Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hastaneye gttm doktorum toplantidaymis, bende yanında asistan mi bılmıorum onunla görüştüm, rahim filmi daha önce cekildiyse gerek yok dedi ta 2yıl once çekildi, bılıosunuz kurtaj oldum regl düzenli ise gerek yok dedi. Hıtereskopı yapilabilirms sohbet ettik sadece. Zaten hitereskopi yapılıor hayırlisi ne ise öyle olsun.

41 yaşındayım. Tüp bebek sürecine başlayacağım nasipse. Ama forumu taradım da umutsuzlugum katlandı. Bir iki kişi dışında hamile kalabilen olmamış son aylarda. hormon ve yumurta problemi yaşadığım yetmezmiş gibi birde miyomum türemiş . Çok zor herşey.
Allah hepimize yardım etsin

Histeroskopi sanırım rahim içini inceliyor. Her ne kadar adet düzenli olsa da yeniden bir hsg çekilse daha garanti olmaz mı?
Tüpler de sıkıntı olabilmesi bakımından diyorum.
Benim adetlerim de düzenli idi ama tüpümde enfeksiyon çıktı.Bu da yeni hsg den anlaşıldı. İlk tedavimde enfeksiyonlu rahime boşuna transfer olmuşum

İşte bende bunu söylüyorum yaa aslında o kadar çok hamile kalan var ki, ama nedense bir kaç kişinin dışında güzel şeyleri sanırım nazardan korktukları için paylaşmayı tercih etmiyorlar :) Amiin amiiiiin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zamanı gelmemiştir ama hayırlısı ile olur. Bende aslında bugün itibari ile bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum olmayacak stresi beni de çok etkiliyor Allah izin verirse 10-12 güne bende yeniden denemelere gireceğim.

Hayırlısı inşallah.

Arkadaşlar merhaba Eylül de bi negatif transfer olmuştum Aralık sonu reglimle bi daha deneyeceğim bu arada vitaminlerimi içtim karyotip testi yaptırdık karyotip testinde birşey çıkmadı mini ivf demişti doktorum.Kovid dolayısıyla kapanma durumu olmaz umarım merkezlerin.

Benim merkezim sadece hamile takiplerine ve başlanan tup bebek tedavilerine devam etmisti ara verdiklerinde.. Ben sanmiyorum bu defa ara vereceklerini.. verirlerse de eger ignelere baslamis olursaniz sizinki devam eder dert etmeyin..

Merhaba kılar bu ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karıştı gerçekten yumurtlamamı diye
Bu ovulasyon kitinden 5 yıl evvel bende kullanmıştım. LH hormonunu gösteriyor bu test. Yani yumurtlama olacak bu 1-2 gün içinde. Gün aşırı ilişki tavsiye ederim. İlişki sonrası asla ayağa kalkmayın. Hatta ayaklarınızı yukarı kaldırın. En az 1 saat tuvalete gitmeyin. Ben ilk kullandığımda bu kiti hamile kalmıştım.

HES kodu isterler belki. Durdurulmadı tüp bebek merkezleri. Aynen devam.

rahat ol burada 42 yaşında da var :)
umudumu kaybetmiyorum. herşeyin zamanı var, hayırlısı var...
umarım istediğin gibi olur herşey

2 gün değerlendirdik zaten sonra ikinci çizgi daha az koyu olmaya başladı
Bu arada pcosum gerçekten yumurtlama dimi

Sizin durumu tam bilmiyorum ama bende bu ay veya önümüzdeki ay hamile kalmayı planlıyorum. Doktorum hem bana hem eşime omega 3 ve double x diye bir vitamin verdi.

Merhaba 2bb transfer sonucunuz ne oldu.Benimde bugün 2bb tarnsferim gerçekleşti

İmpryl Gonamax farklı içeriğe sahip.gonamax antioksidan ağırlıklı arginin koenzim Acai Berry Resveratrol içeriyor.
Merhabalar, Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyorum.Burda bana Gonamax tafsiye edildi.Türkiyedeyken almıştımda.Malisef yaşadığım ülkede gonamax satılmıyor.Aldığım kutuda boşalmak üzere acaba gonamax a benzeyen bir başka ürün önerebilirmisiniz? Impryl farklı demiştiniz.Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

IMPRYL® Tablet​

IMPRYL®; Betain, Sistin, Çinko, Niasin, Folik Asit (5MTHF-glukozamin formunda), B12 Vitamini (Metilkobalamin formunda), B6 Vitamini ve Riboflavin içeren bir Besin takviyesidir.
İÇERİK MADDELERİGÜNLÜK DOZ (1 TABLET)%NRV
Betain200 mg
L-sistin200 mg
Niasin16 mg%100
Çinko10 mg%100
B6 vitamini1.4 mg%100
Riboflavin (B2 Vit.)1.4 mg%100
Folik asit (metilfolat olarak)400 µg%100
B12 vitamini (metilkobalamin olarak)2.5 µg%100

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gonamax 30 Kapsül

İçerik: Her 1 kapsül için;

L-Arjinin 190 mg
Beta karoten 5,7 mg
Betain 100 mg
Vitamin B12 1,4 mg
L-Sistein 100 mg
Vitamin B6 1,4 mg

Koenzim Q10 100 mg
Vitamin A 0,5 mg
Açai Ekstresi 100 mg
Folik asit 0,4 mg
Vitamin C 75 mg
Selenyum 0,1 mg
Resveratrol 50 mg
Vitamin D3 10 mcg
Vitamin E 15 mg
Vitamin B12 2,00 mcg
Çinko 10 mg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…