- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.581
Benim tedavilerimde hic e2 bakilmiyor..demekki cok onemli bisey degil..
Bana bant kullandırdıkları ay bu şekilde çıktı 17 civarıydı diye hatırlıyorum. Doktor bant yapar demişti. Sorun olmamıştı. 992 tedavi sırasında olur ama öncesi için çok yüksek geldi. O esnada kist mi vardı?Herkese güzel haftalar! Bugün yeni tedavi için ilk adımı attıkÖncesinde asenkron problemi nedeniyle Climara bant da kullanmıştım zaten. Neyse bugün tahlil yaptılar, demin de sonuçları aldım: fsh: 11,8, e2: 17 . Hadi fsh'yı yüksek bekliyordum zaten şaşırmadım ama e2 neden böyle çıktı anlamıyorum. İlk tedavimde opu'dan önce 992 çıkmıştı, 17 çok düşük değil mi? Tedaviye başlarken e2'si düşük çıkıp güzel sonuç alan var mı? Nolur olsun, umut olsun!
Bana bant kullandırdıkları ay bu şekilde çıktı 17 civarıydı diye hatırlıyorum. Doktor bant yapar demişti. Sorun olmamıştı. 992 tedavi sırasında olur ama öncesi için çok yüksek geldi. O esnada kist mi vardı?
O zaman sorun yok :)Aaa bant yüzünden demek ki benim de, o kadar rahatladım kiçok teşekkürler 992 tedavi sırasında olmuştu opu'dan hemen önce.
hemde nasill heyecan,korkuu,umuttOldukça heyecanlı..
Hadi bakalım bismillah hayırlı mutlu bol bereketli bir tedavi olsun. Umarım aşşırı sevindirici gelişmelerinize şahit olalım inşllh
ahh ne isterim o ilk ayak sürüyen olabilmeyi:)) insallah guzel umutlu haberleri veririmHadi kızlar biriniz ayağını sürüsün peş peşe güzel habeler paylaşalımtedaviye baslayan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Malesef ist.da degilimIstanbuldaysaniz echomari oneririm
Hadi kızlar biriniz ayağını sürüsün peş peşe güzel habeler paylaşalımtedaviye baslayan arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun inşallah hepinizden güzel haberler bekliyoruz
Muhteşem sözYoutubde ask-i neva die bir kanal var zaman zaman izlerim orda iki soz vardi ne zamandir duyduğum. Sizinle paylasmak istedim.
'' Aramakla bulunmaz ama bulanlar hep arayanlardır
Ve
"Bir gün olur perdeyi yar kaldırır
Seyri cemal ile seni güldürür"
"pozitif aldigimda isteydim labaratuari aramıştım inanılmaz sevinç içimde ama bir yandan korku nedensiz. Doya doya yaşayamadım acıkcasi o birkac haftayida. Su an 23haftada olcaktım forumda beraber transfer olduğum kişilerin takvimden denk geldim yine. Allah saglikla kucagına almayı nasip etsin herkese. Kimler anne olmadıki bizede nasip olur hayırlisi ile.
Kendi durumum su an, aralikta rahim filmi icin on kontrol falan yapilmasi gerekiyorsa yapılsın istiyorum. Rutin gecıo gunler burcuma bakmıştım yorumlara aralik uygundu bebek haberleri için ama iki ay daha erteledik parasiz olmuo bu isler malesef. Ocak anca yapabiliriz gibi.
Amin Alllah kolaylık versin En yakın zamanda hayırlı evlat la anneliği tattırsın İNŞALLAHarkadaslar bugun regli oldum.nasipse yarin basliyorum tedaviye
hepinizden dua bekliyorumumuyorum ki bu son olur..hepimiz kavusalim artik bebeklerimize:
:
AMİN AMİN AMİNAmiiiiin, hepimiz içinburadaki herkesin, hepimizin öyle güzel bir duası var ki: anne olmak! ne para ne pul, ne araba ne ev, sadece sağlıklı bir evlat! Dilerim ki bunu dileyen her kadın dilediğine kavuşsun, hepimizin duası kabul olsun! Herkese sevgiler...
