Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bana hiç vitamin vermedi. Hatta bu 3. Denemem hiçbir dr. Hiçbir tedavimde vermedi neden acaba. Bakıyorum herkes birşeyler kullanıyor işe yarıyorsa kullanayım dedim
Kesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandim

Kesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandim
Banada 3 denememde de hiçbir doktorum folik asit dışında takviye vermemişti,hatta tüp bebekteki sigorta doktorum multivitaminlerin hiç etkili olmadığını bile söyledi,ama eşime verilen multivitaminlerle biz eşimde sperm sayısının artışını gördük çok şükür ,tabi aylarca kullandık,keşke bende kullansaymışım bişeyler diyorum,şimdide benim rezervimle uğraşmazdık,tabi doktor vermeyince ne kullanacağımızı bilemiyoruz

Merhabalar arkadaşlar
İğneye başladıktan sonra takviye gıda propolis, vitamin, arı sütü vs kullanan oldu mu?
İğne ile birlikte nasıl bir etkisi olur
Kullanan yada bilen varsa yazabilirse sevinirim
Arı sütü ve c-life macun kullandım ...kaliteye de,sayıya da etki ettiğini düşünüyorum...opuları kıyaslayınca.

Canım bana yazabilir misin yumurta sayısını artması için neler kullandınız

Pericim kullandığın takviyeleri buraya yazar mısın, forumda daha önce yazdıklarını aradım bulamadım

B Beybiface M Merve4141 yazayım tabikiii notlar almıştım hemen paylaşayım neler yaptım. sormak istediğiniz olursa seve seve paylaşırım. Ballı macun dediğim aslında c life çok reklam olsun istemiyorum ama kesin sorarsınız. araştırın içinize sinerse alırsınız.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2020-12-28 at 10.57.40.webp
    53,4 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar ben size sorayım benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ? Opu işleminden sonra Karnımda şişlik ve ağrı var. Ağrıyı şu şekilde tarif edebilirim hanı sporu bırakırsınız ve uzun bir aradan sonda direk karın egzersizleri ile başlarsınız. Öyle bir ağrı geçmezse doktoru yarın ararım. İlk 4 saat idrar konusunda sıkıntı yaşadım ama sonrasında sıkıntı olmadı.

Benim 3 denememde de opu sonrası sizin dediğiniz gibi oldu ve hatta kanamada oldu hafif ama geçti,tedirgin olmayın geçecektir,yinede içinizin rahat etmesi için doktorunuza danışın isterseniz,sevgiler

Bence bikac gun normal.. nasil geçti bu arada? Insallah iyi haberlerin vardir

Sevgili Peri, çok çok teşekkürler. Rabbim emeklerinin karşılığında mucizeni en kısa sürede sana yaşatsın İnşallah

Çok geçmiş olsun. Sık rastlanan bir durum sanırım Pericim. Opu’dan bir iki gün sonra geçiyor. Yine de doktora durumu bildirmek lazım.
Veee opun hayırlı uğurlu olsun. Hepsi döllenir ve en iyi kalitede embriyolar olurlar İnşallah. Güzel mucizeler olacak, inanıyorum, sevgiler

Sevgili A acelya30 sevgili B Beybi ve E Ebus68 daha önce bunları yasamayinca tedirgin oldum aslında koca bir göbeğe sahip oldum umarım yarına geçer. Opu güzeldi doktorun bir masallahini aldım döllenen sayı maalesef o kadar iyi değil inşallah hepsi 6. Güne gidecek ve oldu oldu diyeceğim buradan

İnşallah,rabbim hayırlısını nasip etsin sevgili PeRRyyy

Pery hayırlı haberler inşallah.Sayı olarak çok verimli olamasa da, döllenenler 5 e de 6 ya da sağlıcakla koşarak gitsinler.Amin...

Pery hayırlı haberler inşallah.Sayı olarak çok verimli olamasa da, döllenenler 5 e de 6 ya da sağlıcakla koşarak gitsinler.Amin...
Parmağım surcmus 6 demişim inşallah tatlım inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…