Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet canım ben de kullandım.Tedaviden önce başlayıp tedavi boyunca opu ya kdr kullandım. Hiç bir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.
Zaten havuz yapılıyorsa şimdiden kullanmaya başlamalısın. Umarım bereketli bir tedavi olsun inşallah

Tamam ozaman başlayayım çok teşekkür ederim canım

Bitkisel bi se kullandiniz mi

kullandım canım aslanpencesı hayıt vs olan bı macun kullanmıstım bır ay
Bilmiyorum ilgisi var mi ama aslanpencesi duzenli içtim 8 ay filan fsh dustu ancak b i suru küçük polip oluştuu rahimde benim Histeroskopi oldum.hayit kullandim 3 ay da adet dongumu 22 gune dusurdu.

Bilmiyorum ilgisi var mi ama aslanpencesi duzenli içtim 8 ay filan fsh dustu ancak b i suru küçük polip oluştuu rahimde benim Histeroskopi oldum.hayit kullandim 3 ay da adet dongumu 22 gune dusurdu.
ilk defa boyle bıseyle karşılasıyorum bende... muhatemelen bız yaramayan grubuz belkıde...bılmıyorum care arıyoruz ıste bızde napalım

Ne yapsam kaldım böyle bir şekilde bıktım böyle negatif sonuç görmekten bıktım
Aslında doktorlarda test isteyebilir bence eczaneden bir gebelik testi alın durum açığa kavuşsun. Bazen idrar testleri de kesin olmayabilir eğer düzenli regl oluyorsanız kandan da test yaptırmanızı öneririm. İlişki olmadı hamilelik olması imkansız diyorsanız mutlaka doktora gidin.

ilk defa boyle bıseyle karşılasıyorum bende... muhatemelen bız yaramayan grubuz belkıde...bılmıyorum care arıyoruz ıste bızde napalım
Aysima tüm değerlerini yanına alıp Kadıköy Saraçoğlu şubesini ararsan onlar sana neyi nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Benim değerlerim de çok düzensizdi ,prolaktin fırlamıştı ve kist ve miyomum var . O dönem faydası olmuştu bana . Bazı bitkisel takviyeler hormonları dengelerken kisti ya da miyomu büyütüyor ya da prolaktini çıkartıyor vs. O nedenle onlara bi danışmanda fayda var derim.

Evet canim saracoglu benimde aklima geldi ariyim ben onlari yarin bakalim ne diyecekler cyclo prognova kullan dedi dr basladim onada gerci insallah gider bir ayda bari

miyomu nasıl aldı muayenede

Doktorlarin hepsi ayni 40 li yaşlarda olunca yumurta kalitesizliginden bahsederler standart bir cevap vermis sizede herkesin ayni olacak diye bisey yok

Tedavi öncesi takviye olarak ne önerirsiniz? Proxywomen ve proxymen kullandık memnun kalmadım ben..Eşime zaten çok zor birşeyler içiriyorum...

İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
Canim hepimiz tüp bebek tedavisi oluyoruz.. Bikac kez daha sordun aynı durumu yaşamadığımiz icin sana olabilecekleri yazmistik.. oncelikle kanda gebelik baktir.. ha degilse de zaten bu durumun en mantıklı aciklamasini doktor yapar.. doktora git demistik.. ama sen doktora gitmeyip kendi kendine endiselenmeye devam ediyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…