Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

okadar haklisin ki..bugun daha bir yakinimin yakin arkadasinin hikayesini anlatti ; 2 tane en dusuk kalitede embriysu olusuyr.1 tane transfer ediliyor tutup doguruyor saglikla.kalani da iki yil sonra transfer ettiriyor o da saglikla doguyor.Allah nasip ettikten sonra tutar elbet
umarim benide bulur o mucize..Rabbim herkesin icinden gecen guzellikleri nasip etsin

Canim saglikli bir hamilelik olamaz mi? Kese gozukmedi mi?

Hadi hayırlısı.
Yüce rabbim büyük.
O ''OL'' dedikten sonra kim engel olabilir.
Bizde sizinle birlikte gelişmeleri takip ediyor olacağız.
Herşeyden önce SAĞLIKLI ve HAYIRLI bir evlat olsun da en önemlisi bu.
Canim saglikli bir hamilelik olamaz mi? Kese gozukmedi mi?
Buralardan gördüğüm kadarıyla düzensiz artışlarda kimyasal gebelik düşük ya da dış gebelikle sonuçlanıyor . Bi tane sağlıklı doğum yapana rastladım...dış gebeliğe ya da kürtaja gitmeden gitmeden sağlıkla atlatabilmeyi diliyorum..Demet iyi dileklerin için sağol mucizeler hep var evet inşallah bizleri de buılsun...

D demet_blk çok güzel yazmış aynı dileklerimle inşallah bebiş haberi verirsin

Ben tiryakisiydim ve rezerv sıkıntım var şimdi. Hatta hiç yemek yemeden sürekli kahve içtiğim de olmuştur üniversite zamanında . Şimdi diyorum keşke icmeseymisim
Bende kahve tiryakisiydim. Sade aci aci filtre kahveler t.kahvesi gun içinde kac tabe içtiğimi sayamadım.ama dr bana gunde 1 dedi ve hemen düşürdüm. Kafesinin t.kahvesi içiyorum 1 tane. Bir tanede t.kahvesi yada filtre içiyorum. Çözümü boyle buldum. :)

Herkese selamlar, belki hatırlayan olur benim 1 yumurtam büyümüştü geçen hafta biriciğimizi aldık geldik. Bugün transferimizin 7. günü

5. günün gecesi önce kahve lekelenmem oldu sonra da pembe 1-2 damla geldi ama kırmızıya hiç dönmedi. Hemşireyi aradım normal dedi. Tabii biz 5. gün o merakla hemen test yaptık ve 2. çizgi silik çıktı. Fakat çatlatma iğnesinin 11. günüydü yani onun etkisi diye düşündüm.

Dün (6.gün) testi tekrarladım önce hiçbir şey çıkmadı çöpe attım, 1 saat sonra ne göreyim 2. çizgi çıkmış hem de öncekinden de koyu.
Bu sefer de zaman geçtikten sonra çıktı diye ciddiye almadım, sabah hemen ilk idrarla yeniden test yaptım, onda da 2. çizgi hemen çıktı ama dünkünden silik. Yani karmakarşık. 3 farklı test. 3'ünü de ciddiye almayım dimi?

Off kan testi cuma günü ama nasıl sabredicem bilmiyorum. Tabii ki yarın yine idrar testi yaparım ben ama o kadar geriliyorum ki.

Allahım nolur nolur, biriciğimi kucağıma alabileyim, hamile olayım. Nolur nolur

Dış gebelik değeri çok aşırı artıyor benim öyle oldu 400 lerde olan değer ertesi gün 1000 lere çıktı, belki sağlıklı gebeliğe döner Allah büyüktür yeterki nasip etsin değerlerin gayet iyi gidiyor çünkü

D demet_blk çok güzel yazmış aynı dileklerimle inşallah bebiş haberi verirsin

Aslında 17. günden sonraki değerler normal artış vermiş gibi görünüyor. Siz baktırmaya devam edin 1000-2000 olunca inşallah kese görünür o zaman rahatlarsınız.

