- 26 Haziran 2020
- 107
- 66
- 18
- 47
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.801
Amin inşallah canım. Hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Şimdi senin Rahmi dinlendirecekler sanırım. Bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım. Yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak belirleyecekYeni yüzyıl üniv. hastanesi prof. dr. gürkan arıkana gidiyorum. Cuma günü histereskopi oldum polip varmış 1 tane onu aldı bir de rahime çizik attı. Bakalım nasip artık.
Kemal bey ilgilidir asistanları da öyle aynı şekilde. İnşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız.
Bana da uygulanmıştı ama anestezi ile yapmışlardı. Sen anestezisiz mi yaptırdınKizlar bugun balon islemi uygulandi. Aman allahim ne zor şeymiş. Eve geldim kasiklarima hala kramplar giriyor. Allah bir daha yasatmaz insallah
Şuan embriyom yok tedaviye baştan başlıycam yumurta rezervim az o yüzden başa dönüyorum tedavide.Amin inşallah canım. Hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Şimdi senin Rahmi dinlendirecekler sanırım. Bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım. Yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak belirleyecek
anthem guzel dusun sen yınede bazen sonradan artabılıyor olmazsada dıger embrıyoların var ınsallah onlarla bu uzuntusu unuttursun allahMerhaba kızlar, bugün sizlere iyi haberler vermeyi umut etmiştim çok,sizlere de umut olabilmeyi umut etmiştim. Transferimin 9. Günü kan testim 110 çıkmıştı..araya yasaklar girince 13.gün yani bugün tekrarladım testi ve 145 çıktı...2 gün sonra tekrarlayacağım testi..çok parlak görünmüyor tablo..ne diyeceğimi de bilmiyorum. Hayırlısını dilemiştim,böyleymiş..
Aneztesi yapilmadi canim. Bence kesinlikle aneztesi gerektiren bir islem ama. Belki 2 3 dk sürüyor ama o an canim cok yandi.Bana da uygulanmıştı ama anestezi ile yapmışlardı. Sen anestezisiz mi yaptırdın
Yucel karaman da histeroskopi olmustum. Balon işlemini de kendisi yaptiAnestezi altında yapsalardı keşke. Bende de spiral çıkarılmıştı ama o kolay, balonu ilk defa duydum. Nerede tedavi oldunuz?
159 çıktı 15. Gün değerim,ilaçları bıraktım..betahcg takibine devam edecekler,yarın tekrar kan vereceğim.inşallah tez zamanda düşüşe geçer...önce çıksın diye dua ediyordum şimdi bir an evvel düşsün diye...hakkımızda hayırlısı olsun...anthem guzel dusun sen yınede bazen sonradan artabılıyor olmazsada dıger embrıyoların var ınsallah onlarla bu uzuntusu unuttursun allah
Hakkında hayırlısı olsun canim. Insallah tez vakitte istediğin gibi ilerler hersey159 çıktı 15. Gün değerim,ilaçları bıraktım..betahcg takibine devam edecekler,yarın tekrar kan vereceğim.inşallah tez zamanda düşüşe geçer...önce çıksın diye dua ediyordum şimdi bir an evvel düşsün diye...hakkımızda hayırlısı olsun...
aynı durumu bende yasadım canım benımkı o kadar gec dustukı asırı halsızlık vs oldu son donmlere dogru uyku hali.. sonra cok sukur sıfırlandı.. yanı cıksın dıye dua ettıgım sayıyı ınsın dıye dua eder olmak ınsanı cok acıtıyor.. ama herseyın hayırlısı vardır ondada bı hayır dıyelım bu yasadıklarımıza159 çıktı 15. Gün değerim,ilaçları bıraktım..betahcg takibine devam edecekler,yarın tekrar kan vereceğim.inşallah tez zamanda düşüşe geçer...önce çıksın diye dua ediyordum şimdi bir an evvel düşsün diye...hakkımızda hayırlısı olsun...
Nedir bu balon olayı ? Ben ilk defa duyuyorumAneztesi yapilmadi canim. Bence kesinlikle aneztesi gerektiren bir islem ama. Belki 2 3 dk sürüyor ama o an canim cok yandi.
Hakkinda hayirlisi olsun..Insallah bir sonrakinde olur..Aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı? Bu değerler ne zaman düşüşe geçiyor...?
Üzüldüm canim, Allahim tez zamanda üzüntünu giderecek müjdeli haber almayı nasip etsin159 çıktı 15. Gün değerim,ilaçları bıraktım..betahcg takibine devam edecekler,yarın tekrar kan vereceğim.inşallah tez zamanda düşüşe geçer...önce çıksın diye dua ediyordum şimdi bir an evvel düşsün diye...hakkımızda hayırlısı olsun...
Sağol birminikask, ilk günler donup kalmıştım dün ağlayabildim daha, boşaldım biraz. Hayırlısı olsun diye yola çıkmıştık böyle olması gerekiyormuş..Transferinden sonraki cuma da okumuştum rahman suresini,sonra gözyüzüne bakıp hepimizin adına dilemiştim. Duaların kabul olacağı zaman da var elbet...biz devam edelim..Üzüldüm canim, Allahim tez zamanda üzüntünu giderecek müjdeli haber almayı nasip etsin
Kizlar, bugun cuma.. Rahman süresini musait olanlar sela ile ogle namazi arasında 3kere okusunlar cok etkili olduğunu düşünüyorum sizrle ekran resmini de aldım vakti olanlar yapsın bende ogle arası işteyım ama yapıcam nasipse. Öpüyorum hepinizi.
Bugün İlk kez açtım forumu tam sela okunuyordu mesajını gördümÜzüldüm canim, Allahim tez zamanda üzüntünu giderecek müjdeli haber almayı nasip etsin
Kizlar, bugun cuma.. Rahman süresini musait olanlar sela ile ogle namazi arasında 3kere okusunlar cok etkili olduğunu düşünüyorum sizrle ekran resmini de aldım vakti olanlar yapsın bende ogle arası işteyım ama yapıcam nasipse. Öpüyorum hepinizi.
Kızlar bi bakın isterseniz koşulları uyanlar başvuru yapsın hatta instagramda gördüm
Tekzen Çamlıbel vakfı 10 kişiye tüp bebek tedavisi için destek veriyor.
Başvuru Kriterlerimiz
Çiftin İstanbul il sınırlarında yaşaması
En az 3 yıllık evli (resmi nikahlı)
Çocuksuz olmaları
En çok 3 yıldır infertilite tedavisi alıyor olmaları
Kadının 40 yaş ve altı olması
Kadının AMH değerinin 1 ng/ml’nin üstünde olması
Daha önce en az 1 kez devlet kurumlarında veya özel sektörde tüp bebek denemesi yaptırmış olması
Erkekte azospermi (sıfır sperm sayısı) olmaması
Toplam aile gelirinin 5000 TL’nin altında olması
Not: Forma yüklenecek sperm raporunun son 3 ay içinde yaptırılması gerekmektedir. Güncel olmayan raporlar işleme alınmamaktadır.
@anthem çok çok geçmiş olsun canım.zor bir yol bizimkisi bu derde düşen bilir.iyi örnekler de çok var en kısa zamanda sevineceğine inanıyorum müjdeli haberlerin olsun inş. tüm arkadaşlarımızın da inş...
Teşekkür ederim kızlar, sınavımız devam ediyor...anthem_ canim cok gecmis olsun hayatta herkesin sınavı baska baska.bizimki de en zorlayicilarindan.bebegine kavusmana biraz daha zaman varmis demek dedigin gibi; biz devam edelim elbet olucaktir dileklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?