Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin inşallah canım. Hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Şimdi senin Rahmi dinlendirecekler sanırım. Bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım. Yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak belirleyecek

Amin inşallah canım. Hepimiz olumlu sonuçlar alalım. Şimdi senin Rahmi dinlendirecekler sanırım. Bende yarın tekrar kontrole gidicem bakalım. Yumurta toplama işlemi ne zaman yapılacak belirleyecek
Şuan embriyom yok tedaviye baştan başlıycam yumurta rezervim az o yüzden başa dönüyorum tedavide.

anthem guzel dusun sen yınede bazen sonradan artabılıyor olmazsada dıger embrıyoların var ınsallah onlarla bu uzuntusu unuttursun allah

anthem guzel dusun sen yınede bazen sonradan artabılıyor olmazsada dıger embrıyoların var ınsallah onlarla bu uzuntusu unuttursun allah
159 çıktı 15. Gün değerim,ilaçları bıraktım..betahcg takibine devam edecekler,yarın tekrar kan vereceğim.inşallah tez zamanda düşüşe geçer...önce çıksın diye dua ediyordum şimdi bir an evvel düşsün diye...hakkımızda hayırlısı olsun...

Hakkında hayırlısı olsun canim. Insallah tez vakitte istediğin gibi ilerler hersey

aynı durumu bende yasadım canım benımkı o kadar gec dustukı asırı halsızlık vs oldu son donmlere dogru uyku hali.. sonra cok sukur sıfırlandı.. yanı cıksın dıye dua ettıgım sayıyı ınsın dıye dua eder olmak ınsanı cok acıtıyor.. ama herseyın hayırlısı vardır ondada bı hayır dıyelım bu yasadıklarımıza

Aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı? Bu değerler ne zaman düşüşe geçiyor...?
Hakkinda hayirlisi olsun..Insallah bir sonrakinde olur..
Ben kimyasal yasadim..2 gunde bir baktirdigimda degerin dususe gectigini gordukten sonra doktor sifirlanir biraz bekle demisti.. 1 hafta bekleyip baktirdigimda sıfırlamıştı..

Üzüldüm canim, Allahim tez zamanda üzüntünu giderecek müjdeli haber almayı nasip etsin
Kizlar, bugun cuma.. Rahman süresini musait olanlar sela ile ogle namazi arasında 3kere okusunlar cok etkili olduğunu düşünüyorum sizrle ekran resmini de aldım vakti olanlar yapsın bende ogle arası işteyım ama yapıcam nasipse. Öpüyorum hepinizi.

Eklentiler

• Screenshot_20201211_085805_com.instagram.android.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 44
Sağol birminikask, ilk günler donup kalmıştım dün ağlayabildim daha, boşaldım biraz. Hayırlısı olsun diye yola çıkmıştık böyle olması gerekiyormuş..Transferinden sonraki cuma da okumuştum rahman suresini,sonra gözyüzüne bakıp hepimizin adına dilemiştim. Duaların kabul olacağı zaman da var elbet...biz devam edelim..

Bugün İlk kez açtım forumu tam sela okunuyordu mesajını gördüm şimdi hepimiz adına okuyacağım inşallah

Kızlar bi bakın isterseniz koşulları uyanlar başvuru yapsın hatta instagramda gördüm
Tekzen Çamlıbel vakfı 10 kişiye tüp bebek tedavisi için destek veriyor.

Başvuru Kriterlerimiz

Çiftin İstanbul il sınırlarında yaşaması

En az 3 yıllık evli (resmi nikahlı)

Çocuksuz olmaları

En çok 3 yıldır infertilite tedavisi alıyor olmaları

Kadının 40 yaş ve altı olması

Kadının AMH değerinin 1 ng/ml’nin üstünde olması

Daha önce en az 1 kez devlet kurumlarında veya özel sektörde tüp bebek denemesi yaptırmış olması

Erkekte azospermi (sıfır sperm sayısı) olmaması

Toplam aile gelirinin 5000 TL’nin altında olması

Not: Forma yüklenecek sperm raporunun son 3 ay içinde yaptırılması gerekmektedir. Güncel olmayan raporlar işleme alınmamaktadır.

anthem_ canim cok gecmis olsun hayatta herkesin sınavı baska baska.bizimki de en zorlayicilarindan.bebegine kavusmana biraz daha zaman varmis demekdedigin gibi; biz devam edelim elbet olucaktir dileklerimiz

ilgilenen olursa ;bahcecide instgrm sayfasindan cekilisle "1" kisiye ucretsiz tedavi vericekmis. malum zarzor ayakta duran bahceci anca reklamla bir kisiye ucretsiz tedavi verebilir!
neyse yinede ihtiyaci olan birine vesile oluruz belki

anthem_ canim cok gecmis olsun hayatta herkesin sınavı baska baska.bizimki de en zorlayicilarindan.bebegine kavusmana biraz daha zaman varmis demekdedigin gibi; biz devam edelim elbet olucaktir dileklerimiz
Teşekkür ederim kızlar, sınavımız devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…