Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba kızlar,şu an benim bi beta artışı var ama tam tanı henüz koyulamadı sadece varsayım..iç ve dış gebelik her ikiside,Leyla inşallah mucize mucizeyi doğurur :)
Demet açıkçası benim şu anda bariz bir belirtm yok gögüslerim şiş onun dışında hiçbir belirti yok,henüz ne olduğu hala belli olmadığı için pskolojik olarakta karmaşığım

Hayirli haberlerini bekliyoruz anthem..

Hayirli haberlerini bekliyoruz anthem..
Merhaba kızlar,
Bugün gittim doktora..sol tüpümde dış gebelik olabileceğini düşündüğü durumu yine takip edeceğini söyledi ama olasılık düşük dedi çok şükür....içerde gördüğü şüpheli durum ise evet bugün kese göründü :)) bir hamilelik var Allah ın izniyle..beta değerleri haftamla uyuşmuyor çok düşük ,ama Dr toparlayabilir dedi..önümüzde ki salıya tekrar randevu verdi..ben beyanın çok düşük olması nedeniyle çok kendimi kaptırmıyorum kızlar...bugünün en iyi haberlerinden biri dış gebelik ihtimalinin azalmış olması oldu...bu değişik gelişen beta değerleriyle hamilelik devam ederse mucize olacak..hepiniz her zaman dualarımdasınız...hepimiz Allah ın izniyle hayırlı sağlıklı evlat sahibi olalım

Mucize adi üstünde, neden olmasin! Hadi insallah.. Dis gebelik ihtimalinin düşük olmasina da sevindim..

İnşallah sonu güzel olacak. Allah büyüktür. Kese göründü diye okuyunca nasıl yüzüm güldü beni görmen lazımdı. Canı gönülden diliyorum Rabbimden sağlıkla ilerlesin gebeliğin ve yavrularına kavuş inşallah

Cok sevindim cok şükür insallah bebeğin gelsin canım

Merhaba arkadaşlar, histereskopi sonrası, yapılan işleme göre transfer için doktorlar, 2 veya 3 adet sonrasını bekliyorlarmış. Histereskopi yaptırıp, bekleme süresi için yumurta toplama işlemi yapılabiliyor mu acaba? Transfere kadar 1 tane daha embriyo olsa büyük şanstır.

Günaydın hanımlarrrrr nasılsınız ?
Aslında yazmıcaktım ama bayaa doldum gene birilerine dökülmem lazım :) 3. kez tedaviye başladım bugün iğnelerin 8. günü en büyük 18 en küçüğü 10,5mm olan asenkron yumurtalarım var ve 3 gün daha ilaç kullanmalıymışım ve ilaç dozajı 425 ayaklarım geri geri gidiyor bu kadar ilaç çok değil mi gene aynısı olacak elim boş çıkacağım diye öyle çok korkuyorum ki. Daha fazla yumurta için önden gidenleri feda edecekler belli oldu ya en kaliteli olanlar onlarsa içim içimi yiyor. Nolur bu kadar fazla ilaç kullanıp bebeğini kucağına alan birileri yazsın lütfen hastaneye daha fazla gidesim gelmiyor yarıda bile bırakabilirim o kadar daraldım

Güzel haber, inşallah ta güzel ilerleyecek çok sevindim dış gebelik olmadığına

Hayırlı olsun inşallah bu sefer kucağına alacaksın bebeğini sakın yarıda bırakma devam et. İğnelerin dozu hakkında bilgim yok ama muhakkak vardır yüksek dozla hamile kalanlar.

Canim hayırlı olsun of of uzulme lutfen ins. Sizlerinde bebegi olsun önden giden yumurta sonduruluyor . cunku kalitesiz önden gidip gereksiz buyumus oluyor...
Bunda problem yok bence....
Doktoruna güveniyorsan ilac dozunu dert etme icine sinmiyorsa bir konusabilirsin doktorla Allahım sizlerede sen biscolata anthem adini saymadigim arkadaşlarım kusura bakmasın bu duyguyu nasip etsin hem de hemen ins.sevgiler

A Ayse0505 şu yüksek doz nedir bi öğrenebilsem. inşallah bende onlardan olurum isyanda etmek istemiyorum ama yorulduğumu hissediyorum
Bebegimhadi ya en kalitelisi oysa ??? doktordan ziyade ben sanırım laboratuvara güveniyorum doktorlar hep aynı gibi geliyor bana nedense. Tamam çok tatlı kadın asla sen zor bir hastasın vs gibi söylemleri olmadığı gibi bunu hissettirmedi de. Birde 225 gonal f ile 6 günde bu ölçüye gelmişken ilaç dozu gittikçe yükseldi mesela acaba artık vucudumuz verilen ilaca alışıyor artık cevap mı vermiyor ?

