- 4 Şubat 2019
- 405
- 285
- 33
- 45
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.781
Dr normal dedi ama hale leke leke adet oluyorumCanim hepimiz tüp bebek tedavisi oluyoruz.. Bikac kez daha sordun aynı durumu yaşamadığımiz icin sana olabilecekleri yazmistik.. oncelikle kanda gebelik baktir.. ha degilse de zaten bu durumun en mantıklı aciklamasini doktor yapar.. doktora git demistik.. ama sen doktora gitmeyip kendi kendine endiselenmeye devam ediyorsun..
SelamMerhaba
Evet Kemal bey de
Siz?
Valla bayıl ayıl derken 1 saati buluyorHisteroskopi nekadar sürüyor, bendede var pandemi girince gidemedim
Bende ilkini de Kemal beyde yaptırmıştım. Olumsuz olmuştu. Şimdi yine Kemal beyde başladım.Selam
Ben ilk tedavimi kemal beyde olmuştum. Ama maalesef gelişim durduğundan kürtaj olmuştum mart ayında.
Şimdi ist.da tedavi görüyorum
Yeni yüzyıl üniv. hastanesi prof. dr. gürkan arıkana gidiyorum. Cuma günü histereskopi oldum polip varmış 1 tane onu aldı bir de rahime çizik attı. Bakalım nasip artık.Bende ilkini de Kemal beyde yaptırmıştım. Olumsuz olmuştu. Şimdi yine Kemal beyde başladım.
istanbulda kime gidiyorsun?
Benim bir arkadaşımda oldu canım. Hatta şiddetli kanaması oldu. Çok üzüldü olmadı diye.. Meğerse işte diğer bebek düşmüş. Şimdi bir buçuk yaşında kızı var.Dr normal dedi ama hale leke leke adet oluyorum
Eve gönderiyorlar mı hemenValla bayıl ayıl derken 1 saati buluyor
Dr la görüşmedim hemşireyle görüştüm 2 gün sonraki duruma göre yorum yapabiliriz dedi..ama dediğiniz gibi olsaydı değerin yine de daha çok olması gerekirdi..9.gun değeri gayet güzel..arkadaşın yazdığı gibi bir durum olabilir yani ilk etapta ikiyken bir tanesi kaybetmis olabilirsin..insallah oyledir de 2 gun sonra güzel haberler aliriz.. doktor bir yorum yapmadi mi bu duruma??
4-5 saat sonra gönderiyorlarEve gönderiyorlar mı hemen
Hikayeni tam bilmiyorum gebe kalabiliyormusun, bende 39 yaşındaym 5 düşüğüm var. 16 ekimde abdominal serklaj yapıldıCok teşekkür ederim canım...gelişmeleri yazarım mutlaka...
Insallah guzel sonuc alirsinda gerek kalmaz başka yere..
Tabi ya bahcecide berfu hoca ilk muayeneye girdiğimizde söylediği şey bu yas ve amh ile zor dedibenim moral tabi yerlerde.oyle basladim tedaviye.
Aygul hoca 38 yas daha gec değil genceciksin dedi moral verdi.daha moralim yuksek çıktım odadan..kendimi cok genç hissediyorum şu an
Yaşım 38 amh 0.5 canim
Geçmiş olsun neden uygulandı?Kizlar bugun balon islemi uygulandi. Aman allahim ne zor şeymiş. Eve geldim kasiklarima hala kramplar giriyor. Allah bir daha yasatmaz insallah
Ne oldugunu bilmiyorum ama gecmis olsun..insallah faydasini görürsünKizlar bugun balon islemi uygulandi. Aman allahim ne zor şeymiş. Eve geldim kasiklarima hala kramplar giriyor. Allah bir daha yasatmaz insallah
Ben tiryakisiydim ve rezerv sıkıntım var şimdi. Hatta hiç yemek yemeden sürekli kahve içtiğim de olmuştur üniversite zamanında . Şimdi diyorum keşke icmeseymisimKahve ve çaya rağmen kaliteli embriyo elde edeniniz var mı ? Bunu duymaya ihtiyacım var.
Tek lüksüm kahve, filtre kahve ve Türk kahvesi içmeden duramıyorum.Bir de yanında güseeeelller güseliibitter çikolata , onsuz kahve öksüz sayılır.
Kahve özellikle yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormuş diye bazı doktorlar kahveden kaçınılmasını öneriyor.Kahveyi bırakarak yumurta ve embriyo kalitesini deneyimleyen oldu mu ?Çok zor sorular soruyorum yaa.İçmezsem afyonum patlamıyor , içsen o da suçluluk.
İlaçsızAygül hanımla konuşmanızı merakla bekliyorum. Bende ona gitmeyi düşünüyorum özellikle ilaçsız tüp bebek tedavisi için. Bana da bilgi verir misiniz ne dedi ne söyledi.
Daha önce bahsettim doktor yaşından dolayı üç ay süre verdi. Üç ay deneriz yumurta Bulduk bulduk, bulamazsak artık deneme demişti. İlk ay foliküller boş çıktı. Şu an ikinci ayımdayım ve sadece bir folikül var. Eğer folikül sağlam kalırsa gelişirse haftaya opu olur. Yine boş çıkarsa diye çok korkuyorum. Bu ayda boş çıkarsa son bir ayım kalıyor.
Eğer son ayda hala olumlu sonuç almazsam Ankara ya Aygül hanıma gitmek istiyorum. Benim doktorum ilaçsız tüp bebek sana olmaz dedi. Yaşından dolayı gereksiz dedi. Aygül hanım ilaçsız tüp bebeğe sıcak bakıyor. Netten araştırdım konuşmalarını dinledim. İleri yaşta olanlara ilaçsız tüp bebek öneriyor. Doktorlar benden ümidini kesebilir ama ben kendimden ümidimi kesmedim. Çünkü ben doktorlardan değil Rabbimden istiyorum bebeğimi. Onlar vesile sadece. Tabi ki iyi ki varlar. Allah güzel yürekli tüm doktorlardan razı olsun. Beni gereksizce ve acımasızca üzenleride Allah'a havale ediyorum. Neyse hatırlayıp gerilmeyeyim şimdi. Tedavi sürecindeyim. Stres yok
Histeroskopi yapilmisti spiral çıkartıp balon konulup çıkarıldı.Geçmiş olsun neden uygulandı?
Anestezi altında yapsalardı keşke. Bende de spiral çıkarılmıştı ama o kolay, balonu ilk defa duydum. Nerede tedavi oldunuz?Histeroskopi yapilmisti spiral çıkartıp balon konulup çıkarıldı.
Yucel karamanda 1 dk lik islem diye anesteziye gerek duymuyorlarmisAnestezi altında yapsalardı keşke. Bende de spiral çıkarılmıştı ama o kolay, balonu ilk defa duydum. Nerede tedavi oldunuz?
Yucel karamanda 1 dk lik islem diye anesteziye gerek duymuyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?