- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.921
Ben teşekkür ederim size de nasip olsunÇok teşekkür ederiz....yavrularınızla birlikte sağlıklı mutlu günleriniz olsun
Tup bebek degil sanirim.. 13.gunu dediginizde sanki buyukluklerinin daha fazla olmasi lazimdi..belki sonradan ataga gecerler..bilemiyorum.. tup bebek degilse endiselenmeyin onumuzdeki ay tekrar bakarsiniz..Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
İnşallh canımTup bebek degil sanirim.. 13.gunu dediginizde sanki buyukluklerinin daha fazla olmasi lazimdi..belki sonradan ataga gecerler..bilemiyorum.. tup bebek degilse endiselenmeyin onumuzdeki ay tekrar bakarsiniz..
O zaman yumurtlarınızın çatlaması da geç oluyordur. Bu durumda 13. gündeki boyutları normal. Siz adetinizin sadece 15-16. günlerini değil, 17,18,19,20. günlerini de değerlendirin benceİnşallh canım
bir de düzensiz adetlerim 32-33-35 günde oluyorum
Ahşap kutudakinin tek farkı ahşap kutusu olması diye hatırlıyorum. Ben hep diğer ahşap olmayandan alıyorum. Bildiğim kadarıyla bir farkları yok. Siz yine de isterseniz eğrayırı arayıp sorun.Kızlar merhaba.. Arı sütü alan arkadaşlar olmuştu burda.. Şimdi ben de girdim alayım diye ama sitede iki tane çıkıyor. Birinde 'taze arı sütü' birinde 'ari sütü' yazıyor (ahşap kutuda olan).. Hangisini almak lazım biliyor musunuz?
3.denemem canım cumartesi günü çatlatma olu iğneO zaman yumurtlarınızın çatlaması da geç oluyordur. Bu durumda 13. gündeki boyutları normal. Siz adetinizin sadece 15-16. günlerini değil, 17,18,19,20. günlerini de değerlendirin bence
Yaşınız kaç, bu kaçıncı denemeniz acaba
Bazi yerler once büyüyenler topluyor sonra ilac dozuna devam edip kalanları da topluyor. Oyle bir uygulama da var. Sorup bilgi alabilirsinAyy ağzın bal yesin nasıl güzel yazmışsın öyle, inşallah inşallah hepimiz 2021 de anneolacagız!!! Semra hocaya bunlar yüksek dozlar değil mi diye sorduğumda hayır sana verdiklerimiz ara doz dedi ama içime sinmedi tabii. Gerçi kadıncağız napsın yumurta büyümedikten sonra mecbur veriyor onunda farkındayım. Ben sadece neden ben diye üzülen kısımdayım. Ben ilk ve son yumurta boyutlarını aklımda tutabildiğimden kaç tane var 18 hatırlamıyorum sanırım küçükler daha fazla onları göz ardı edemedi ama yaa o büyük sağlıklıysa işte aklımda kaldı. Madem baskın olanlar çok sağlıklı olmuyor ben çok da üzülmeyeyim (ilk kontrolde sorucam bunu ayrıca böyle bir çalışmaları var mı yok mu)
Birinin üzerinde farklı olarak taze yazıyor. Taze arı sütü.. Ne fark var anlamadım. Dediğiniz gibi sanırım arayıp sormak lazım. Amh ve yaş sorunu var bende de malesefAhşap kutudakinin tek farkı ahşap kutusu olması diye hatırlıyorum. Ben hep diğer ahşap olmayandan alıyorum. Bildiğim kadarıyla bir farkları yok. Siz yine de isterseniz eğrayırı arayıp sorun.
Yaşınız kaç, problemeniz ne acaba
Cancaaziiim hepimiz için kötü bir yıldı ama insallaaahhhh 2021 cooook daha güzel bir yıl olacakKizlar selam, biraz işten uzaklaştım kafam dağılır dedim ama kafa değişmeyince deisen biseyde olmuyor,PeRRyyy güzel devam etsin sürecin kolaylıkla ve anthem_ guzel haberin devam etsin canım.
Bu sene tad alacak bisey yaşamadım, Tatsız bir sene geçirdim korona zaten ayri bir dert. Sağlığımıza şükrediyorum ama beslenmeyi okadar boşladım ki okadar olsun. 1haftaya doktora gidicem Burdakı ismimle bağlantılı bir minik ele dokunmak istemiştim bu sene olmadi, kimsenin motivasyonu düşmesin sadece ic dökmek benimkisi. Vakti gelmemiş diyelim.
Perry ne güzel yazmış,2021 hepimiz için çok güzel geçsin...inşallah yeni tedavin çok güzel sonuçlanır birminikask,o istediğin minik ele 2021 de dokun inşallah..vakti gelmemişti şu ana kadar olmadıysa evet..vaktini bekliyoruz....Kizlar selam, biraz işten uzaklaştım kafam dağılır dedim ama kafa değişmeyince deisen biseyde olmuyor,PeRRyyy güzel devam etsin sürecin kolaylıkla ve anthem_ guzel haberin devam etsin canım.
Bu sene tad alacak bisey yaşamadım, Tatsız bir sene geçirdim korona zaten ayri bir dert. Sağlığımıza şükrediyorum ama beslenmeyi okadar boşladım ki okadar olsun. 1haftaya doktora gidicem Burdakı ismimle bağlantılı bir minik ele dokunmak istemiştim bu sene olmadi, kimsenin motivasyonu düşmesin sadece ic dökmek benimkisi. Vakti gelmemiş diyelim.
