Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

birminikask2020 ben demiştim sana gel borsaya girelim diye sana dediğim hisseyi 2ye katladık biz ayrıca Bebegimhadi haklı senin dondurulmuşun var bizim gibi zaman geçiyor yaşım kaç oldu korkun olmamalı 1 ay önce 1 ay sonra çok bişiii farketmez rahat ol
Benim planım basit yavrucaklarım büyüsün (inşaaalllaaahhh ) direk çalıştırıcam ışıklarda cam silerler mendil satarlar hakkımı nasıl ödeyecekler yoksa

Duydum. Bana dendi geçen yıl. Basit fibrokistlermis

Herkese güzel haftalar!

Olunca zaten bir yumurta yetiyor

Borsadan para mı kazandiniz cok sevindim
Tedavi görenler icinde 1 ay 2 ay farketmiyor sanki yumurta pat diye bitmiyor o bizim korkumuz

Hatta artabiliyor desene Bebeğimhadi
Ayy ne güzel dedin anthem cim hep artsın insallah cok mutlu oldum boyle yazmana.senin de belki 1 yıl sonra basarilı sonuç oldu degil mi ??
benim 2 yil sonra ki tedavimde pozitif sonuç
Transferini olda bebis haberini alalım ins.
T tunserD12 yi arayacağım bi. bebis büyütuyor bakalım günleri nasıl geciyor
Bizimde mesai saati 10.00 oldu sonunda ..bir mutlu oldum

Bekleyeyim mi ozaman, 38den 41e gidiyoruz artik zaman gece gece geride donulmuyor
Bu arada ankarada bir ark tavsıye verdi Ankara bahcecı berfu hocada donmusları olmuş transfer bekliyor, devlette embriyo bile oluşmuyormus belki labaratuar belki teknik yaklasim.. Aklinizda olsun benimde aklimda.

Benim de tek memede agri igne batmaları var. Sizin agriniz nasildi.subatta meme us de sorun yoktu su an cok endişeliyim
Benim sol memede sızlama vardi ağrıyordu genel cerrahiye gittim mamografi ve ultrasyon dedi mamografi cekildi her iki memeden "sol memede dansite nedeniyle US önerilir"yaziyo daha doktorla görüşmedim ultrasyonda 17 aralıkta çekilecek randevu günü o tarihte bakalim onuda halledince doktor ne diyecek

Ne zamandır agri var ve hala devam ediyor mu agriniz

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, ben de sessiz sessiz takip ediyorum bu forumu :)

Bakalım hepimiz sırayla verebilelim inşallah güzel haberler..rinanoy başlattı bile senin adına sevindim mesai saatleri için

Ne zamandır agri var ve hala devam ediyor mu agriniz
2-3 aydir var cnm ben tüp bebek tedavisi falan gormedim yani ilac kullanmadim kizimida emzirdim 25 ayliga kadar ikinci cocuguda 6 aylikken kaybettim sütüm geldi ilac kullandım sütün gelmemesi icin o mu tetikledi bilemiyorum tabi üzüntü de var Allah kimseye göstermesin aslinda herşeyin başı sağlık cok şeylere üzülüyoruz insaniz sonuçta ama.hayat bu bir cok şeyi yaşıyoruz

Benim de elim surekli orda bise varmi yokmu diye.acaba cok mu sıkıyorum hassaslastli mi diye

Cok gecmis olsun insallah bısey cıkmaz

Benimde göğsümde kucuk kistler vardi..doktor senede bir ultrasona girmen gerek demisti.. 2 kez gittim sonrasinda salladim.. ama cerrah bana o 2 seferde de agnucaston vermisti birkac kutu.. kistlerle bu hayir hapinin iliskisini anlayamadim ama demekki faydasi varki yazmisti..

Tecrübe paylaşımı. İşte bu siteye üye olma sebebim benim de buydu. Rahim inceliği yaşadığım için tecrübelerimi ve kaliteli embriyo için neler kullandığımı, doktorumun tavsiyelerini elimden geldiğince burada aktarmaktı. 1 kişi bile bu tecrübelerimden faydalanıp çocuk sahibi olsa çok çok mutlu olurum. Sizin gibi benim de düşüncem bu idi burada olmamın sebebi.

Gözünüz aydın olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Tedavinizi nerede gördünüz,neler kullandınız ve sürecinizle ilgili bilgi verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…