- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.701
Duydum. Bana dendi geçen yıl. Basit fibrokistlermisArkadaslar size bisey sorsam benim sol göğsümde sızı vardi mamografi cekildim "sol memede tanimlanan dansite nedeniyle us önerilir"yaziyo. Us denilen sey ultrasyon onada 17 aralığa randevu aldim ama memede dansiteyi anlamadim internetten baktim dansite meme yoğun meme olarak geçiyor buda memede kanser riskini gösteriyormuş hic memede dansiteyi duydunuz mu haliyle endişe ediyorum
Öncelikle @rinanoy çok tebriklerDarısı bizim başımıza
Ben bugün iğnelerin 8. günündeyim, sadece 1 yumurta gelişiyor diğerleri cevap vermiyor. İptal mi etsek diye düşündüm ama doktor da eşim de belki o 1 yumurtadan olur dediler devam ediyorum. Olmaz biliyorum ama sizce o diğer yumurtacıkların Arap atı gb sonradan şahlanıp büyüme ihtimali yok mu?1 yumurtayla olması tam mucize olur.
Herkese güzel haftalar!
Olunca zaten bir yumurta yetiyorÖncelikle @rinanoy çok tebriklerDarısı bizim başımıza
Ben bugün iğnelerin 8. günündeyim, sadece 1 yumurta gelişiyor diğerleri cevap vermiyor. İptal mi etsek diye düşündüm ama doktor da eşim de belki o 1 yumurtadan olur dediler devam ediyorum. Olmaz biliyorum ama sizce o diğer yumurtacıkların Arap atı gb sonradan şahlanıp büyüme ihtimali yok mu?1 yumurtayla olması tam mucize olur.
Herkese güzel haftalar!
Borsadan para mı kazandiniz cok sevindimbirminikask2020 ben demiştim sana gel borsaya girelim diye sana dediğim hisseyi 2ye katladık bizayrıca Bebegimhadi haklı senin dondurulmuşun var bizim gibi zaman geçiyor yaşım kaç oldu korkun olmamalı 1 ay önce 1 ay sonra çok bişiii farketmez rahat ol
Benim planım basit yavrucaklarım büyüsün (inşaaalllaaahhh) direk çalıştırıcam ışıklarda cam silerler mendil satarlar hakkımı nasıl ödeyecekler yoksa
Hatta artabiliyor desene BebeğimhadiBorsadan para mı kazandiniz cok sevindim
Tedavi görenler icinde 1 ay 2 ay farketmiyor sanki yumurta pat diye bitmiyor o bizim korkumuz
Ayy ne güzel dedin anthem cim hep artsın insallah cok mutlu oldum boyle yazmana.senin de belki 1 yıl sonra basarilı sonuç oldu degil mi ??Hatta artabiliyor desene Bebeğimhadi
Benim de tek memede agri igne batmaları var. Sizin agriniz nasildi.subatta meme us de sorun yoktu su an cok endişeliyimTespit edilemediği icin ultrasyon istedi diye dusunuyorum
Benim sol memede sızlama vardi ağrıyordu genel cerrahiye gittim mamografi ve ultrasyon dedi mamografi cekildi her iki memeden "sol memede dansite nedeniyle US önerilir"yaziyo daha doktorla görüşmedim ultrasyonda 17 aralıkta çekilecek randevu günü o tarihte bakalim onuda halledince doktor ne diyecekBenim de tek memede agri igne batmaları var. Sizin agriniz nasildi.subatta meme us de sorun yoktu su an cok endişeliyim
Ne zamandır agri var ve hala devam ediyor mu agrinizBenim sol memede sızlama vardi ağrıyordu genel cerrahiye gittim mamografi ve ultrasyon dedi mamografi cekildi her iki memeden "sol memede dansite nedeniyle US önerilir"yaziyo daha doktorla görüşmedim ultrasyonda 17 aralıkta çekilecek randevu günü o tarihte bakalim onuda halledince doktor ne diyecek
Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, ben de sessiz sessiz takip ediyorum bu forumu :)Merhaba herkese surekli inceliyorum bu siteyi ancak şimdi üye oldum. Ben 39 yasinda tup bebek yöntemiyle hamile kaldım, 19. Haftamdayim daha da önemlisi cok ağır ameliyatlar sonucu cerrahi erken menopoza girmiştim.dondurulmuslarla hamile kaldım. Diyeceğim o ki Allah cok buyuk ,olması gereken zamanda nasip ediyor. Sorularınız olursa cevaplamak isterim çünkü ben bu süreçte bir cok sorumun cevabını bulamadım ya da eksik buldum. Meğer ne çok önemliymiş tecrübe paylaşımı.