Ben ikisinden de aldım, aynı şey. Tahta kutu koruyucu görevi görüyor sanırım.Birinin üzerinde farklı olarak taze yazıyor. Taze arı sütü.. Ne fark var anlamadım. Dediğiniz gibi sanırım arayıp sormak lazım. Amh ve yaş sorunu var bende de malesefrezerv yerlerde.. En azından kaliteyi arttirayim istiyorum. Onun için düşündüm almayı inşallah ise yarar.
Aradım sordum canım hiç Bi farkı yokmuş. Hediye almak isteyen olursa diye ahşap kutuya koymuşlar..Ben ikisinden de aldım, aynı şey. Tahta kutu koruyucu görevi görüyor sanırım.
Bende 4.denemeye başladım ama başlayamadım malesefDoktora dedim neden tutmadi sebebini bende bilmiyorum herşey iyiydi dedi. Benim görümcemde kromozom bozukluğu var 7 yıl çocugu olmamış sonra da doğal yolla iki tane olmuş. Kimse önermedi ama esime ondan dna hasarı testi yaptırdim ve gerçektende hasar çok yüksek çıktı.Bazen bende embriyoların genetiklerinin bozuk olduğunu düşünüyorum.Tabi doktorum bunu biliyor ama şuan gerekli gormuyorBende bilmiyorum böyle deneme yanilma mi gitsem ne yapsam. İkinci üçüncüde olur diyor. Çocuğun olacak diyor ama ne gelen var ne giden yaşta geçiyor. Allah isteyen, çabalayan herkese yardım etsin.Yormadan yıpratmadan olsun. Hatta doğal yolla olsun
Tatlım hikayeni tam bilmiyorum ama bildiğim tek şey en güzelinden tek yumurta tek sperm. Sen takviyelerini aksatma hani Allah biliyor yaaa kaliteye etkisi varmıdır bilemem ama sayın gerçekten artıyor benim, acelya30 , anthem aklıma şu an gelen kişiler hepimizin yumurta sayısı gerçekten arttı hele benim yakinen tanıdığım arkdasim var tedavisinde 2 yumurtası vardı heray kontrole gidiyor şuan yumurta sayısı 5(masallaaahhhh diimBende 4.denemeye başladım ama başlayamadım malesefyumurta rezervim oldukça azaldı geçen ay 2 tane oluştu,doktorum Aret bey şanzımızın fazla olması için klomenle devam etti tedaviye fakat malesef artmadı, geçen ayı kaçırdık,advanced plus vitsmin verip gönderdi bizi,20 gün kadar kullandım ve reglinin 4.günü bugün tekrar gittim,malesef küçük küçük yumurtalar gelişmiş tekrar başa döndük klomenle devam 5. Günü sonuç alacaz ama ümitsizim tam eşimdeki morfoliyi vitaminlerle biraz düzelltiik,şimdi benim yumurtalarla uğraşıyoruz
Hiç moralini bozma canım olmadı havuz yaparlar. Yumurta olsun yeterki. Her ay aynı çıkacak değil ki değişiyor illaki çok çıktığı zaman olacaktır.Takip lazım. Doktorunda çok iyi zaten. Birde bişeye üzüldükten sonra illaki peşine iyi birşey oluyor. Hayırlısı olsunBende 4.denemeye başladım ama başlayamadım malesefyumurta rezervim oldukça azaldı geçen ay 2 tane oluştu,doktorum Aret bey şanzımızın fazla olması için klomenle devam etti tedaviye fakat malesef artmadı, geçen ayı kaçırdık,advanced plus vitsmin verip gönderdi bizi,20 gün kadar kullandım ve reglinin 4.günü bugün tekrar gittim,malesef küçük küçük yumurtalar gelişmiş tekrar başa döndük klomenle devam 5. Günü sonuç alacaz ama ümitsizim tam eşimdeki morfoliyi vitaminlerle biraz düzelltiik,şimdi benim yumurtalarla uğraşıyoruz
Amin ,teşekkür ederimHiç moralini bozma canım olmadı havuz yaparlar. Yumurta olsun yeterki. Her ay aynı çıkacak değil ki değişiyor illaki çok çıktığı zaman olacaktır.Takip lazım. Doktorunda çok iyi zaten. Birde bişeye üzüldükten sonra illaki peşine iyi birşey oluyor. Hayırlısı olsun
Tatlım hikayeni tam bilmiyorum ama bildiğim tek şey en güzelinden tek yumurta tek sperm. Sen takviyelerini aksatma hani Allah biliyor yaaa kaliteye etkisi varmıdır bilemem ama sayın gerçekten artıyor benim, acelya30 , anthem aklıma şu an gelen kişiler hepimizin yumurta sayısı gerçekten arttı hele benim yakinen tanıdığım arkdasim var tedavisinde 2 yumurtası vardı heray kontrole gidiyor şuan yumurta sayısı 5(masallaaahhhh diim) istersen neler kullandiklarimiza bak aklina yatanları ilave et. Tek derdin sayı olsun canım benim üzülme gerçekten 1 tane olsun evlat olsun yeter
Mini tüp mu yapılıyor? Klomenle deyince sadece yumurta takibi mi yoksa?Aynen rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah,konu portalını baştan okuyacağım ,ışık tutacağına eminim,teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?