- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.661
Yaaaa çok güzel haber, kız gözlerim doldu resmen maşallah maşallaahhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin Amin amin amiinnnÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Ne kadar güzel bir haber maşallahÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Yaaaa çok güzel haber, kız gözlerim doldu resmen maşallah maşallaahhh Rabbim kucağına almayı nasip etsin Amin amin amiinnnSırada Anthem ' in haberi var sanırım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Transfer hazırlığı sırasında rahim kalınlığınızı kaçtı hatırlıyormusunuz?Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
inanki hatırlamıyorum. bir kendime geliyim, hatırlarsam yazıcam.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Transfer hazırlığı sırasında rahim kalınlığınızı kaçtı hatırlıyormusunuz?
Ayy tebrikler canim saglikla ilerlesin inşallah her şey yolunda gitsin...darısı bizlere olsunÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Nasıl mutlu oluyorum bilemezsiniz sizlerden böyle güzel haberler alınca. MaşallahÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
inanki hatırlamıyorum. bir kendime geliyim, hatırlarsam yazıcam.
Tebrik ediyorum. Siz ne kadar mutlu olmuşsanız biz de burada mutlu oluyor böyle haberler alınca. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlere de dua edin.Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Rinanoy çoooook sevindim...sağlıkla kucağına al inşallah,nasıl güzel bir haber bu bizler içinÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Cok sevindim gözün aydınnÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
hayırlı uğurlu olsun bu konuda böyle bir habere hepimizin ihtiyacı vardı :)Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Inan nasil mutlu oldum..seninle ayni anda tedavi olmustuk..senin olumlu sonuc alacagin hep icimden geciyordu zaten..Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi basimiza insallah..Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Sağol Açelya, inanıyorum ki sen de pozitifi göreceksin, o gün yine çok sevineceğiz inşallah: )Inan nasil mutlu oldum..seninle ayni anda tedavi olmustuk..senin olumlu sonuc alacagin hep icimden geciyordu zaten..Allah kucagina almayi nasip etsin.. darisi basimiza insallah..
Insallah diyelim ama senin ilk denemen oldugu icin gercekten sansin yuksekti.. Benim gecmiste 3 negatifim ve bosa gitmis 3 toplamam var.. genetik vs bisey de yapılmadı yani sansim baya düşük..ama umut hep var..nasipte varsa olur.. Bikac gune adet olucam transfer icin gidebilirim ama ben ocak ayinda gidecegim.. zaten ortalik karisik kisitlamalar vs duruma gore bakacagim artik..Sağol Açelya, inanıyorum ki sen de pozitifi göreceksin, o gün yine çok sevineceğiz inşallah: )
Tedavi öncesi takviye olarak ne önerirsiniz? Proxywomen ve proxymen kullandık memnun kalmadım ben..Eşime zaten çok zor birşeyler içiriyorum...⁰
Tebrikler Maşallah darısı hepimizin başınaÖnce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler genetik tarama yaptırmışmıydınız?Önce size haber vermek istedim ocak'ta 41 yaşında olacak bir yoldaşınız olarak. Bugün transfer sonrası 9. günüm, ilk kan testimi verdim. Sonuca göre hamileyim. İki gün sonra artmış mı diye bir daha bakılacak, sonra kalp atışını duymak var, bir sürü aşama var ama ben bugünden "41 yaşındayım ve ilk tüp bebek denememde hamileyim" diye bağırmak istiyorum. Sonuçta hamileyim ben bugün. İnşallah isteyen herkes yaşar. Hepinize çok sevgiler: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?