- 2 Kasım 2016
- 5.685
- 7.692
- 198
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.601
Merhaba, Kaan beyi önerenler okumuştum, memnun kalmadınız mıaynen izmirde bende arıyorum onerısı olan varmı? daha once kaan beyde denedım ve cok kararsızım ..
Merhaba açelya ,Mrb.. cuma opu olmustun sanırım..nedir son durum? Insallah guzel haberler verirsin bize..
Çok güzel.. Yumurta sayınızın da sperm sayınızın da artmasına çok sevindim. İnşallah kalitesi de artmıştır.Merhaba açelya ,
Evet bu opu diğerlerinden daha iyi sonuç verdi,1,5 yıl önce gördüğüm tedaviden bile..yani şu kadar vaktim kaldı cümlesi boş arkadşlar..1,5 yıl önce toplanan yumurtadan daha faZlası toplandı .
Toplamda 5 toplamanın en iyi sonuç vereni buydu...
Doktorumun dediğine göre erkek faktörü oldukça önemli dedi ,eşinin sperm sayısı artmış dedi(ben bu toplama öncesinde keçiboynuzu özü ve proxeed kullandırttım,bence kalitesi de arttı ) hepinize öneriyorum ,eşimin yeterli spermi var demeyin ..kalitesiz olabilir. Ben 6 yumurtadan tek yumurtanın döllendiğini de biliyorum o da kalitesizdi.
Bana kalırsa bu fark eşimin spermlerinin kaliteli hale gelmesinin haricinde arı sütü ve c-life macun sayesinde oldu...Q10 ve omega3 ikisi birarada kullandım son zamanlarda bu da etkili olabilir.
Diyeceğim o ki....
Eşleriniz için proxxed ,keçiboynuzu özü kendiniz için de c-life macun ve arı sütünü (ben eğriçayır tüp kullandım,diğerleri de olur herhalde) eksik etmeyin....
Canim ben de esime lroxeed plus kullaniyorum. Gunde kac doz kullanıyorsunuz?Merhaba açelya ,
Evet bu opu diğerlerinden daha iyi sonuç verdi,1,5 yıl önce gördüğüm tedaviden bile..yani şu kadar vaktim kaldı cümlesi boş arkadşlar..1,5 yıl önce toplanan yumurtadan daha faZlası toplandı .
Doktorumun dediğine göre erkek faktörü oldukça önemli dedi ,eşinin sperm sayısı artmış dedi(ben bu toplama öncesinde keçiboynuzu özü ve proxeed kullandırttım,bence kalitesi de arttı ) hepinize öneriyorum ,eşimin yeterli spermi var demeyin ..kalitesiz olabilir. Ben 6 yumurtadan tek yumurtanın döllendiğini de biliyorum o da kalitesizdi.
Bana kalırsa bu fark eşimin spermlerinin kaliteli hale gelmesinin haricinde arı sütü ve c-life macun sayesinde oldu...Q10 ve omega3 ikisi birarada kullandım son zamanlarda bu da etkili olabilir.
Diyeceğim o ki....
Eşleriniz için proxxed ,keçiboynuzu özü kendiniz için de c-life macun ve arı sütünü (ben eğriçayır tüp kullandım,diğerleri de olur herhalde) eksik etmeyin....
Sabahları aç karna 1 kez içti.Canim ben de esime lroxeed plus kullaniyorum. Gunde kac doz kullanıyorsunuz?
Sağol biscolata inş. Arttığına inanıyorum inş. Hepimizin yumurtalarının kalitesi artsınÇok güzel.. Yumurta sayınızın da sperm sayınızın da artmasına çok sevindim. İnşallah kalitesi de artmıştır.
5.gun transferi mi olacaksiniz?yada dondurma,rahim dinlendirme, genetik vs biseyler mi yapilacak? Cok soruyorum kusura bakmayin.. yada sizinde havuz falan mi oluyor?Sabahları aç karna 1 kez içti.
Sağol biscolata inş. Arttığına inanıyorum inş. Hepimizin yumurtalarının kalitesi artsın
Bende arisutune baslamistim sözde.. ama transfer karari verilince doktor takviyeleri birak dedi.. arisutunu de dondurucuya koydum bisey olmaz sanirimanthem_ maşallah çok güzel. Böyle güzel devam etsin inşallah. Arı sütüne bende güveniyorum. İnşallah bu sefer bana da fayda sağlar.
Hiç bişey olmaz. Hem transfer güzel geçsin yavrunu kucağına al gerek kalmasın arı sütüne falan. Tek kaygın anne sütü olsunBende arisutune baslamistim sözde.. ama transfer karari verilince doktor takviyeleri birak dedi.. arisutunu de dondurucuya koydum bisey olmaz sanirim
İnşallah nzlnaz inşallah görürsün faydasınıanthem_ maşallah çok güzel. Böyle güzel devam etsin inşallah. Arı sütüne bende güveniyorum. İnşallah bu sefer bana da fayda sağlar.
