- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.941
Mini tüp mu yapılıyor? Klomenle deyince sadece yumurta takibi mi yoks
Ben 2 sefer ahşap olmayandan kullandım. Söylendiği üzere hiç bir farkı yok.Aradım sordum canım hiç Bi farkı yokmuş. Hediye almak isteyen olursa diye ahşap kutuya koymuşlar..
Elimiz boş çıkınca derken yumurta toplama oldu mu onu demek istedim..yani tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz?Mini tüp ne bilmiyorum açıkçasıgeçen ay elimiz boş çıkınca regl olana kadar advanced plus diye bir vitsmin verdi yumurta rezervi için, dün adet olunca gittim,minik minik yumurtalar var dedi,tekrar klomeen verdi gönderdi,doktor o kadar yoğunki bişeyde sormak çok güç ,odalar arası koşturuyo,çok yoğun,minik minik yumurtaları olgunlaştırmak için sanırım,bilemiyorumki,klomenin 5.günü gideceğim bakalım
Geçen ay 2 yumurtam vardı klomenle gelişmedi ve artmadı,o yüzden dpktor bir sonraki aya yönlendirmişti,biz merkeze tüp bebek tedavisi için gittik fakat doktorum ilaçlamı iğneylemi devam edeceğimizin bilgisini vermedi malesef,bu ay tekrar klomenle başladık,yumurtaların istenilen miktarda ve boyutta olması için uğraşıyor dpktor anladığım kadarıyla,süreç çok karışık çoookElimiz boş çıkınca derken yumurta toplama oldu mu onu demek istedim..yani tüp bebek tedavisi mi görüyorsunuz?
Canım yanlış anlamada soru soramayacak cevap alamayacaksan olmaz kiii kafanda kurarsin da kurarsin sonra. Hani saglik nihyetinde bu cümleyi kurmak çok hoşuma gitmiyor ama bir dunya para veriyorsun aklına geleni nasıl bir tedavi uygulamak istediğini durumunu herşeyi sor cevaplar tatmin etmezse bir daha sor lütfen. Yolun açık olsun inşallahMini tüp ne bilmiyorum açıkçasıgeçen ay elimiz boş çıkınca regl olana kadar advanced plus diye bir vitsmin verdi yumurta rezervi için, dün adet olunca gittim,minik minik yumurtalar var dedi,tekrar klomeen verdi gönderdi,doktor o kadar yoğunki bişeyde sormak çok güç ,odalar arası koşturuyo,çok yoğun,minik minik yumurtaları olgunlaştırmak için sanırım,bilemiyorumki,klomenin 5.günü gideceğim bakalım
Bu iş yumurta ve spermle olduğu için,bende yumurta oluşmayınca doktorumda net birşey söyleyemiyor(malum yaş 38, amh 0.79,rezerv 1yada 2 yumurta oda gelişmiyorCanım yanlış anlamada soru soramayacak cevap alamayacaksan olmaz kiii kafanda kurarsin da kurarsin sonra. Hani saglik nihyetinde bu cümleyi kurmak çok hoşuma gitmiyor ama bir dunya para veriyorsun aklına geleni nasıl bir tedavi uygulamak istediğini durumunu herşeyi sor cevaplar tatmin etmezse bir daha sor lütfen. Yolun açık olsun inşallah
Hangi siteden aldımız acaba,amh yumurta rezervi içinmiKızlar merhaba.. Arı sütü alan arkadaşlar olmuştu burda.. Şimdi ben de girdim alayım diye ama sitede iki tane çıkıyor. Birinde 'taze arı sütü' birinde 'ari sütü' yazıyor (ahşap kutuda olan).. Hangisini almak lazım biliyor musunuz?
