- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.741
Hastaneye gttm doktorum toplantidaymis, bende yanında asistan mi bılmıorum onunla görüştüm, rahim filmi daha önce cekildiyse gerek yok dedi ta 2yıl once çekildi, bılıosunuz kurtaj oldum regl düzenli ise gerek yok dedi. Hıtereskopı yapilabilirms sohbet ettik sadece. Zaten hitereskopi yapılıor hayırlisi ne ise öyle olsun.Günaydın canım, olsun ya en hayırlısı olsun.Belki yeni yıla yeni müjdelerle gireriz belli mi olur
Ben de bi ümitlendim, operasyon sonrası kendiliğinden acaba mı diye ama dün regl oldu. Bugün era testi tedavisine başlıyorum.
Histeroskopi sanırım rahim içini inceliyor. Her ne kadar adet düzenli olsa da yeniden bir hsg çekilse daha garanti olmaz mı?Hastaneye gttm doktorum toplantidaymis, bende yanında asistan mi bılmıorum onunla görüştüm, rahim filmi daha önce cekildiyse gerek yok dedi ta 2yıl once çekildi, bılıosunuz kurtaj oldum regl düzenli ise gerek yok dedi. Hıtereskopı yapilabilirms sohbet ettik sadece. Zaten hitereskopi yapılıor hayırlisi ne ise öyle olsun.
İşte bende bunu söylüyorum yaa aslında o kadar çok hamile kalan var ki, ama nedense bir kaç kişinin dışında güzel şeyleri sanırım nazardan korktukları için paylaşmayı tercih etmiyorlar :) Amiin amiiiiin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zamanı gelmemiştir ama hayırlısı ile olur.41 yaşındayım. Tüp bebek sürecine başlayacağım nasipse. Ama forumu taradım da umutsuzlugum katlandı. Bir iki kişi dışında hamile kalabilen olmamış son aylarda. hormon ve yumurta problemi yaşadığım yetmezmiş gibi birde miyomum türemiş . Çok zor herşey.
Allah hepimize yardım etsin
Hayırlısı inşallah.İşte bende bunu söylüyorum yaa aslında o kadar çok hamile kalan var ki, ama nedense bir kaç kişinin dışında güzel şeyleri sanırım nazardan korktukları için paylaşmayı tercih etmiyorlar :) Amiin amiiiiin Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zamanı gelmemiştir ama hayırlısı ile olur.Bende aslında bugün itibari ile bir süre buraya girmeyi düşünmüyorum olmayacak stresi beni de çok etkiliyor Allah izin verirse 10-12 güne bende yeniden denemelere gireceğim.
Regl zamanimiz ayni.. önümüzdeki ay insallah ikimizde oldu bu iş diye haykırırız buradanKızlar günaydın, evet regl geldi ne sevindim nede üzüldüm bu ayda gecti ole, neyse ki yılbaşından once artik tedaviye baslıyorum nasipse.
Benim merkezim sadece hamile takiplerine ve başlanan tup bebek tedavilerine devam etmisti ara verdiklerinde.. Ben sanmiyorum bu defa ara vereceklerini.. verirlerse de eger ignelere baslamis olursaniz sizinki devam eder dert etmeyin..Arkadaşlar merhaba Eylül de bi negatif transfer olmuştum Aralık sonu reglimle bi daha deneyeceğim bu arada vitaminlerimi içtim karyotip testi yaptırdık karyotip testinde birşey çıkmadı mini ivf demişti doktorum.Kovid dolayısıyla kapanma durumu olmaz umarım merkezlerin.
Bu ovulasyon kitinden 5 yıl evvel bende kullanmıştım. LH hormonunu gösteriyor bu test. Yani yumurtlama olacak bu 1-2 gün içinde. Gün aşırı ilişki tavsiye ederim. İlişki sonrası asla ayağa kalkmayın. Hatta ayaklarınızı yukarı kaldırın. En az 1 saat tuvalete gitmeyin. Ben ilk kullandığımda bu kiti hamile kalmıştım.Merhaba kılar bu ovulasyon testim sizce pik mi
Bu arada pcosum o yüzden kafam karıştı gerçekten yumurtlamamı diye
HES kodu isterler belki. Durdurulmadı tüp bebek merkezleri. Aynen devam.Arkadaşlar merhaba Eylül de bi negatif transfer olmuştum Aralık sonu reglimle bi daha deneyeceğim bu arada vitaminlerimi içtim karyotip testi yaptırdık karyotip testinde birşey çıkmadı mini ivf demişti doktorum.Kovid dolayısıyla kapanma durumu olmaz umarım merkezlerin.
