Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bütün eşler mi aynı :/ benimki de bende bişi yok diyor niye içecekmişim.
Benim yemediğim iğne,içmediğim ilaç, vitamin ,bitki kalmadı.
Daha da hiç bişey yapmıyorum valla bıraktım bende hepsini.
Yok benim eşim farklı önüne ne koysam içer valla

Canım sende sağol inşallah güzel haberler vermeni bekleriz çok sevineceğiz hep birlikte

Su an adetleriniz nasil duzenli mi ve amh fsh degerlriniz ne

Benim 4 toplama oldu zaten.. eger embriyolarda cozunme sonrasi bi sorun cikmazsa 2 transfer olabiliyorum.. ocakta olacagim ilkini.. ikisi de negatif olursa zaten bir sonraki toplamaya gecme asamam bide bu salgin surecinde sanirim 6 ayi bulur.. o yuzden araverdim vitaminlere ve arisutune.. biliyorsunuz onlar da oldukca yuklu miktarlar tutuyor..

Bende merional ile birlikte fasmiton olabilir 150+150 seklinde kullanmisti..gorunen zaten 3yumurtaydi.. 2 toplandi onlarin 1 i olgundu ama duzgun dollenmedi tedavi iptal oldu.. sonra umit hanim klomen ile mini tup denedi sonuncu toplamada.. onda 3 embriyo elde ettik..
Normalde 3 lu transfer yasak degil mi nasil 3 tane koydular ilginc geldi bana

canım toplanan ıkı tanesı dort hucrelıydı ucuncu gun olmasına ragmen muhtemelen umıtlı olmadıgı ıcın hepsını koymayı tercıh ettı o ıkısınıde 12 hucrelıyı koysa gerıye ıkı tane dort hucrelıyı transfer yapmak ıcın gereksız gormus olabılır..

Su an adetleriniz nasil duzenli mi ve amh fsh degerlriniz ne
adetlerım duzenlı ama 24-25 gunde bır oluyorum ve erken yumurtluyorum 8 yada 9. gunde... bu ay yenı olcturdum fsh 1,28 e2 396 lh 3,20 prolaktin 13,71 cıktı ve sol yumurtalıgımda bu ay 4 cm kist olusmus ondan fsh dusmus e2 yukselmıs yanı hıc cıkmayan kıstte cıktı benım sorunlar boyle degısık degısık surprızler yaparak gelıyor...

Kızlar aranızda promotil women kullanan vardı sanırım. Ben de aldım ama regl olmak üzereyim ve muhtemelen pazartesi başlayacak ilaç kullanımı yumurta büyütme toplama süreci. Bu süreçte kullanmam sıkıntı olur mu. Öncesinde mi kullanmak gerekiyordu. Benim yumurta az olduğu için havuz yapılıyor. Opu dan sonra mı kullanmaya başlayayım yoksa bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…