- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.641
Evet canım ben de kullandım.Tedaviden önce başlayıp tedavi boyunca opu ya kdr kullandım. Hiç bir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.Kızlar aranızda promotil women kullanan vardı sanırım. Ben de aldım ama regl olmak üzereyim ve muhtemelen pazartesi başlayacak ilaç kullanımı yumurta büyütme toplama süreci. Bu süreçte kullanmam sıkıntı olur mu. Öncesinde mi kullanmak gerekiyordu. Benim yumurta az olduğu için havuz yapılıyor. Opu dan sonra mı kullanmaya başlayayım yoksa bilemedim ya
Tamam ozaman başlayayım çok teşekkür ederim canımEvet canım ben de kullandım.Tedaviden önce başlayıp tedavi boyunca opu ya kdr kullandım. Hiç bir sıkıntı olmaz rahatlıkla kullanabilirsin.
Zaten havuz yapılıyorsa şimdiden kullanmaya başlamalısın. Umarım bereketli bir tedavi olsun inşallah
Bitkisel bi se kullandiniz miadetlerım duzenlı ama 24-25 gunde bır oluyorum ve erken yumurtluyorum 8 yada 9. gunde... bu ay yenı olcturdum fsh 1,28 e2 396 lh 3,20 prolaktin 13,71 cıktı ve sol yumurtalıgımda bu ay 4 cm kist olusmus ondan fsh dusmus e2 yukselmıs yanı hıc cıkmayan kıstte cıktı benım sorunlar boyle degısık degısık surprızler yaparak gelıyor...
kullandım canım aslanpencesı hayıt vs olan bı macun kullanmıstım bır ayBitkisel bi se kullandiniz mi
Bilmiyorum ilgisi var mi ama aslanpencesi duzenli içtim 8 ay filan fsh dustu ancak b i suru küçük polip oluştuu rahimde benim Histeroskopi oldum.hayit kullandim 3 ay da adet dongumu 22 gune dusurdu.kullandım canım aslanpencesı hayıt vs olan bı macun kullanmıstım bır ay
ilk defa boyle bıseyle karşılasıyorum bende... muhatemelen bız yaramayan grubuz belkıde...bılmıyorum care arıyoruz ıste bızde napalımBilmiyorum ilgisi var mi ama aslanpencesi duzenli içtim 8 ay filan fsh dustu ancak b i suru küçük polip oluştuu rahimde benim Histeroskopi oldum.hayit kullandim 3 ay da adet dongumu 22 gune dusurdu.
Aslında doktorlarda test isteyebilir bence eczaneden bir gebelik testi alın durum açığa kavuşsun. Bazen idrar testleri de kesin olmayabilir eğer düzenli regl oluyorsanız kandan da test yaptırmanızı öneririm. İlişki olmadı hamilelik olması imkansız diyorsanız mutlaka doktora gidin.Ne yapsam kaldım böyle bir şekilde bıktım böyle negatif sonuç görmekten bıktım
Doktora mi girseniz acaba? Hormonlarda sorun olmus olabilir miHalen çok az adet gibi
Aysima tüm değerlerini yanına alıp Kadıköy Saraçoğlu şubesini ararsan onlar sana neyi nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Benim değerlerim de çok düzensizdi ,prolaktin fırlamıştı ve kist ve miyomum var . O dönem faydası olmuştu bana . Bazı bitkisel takviyeler hormonları dengelerken kisti ya da miyomu büyütüyor ya da prolaktini çıkartıyor vs. O nedenle onlara bi danışmanda fayda var derim.ilk defa boyle bıseyle karşılasıyorum bende... muhatemelen bız yaramayan grubuz belkıde...bılmıyorum care arıyoruz ıste bızde napalım
Evet canim saracoglu benimde aklima geldi ariyim ben onlari yarin bakalim ne diyecekler cyclo prognova kullan dedi dr basladim onada gerci insallah gider bir ayda bariAysima tüm değerlerini yanına alıp Kadıköy Saraçoğlu şubesini ararsan onlar sana neyi nasıl yapman gerektiğini anlatıyorlar. Benim değerlerim de çok düzensizdi ,prolaktin fırlamıştı ve kist ve miyomum var . O dönem faydası olmuştu bana . Bazı bitkisel takviyeler hormonları dengelerken kisti ya da miyomu büyütüyor ya da prolaktini çıkartıyor vs. O nedenle onlara bi danışmanda fayda var derim.
Aynen bende giremedim..Arkadaşlar site de gün boyu sorun mu vardı farkettiniz mi?
