- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.681
çok sağolun: ) evet yaptırmıştım, 4 embriyoya yaptırdık, sadece biri sağlıklı geldi, işte bu o: )Tebrik ederim inşallah sağlıkla ilerler genetik tarama yaptırmışmıydınız?
14 Kasım'da 11 küsür demişler. 15'inde çatlatma iğnesi oldum, 21'inde de transfer.
Teşekkürler :)14 Kasım'da 11 küsür demişler. 15'inde çatlatma iğnesi oldum, 21'inde de transfer.
Allahın İzni ile bişey çıkmaz inşallah. Bildiğim birşey değil ama babam meme kanseri benim. Gögsünde bir kitle görüyor doktora gidiyor muayene olması ameliyat olması 20 gün sürmedi birde bu devlet hastanesinde oldu. Doktorlar aslında şeklinden yoğunluğundan anlıyorlarmış kötü huylu olup olmadığını. Sende kötü birşey olsaydı muhtemelen seninkini de acil olarak belirtirlerdi.Arkadaslar size bisey sorsam benim sol göğsümde sızı vardi mamografi cekildim "sol memede tanimlanan dansite nedeniyle us önerilir"yaziyo. Us denilen sey ultrasyon onada 17 aralığa randevu aldim ama memede dansiteyi anlamadim internetten baktim dansite meme yoğun meme olarak geçiyor buda memede kanser riskini gösteriyormuş hic memede dansiteyi duydunuz mu haliyle endişe ediyorum
Gözün aydın arkadaşım sevindim bende Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bu yolculukta.çok sağolun: ) evet yaptırmıştım, 4 embriyoya yaptırdık, sadece biri sağlıklı geldi, işte bu o: )
ne olacak şimdi peri, ben de parayı denkleştiremedim aralık es geçicez eşimle öyle karar aldık nasipse 1 ocak regl tarihim görünüyor kısmetse ocakta başlarım bende, nasıl olacak merkezler ben devlet hastanesine gidicem normalde sizin özel merkezdi sanırım,O hani "okulları bile kapatmadılar " gelmez kısıtlamalar diyen arkadaşı bi getirin bana bişii dicem
yazı bekleme bence neden sonra zamanda geçiyor ben yaza 41 olucam artık iyice strese giremem aralık bile ocak oldu ama ocakta nasipse gidicemYok be tatlım biz daha grip aşısı olamıyoruz. Kime ne kadar aşı yapacaklarda hastalık hızını düşürecek de. O kadar çok etrafımda duyuyorum ki ben hatta inanlar gizliyor hasta olduğunu. Merkez özel olsa da kaygılarımız aynı emin ol. Merkezlerin kapanmasından ziyade bu hastalık süreci bizler için hayırlı mı diye düşünüyorum ben. Başlasam mı yoksa yazı mı beklesem
Sağol cnm insallah bisey cikmaz ultrasyonda belli olacak bakalim aslinda 40 yasindan sonra muayeneyi ihmal etmemeli bide ailede varsa benim annemde yoktu genetik denildi amaAllahın İzni ile bişey çıkmaz inşallah. Bildiğim birşey değil ama babam meme kanseri benim. Gögsünde bir kitle görüyor doktora gidiyor muayene olması ameliyat olması 20 gün sürmedi birde bu devlet hastanesinde oldu. Doktorlar aslında şeklinden yoğunluğundan anlıyorlarmış kötü huylu olup olmadığını. Sende kötü birşey olsaydı muhtemelen seninkini de acil olarak belirtirlerdi.
Kısıtlama tam olarak gelmedi ki. Haftaici yine millet disarida. Haftasonu yasak var. Tup bebek merkezleri kapandi mi? Bilginiz var miO hani "okulları bile kapatmadılar " gelmez kısıtlamalar diyen arkadaşı bi getirin bana bişii dicem
Arkadaslar size bisey sorsam benim sol göğsümde sızı vardi mamografi cekildim "sol memede tanimlanan dansite nedeniyle us önerilir"yaziyo. Us denilen sey ultrasyon onada 17 aralığa randevu aldim ama memede dansiteyi anlamadim internetten baktim dansite meme yoğun meme olarak geçiyor buda memede kanser riskini gösteriyormuş hic memede dansiteyi duydunuz mu haliyle endişe ediyorum
Geçmişler olsun Allah şifa versin.Eğer korktugunuz bir durum olsa idi hem fiziki hem raporda illa ki belirti verirdi. Hiç korkmayın Allahın izni ile..Arkadaslar size bisey sorsam benim sol göğsümde sızı vardi mamografi cekildim "sol memede tanimlanan dansite nedeniyle us önerilir"yaziyo. Us denilen sey ultrasyon onada 17 aralığa randevu aldim ama memede dansiteyi anlamadim internetten baktim dansite meme yoğun meme olarak geçiyor buda memede kanser riskini gösteriyormuş hic memede dansiteyi duydunuz mu haliyle endişe ediyorum
Bana ilginç gelen ultrason istemesi benim bildiğim mamografi daha detaylıdır neden bir daha ultrason istedi ki?Sağol cnm insallah bisey cikmaz ultrasyonda belli olacak bakalim aslinda 40 yasindan sonra muayeneyi ihmal etmemeli bide ailede varsa benim annemde yoktu genetik denildi ama
bende geçen sene baktırmıştım hem ultrason hem mamografi istemişti dr. bende de ufak tefek kistler varmış kontrol altında olmam gerekiyormuş öyle demişti.Bana ilginç gelen ultrason istemesi benim bildiğim mamografi daha detaylıdır neden bir daha ultrason istedi ki?
Tespit edilemediği icin ultrasyon istedi diye dusunuyorumBana ilginç gelen ultrason istemesi benim bildiğim mamografi daha detaylıdır neden bir daha ultrason istedi ki?
Merhaba bu durumlari bilmez miyim hep ayni diyeyim kısaca.maas kalmayip yine 5000 gerekiyorsa caniniz sağolsun bir sonraki ay giderdim simdiki aklim olsa.donmus embriyon varmış zaten insallah ikiz bebisin olsun onlardanKizlar reglim aralik 4unde bikac gün var, esim israrla ocakta yapalim dıor, aslında aralik istiyordum iznimi sirf buna ayirdim kafamda, 5000tl lazım eksi bakiyedeyiz zaten maasta, gene konusucam hamile kalsam eylulde dogum olurki güzel bir ay. Kisitlama geldi iyice heryer kapanmasa. Beklemekten sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?