Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Dr normal dedi ama hale leke leke adet oluyorum

Bende ilkini de Kemal beyde yaptırmıştım. Olumsuz olmuştu. Şimdi yine Kemal beyde başladım.
istanbulda kime gidiyorsun?
Yeni yüzyıl üniv. hastanesi prof. dr. gürkan arıkana gidiyorum. Cuma günü histereskopi oldum polip varmış 1 tane onu aldı bir de rahime çizik attı. Bakalım nasip artık.
Kemal bey ilgilidir asistanları da öyle aynı şekilde. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız.

9.gun değeri gayet güzel..arkadaşın yazdığı gibi bir durum olabilir yani ilk etapta ikiyken bir tanesi kaybetmis olabilirsin..insallah oyledir de 2 gun sonra güzel haberler aliriz.. doktor bir yorum yapmadi mi bu duruma??
Dr la görüşmedim hemşireyle görüştüm 2 gün sonraki duruma göre yorum yapabiliriz dedi..ama dediğiniz gibi olsaydı değerin yine de daha çok olması gerekirdi..

Hikayeni tam bilmiyorum gebe kalabiliyormusun, bende 39 yaşındaym 5 düşüğüm var. 16 ekimde abdominal serklaj yapıldı

A acelya30 önümüzdeki ay bizde mini tüp bebek deneyeceğiz. Sonunda ikna ettim doktorumu. Tam ikna olmuş sayılmaz ama bir dahaki adet döneminde

Ben tiryakisiydim ve rezerv sıkıntım var şimdi. Hatta hiç yemek yemeden sürekli kahve içtiğim de olmuştur üniversite zamanında . Şimdi diyorum keşke icmeseymisim

İlaçsız
tüp bebek tedavisi oldun mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…