Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok geçmiş olsun.. İnsan zaten olumsuz oldugunda önce bi kalakalıyor, ne oluyorsa sonradan oluyor

Ngs den bilmem kaçıncı olumsuz gelince doktorla hoş sohbet edip eyvallah deyip, akşamına ağlama krizine girmiştim.
Vakti zamanı vardır inşallah, şimdi olmamıştır ama inşallah olacaktır.

Rabbim içini ferahlatsın arkadaşım bir an önce toparlan ve hayırlı haberlerini alalım

anthem_ çok geçmiş olsun.mücadeleye devam,üzmeyin kendinizi
Sağolun kızlar...sabırla devAm edicez yapacak birşey yok...gücümüz ,kuvvetimiz yerinde olsun,her düştüğümüzde toparlanabilelim...şu an kendimi çok yorgun hissetsemde ....bir gün iyi haberler alacağız elbet....

inşallah alıcaz canım.. herkes fazlasıyla hakedıyor ..

Paylaşımın için teşekkür ederiz ancak maalesef bu topikten çok arkadaş çıkamayacak malum 40 yaşından sonra anne olmak isteyenler yahu madem bi yardim bı iyilik harekete eyvallah da neden 40 yaş sınırı koyuyorsunuz dimi!!...uzatmalarda olanlar bizler değil miyiz

O kadar haklısın ki ben devlet desteği olayı içinde inanılmaz kırgınım 20 yıldır sigorta ödüyorum ama destek alamıyorum neden 40 olmuşum öleyim ben

kızlar selamlar.
biliyorsunuz tedavideydim.ne yazacağımı bilemedim 2 hafta boyunca,birde bir hafta embriyolari beklemekbugun son arama geldi. özetle ; 1 tane 6. gün 4cc olustu ve donduruldu.yine düşük kalite...yine umudumuz yok.bakalim dr la gorustugumuzde ne olucak..busefer cokta etkilenmedik ama ya,bekledigimiz bir sonuctu.hatta yaparmiyiz bidaha yaparsak nezmn yapariz fln konusuyrz kacgundur.ama tabii bu işin birde maddi boyutu var.ekonomi bu kadar kotuye giderken,hersy 4-5 katı olmusken nasil yapariz tekrar o da muallakta
yani kısacası,okdr vitamin vs hicbirsey degistirmedi bende..5. tedavimde boyle bitmis oldu.
tedaviye baslayacaklar,tedavi icinde olanlar,transfer bekleyenler..umarim benden daha sansli olursunuz.dualarim hepimiz icin

Azsekerli tatlim kalite numaralandırmalarindan hiç anlamam ama 6. Güne gelebilmis embriyo cokda kotu degildir diye düşünüyorum hakkında hayırlısı olsun inşallah
Ama şu vitamin takviye olayı benimde kafamı karıştırıyor evet erkeklerde kesinlikle işe yarıyor ama sanki bizde çok faydasi yok gibi. Faydasını gören arkadaşların şansları bence. Sayı artsa da sanki kalitede pek degisiklik yok. Sağlıklı yaşamış oluyoruz sadece yılmadan imkanımız elverdikce denemeye devam

aslinda 6. gune gelmeleri yavas gelisim gostermesinden.daha oncede 3. tedavimde 2 tane 4cc kalmisti ve ikitanesi tutmamisken bilemiyorum ki birtane tutar mi..acikcasi umudumuz yok..

aynen oyle erkeklerde etkili bir nebze.biz kullansak bir turlu kullanmasak bir turlu.enaz ayda bintl bide onu verdik.ama arisütu bence bende bukadar farkettiren.vit destegi sanirim eniyi ihtimal ancak olani korumaya destek.hatta bende sayiyi da etkilemiyor.bu tedavimde daha dusuk doz kullandi ve sayi düstu bile.
sadece omega d vit betaglukn kullaniyorum artik.o da standart korona muhabbetine falan.ama tabii tefaviye tekrar karar vermemiz durumda gene hepsini alirim.neme lazim biz alalim genede

