- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.721
Hadi hayırlısı olsun senin için sen dondurulmuş mu transfer mi olucaksın yoksa opu olucak mı? Opu olucaksa arı sütü,Q10 OMEGA3 bir arada kullanabilirsin. Ve hormonlarını dengeleme açısından c-life macun(Instagram'da mucize_minieller sayfasında tarif var) eşin mutlaka proxeed sabah aç 1 tane alsın ve keçiboynuzu özü günde 2 kez aç. İnşallah şifa olur..Kızlar akşam yine konuştum aralık olmayacak, ocakta başlıyorum inşallah Bismillah deyip, sizden öneri bekliyorum eşim için vitamin olsun sperm kalitesi için proxeed tarzında ne alayım, promen k, promotil men, yada proxeed mi alayım. 1 ayda kullansın olsa kullansın istiyorum.
Evet donmuş vardı canım, kalitesi 5. gün embriyosu 4AA ve 4EB olarak. beraberler şu an.Hadi hayırlısı olsun senin için sen dondurulmuş mu transfer mi olucaksın yoksa opu olucak mı? Opu olucaksa arı sütü,Q10 OMEGA3 bir arada kullanabilirsin. Ve hormonlarını dengeleme açısından c-life macun(Instagram'da mucize_minieller sayfasında tarif var) eşin mutlaka proxeed sabah aç 1 tane alsın ve keçiboynuzu özü günde 2 kez aç. İnşallah şifa olur..
evet çoğu gitti azı kaldı. 1 ocak da manidar bir tarih takvim öyle gösteriyorbirminikask2020 hayırlısı olsun. Ne kaldı ki şurada Ocak ayına. Herşey yolunda gidecek inşallah.
Hacamat yaptırmayı düşündünüz mü?Merhaba arkadaşlar ben 3 nisanda 16 haftalık kalp durması sonucu dusuk yaptım ardından kurtaj oldum adetim 37.günde geldi 6 gün sürdü buraya kadar herşey normal ama benim sıkıntım gebelikten beri süregelen geçmeyen bas agrisi hamilelikte de ağrıyordu dusukten sonra da devam etti sabah ağrıyla uyanıyorum gece yatana kadar inanın 7 yaşında kızımla ilgilenemiyorum işimi gücümü yapamıyorum adet olunca geçti adetliyken her işimi yaptım adetim bitti yine başladı dahiliye ye gittim tahlillerim çok iyi üstüne endokrinolojiye gittim tahlil yapmadı sonuçların güzel çıkmış dedi 1 haziranda kadın doğuma gideceğim kontrol amaclı bide hormonlara baktiracagim ama adet günüm degil yine de bakarlar mi benim durumumda olan yada yaşayan varmi? Bilgi verirmisiniz.
Spontan için peri :) bir ay bir aydırDondurulmuş için eşinin bişey kullanmasına gerek yok ki, bu arada spontan gebelik olursa diye kullanacaksanız bilemem tabi de
Ay inşallah yaaa inşallah kendiliğinden olsunSpontan için peri :) bir ay bir aydır
Olunca zaten bir yumurta yetiyor
Canım yaa, o bir tanecicik yumurtan canlı kanlı sağlıklı embriyo olsun inşallah. Umutların hayırlısıyla tamamına ersin. Dualarımız seninleTeşekkürler böyle söylenince mutlu oluyorumİnşallah benim de bir tanecik yumurtam birtanecik evladım olacak. Cuma günü opu'muz var, güzel dileklerinizi dualarınızı esirgemeyin teyzeleri ablaları. İlkinde 5 yumurta vardı ama umutsuzdum bu sefer tek yumurta olmasına rağmen daha umutluyum nedense. Herkese sağlıklı yumurtalar, embriyolar, tosuncuk bebekler diliyorum
İnşallah kendiliğinden kolaylıkla oluversinSpontan için peri :) bir ay bir aydır
Canım yaa, o bir tanecicik yumurtan canlı kanlı sağlıklı embriyo olsun inşallah. Umutların hayırlısıyla tamamına ersin. Dualarımız seninle
Bende antalya gelecek tup bebekte tedavi oluyorum doktorum mete isikoglu sizin igneler ilaclar ne kadar cok tutmus benim ilk denemede 1500 tuttu simdilik 4000 tuttu adetimin 11.gunundeyim 16 adet yumurta olusmus acaba size baska bir tedavimi uyguluyorlar ilaclarin ismi neHımm anladım canım çok teşekkürler.prp nin pek işe yaramadığını bende birçok yerde okumuştum.antalyanın tüp bebek konusunda başarılı olduğunu duyuyorum.dediğim sanatçılar ve bir çoğu gerçekten orada tedavi olmuşlar ama neresi bilmiyorum.hatta sağlık sektöründe antalyanın adını duyurduğunu ancelina colinin bile meme estetiğinin orada yaptırdığını okudum.bu arada benim ilaçlar gerçekten çok tutmuş yaaeşimle bakıyoruz da not almışım her eczane çıkışı 2 bin 3 binden aşağı çıkmamışız yazık ya insanları nasıl sömürüyorlar.senin hangi klinikti canım netten bi bakayım.
Senin dondurulmuş embriyon vardı zaten onları kullanman yeni tedavi için gerekli şu anda bişey yapmana gerek yok eşin için.Kızlar akşam yine konuştum aralık olmayacak, ocakta başlıyorum inşallah Bismillah deyip, sizden öneri bekliyorum eşim için vitamin olsun sperm kalitesi için proxeed tarzında ne alayım, promen k, promotil men, yada proxeed mi alayım. 1 ayda kullansın olsa kullansın istiyorum.
Yoookkk ayrılmam burdan.Ay inşallah yaaa inşallah kendiliğinden olsunsen bi süre uzak dur bence buralardan stres yapma sakin davran aşk yaşayın yeniden Allah büyük olur
Nerde tedavi oluyorsunuzYoookkk ayrılmam burdan.
Sizleri sevdiğim icin.
Devlet hastanesi.Nerde tedavi oluyorsunuz
Günaydın canım, olsun ya en hayırlısı olsun.Belki yeni yıla yeni müjdelerle gireriz belli mi olurKızlar günaydın, evet regl geldi ne sevindim nede üzüldüm bu ayda gecti ole, neyse ki yılbaşından once artik tedaviye baslıyorum nasipse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?