Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaslar size bisey sorsam benim sol göğsümde sızı vardi mamografi cekildim "sol memede tanimlanan dansite nedeniyle us önerilir"yaziyo. Us denilen sey ultrasyon onada 17 aralığa randevu aldim ama memede dansiteyi anlamadim internetten baktim dansite meme yoğun meme olarak geçiyor buda memede kanser riskini gösteriyormuş hic memede dansiteyi duydunuz mu haliyle endişe ediyorum

Allahın İzni ile bişey çıkmaz inşallah. Bildiğim birşey değil ama babam meme kanseri benim. Gögsünde bir kitle görüyor doktora gidiyor muayene olması ameliyat olması 20 gün sürmedi birde bu devlet hastanesinde oldu. Doktorlar aslında şeklinden yoğunluğundan anlıyorlarmış kötü huylu olup olmadığını. Sende kötü birşey olsaydı muhtemelen seninkini de acil olarak belirtirlerdi.

O hani "okulları bile kapatmadılar " gelmez kısıtlamalar diyen arkadaşı bi getirin bana bişii dicem

O hani "okulları bile kapatmadılar " gelmez kısıtlamalar diyen arkadaşı bi getirin bana bişii dicem
ne olacak şimdi peri, ben de parayı denkleştiremedim aralık es geçicez eşimle öyle karar aldık nasipse 1 ocak regl tarihim görünüyor kısmetse ocakta başlarım bende, nasıl olacak merkezler ben devlet hastanesine gidicem normalde sizin özel merkezdi sanırım,
aşı inşallah aralık gibi gelir biraz kesilir artışlar.

Yok be tatlım biz daha grip aşısı olamıyoruz. Kime ne kadar aşı yapacaklarda hastalık hızını düşürecek de. O kadar çok etrafımda duyuyorum ki ben hatta inanlar gizliyor hasta olduğunu. Merkez özel olsa da kaygılarımız aynı emin ol. Merkezlerin kapanmasından ziyade bu hastalık süreci bizler için hayırlı mı diye düşünüyorum ben. Başlasam mı yoksa yazı mı beklesem

yazı bekleme bence neden sonra zamanda geçiyor ben yaza 41 olucam artık iyice strese giremem aralık bile ocak oldu ama ocakta nasipse gidicem

Sağol cnm insallah bisey cikmaz ultrasyonda belli olacak bakalim aslinda 40 yasindan sonra muayeneyi ihmal etmemeli bide ailede varsa benim annemde yoktu genetik denildi ama

Geçmişler olsun Allah şifa versin.Eğer korktugunuz bir durum olsa idi hem fiziki hem raporda illa ki belirti verirdi. Hiç korkmayın Allahın izni ile..
Kısa süre önce yakın akrabam meme kanseri sebebi ile ameliyat oldu. Bu tür hastalıklarda gözler, aileye genlere çevriliyor fakat hiç kimsede bu tür hastalık yoktu.
Memesinde ağrı ve şekil bozukluğu ile gittiğnde öğreniyor. Çocuk sahibi ve vaktinde bol bol emzirmiş bir anne olduğundan hastalığına gittiği dr. lar da bizler de şaşırmıştık. Hani emzirmiş olmak korur veya aile de yok mantığı ile..
Fazlaca ada çayı tüketip östrojeni zirveye çıkarmış. Bu da tetikleyip bu hastalığa sebebiyet vermiş.
Ben de hem mamografi hem ultrason çektirip gösterdim. Fibroz kistler oluşmuş ağrılı meme durumum var. Tüp tedavisi gördüğümü söylediğimde bu kistlerin alınan hormonlardan kaynaklandığını 6 ayda kontrol ettirmem gerektiğini söylemişti

Sağol cnm insallah bisey cikmaz ultrasyonda belli olacak bakalim aslinda 40 yasindan sonra muayeneyi ihmal etmemeli bide ailede varsa benim annemde yoktu genetik denildi ama
Bana ilginç gelen ultrason istemesi benim bildiğim mamografi daha detaylıdır neden bir daha ultrason istedi ki?

Bana ilginç gelen ultrason istemesi benim bildiğim mamografi daha detaylıdır neden bir daha ultrason istedi ki?
bende geçen sene baktırmıştım hem ultrason hem mamografi istemişti dr. bende de ufak tefek kistler varmış kontrol altında olmam gerekiyormuş öyle demişti.

Kizlar reglim aralik 4unde bikac gün var, esim israrla ocakta yapalim dıor, aslında aralik istiyordum iznimi sirf buna ayirdim kafamda, 5000tl lazım eksi bakiyedeyiz zaten maasta, gene konusucam hamile kalsam eylulde dogum olurki güzel bir ay. Kisitlama geldi iyice heryer kapanmasa. Beklemekten sıkıldım

Kusura bakmayın kizlar buraları hem meşgul ediyorum iki arada kaldım beklemekten hakikaten sıkıldım, dun de test yaptım erken gebelik nefatif /negatif. esimde ümitli olur belki diyordu onca zaman olmayan şimdimi olacak. Kavusmak ta istiyorum donmuslarima.

Merhaba bu durumlari bilmez miyim hep ayni diyeyim kısaca.maas kalmayip yine 5000 gerekiyorsa caniniz sağolsun bir sonraki ay giderdim simdiki aklim olsa.donmus embriyon varmış zaten insallah ikiz bebisin olsun onlardan
Mesajin bizim her zamanki traji komik durumlarimiz kahkaha emojisini ondan sectim umarim seni sinirlendirmem
Kocalar hakli soyluyor onumüzdeki ay olsa ne olur bacım ölç tart maddiyat zorlayacaksa stresee gerek yook bence

Bak ben kredi oduyorum hala tup bevekten cekilen araba parasi yetismeyen kredi kartlari ne kadarda uzatmasam 2017 ocak nerdee kredinin bitmesine 21 veya 20 ay var
Rahat olun sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…