Aslında 17. günden sonraki değerler normal artış vermiş gibi görünüyor. Siz baktırmaya devam edin 1000-2000 olunca inşallah kese görünür o zaman rahatlarsınız.
Bunlara ek olarak 22. Gün değerim yani dün 769 çıktı son tablo
9.gün 110
13.gün 145
15.gün 159
17.gün 231
20.gün 479
22.gün 769
Dün çıkan değerlerle kaybettiğim umudum yeşerdi tekrar..ilaçları bırakmıştım 1 haftadır ve sigaraya başlamıştım tekrardan. Dünkü değeri görünce tekrar başladım ilaçlara..Dr a gideceğim cuma ya da cmts...ne diyecek bakalım..eğer devam ederse 41 yaşında hamile kalmış olacağım. Sizlere de umut olacağım inşallah...çok değişik süreç, ilk değerim 110 çıktığında havalara uçmuştum,sonra az arttığını görünce dış gebelik olmasın diye değer düşsün bir an evvel diye dua etmeye başladım,şimdi ise karmakarışık duygularım...sürpriz iyi sonlu hayırlı sonlu olmasını diliyorum

Maşallah düzenli görünüyor haftaya kısmetse kese görünür

İlk başta geriden gelip sonradan düzene girer, aklına kötü şeyler getirme dwğerler katlı gidiyor buda gayet iyi,

Maşallah düzenli görünüyor haftaya kısmetse kese görünür
İlk başta geriden gelip sonradan düzene girer, aklına kötü şeyler getirme dwğerler katlı gidiyor buda gayet iyi,
Sağolun kızlar hepimiz kucağımıza alabilelim inşallah. Kendimi hipodramda ,önce iyi bi çıkış yapıp sonra uzunca duraksayan bi türlü harekete geçemeyen eli kolu bağlanmış ve sonrasında tekrar atağa geçmeye çalışan at gibi hissediyorum .Yarın Dr a gidiyorum ,umarım size nalları diktim haberini vermem

Yüce rabbimden diliyoruz hepimiz. İnşallah bebeğimizin kalp atımını duyasın. Sonrada karnın büyüsün .

Bugun test yaptınız mı

Yüce rabbimden diliyoruz hepimiz. İnşallah bebeğimizin kalp atımını duyasın. Sonrada karnın büyüsün .
Kızlar teşekkür ediyorum çok....aminn hepimiz için aminn
Son durumu bildiriyorum :) (güldüğüme bakmayın ) şu an hipodromdaki o atağa geçmeye çalışan at hipodromun tam ortasına geldi ve öylece kalakaldı...evet durumum tam olarak bu. Dr un dediğine göre kesin olmamakla beraber 2 gebelik var...biri iç,biri dış...bu durumda şu an için yapacak hiçbir şey yok beta takibine devam edilecek. 3 durum olabileceğini söyledi..iç gebelik net oluşursa dış gebeliğin kendiliğinden sonlamasını beklemek. Ya da ameliyatla dış gebelik sonlsndırılması,iç gebeliğin devamını sağlamaya çalışma. Ya da iç gebelik oluşmazsa ilaçla dış gebeliği sonlandırmaya çalışma ,olmazsa ameliyat....hocanın dediğine göre başlardaki düşük değer artışı ,dış gebeliğin bu gibi durumlarda beta salgılanmasına bu şekilde etki edebileceği gibi bişeyler söyledi...bu arada beta artışım da düzene girmişti..bugün %70 arttı....ama artık ne kadar önemi var tartışılır.....Allah tan hayırlısını diliyorum..sadece hayırlısını diliyorum......ne şu artsın,ne bu katlasın ne de şu bu o..........sadece hayırlısı olsun.

ama canım dış gebelıkte duzenlı artıslar olmuyorki.. bıraz bıraz cıkıyo yada ıkıye degıl uce falan katlanarak cıkıyo bence senın embrıyo savaşcı cıktı ve dusuk degerle baslayıp sonra duzene gırdı artısı.. ve tabıkı hakkında once hayırlısı olsun herseyden once saglıgımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…