Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Selam kızlar. Cuma günü histereskopi oldum. Doktor 1 tane polip vardı onu aldım dedi patolojiye gönderdiler ne olur ne olmaz diye. Rahime de çizik atmış. Benim kasım başında transferim olmuştu 2 tane 5. gün embriyosuydu ama tutmadı. Acaba bu polipten dolayı tutmamış olabilir mi ? Bilgisi olan var mı ?
Bende narkozdan sonra doktora soramadım saf saf dinledim bişey sormak da gelmedi aklıma.

Yeri kötüyse engel olabiliyor canım. Onu bilmek gerek..

Benim fikrim de etkilemese almazdı. Zaten operasyonu olmuşsun canım iyi olmuş. Ondan sebepse artık o sorun da kalkmış inşallah güzel olur sonuç..
Sen ne yaptın canım. Bi ara yazışmıştık tedaviye başlayacaktın.

Arkadaşlar merhaba doktor kullanmam icin biosteron önerdi kullanıp fayda gören varmi
Ben de kullanıyorum 1 ay oldu bu adetle gidecegim kontrole bakalim faydasi olmus mu.
Yalnız ondan olduğunu düşünüyorum adetim 1 hafta gecikti

Merhaba kızlar, bugün sizlere iyi haberler vermeyi umut etmiştim çok,sizlere de umut olabilmeyi umut etmiştim. Transferimin 9. Günü kan testim 110 çıkmıştı..araya yasaklar girince 13.gün yani bugün tekrarladım testi ve 145 çıktı...2 gün sonra tekrarlayacağım testi..çok parlak görünmüyor tablo..ne diyeceğimi de bilmiyorum. Hayırlısını dilemiştim,böyleymiş..

Iyi akşamlar anthem umut olmak istemen buradan öyle hissediliyor ki buraya yazdığın icin sağol.
9. Gun cok güzel degerin, insallah devamı gelir.cok üzüldüğum nokta ilk degerin harikayken 2. Degerinin yüksek olmadığıni hissetmen cok zor bir durum.
Insallah değerin artar ve güzel haberini alırız.hamilesin de dur bakalım ne olacak stres yapmamaya çalış.
Diyelim olmadı diger embriyonla hamile kalırsın inş. Allah hayırlısiyla versin bebegini en güzel degerlerle en fıstığından inş.

İnşallah devamı çok çok parlak gelir, İnşallah değerin çok güzel artar

Iki tane embriyo muydu canım? Bazen iki embriyo olup sonradan biri tutmayınca değer dusebiliyo

9.gun değeri gayet güzel..arkadaşın yazdığı gibi bir durum olabilir yani ilk etapta ikiyken bir tanesi kaybetmis olabilirsin..insallah oyledir de 2 gun sonra güzel haberler aliriz.. doktor bir yorum yapmadi mi bu duruma??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…