Kesme hemen ümidini Allah büyük neler duyduk , neler gördük ben bu durumda karalar bağlamazdım açıkcası. Benimle aynı dönemde tedavi gören bi kızcağız vardı 2 yumurtadan 1 tane embriyosu genetiğe gidebilmişti ve şuan 2 aylık hamile inşallah seninde olur

insallah canim orasi oyle kimin ne olacagini Allah bilir..annemin yorumu;" dunyada okadar spontane olan gebelik hep aa miymis yani olmustu" herkes bukadar kaliteli dogmus olamax dimi hepimizin dilegi kabul olsun insallah

insallah canim orasi oyle kimin ne olacagini Allah bilir..annemin yorumu;" dunyada okadar spontane olan gebelik hep aa miymis yani olmustu" herkes bukadar kaliteli dogmus olamax dimi hepimizin dilegi kabul olsun insallah
Anneciğiniz inanılmaz güzel yorum yapmış Ellerinden öperim. Nice 5. güne gelemeyen 3. gün embriyosu ile cocuğunu kucağına alan var. Biz fazla mı pinpirikliyiz acaba ?

Anneciğiniz inanılmaz güzel yorum yapmış Ellerinden öperim. Nice 5. güne gelemeyen 3. gün embriyosu ile cocuğunu kucağına alan var. Biz fazla mı pinpirikliyiz acaba ?
ne yalan soyleyeyim,hic degilimdir ama bilimde yadsinamaz malum.tek umudum dusuk kaliteyle gebe kalan azinligin icinde olabilmek olmadi yola devam

Aynen katılıyorum.Allah izin versin yeter.. bunun orneklerinden birini kendim yasadim.. 3.gun ustelik 2.kalite ile cocuk sahibi oldum.. ama 2 defa 5.gun transferimden negatif sonuc aldim..
Simdi yine 3.gun transferi olacağım.. güne hic takilmiyorum.. yazıldıysa boyle de olur..

ne yalan soyleyeyim,hic degilimdir ama bilimde yadsinamaz malum.tek umudum dusuk kaliteyle gebe kalan azinligin icinde olabilmek olmadi yola devam
Azşekerli evet,açelyayla daha önce yazışmıştık....hiç belli olmuyor bu işler..açelyanın söylediklerini küpe yapalım ...ayrıca annen de çok haklı :))

Kızlar ben korkmaya başladım ,değerim yükselmeye devam ediyor,düşmüyor
9.gün 110
13.gün 145
15.gün 159
17.gün 231
20.gün 479 (bugün)
Bu kadar uzun sürer mi kimyasal gebeliğin düşmesi
Dr a gittim bugün...dış gebelik ihtimali düşük dedi ,ama seni görmeye devam edicem dedi..kan takibine devam edilecek.

Hadi hayırlısı.
Yüce rabbim büyük.
O ''OL'' dedikten sonra kim engel olabilir.
Bizde sizinle birlikte gelişmeleri takip ediyor olacağız.
Herşeyden önce SAĞLIKLI ve HAYIRLI bir evlat olsun da en önemlisi bu.

Ben bundan yaklaşık 4 yıl kadar evvel instagramda tüp bebek doktorları incelerken, bir doktorun paylaşımları dikkatimi çekmişti. Bebeklerin hikayelerini paylaşıyordu. 1 paylaşımında bir bebek kucağında, o bebekle ilgili neler olmuş onu yazmıştı.

Bu kucağımda gördüğünüz yakışıklı( hakikaten de yakışıklıydı bebek, maaşallah sarışın, tombik) 6. gün embriyosu diye söze başladığını hiç unutmuyorum doktorun. Evet 6. gün embriyosu. Geriden geldi gelişimi ama işte şimdi kucağımda diyordu doktor. Ben kaliteli embriyo transferleri okudum, negatif olan; kalitesi düşük ya da 3.gün embriyosu diye tutumaz gözüyle hamile kalan okudum.
Herşey yüce rabbimin kudretinde.
Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…