Bakalım hepimiz sırayla verebilelim inşallah güzel haberler..rinanoy başlattı bileAyy ne güzel dedin anthem cim hep artsın insallah cok mutlu oldum boyle yazmana.senin de belki 1 yıl sonra basarilı sonuç oldu degil mi ??
benim 2 yil sonra ki tedavimde pozitif sonuç
Transferini olda bebis haberini alalım ins.
T tunserD12 yi arayacağım bi. bebis büyütuyor bakalım günleri nasıl geciyor
Bizimde mesai saati 10.00 oldu sonunda ..bir mutlu oldum
2-3 aydir var cnm ben tüp bebek tedavisi falan gormedim yani ilac kullanmadim kizimida emzirdim 25 ayliga kadar ikinci cocuguda 6 aylikken kaybettim sütüm geldi ilac kullandım sütün gelmemesi icin o mu tetikledi bilemiyorum tabi üzüntü de var Allah kimseye göstermesin aslinda herşeyin başı sağlık cok şeylere üzülüyoruz insaniz sonuçta ama.hayat bu bir cok şeyi yaşıyoruzNe zamandır agri var ve hala devam ediyor mu agriniz
Benim de elim surekli orda bise varmi yokmu diye.acaba cok mu sıkıyorum hassaslastli mi diye2-3 aydir var cnm ben tüp bebek tedavisi falan gormedim yani ilac kullanmadim kizimida emzirdim 25 ayliga kadar ikinci cocuguda 6 aylikken kaybettim sütüm geldi ilac kullandım sütün gelmemesi icin o mu tetikledi bilemiyorum tabi üzüntü de var Allah kimseye göstermesin aslinda herşeyin başı sağlık cok şeylere üzülüyoruz insaniz sonuçta ama.hayat bu bir cok şeyi yaşıyoruz
Cok gecmis olsun insallah bısey cıkmaz2-3 aydir var cnm ben tüp bebek tedavisi falan gormedim yani ilac kullanmadim kizimida emzirdim 25 ayliga kadar ikinci cocuguda 6 aylikken kaybettim sütüm geldi ilac kullandım sütün gelmemesi icin o mu tetikledi bilemiyorum tabi üzüntü de var Allah kimseye göstermesin aslinda herşeyin başı sağlık cok şeylere üzülüyoruz insaniz sonuçta ama.hayat bu bir cok şeyi yaşıyoruz
Merhaba herkese surekli inceliyorum bu siteyi ancak şimdi üye oldum. Ben 39 yasinda tup bebek yöntemiyle hamile kaldım, 19. Haftamdayim daha da önemlisi cok ağır ameliyatlar sonucu cerrahi erken menopoza girmiştim.dondurulmuslarla hamile kaldım. Diyeceğim o ki Allah cok buyuk ,olması gereken zamanda nasip ediyor. Sorularınız olursa cevaplamak isterim çünkü ben bu süreçte bir cok sorumun cevabını bulamadım ya da eksik buldum. Meğer ne çok önemliymiş tecrübe paylaşımı.
Tetkik yaptırmadınız mı?Benim de elim surekli orda bise varmi yokmu diye.acaba cok mu sıkıyorum hassaslastli mi diye
Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallahMerhaba herkese surekli inceliyorum bu siteyi ancak şimdi üye oldum. Ben 39 yasinda tup bebek yöntemiyle hamile kaldım, 19. Haftamdayim daha da önemlisi cok ağır ameliyatlar sonucu cerrahi erken menopoza girmiştim.dondurulmuslarla hamile kaldım. Diyeceğim o ki Allah cok buyuk ,olması gereken zamanda nasip ediyor. Sorularınız olursa cevaplamak isterim çünkü ben bu süreçte bir cok sorumun cevabını bulamadım ya da eksik buldum. Meğer ne çok önemliymiş tecrübe paylaşımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?