Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlısı olsun insallah.. dış gebelik kısmı ürkütücü olsa da eger bebeginin gelecegi varsa bi sekilde atlatirsin merak etme.. guzel haberlerini aliriz insallah..

Allahım hiç böyle birsey duymamıstık sayende duyduk :)
Bilemedik ki ne oldu senin iş inşallah hayırlısı olsun hakkında cnm gelismeleri bekliyoruz ama sağlıkla olsun inş. Uzme kendini hayat böyle

yaa daha neler yaşayabiliriz derken Bebegimhadi nin dedigi gibi bunuda duyduk ama yeterki orda buyuyen bir can olsun digerleri hallolur aynen oyle,herseyin hayirlisini dilemek gerek.ama ben inaniyorum,can olucak sana

Evet genel olarak bilinen dediğin gibi çok katlaması ama daha sonra betahcg nin artışını bu yönde de etkileyebiliyormuş. Hayırlısı canım.
Hayırlısı olsun insallah.. dış gebelik kısmı ürkütücü olsa da eger bebeginin gelecegi varsa bi sekilde atlatirsin merak etme.. guzel haberlerini aliriz insallah..
İnşallah Açelya,kaderde varsa gelecektir..kısmet...
Allahım hiç böyle birsey duymamıstık sayende duyduk :)
Bilemedik ki ne oldu senin iş inşallah hayırlısı olsun hakkında cnm gelismeleri bekliyoruz ama sağlıkla olsun inş. Uzme kendini hayat böyle
:)) Bende ilk kez duydum..kısmet. o değil çok araştıramıyorum da ,benzer örnek çok yok çünkü ,2014 te biri bu şekilde doğum yapmış o da dünyada 5. İmiş literatüre girmiş
Tıp literatürüne girecek doğum

yaa daha neler yaşayabiliriz derken Bebegimhadi nin dedigi gibi bunuda duyduk ama yeterki orda buyuyen bir can olsun digerleri hallolur aynen oyle,herseyin hayirlisini dilemek gerek.ama ben inaniyorum,can olucak sana
Hayırlısı olsun diyorum tatlım ,inşallah .

Doktorunuz deneyimli biri mi, biraz hassas bir konu başka doktorlara da gidilebilir. Beta halen düzenli artmaya devam ediyor tahminim beta değeri kese görünmesi için biraz daha artmalı. Dış gebelikte varsa inşallah kendiliğinden sonlanır diğer bebişinizle huzurla devam edersiniz. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Bende sasırdım canım ilk defa duyuyorum, insallah yolunda gider bu sürecin.
İnşallah tatlım,yeni şeyler duyucaksak güzel şeyler duyalım inşallah :)) Deneyimli evet güveniyorum Maslak Acıbadem Bülent Tıraş ve Yiğit hoca ikisi takip ediyor. Henüz bir tanı yok varsayım hepsi..şu aşamada tanı koymak çok cesurca bi karar olur dedi . Salı günü tekrar görecek biraz daha netleşir salı gününe kadar durum diye düşünüyorum. İnşallah dediğiniz gibi olur sağolun.

Herkes gibi ve sizin gibi bende şaşırdım. Daha neler duyacağız böyle. Rabbim hayırlara çıkarsın. Valla sizin şu an ki durumunuz hepimizi meraklandırdı. İnşallah dış gebelik kendiliğinden sonlanır. Diğer bebeğiniz de büyümeye devam eder.

Ey Yüce Rabbim. Sen nelere kadirsin. Dualarımızı kabul et. Bu hanım arkadaşımızın gebeliğini hayırlara vesile et inşallah.

Aminnnnnnn

Biri iç biri dış bende şaşkınım, ama inşallah sağlıklı şekilde diğeri ilerler. Buarada tüpmü doğalmı gebeliniğiniz

Aminnn çok sağolunn..dua edip bekliyorum..hayırlısı olsun.
Biri iç biri dış bende şaşkınım, ama inşallah sağlıklı şekilde diğeri ilerler. Buarada tüpmü doğalmı gebeliniğiniz
Tüp bebekti 2 embriyo transfer edilmişti....aminn inşallah

Sonuc unuz nasil

Merhaba
Bende 3 ay impryl kullandım hiç fark göremedim paraya yazık
Şimdi venatura inositol e başladım inşallahfark görürüm

Merhaba
Bende 3 ay impryl kullandım hiç fark göremedim paraya yazık
Şimdi venatura inositol e başladım inşallahfark görürüm
son tedavim 2 hafta once bitti,baslamadan oncede 3 ay inositol de dahil bircok vitamin kullandim.acikcasi ben yine bir fark gormedim.ama tabi bu sorununuzun ne olduguylada alakali olabilir.kaldi ki aslinda vit. mucizeler yaratmasini beklememek lazim,olani koruyor enazindan diye düsünüyorum.1-2 ay sonra tekrar baslicaz tedaviye ve ben yinede kullanmaya devam ediyorum butun vit ve saf arısütümü.vit bilmem ama sizede tavsiyem arı sütünü mutlaka kullanmaniz.sevgiler

Merhaba anthem ben rahim içi bir gebeliğin olduğu için çok sevindim. Düzensiz artıştan dolayı düşük veya dış gebelik diye düşünmüştüm önceki yazdıklarından. Mucize gibi, mucizeler mucizeleri doğurur inşallah. Kader Maçı 1-1 berabere ama daha ikinci yarı var. Ben de hep gol yemeye devam

41 oldum yeni, yapılmadı NGS. Bu durumun NGS ile alakası yok yalnız,yani embriyonun tüplere ilerlemesi rahim içi kasılmalarla oluyormuş.

Sevgili anthem merak ettim. Transferden sonra hep hamilelik belirtisi ararlar. Sizde birşey oldu mu? Şu an da neler yaşıyorsunuz? Mesela göğüs uçlarınızda hassasiyet var mı, bulantı ya da başka birşeyler? Merak işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…