Anladım, ben sanırım risk alıp denemeyi seçeceğimValla benim de bilgim yok. Sadece makaleler okudum. Embriyoglarla gorustum. Embriyolog da sunu dedi bana. Ngs de bozuk denilen her embriyo bozuk olmuyor dedi. Ama kromozom sayisi bozuksa mesela bu degismiyormus.
Ngs yi cok önermesi embriyolog. Devlette ki doktor da 3 den fazla dusuk varsa ya da translokasyon varsa öneriyoruz demisti.
Benim onceki tup bebek doktorum genetik test önermişti. Cunku bir daha benzer şeyler yasama garanti olsun demisti.
Bruksel önermedi. Memorial size bırakalım bu kararı dedi. 35 yas üstünde bir de dusuk varsa daha garanti ngs ile yaptirmak dedi. Ngs den saglikli geldiyse de saglikli olacak diye bir durum da yok dedi.
Acikcasi biz de kararsiniz. Yani 2 3 embriyo oluşacak ise bir de ngs ye verip saglikli olsa bile sagliksiz çıkma ihtimali de var bir yandan da direkt transfer edilip dusuk riski de var. Her iki tarafı boklu degnek
Evet nereyi önerirsiniz ☹Merhaba canım , İzmir de mi merkez arıyorsun ?Doktorun İzmir de?
İzmir 'de birkaç merkez var.
aynen izmirde bende arıyorum onerısı olan varmı? daha once kaan beyde denedım ve cok kararsızım ..Evet nereyi önerirsiniz ☹
ne guzel umut oldu paylasimin,iyi ki paylastinYoutubde ask-i neva die bir kanal var zaman zaman izlerim orda iki soz vardi ne zamandir duyduğum. Sizinle paylasmak istedim.
'' Aramakla bulunmaz ama bulanlar hep arayanlardır
Ve
"Bir gün olur perdeyi yar kaldırır
Seyri cemal ile seni güldürür"
"pozitif aldigimda isteydim labaratuari aramıştım inanılmaz sevinç içimde ama bir yandan korku nedensiz. Doya doya yaşayamadım acıkcasi o birkac haftayida. Su an 23haftada olcaktım forumda beraber transfer olduğum kişilerin takvimden denk geldim yine. Allah saglikla kucagına almayı nasip etsin herkese. Kimler anne olmadıki bizede nasip olur hayırlisi ile.
Kendi durumum su an, aralikta rahim filmi icin on kontrol falan yapilmasi gerekiyorsa yapılsın istiyorum. Rutin gecıo gunler burcuma bakmıştım yorumlara aralik uygundu bebek haberleri için ama iki ay daha erteledik parasiz olmuo bu isler malesef. Ocak anca yapabiliriz gibi.
Irenbedeyken 1 deneme kaan beyle yapmistim..gerci transfer olamadim iptal oldu.. kaan bey ordan ayrilinca ümit hanimla devam ediyorum.. merkezin kalitesi icin cok bisey diyemeyecegim ama doktorum çok iyi bir insan. Benim bu surecte toplamda 4 doktorum oldu karakteriyle digerleriyle kiyaslayamam bile..melek gibi bir kadin..aynen izmirde bende arıyorum onerısı olan varmı? daha once kaan beyde denedım ve cok kararsızım ..
Mrb.. cuma opu olmustun sanırım..nedir son durum? Insallah guzel haberler verirsin bize..Bu benim 5. Toplamam toplamda girdiğim. Son iki opu da kendime gelemiyorum saatlerce :)) Alışacak yerde bünye isyan ediyor herhalde :) iyi geçti çok şükür..şu döllenme,gelişme vs. Geçsin kaliteli olup olmayacaklarına göre sizlerle tecrübemi paylaşıcam bu konudaki. Yalnız şunu net söyleyebilirim ki,yumurta sayım arttı. Benim tahminlerime göre bunda en etkili olan arı sütü ve c-life macun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?