rahat ol burada 42 yaşında da var :)41 yaşındayım. Tüp bebek sürecine başlayacağım nasipse. Ama forumu taradım da umutsuzlugum katlandı. Bir iki kişi dışında hamile kalabilen olmamış son aylarda. hormon ve yumurta problemi yaşadığım yetmezmiş gibi birde miyomum türemiş . Çok zor herşey.
Allah hepimize yardım etsin
2 gün değerlendirdik zaten sonra ikinci çizgi daha az koyu olmaya başladıBu ovulasyon kitinden 5 yıl evvel bende kullanmıştım. LH hormonunu gösteriyor bu test. Yani yumurtlama olacak bu 1-2 gün içinde. Gün aşırı ilişki tavsiye ederim. İlişki sonrası asla ayağa kalkmayın. Hatta ayaklarınızı yukarı kaldırın. En az 1 saat tuvalete gitmeyin. Ben ilk kullandığımda bu kiti hamile kalmıştım.
Sizin durumu tam bilmiyorum ama bende bu ay veya önümüzdeki ay hamile kalmayı planlıyorum. Doktorum hem bana hem eşime omega 3 ve double x diye bir vitamin verdi.Kızlar akşam yine konuştum aralık olmayacak, ocakta başlıyorum inşallah Bismillah deyip, sizden öneri bekliyorum eşim için vitamin olsun sperm kalitesi için proxeed tarzında ne alayım, promen k, promotil men, yada proxeed mi alayım. 1 ayda kullansın olsa kullansın istiyorum.
Merhaba 2bb transfer sonucunuz ne oldu.Benimde bugün 2bb tarnsferim gerçekleştiSelam herkese;
dün adetimin ikinci günüydü ve dondurulmuş tek embriyom için transfer hazırlıklarına başladık
herşey yolunda giderse ekim ayında transferim gerçekleşecek.
ebriom pgt den sağlıklı gelmişti ama skorlamam biraz düşük (2bb)
umarım herşey güzel olur hepimiz için
umarım hepimiz içinrahat ol burada 42 yaşında da var :)
umudumu kaybetmiyorum. herşeyin zamanı var, hayırlısı var...
umarım istediğin gibi olur herşey
Yazali uzun zaman olmus..Üyenin profiline girip mesajlarina bakarsanizMerhaba 2bb transfer sonucunuz ne oldu.Benimde bugün 2bb tarnsferim gerçekleşti
Teşekkür ederim.Yazali uzun zaman olmus..Üyenin profiline girip mesajlarina bakarsanizo ay degil de 2020 mart ayinda 2 embriyo transferiyle ikizlerine hamile kalmis..
Merhabalar, Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyorum.Burda bana Gonamax tafsiye edildi.Türkiyedeyken almıştımda.Malisef yaşadığım ülkede gonamax satılmıyor.Aldığım kutuda boşalmak üzere acaba gonamax a benzeyen bir başka ürün önerebilirmisiniz? Impryl farklı demiştiniz.Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.İmpryl Gonamax farklı içeriğe sahip.gonamax antioksidan ağırlıklı arginin koenzim Acai Berry Resveratrol içeriyor.
Merhabalar, Acıbadem Hastanesinde tedavi görüyorum.Burda bana Gonamax tafsiye edildi.Türkiyedeyken almıştımda.Malisef yaşadığım ülkede gonamax satılmıyor.Aldığım kutuda boşalmak üzere acaba gonamax a benzeyen bir başka ürün önerebilirmisiniz? Impryl farklı demiştiniz.Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
İÇERİK MADDELERİ | GÜNLÜK DOZ (1 TABLET) | %NRV |
Betain | 200 mg | |
L-sistin | 200 mg | |
Niasin | 16 mg | %100 |
Çinko | 10 mg | %100 |
B6 vitamini | 1.4 mg | %100 |
Riboflavin (B2 Vit.) | 1.4 mg | %100 |
Folik asit (metilfolat olarak) | 400 µg | %100 |
B12 vitamini (metilkobalamin olarak) | 2.5 µg | %100 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?