Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )

Yaaaa çok güzel haber, kız gözlerim doldu resmen maşallah maşallaahhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin Amin amin amiinnn Sırada Anthem ' in haberi var sanırım

Ne kadar güzel bir haber maşallah
Hepsi sırasıyla olur inşallah.Artışı da kalbinin atışı, doğumu vee sağlıkla kucağınıza alış mutlu sonlu.. . Bağırmak serbest sanırım bu sevinç taşkınlığını ziyadesiyle hakediyoruz

Yaaaa çok güzel haber, kız gözlerim doldu resmen maşallah maşallaahhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin Amin amin amiinnn Sırada Anthem ' in haberi var sanırım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Transfer hazırlığı sırasında rahim kalınlığınızı kaçtı hatırlıyormusunuz?

Ayy tebrikler canim saglikla ilerlesin inşallah her şey yolunda gitsin...darısı bizlere olsun

Nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz sizlerden böyle güzel haberler alınca. Maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tebrik ediyorum. Siz ne kadar mutlu olmuşsanız biz de burada mutlu oluyor böyle haberler alınca. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de dua edin.

Rinanoy çoooook sevindim...sağlıkla kucağına al inşallah,nasıl güzel bir haber bu bizler için

Öncelikle R rinanoy çok tebrikler Darısı bizim başımıza

Ben bugün iğnelerin 8. günündeyim, sadece 1 yumurta gelişiyor diğerleri cevap vermiyor. İptal mi etsek diye düşündüm ama doktor da eşim de belki o 1 yumurtadan olur dediler devam ediyorum. Olmaz biliyorum ama sizce o diğer yumurtacıkların Arap atı gb sonradan şahlanıp büyüme ihtimali yok mu? 1 yumurtayla olması tam mucize olur.

Herkese güzel haftalar!

Cok sevindim gözün aydınn bebegini sağlikla kucağına al inş.bu sayfamiza moral oldun

hayırlı uğurlu olsun bu konuda böyle bir habere hepimizin ihtiyacı vardı :)
İnşallah değerin kat kat artar sağlıkla büyür bebişin. Çok sevindim :))

Inan nasil mutlu oldum..seninle ayni anda tedavi olmustuk..senin olumlu sonuc alacagin hep icimden geciyordu zaten..Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi basimiza insallah..

Inan nasil mutlu oldum..seninle ayni anda tedavi olmustuk..senin olumlu sonuc alacagin hep icimden geciyordu zaten..Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi basimiza insallah..
Sağol Açelya, inanıyorum ki sen de pozitifi göreceksin, o gün yine çok sevineceğiz inşallah: )

Sağol Açelya, inanıyorum ki sen de pozitifi göreceksin, o gün yine çok sevineceğiz inşallah: )
Insallah diyelim ama senin ilk denemen oldugu icin gercekten sansin yuksekti.. Benim gecmiste 3 negatifim ve bosa gitmis 3 toplamam var.. genetik vs bisey de yapılmadı yani sansim baya düşük..ama umut hep var..nasipte varsa olur.. Bikac gune adet olucam transfer icin gidebilirim ama ben ocak ayinda gidecegim.. zaten ortalik karisik kisitlamalar vs duruma gore bakacagim artik..

Tedavi öncesi takviye olarak ne önerirsiniz? Proxywomen ve proxymen kullandık memnun kalmadım ben..Eşime zaten çok zor birşeyler içiriyorum...⁰

Tebrikler Maşallah darısı hepimizin başına

Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler genetik tarama yaptırmışmıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…