- 21 Ocak 2017
- 130
- 98
- 98
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.821
Çok geçmiş olsun.. İnsan zaten olumsuz oldugunda önce bi kalakalıyor, ne oluyorsa sonradan oluyorSağol birminikask, ilk günler donup kalmıştım dün ağlayabildim daha, boşaldım biraz. Hayırlısı olsun diye yola çıkmıştık böyle olması gerekiyormuş..Transferinden sonraki cuma da okumuştum rahman suresini,sonra gözyüzüne bakıp hepimizin adına dilemiştim. Duaların kabul olacağı zaman da var elbet...biz devam edelim..
Rabbim kabul olunanlar listesine eklesin..Bugün İlk kez açtım forumu tam sela okunuyordu mesajını gördümşimdi hepimiz adına okuyacağım inşallah
Amin inşallah Rabbim kabul eder.. Her isteyen için ettim duamı..Rabbim kabul olunanlar listesine eklesin..
Sağolun kızlar...sabırla devAm edicez yapacak birşey yok...gücümüz ,kuvvetimiz yerinde olsun,her düştüğümüzde toparlanabilelim...şu an kendimi çok yorgun hissetsemde ....bir gün iyi haberler alacağız elbet....Çok geçmiş olsun.. İnsan zaten olumsuz oldugunda önce bi kalakalıyor, ne oluyorsa sonradan oluyor
Ngs den bilmem kaçıncı olumsuz gelince doktorla hoş sohbet edip eyvallah deyip, akşamına ağlama krizine girmiştim.
Vakti zamanı vardır inşallah, şimdi olmamıştır ama inşallah olacaktır.
Rabbim içini ferahlatsın arkadaşım bir an önce toparlan ve hayırlı haberlerini alalım
inşallah alıcaz canım.. herkes fazlasıyla hakedıyor ..Sağolun kızlar...sabırla devAm edicez yapacak birşey yok...gücümüz ,kuvvetimiz yerinde olsun,her düştüğümüzde toparlanabilelim...şu an kendimi çok yorgun hissetsemde ....bir gün iyi haberler alacağız elbet....
Paylaşımın için teşekkür ederiz ancak maalesef bu topikten çok arkadaş çıkamayacak malum 40 yaşından sonra anne olmak isteyenlerKızlar bi bakın isterseniz koşulları uyanlar başvuru yapsın hatta instagramda gördüm
Tekzen Çamlıbel vakfı 10 kişiye tüp bebek tedavisi için destek veriyor.
Başvuru Kriterlerimiz
Çiftin İstanbul il sınırlarında yaşaması
En az 3 yıllık evli (resmi nikahlı)
Çocuksuz olmaları
En çok 3 yıldır infertilite tedavisi alıyor olmaları
Kadının 40 yaş ve altı olması
Kadının AMH değerinin 1 ng/ml’nin üstünde olması
Daha önce en az 1 kez devlet kurumlarında veya özel sektörde tüp bebek denemesi yaptırmış olması
Erkekte azospermi (sıfır sperm sayısı) olmaması
Toplam aile gelirinin 5000 TL’nin altında olması
Not: Forma yüklenecek sperm raporunun son 3 ay içinde yaptırılması gerekmektedir. Güncel olmayan raporlar işleme alınmamaktadır.
