hikayelerimizi paylaşırız.

Evet nadir olduğunu düşünüyorum bu kadar tecrubeme dayanarak ancak verdiğiniz bu örneklere de bakarsak umut yok mu VAR ...yine buradaki kıymetli bir arkadaşımızdan öğrendiğim sozdeki gibi " kuşun bir kanadı "korku" bir kanadı "umut" ....gücümüzün yettiği yere kadar uçacağız artık

Ben son derece umudumu kaybetmiş durumdayım..

O nadir vakalarda bizi bulmaz ki.

neden bulmasın Allah aşkına 78Kova arkadaşımız o kadar iyi hatırlıyorum ki bu sayfadaki paylaşımlarını tedaviye başlamak için gün sayıyordu ve kızlar adetim gecikti dedi ve bingooooo (sağlıkla kucağına alsın inşallah ) 42 yaşında o da olur yani neden olmasın. Bizimde olur olur oluuurrrrrrrr

Bulur inşallah buluur.. Hem öyle bir bulur ki "Bilemezsin ki;belki Allah bundan sonra yeni bir durum ortaya çıkarıverir" (talak suresi 1) çıkarır da, biz de alıp baş göz üstüne deriz inşallah.
Umut hep bizim olsun..

Canim hic oyle dusunme. Bizim tanıdığımıza asla çocuğun olmaz denildi amh düşüktü esinde sperm sorunu vardı ileri yaş vardi. Kiz menopoza girdi sandi. 4 ay 5 ay regl olmadi. Sonra doktora gittigimde 5 aylik hamile olduğunu ogrendi. Hem de hic beklemiyorlardi karni bile sismemisti. Ben bu saka falan dedim. Bakınca da anlasilmiyordu cunku.
O kadar inanmıştık ki menopoz oldugunda 3 4 ayri doktora gittik bir doktor 5 aylik diyince. Simxi bir kızı var. Hic cocuklari olmayacak diye 1 oda 1 salon ev almışlardı dusun yani simdi salonun ortasında bebek beşiği var. Pandemi nedeniyle de tasinamadilar.

En komiği de doktor dikkat et diyince esinin nasil götüreceğiz eve hic kalkmayacak mi demesiymis

Hakan Yaralı çok başarılı bir doktor. Çok şükür bebeğime sayesinde kavuştum. Şuana kadar yönlendirdiğim bütün arkadaşlarım da hamile kaldı çok şükür. Doktor kesinlikle çok önemli ama Laboratuvar da çok önemli arkadaşlar. Anatolianın laboratuvar alanında belgeleri var. Bir de laboratuvar sorumlusu Hakan Yaralı hocanın kızı İrem Yaralı Özbek Hanım. eğitimlerini Amerika'da tamamladığını biliyorum. Hiç tereddüt etmeden Hakan Yaralı hocaya gidebilirsiniz. Rabbim yolunuzu açık etsin..

Tebrikler Kac yaşında hamile kaldınız, kacinci denemenizdi

Tebrikler Kac yaşında hamile kaldınız, kacinci denemenizdi
Şuan 40 yaşındayım. 38 yaşında gebe kaldım 2 tane başarısız uygulamadan sonra. Hakan hocadaki ilk denememdi. diğer denemelerimde embriyolarım 5. güne kadar ilerlememişti. Burada 5. güne ilerledi. Onun için diyorum labortauvar çok önemli gerçekten. Kızım biraz daha büyüsün tekrar gitcem. İnşallah darısı sizin de başınıza hakkınızda hayırlısı olsun.

Sanirim en önemli şey yaş ben artık buna inanıyorum sadece

Herkese güzel haftalar! Bugün yeni tedavi için ilk adımı attık Öncesinde asenkron problemi nedeniyle Climara bant da kullanmıştım zaten. Neyse bugün tahlil yaptılar, demin de sonuçları aldım: fsh: 11,8, e2: 17 . Hadi fsh'yı yüksek bekliyordum zaten şaşırmadım ama e2 neden böyle çıktı anlamıyorum. İlk tedavimde opu'dan önce 992 çıkmıştı, 17 çok düşük değil mi? Tedaviye başlarken e2'si düşük çıkıp güzel sonuç alan var mı? Nolur olsun, umut olsun!

Benim tedavilerimde hic e2 bakilmiyor..demekki cok onemli bisey degil..

arkadaslar bugun regli oldum.nasipse yarin basliyorum tedaviye
hepinizden dua bekliyorum umuyorum ki bu son olur..hepimiz kavusalim artik bebeklerimize
Oldukça heyecanlı..
Hadi bakalım bismillah hayırlı mutlu bol bereketli bir tedavi olsun. Umarım aşşırı sevindirici gelişmelerinize şahit olalım inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…