Evet bende giremedim baglantim gizli degil cikiyordu saatini duzelt diyorduArkadaşlar site de gün boyu sorun mu vardı farkettiniz mi?
miyomu nasıl aldı muayenedeMerhaba hanmlar, 43 yasindayim ve 4 yasinda bir cocugum var. ilk cocugumda drun muayene sirasinda miyom almasindan hemen sonra dogal yolla hamile kaldim.ikinci kez anne olmak istiyorum ve bir suredir deneme yapiyorduk. Sonrasinda daha da gec kalmamak adina bir dr’a danistik. Kendisi bana 1 kez asilama yapti ve basarisiz oldu. Tup bebek secenegini sordugumda, yasimdan dolayi kendi yumurtalarimla tup bebek yapmamin cok kucuk bir ihtimal oldugunu, yumurtalarimin kalitesiz olacagindan dolayi donör yumurta bulmami tavsiye etti. Benim sorum, hic bu yasta dogal yada tup bebek yontemiyle kendi yumurtalariyla hamile kalan var mi? Dr yumurta kalitesinden bahsediyor, bunu olcmenin yolu yokmus bana soyledigine gore. Yumurtaliklarima ve kan degerlerime bakildi, hersey normal. Buna ragmen hamile kalmam cok mu imkansiz? Yurtdisinda yasiyorum ve tup bebek tedavisi pahali, birkac kere denemek gibi bir sansim yok.
Merhaba hanmlar, 43 yasindayim ve 4 yasinda bir cocugum var. ilk cocugumda drun muayene sirasinda miyom almasindan hemen sonra dogal yolla hamile kaldim.ikinci kez anne olmak istiyorum ve bir suredir deneme yapiyorduk. Sonrasinda daha da gec kalmamak adina bir dr’a danistik. Kendisi bana 1 kez asilama yapti ve basarisiz oldu. Tup bebek secenegini sordugumda, yasimdan dolayi kendi yumurtalarimla tup bebek yapmamin cok kucuk bir ihtimal oldugunu, yumurtalarimin kalitesiz olacagindan dolayi donör yumurta bulmami tavsiye etti. Benim sorum, hic bu yasta dogal yada tup bebek yontemiyle kendi yumurtalariyla hamile kalan var mi? Dr yumurta kalitesinden bahsediyor, bunu olcmenin yolu yokmus bana soyledigine gore. Yumurtaliklarima ve kan degerlerime bakildi, hersey normal. Buna ragmen hamile kalmam cok mu imkansiz? Yurtdisinda yasiyorum ve tup bebek tedavisi pahali, birkac kere denemek gibi bir sansim yok.
Merhaba ben mehmet sait yüce soya gıdıyorum. Lab kısmı tavmeegende. Bir cok kişi tavsıye etti. Ama bilemiyorumaynen izmirde bende arıyorum onerısı olan varmı? daha once kaan beyde denedım ve cok kararsızım ..
Tedavi öncesi takviye olarak ne önerirsiniz? Proxywomen ve proxymen kullandık memnun kalmadım ben..Eşime zaten çok zor birşeyler içiriyorum...mmenun kaldım canım adam zaten thus sınavını falan turkıye bırıncılıgıyle bıtırmıs cok arastırmıstım baslarkende bende mını tup tedavısı uyguladı klomen ve merıonel uc toplama oldu bırde bır yumurta toplandı (1. kalıte embrıyo oldu) ıkıncıde dort yum vardı sadece ıkısı gelıstı ıkısı arkada kaldı orta kalıte ıkı embrıyo oldu ucuncude ne ılgınctırkı dort bes yumda ıkı toplandı ve hıcbırı dollenmedı..gıderek kotulestı yanı ılkınde verdıgı vıtamınlerı kullenıyordum ayda 1500 tl vıtamın parası tutuyordu sonrakı turlarda maddı olarak yetısemedım cunku ekstra toplama olacak dıye dusunmemıstık bız.. yanı bu vıtamınlerı uc ay kullandım ve sankı gıderek etkısını yıtırdı gıbı oldu sadece ılk toplamada bırıncı kalıte elde edıldı.. transferde ucude koyuldu ve kımyasal oldu... doktor gereken herseyı yaptı ama hıstereskopıde kısmi perde vardı onu halletti oksapar progesteron tum olması gerekenlerı kullandırdı rahım kalınlıgı ıyıydı ama olmadı sanırım benım yumurtalarımın kalıtesızlıgıydı belkıde... ama su var ben dort bes yum varken klomen ve merıonelın bana yetmedıgını dusundum ve kac yumurtam var bılmıorum ama bu protokolu denemek ıstemıyorum gıbı..o yuzden kararsızım baska doktor mu olmalı dıye
Canim hepimiz tüp bebek tedavisi oluyoruz.. Bikac kez daha sordun aynı durumu yaşamadığımiz icin sana olabilecekleri yazmistik.. oncelikle kanda gebelik baktir.. ha degilse de zaten bu durumun en mantıklı aciklamasini doktor yapar.. doktora git demistik.. ama sen doktora gitmeyip kendi kendine endiselenmeye devam ediyorsun..İçinizde tüp bebek tedavisi olan varsa allah aşkına cevap versin ikinci adetin damla damla olup lekelenmek normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?