Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar akşam yine konuştum aralık olmayacak, ocakta başlıyorum inşallah Bismillah deyip, sizden öneri bekliyorum eşim için vitamin olsun sperm kalitesi için proxeed tarzında ne alayım, promen k, promotil men, yada proxeed mi alayım. 1 ayda kullansın olsa kullansın istiyorum.

Hadi hayırlısı olsun senin için sen dondurulmuş mu transfer mi olucaksın yoksa opu olucak mı? Opu olucaksa arı sütü,Q10 OMEGA3 bir arada kullanabilirsin. Ve hormonlarını dengeleme açısından c-life macun(Instagram'da mucize_minieller sayfasında tarif var) eşin mutlaka proxeed sabah aç 1 tane alsın ve keçiboynuzu özü günde 2 kez aç. İnşallah şifa olur..

Evet donmuş vardı canım, kalitesi 5. gün embriyosu 4AA ve 4EB olarak. beraberler şu an.
hayıt hapı agnucaston bu ay da devam edeyim diyorum. yazdıklarını dikkate alıcam.
birminikask2020 hayırlısı olsun. Ne kaldı ki şurada Ocak ayına. Herşey yolunda gidecek inşallah.
evet çoğu gitti azı kaldı. 1 ocak da manidar bir tarih takvim öyle gösteriyor
birazda kafam dağılsın yasaklarda varken izin alıyorum dinlenerek geçiricem bakalım

Dondurulmuş için eşinin bişey kullanmasına gerek yok ki, bu arada spontan gebelik olursa diye kullanacaksanız bilemem tabi de

Hacamat yaptırmayı düşündünüz mü?

Olunca zaten bir yumurta yetiyor

Teşekkürler böyle söylenince mutlu oluyorum İnşallah benim de bir tanecik yumurtam birtanecik evladım olacak. Cuma günü opu'muz var, güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin teyzeleri ablaları. İlkinde 5 yumurta vardı ama umutsuzdum bu sefer tek yumurta olmasına rağmen daha umutluyum nedense. Herkese sağlıklı yumurtalar, embriyolar, tosuncuk bebekler diliyorum

Canım yaa, o bir tanecicik yumurtan canlı kanlı sağlıklı embriyo olsun inşallah. Umutların hayırlısıyla tamamına ersin. Dualarımız seninle

Canım yaa, o bir tanecicik yumurtan canlı kanlı sağlıklı embriyo olsun inşallah. Umutların hayırlısıyla tamamına ersin. Dualarımız seninle

Çok teşekkürler, Amiiiin B Biscolataamm Hepimizin umutları tamamına ersin, bebişlerle ilgili başlıklarda buluşalım İnşallah.

Bende antalya gelecek tup bebekte tedavi oluyorum doktorum mete isikoglu sizin igneler ilaclar ne kadar cok tutmus benim ilk denemede 1500 tuttu simdilik 4000 tuttu adetimin 11.gunundeyim 16 adet yumurta olusmus acaba size baska bir tedavimi uyguluyorlar ilaclarin ismi ne

Senin dondurulmuş embriyon vardı zaten onları kullanman yeni tedavi için gerekli şu anda bişey yapmana gerek yok eşin için.

Merhaba kılar bu ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karıştı gerçekten yumurtlamamı diye

Eklentiler

• 5F107C23-97C8-468A-A0CC-1CA7CA87ED69.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar günaydın, evet regl geldi ne sevindim nede üzüldüm bu ayda gecti ole, neyse ki yılbaşından once artik tedaviye baslıyorum nasipse.
Günaydın canım, olsun ya en hayırlısı olsun.Belki yeni yıla yeni müjdelerle gireriz belli mi olur
Ben de bi ümitlendim, operasyon sonrası kendiliğinden acaba mı diye ama dün regl oldu. Bugün era testi tedavisine başlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…