- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.115
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #75.961
Kesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandimBana hiç vitamin vermedi. Hatta bu 3. Denemem hiçbir dr. Hiçbir tedavimde vermedi neden acaba. Bakıyorum herkes birşeyler kullanıyor işe yarıyorsa kullanayım dedim
Çok teşekkür ederimKesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandim
Banada 3 denememde de hiçbir doktorum folik asit dışında takviye vermemişti,hatta tüp bebekteki sigorta doktorum multivitaminlerin hiç etkili olmadığını bile söyledi,ama eşime verilen multivitaminlerle biz eşimde sperm sayısının artışını gördük çok şükür ,tabi aylarca kullandık,keşke bende kullansaymışım bişeyler diyorum,şimdide benim rezervimle uğraşmazdık,tabi doktor vermeyince ne kullanacağımızı bilemiyoruzKesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandim
Arı sütü ve c-life macun kullandım ...kaliteye de,sayıya da etki ettiğini düşünüyorum...opuları kıyaslayınca.Merhabalar arkadaşlar
İğneye başladıktan sonra takviye gıda propolis, vitamin, arı sütü vs kullanan oldu mu?
İğne ile birlikte nasıl bir etkisi olur
Kullanan yada bilen varsa yazabilirse sevinirim
İğneleri yaparken aynı anda mı kullandın canımArı sütü ve c-life macun kullandım ...kaliteye de,sayıya da etki ettiğini düşünüyorum...opuları kıyaslayınca.
Evet opuya kadar iğnelerle aynı anda kullandım..ama ikisini aynı anda kullanmadım,bi opuda c-life macun kullandım bi opuda arı sütü gibi düşünebiliriz..öncesinde de kullandım 3-5 ay....İğneleri yaparken aynı anda mı kullandın canım
Canım bana yazabilir misin yumurta sayısını artması için neler kullandınızTatlım hikayeni tam bilmiyorum ama bildiğim tek şey en güzelinden tek yumurta tek sperm. Sen takviyelerini aksatma hani Allah biliyor yaaa kaliteye etkisi varmıdır bilemem ama sayın gerçekten artıyor benim, acelya30 , anthem aklıma şu an gelen kişiler hepimizin yumurta sayısı gerçekten arttı hele benim yakinen tanıdığım arkdasim var tedavisinde 2 yumurtası vardı heray kontrole gidiyor şuan yumurta sayısı 5(masallaaahhhh diim) istersen neler kullandiklarimiza bak aklina yatanları ilave et. Tek derdin sayı olsun canım benim üzülme gerçekten 1 tane olsun evlat olsun yeter
Kesinlikle kullan kalite için birşey diyemem ama benim yumurta sayım inanılmaz arttı. Kalite için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece OMEGA tavsiye etmişti doktorum onuda 1200luk günde 2 tane kullandim
Süper çok teşekkür ederimEvet opuya kadar iğnelerle aynı anda kullandım..ama ikisini aynı anda kullanmadım,bi opuda c-life macun kullandım bi opuda arı sütü gibi düşünebiliriz..öncesinde de kullandım 3-5 ay....
Bence bikac gun normal.. nasil geçti bu arada? Insallah iyi haberlerin vardirKızlar ben size sorayım benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ? Opu işleminden sonra Karnımda şişlik ve ağrı var. Ağrıyı şu şekilde tarif edebilirim hanı sporu bırakırsınız ve uzun bir aradan sonda direk karın egzersizleri ile başlarsınız. Öyle bir ağrı geçmezse doktoru yarın ararım. İlk 4 saat idrar konusunda sıkıntı yaşadım ama sonrasında sıkıntı olmadı.
Çok geçmiş olsun. Sık rastlanan bir durum sanırım Pericim. Opu’dan bir iki gün sonra geçiyor. Yine de doktora durumu bildirmek lazım.Kızlar ben size sorayım benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen ? Opu işleminden sonra Karnımda şişlik ve ağrı var. Ağrıyı şu şekilde tarif edebilirim hanı sporu bırakırsınız ve uzun bir aradan sonda direk karın egzersizleri ile başlarsınız. Öyle bir ağrı geçmezse doktoru yarın ararım. İlk 4 saat idrar konusunda sıkıntı yaşadım ama sonrasında sıkıntı olmadı.
İnşallah,rabbim hayırlısını nasip etsin sevgili PeRRyyy
Pery hayırlı haberler inşallah.Sayı olarak çok verimli olamasa da, döllenenler 5 e de 6 ya da sağlıcakla koşarak gitsinler.Amin...
Parmağım surcmus 6 demişimPery hayırlı haberler inşallah.Sayı olarak çok verimli olamasa da, döllenenler 5 e de 6 ya da sağlıcakla koşarak gitsinler.Amin...
Parmağım surcmus 6 demişiminşallah tatlım inşallah Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?