Mini tüp denen ignesiz tedavi, yani size uyguladığı.. Her ay ayni olacak diye bisey yok..insallah olgun bir yumurta elde edersiniz..Bu iş yumurta ve spermle olduğu için,bende yumurta oluşmayınca doktorumda net birşey söyleyemiyor(malum yaş 38, amh 0.79,rezerv 1yada 2 yumurta oda gelişmiyor)bi kaç defadır gidiyorum,şu an tek dediği bilgi bu,1 özel ve 2 sgk denemesi yaptım,güvenmekten başka alternatifim kalmıyor malesef,bir kaç ay deneyeceğim,bakalım süreç neyi gösterecek,Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rezerve etkisi var mi bilemiyorum ama kaliteyi etkiledigini düşünüyorum..Burda arisutu kullanip tedavi olan bircok kisi fark görmüştü..Hangi siteden aldımız acaba,amh yumurta rezervi içinmi
Arkadaşlar yazmış.. Kaliteyi arttırdığına dair yorumlar var ben de denemek amaçlı aldım. İnşallah faydası olurHangi siteden aldımız acaba,amh yumurta rezervi içinmi
Çok teşekkür ederim size,her gün yeni birşeyler öğreniyorum,biz hanımlar bu işin kitabını yazsak yeridir,sonunda en az doktorlar kadar tecrübe kazanacağızMini tüp denen ignesiz tedavi, yani size uyguladığı.. Her ay ayni olacak diye bisey yok..insallah olgun bir yumurta elde edersiniz..
Arkadaslarin bahsettiği arisutu Egricayirda.. sitesi var bakabilirsiniz
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızBende yeniden tedaviye başladım bugün tedavinin 5.günü iğneleri vurulma asamasindayim vitaminlerimi içtim ama bu ay daha az folikül vardı yarın kontrole gideceğim.
Bu iş yumurta ve spermle olduğu için,bende yumurta oluşmayınca doktorumda net birşey söyleyemiyor(malum yaş 38, amh 0.79,rezerv 1yada 2 yumurta oda gelişmiyor)bi kaç defadır gidiyorum,şu an tek dediği bilgi bu,1 özel ve 2 sgk denemesi yaptım,güvenmekten başka alternatifim kalmıyor malesef,bir kaç ay deneyeceğim,bakalım süreç neyi gösterecek,Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkür ederim bilgi için,1 ile 1.5 aradı normal deniyor amhda o yüzden tedirginim,çok zaman kaybettik,3 senedir uğraşıyoruz,eşimde 52 yaşında,baştan beri kadın ve erkek olarak bu işi tskip etseydi doktorlar başa dönmezdik0.79 amh rezervi düşük değil, hatta iyi bir rezerv. Amh’sı daha az olup doğal yolla hamile kalanlar oldu. Yaşınız da çok değil 38. Düzenli olarak her sabah ve akşam bir çay kaşığı dolusu arı sütünü dilinizin altına koyun, 5 dakika dil altında bekletin. Bu şekilde 3 ay arısütü, dhe ve epa’sı yüksek omega 3 ve kuenzim Q10 kullanabilirsiniz, ayrıca doktorunuzun verdiği multi vitamini
Ben ignelerden 2 gun once arisutune başlamıştım.. doktorun verdigi vitaminleri de kullandim.. olumsuz bir etkisi olmadi arisutunun..arisutune 3 ay once baslamak gerektiğinden benim kullandigim 15 gunun kaliteye etkisi oldu mu bilmiyorum, ama olumlu sonuc aldim embriyo kalitesinde..Merhabalar arkadaşlar
İğneye başladıktan sonra takviye gıda propolis, vitamin, arı sütü vs kullanan oldu mu?
İğne ile birlikte nasıl bir etkisi olur
Kullanan yada bilen varsa yazabilirse sevinirim
Bana hiç vitamin vermedi. Hatta bu 3. Denemem hiçbir dr. Hiçbir tedavimde vermedi neden acaba. Bakıyorum herkes birşeyler kullanıyor işe yarıyorsa kullanayım dedimBen ignelerden 2 gun once arisutune başlamıştım.. doktorun verdigi vitaminleri de kullandim.. olumsuz bir etkisi olmadi arisutunun..arisutune 3 ay once baslamak gerektiğinden benim kullandigim 15 gunun kaliteye etkisi oldu mu bilmiyorum, ama olumlu sonuc aldim embriyo kalitesinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?