Açelya yumurta toplanmaya devam edeceksen arısütünü bırakma derim..bana Şişli Memorial tedavi sırasında kullanma demişti,Acıbadem de kilere sorduğumda da kullanın tabi tavsiye ediyoruz demişlerdi. Bana sorarsan da kesinlikle kullanılmalı. Bebeğimhadi sağolsun o vesile olmuştu kullanmamaBende arisutune baslamistim sözde.. ama transfer karari verilince doktor takviyeleri birak dedi.. arisutunu de dondurucuya koydum bisey olmaz sanirim
sanadamı klomen merıonel kullanmıstı canımIrenbedeyken 1 deneme kaan beyle yapmistim..gerci transfer olamadim iptal oldu.. kaan bey ordan ayrilinca ümit hanimla devam ediyorum.. merkezin kalitesi icin cok bisey diyemeyecegim ama doktorum çok iyi bir insan. Benim bu surecte toplamda 4 doktorum oldu karakteriyle digerleriyle kiyaslayamam bile..melek gibi bir kadin..
mmenun kaldım canım adam zaten thus sınavını falan turkıye bırıncılıgıyle bıtırmıs cok arastırmıstım baslarkende bende mını tup tedavısı uyguladı klomen ve merıonel uc toplama oldu bırde bır yumurta toplandı (1. kalıte embrıyo oldu) ıkıncıde dort yum vardı sadece ıkısı gelıstı ıkısı arkada kaldı orta kalıte ıkı embrıyo oldu ucuncude ne ılgınctırkı dort bes yumda ıkı toplandı ve hıcbırı dollenmedı..Merhaba, Kaan beyi önerenler okumuştum, memnun kalmadınız mı
merhaba açelya :))Merhaba açelya ,
Diyeceğim o ki....
anthem tabi ki seni tebrik ediyorum böyle yanlışlar yapabiliyorum açelya ya da selamlar sevgilerBir de şu var, geçen ay gittiğimde hoca çok önden giden yumurta var,istersen bu ayı atlayalım önümüzdeki ay bakalım demişti..iyi ki öyle yapmışız. Çünkü o durum diğerlerinin gelişimini engelliyormuş. Bu ay tekrar gittiğimde yumurta büyüklükleri dengeli dedi.
yumurtalarım asenkronken 2 kez tedavim iptal olmuştu,gelişmedikleri için....o kadar çok parametre var ki arkadaşlar ,bildiğim yaşadığım herşeyi paylaşayım diyorum yine de birşeyler eksik kalıyor olabilir anlatırken..yumurtaları asenkron olanlar üzülmesin ama yine,bir toplamamda yine 2 tanesi önden giderken yapılan opuda 2 tane kalitel yumurtam çıkmıştı...özetle yine aynı sözü söyleyeceğim bu işin matematiği yok :)
Ben de kendime yüklenmiştim hep,adamı boşverip :)) ama hata yapmışım işte...günde bi kez aç kullandı sabah. Keçiboynuzu özü de kullandı.anthem_ çok sevindim Allah gönlüne göre versin
bu arada bende eşim için spariş vereyim proxeed plus. günde sabah bir kezmi içiliyor içinde 2 şasemi içiliyor 30 şase var 15 günlük mü bir kutusu kullanımda. oda baya pahalı 250 internetten alıcam aralık kendimiz deneyeceğiz bari bunuda kullanayım. çok araştırmamıştım açıkcası. faydalı bir ürüne benziyor.
eşim dondurulmuş zamanında promotil men kullandı 1 kutu sanırım. hep nedense ben kendime yükledim takviyeleri
Eşime sanki zehir veriyorum içmiyor ki hiç bisiii, son bir haftadır sadece OMEGA 3 almaya ikna edebildimBen de kendime yüklenmiştim hep,adamı boşverip :)) ama hata yapmışım işte...günde bi kez aç kullandı sabah. Keçiboynuzu özü de kullandı.
Canım Bebeğimhadi çok sağol..dilerim bu gruptaki tüm arkadaşların yumurta kaliteleri artsın ,sayıları artsın...söylediklerinde çok haklısın takviyeler basite indirgenmemeli......bakalım inş. Daha iyi haberler verebilirim hayırlısıylamerhaba açelya :))
güzel haberlerine çok sevindim hayırlı uğurlu olsun bebiş haberini de alalım en kısa zamanda inşallah
güzel haberler ne kadar mutluluk veriyor bu haber, bebişinin müjdesi olsun inşallah
takviyeler nasıl birşeydir küçücükler ama etkileri çok büyük
yüzüyüze tanıdığım arkadaşımın bebeği var arı sütü sayesinde..etki edene bomba etkisi yapıyor
1.5 yıl sonraki kalite farkıda apayrı bir durum canım ..evet bunu biliyorum benimde öyle aynısı oldu kalite arttıı
harika haberler ne kadar sevinsem az
darısı herkesin başına
Bütün eşler mi aynı :/ benimki de bende bişi yok diyor niye içecekmişim.Eşime sanki zehir veriyorum içmiyor ki hiç bisiii, son bir haftadır sadece OMEGA 3 almaya ikna edebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?