Ya bende de 2 yumurta oluyor biri bu sekilde önden gidiyordu.. benim doz 300 u hic gecmedi.. 6 gunde nerdeyse toplanacak seviyeye gelmis niye o kadar yuksek doz verdiler cok ilginc

Ya bende de 2 yumurta oluyor biri bu sekilde önden gidiyordu.. benim doz 300 u hic gecmedi.. 6 gunde nerdeyse toplanacak seviyeye gelmis niye o kadar yuksek doz verdiler cok ilginc
Benim yumurtalar ilaca cvp vermedi ki. Bana kaç kW enerjide kaç amper sigorta kullanılması gerek diye sorun takır takır cvp vereyim ama bu iş beni çok aşıyor yumurta sayısı falan mı acaba etkiliyor birazda

Benim yumurtalar ilaca cvp vermedi ki. Bana kaç kW enerjide kaç amper sigorta kullanılması gerek diye sorun takır takır cvp vereyim ama bu iş beni çok aşıyor yumurta sayısı falan mı acaba etkiliyor birazda
Düşünme bunları sen tedavini ol gerisi takdiri ilahi. Umarım güzel sonuçlar alıp bizede umut olursun.

Düşünme bunları sen tedavini ol gerisi takdiri ilahi. Umarım güzel sonuçlar alıp bizede umut olursun.
Ayy keşke Ayşe keşke o kadar olumsuzluktan sonra nasıl olacak diyorum. Dün şişli memorial sayfasında kadının birini okudum Ankara'da 2 tedavi olmuş. 3. ye artık memorial' a gelmiş erkek sorunlu ayrıca kadının 3 yumurtasından sadece 1 tane dölleniyor ve pgt den transfere uygun geliyor ve ikiz bebekleri oluyor 42 yaşında anne oldum demiş ahh nasıl darısı bize dedim bilemezsin darısı başımıza inşallah

Ilaca cevap vermedikleri icin olabilir ama demek istedigim her doktor kafasina gore takiliyor demekki.. 6.gun 18 mm e gelmis bir yumurta da gayet guzel cevap vermis aslinda.. neyse sen sonuca bak onemli olan o.. ama benim hep onden giden catlamisti arkadaki de yeterli olgunlukta cikmadi.. aklima da gelmiyor degil opudan önce bakilsa ondeki catlamissa niye iptal edilmez para tuzagi mi diye..

Perryy cim baya streslisin sen böyle değildin seni bile hayat böyle yaptı :) tedavilerin gözü kör olsun
şimdiii benin tahminim 450 gonalf -f yüksek doz yani senin 425 de yüksek doz.yumurtalar ilaca cevap vermeyince doz yükseltilmiş tabi ki bizlerin düşük doz denen yani ilk 5 gün femara ilaç bu ve ondan sonra çok hatırlamıyorum ama 75 merional sonra 150 ye çıktı ve çatlatma iğnesi ovitrelle onlarla tedavim başarılı oldu.
Amaaa doktorun sana bunu uygun görmüş yani şu an burada mısın ?? burada doktorunla kal ...sonuç ne olacak dur bakalımmmm biz biliyorsun tecrübeleri paylaşıyoruz.ne desek boş doktoruna en iyisi sorsan mı, ayrıca bununla sonuç ne olacak bakalım.olumlu olan budur sana uygun olan labaratuvara güveniyor muşsun en güzeli lab. önemli

yumurtalar her tedavide aynı tepkiyi vermeyebilir.doktorun 225 den 425 e çıkarmış çünkü yeterli büyüklüğü ancak böyle sağlayacak bence.çünkü bende aynı doktorumda; bir önceki ay 14 gün gittim geldim.bir sonraki ay 8. gün opu oldum.doktor yeterli büyüklüğe yumurtanın gelmesini takip ediyor. (arı sütü 2. sinde sabah akşam kullandım evet ama sadece bu sebep değil yumurta üretimi hormonlarla ilgili yani vücudumuz her ay değişiyor.bunu çok iyi biliyorum aylarca doktor takibindeydim stres olumsuz etkiliyor.tedaviye güvenmek doktoru sevmek olumlu yönde çok etkiliyor.)
tedavinde önden gidenler kaliteli değildir bence.
benim doktorum önden gidenlerin istenen büyüklükten daha büyük olduğunu geriden gelenleri de büyütmeyerek olumsuz etkilediğini söyleyip aspire etmiş yani içini opu gibi ama narkozsuz olarak biraz canım yanarak söndürmüştü.o anda da bana bir hikaye anlattı dikkatim dağılsın diye ve tam işlemde şimdi bitecek diyerek çok çok destek oldu
asenkron yumurtaların varı biraz anladım ve tedavidesin umutlu olup no stres daha iyi sanırım.
hayırlı uğurlu olsun bebiş haberiyle inş... Allah bebeişini versin inş sağlıkla hayırlısıyla ve bugünleri unut canım inşalaahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…