O kadar haklısın ki ben devlet desteği olayı içinde inanılmaz kırgınım 20 yıldır sigorta ödüyorum ama destek alamıyorum neden 40 olmuşum öleyim benPaylaşımın için teşekkür ederiz ancak maalesef bu topikten çok arkadaş çıkamayacak malum 40 yaşından sonra anne olmak isteyenleryahu madem bi yardim bı iyilik harekete eyvallah da neden 40 yaş sınırı koyuyorsunuz dimi!!...uzatmalarda olanlar bizler değil miyiz
aslinda 6. gune gelmeleri yavas gelisim gostermesinden.daha oncede 3. tedavimde 2 tane 4cc kalmisti ve ikitanesi tutmamisken bilemiyorum ki birtane tutar mi..acikcasi umudumuz yok..Azsekerli tatlim kalite numaralandırmalarindan hiç anlamam ama 6. Güne gelebilmis embriyo cokda kotu degildir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ama şu vitamin takviye olayı benimde kafamı karıştırıyor evet erkeklerde kesinlikle işe yarıyor ama sanki bizde çok faydasi yok gibi. Faydasını gören arkadaşların şansları bence. Sayı artsa da sanki kalitede pek degisiklik yok. Sağlıklı yaşamış oluyoruz sadece yılmadan imkanımız elverdikce denemeye devam
insallah canimKesme hemen ümidini Allah büyük neler duyduk , neler gördük ben bu durumda karalar bağlamazdım açıkcası. Benimle aynı dönemde tedavi gören bi kızcağız vardı 2 yumurtadan 1 tane embriyosu genetiğe gidebilmişti ve şuan 2 aylık hamileinşallah seninde olur
Anneciğiniz inanılmaz güzel yorum yapmışinsallah canimorasi oyle kimin ne olacagini Allah bilir..annemin yorumu;" dunyada okadar spontane olan gebelik hep aa miymis yani olmustu" herkes bukadar kaliteli dogmus olamax dimi hepimizin dilegi kabul olsun insallah
ne yalan soyleyeyim,hic degilimdirAnneciğiniz inanılmaz güzel yorum yapmışEllerinden öperim. Nice 5. güne gelemeyen 3. gün embriyosu ile cocuğunu kucağına alan var. Biz fazla mı pinpirikliyiz acaba ?
Aynen katılıyorum.Allah izin versin yeter.. bunun orneklerinden birini kendim yasadim.. 3.gun ustelik 2.kalite ile cocuk sahibi oldum.. ama 2 defa 5.gun transferimden negatif sonuc aldim..Anneciğiniz inanılmaz güzel yorum yapmışEllerinden öperim. Nice 5. güne gelemeyen 3. gün embriyosu ile cocuğunu kucağına alan var. Biz fazla mı pinpirikliyiz acaba ?
Aynen katılıyorum.Allah izin versin yeter.. bunun orneklerinden birini kendim yasadim.. 3.gun ustelik 2.kalite ile cocuk sahibi oldum.. ama 2 defa 5.gun transferimden negatif sonuc aldim..
Simdi yine 3.gun transferi olacağım.. güne hic takilmiyorum.. yazıldıysa boyle de olur..
Azşekerli evet,açelyayla daha önce yazışmıştık....hiç belli olmuyor bu işler..açelyanın söylediklerini küpe yapalım ...ayrıca annen de çok haklı :))ne yalan soyleyeyim,hic degilimdirama bilimde yadsinamaz malum.tek umudum dusuk kaliteyle gebe kalan azinligin icinde olabilmek olmadi yola devam
Hadi hayırlısı.Kızlar ben korkmaya başladım ,değerim yükselmeye devam ediyor,düşmüyor
9.gün 110
13.gün 145
15.gün 159
17.gün 231
20.gün 479 (bugün)
Bu kadar uzun sürer mi kimyasal gebeliğin düşmesi
Dr a gittim bugün...dış gebelik ihtimali düşük dedi ,ama seni görmeye devam edicem dedi..kan takibine devam edilecek.
kızlar selamlar.
biliyorsunuz tedavideydim.ne yazacağımı bilemedim 2 hafta boyunca,birde bir hafta embriyolari beklemekbugun son arama geldi. özetle ; 1 tane 6. gün 4cc olustu ve donduruldu.yine düşük kalite...yine umudumuz yok.bakalim dr la gorustugumuzde ne olucak..busefer cokta etkilenmedik ama ya,bekledigimiz bir sonuctu.hatta yaparmiyiz bidaha yaparsak nezmn yapariz fln konusuyrz kacgundur.ama tabii bu işin birde maddi boyutu var.ekonomi bu kadar kotuye giderken,hersy 4-5 katı olmusken nasil yapariz tekrar o da muallakta
yani kısacası,okdr vitamin vs hicbirsey degistirmedi bende..5. tedavimde boyle bitmis oldu.
tedaviye baslayacaklar,tedavi icinde olanlar,transfer bekleyenler..umarim benden daha sansli olursunuz.dualarim hepimiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?