Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tup bebek degil sanirim.. 13.gunu dediginizde sanki buyukluklerinin daha fazla olmasi lazimdi..belki sonradan ataga gecerler..bilemiyorum.. tup bebek degilse endiselenmeyin onumuzdeki ay tekrar bakarsiniz..

İnşallh canım
bir de düzensiz adetlerim 32-33-35 günde oluyorum
O zaman yumurtlarınızın çatlaması da geç oluyordur. Bu durumda 13. gündeki boyutları normal. Siz adetinizin sadece 15-16. günlerini değil, 17,18,19,20. günlerini de değerlendirin bence
Yaşınız kaç, bu kaçıncı denemeniz acaba

Ahşap kutudakinin tek farkı ahşap kutusu olması diye hatırlıyorum. Ben hep diğer ahşap olmayandan alıyorum. Bildiğim kadarıyla bir farkları yok. Siz yine de isterseniz eğrayırı arayıp sorun.
Yaşınız kaç, problemeniz ne acaba

3.denemem canım cumartesi günü çatlatma olu iğne

Bazi yerler once büyüyenler topluyor sonra ilac dozuna devam edip kalanları da topluyor. Oyle bir uygulama da var. Sorup bilgi alabilirsin

Birinin üzerinde farklı olarak taze yazıyor. Taze arı sütü.. Ne fark var anlamadım. Dediğiniz gibi sanırım arayıp sormak lazım. Amh ve yaş sorunu var bende de malesef rezerv yerlerde.. En azından kaliteyi arttirayim istiyorum. Onun için düşündüm almayı inşallah ise yarar.

Kizlar selam, biraz işten uzaklaştım kafam dağılır dedim ama kafa değişmeyince deisen biseyde olmuyor, PeRRyyy güzel devam etsin sürecin kolaylıkla ve anthem_ guzel haberin devam etsin canım.
Bu sene tad alacak bisey yaşamadım, Tatsız bir sene geçirdim korona zaten ayri bir dert. Sağlığımıza şükrediyorum ama beslenmeyi okadar boşladım ki okadar olsun. 1haftaya doktora gidicem Burdakı ismimle bağlantılı bir minik ele dokunmak istemiştim bu sene olmadi, kimsenin motivasyonu düşmesin sadece ic dökmek benimkisi. Vakti gelmemiş diyelim.

Cancaaziiim hepimiz için kötü bir yıldı ama insallaaahhhh 2021 cooook daha güzel bir yıl olacak (tek sayılı yıllar hep daha güzel geçmiştir ) bende bir sure sen gibi uzak olayım buradan düşünmemeyim dedim ama dediğin gibi ne yaparsak yapalım aklımiz hep evlat hasretinde ister istemez stres yapıyoruz. Ayrıca tatlım senin dondurulmuş embriyolarin seni bekliyor gün ola hayrola bizim gibi herseferinde 0dan başlamayaksin ki inşallah onlara kalmadan spontan gebelgin olussun (coooooook cooookkk amiiiinnnn)

Perry ne güzel yazmış,2021 hepimiz için çok güzel geçsin...inşallah yeni tedavin çok güzel sonuçlanır birminikask,o istediğin minik ele 2021 de dokun inşallah..vakti gelmemişti şu ana kadar olmadıysa evet..vaktini bekliyoruz....

Ben ikisinden de aldım, aynı şey. Tahta kutu koruyucu görevi görüyor sanırım.

Bende 4.denemeye başladım ama başlayamadım malesefyumurta rezervim oldukça azaldı geçen ay 2 tane oluştu,doktorum Aret bey şanzımızın fazla olması için klomenle devam etti tedaviye fakat malesef artmadı, geçen ayı kaçırdık,advanced plus vitsmin verip gönderdi bizi,20 gün kadar kullandım ve reglinin 4.günü bugün tekrar gittim,malesef küçük küçük yumurtalar gelişmiş tekrar başa döndük klomenle devam 5. Günü sonuç alacaz ama ümitsizimtam eşimdeki morfoliyi vitaminlerle biraz düzelltiik,şimdi benim yumurtalarla uğraşıyoruz

Tatlım hikayeni tam bilmiyorum ama bildiğim tek şey en güzelinden tek yumurta tek sperm. Sen takviyelerini aksatma hani Allah biliyor yaaa kaliteye etkisi varmıdır bilemem ama sayın gerçekten artıyor benim, acelya30 , anthem aklıma şu an gelen kişiler hepimizin yumurta sayısı gerçekten arttı hele benim yakinen tanıdığım arkdasim var tedavisinde 2 yumurtası vardı heray kontrole gidiyor şuan yumurta sayısı 5(masallaaahhhh diim ) istersen neler kullandiklarimiza bak aklina yatanları ilave et. Tek derdin sayı olsun canım benim üzülme gerçekten 1 tane olsun evlat olsun yeter

Hiç moralini bozma canım olmadı havuz yaparlar. Yumurta olsun yeterki. Her ay aynı çıkacak değil ki değişiyor illaki çok çıktığı zaman olacaktır.Takip lazım. Doktorunda çok iyi zaten. Birde bişeye üzüldükten sonra illaki peşine iyi birşey oluyor. Hayırlısı olsun

Amin ,teşekkür ederim

Aynen rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,konu portalını baştan okuyacağım ,ışık tutacağına eminim,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…